kukica 21. maj 2007 Prijavi Deli 21. maj 2007 Do oktobra bo vsako soboto v centru Ljubljane ob Ljubljanici postavljena umetniška tržnica. Na njej razni ustvarjalci predstavljajo in prodajajo svoje izdelke. Veliko domiselnih in zabavnih stvaritev. Se splača sprehodit mimo ... prava poživitev Ljubljane. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. maj 2007 Prijavi Deli 21. maj 2007 Fajn da dogaja Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 21. maj 2007 Prijavi Deli 21. maj 2007 Ja končno Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
@patrik@ 21. maj 2007 Prijavi Deli 21. maj 2007 Full kull, zveni zanimivo! Res je, da prvič čujem za to ( verjetno je kriva razdalja, MB-LJ ), a me že mika, da bi si stvar ogledal---... Povejte, kak je glede izdelkov-kaj natančneje si lahko bogledam, ali se splača, itd.... Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 23. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 23. maj 2007 Razno razni izdelki se prodajajo ... bolj ali manj uporabni, bolja ali manj lepi ... osnovno vodilo je domiselnost.Nekaj je nakita iz raznih materialov, lesene igrače z imenom in rojstnim listom, slike iz recikliranega papirja, ogledala okvirjena s keramičnimi ploščicami, leseni vozli (precej domišljije rabiš, da ga odvozlaš in zavozlaš), razni okrasi za domov, poslikane majice ...Luštno je, lepa vesela energija vlada tam ...Če si v bližini se splača sprehodit mimo. Dopoldan, ker začnejo okrog 14h eni že pospravljat svoje štante. Če bom šla v kratkem spet tja, bom malo pofotkala in obesila na LNF. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 23. maj 2007 Prijavi Deli 23. maj 2007 Fajn. Mogoce grem pogledat v soboto, ce bo cas zjutraj. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. maj 2007 Prijavi Deli 23. maj 2007 Do oktobra bo vsako soboto v centru Ljubljane ob Ljubljanici postavljena umetniška tržnica. Na njej razni ustvarjalci predstavljajo in prodajajo svoje izdelke. Veliko domiselnih in zabavnih stvaritev. Se splača sprehodit mimo ... prava poživitev Ljubljane.O, kul, to si bova pa zanesljivo šla pogledat..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
@patrik@ 24. maj 2007 Prijavi Deli 24. maj 2007 Hej, Kukica! Fajn se čuje..., morda se bom res kaj oglasil. Te pa, ko boš mela cajt,pridi gor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 25. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 25. maj 2007 Hej, Kukica! Fajn se čuje..., morda se bom res kaj oglasil. Te pa, ko boš mela cajt,pridi gor Kam gor? Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
@patrik@ 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 Ja, na forum, da še mi bolj podrobno opišeš ta trg.... Da vidim če se res splača v daljno Ljubljano! Kaj si pa te mislila.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 Fajn da dogaja že nekaj let zapored, ja......pa še kakšno zraven... Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. maj 2007 Prijavi Deli 26. maj 2007 ja, uprost, ce sm sele zdej zvedu no. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 26. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 26. maj 2007 Ja, na forum, da še mi bolj podrobno opišeš ta trg.... Da vidim če se res splača v daljno Ljubljano! Kaj si pa te mislila.... Ko bom šla naslednjič vzamem fotkič s sabo, pa kaj semle prlimam. Je luštno, da bi pa samo zaradi tega v Lj. hodil ... kaj pa vem. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 26. maj 2007 Prijavi Deli 26. maj 2007 Evo, sem se ravno vrnila s te tržnice. V LJ zaradi tega vsekakor ni za hodit, ker skorajda ničesar ni. Sem pričakovala v podobnem obsegu kot so bolšjaki ob nedeljah, pa sem bila prav presenečena, da se je po 10 štantih že kar vse končalo. No, nekaj malega je še na mostu, to pa je tudi vse. Mogoče bo v kasnejših mesecih kaj več Drugače pa imajo luštne stvari , najbolj so mi bili všeč "okraski", ki jih na vrata obesiš, pa tudi ene pepelnike so imelu ful , samo ne vem, kaj bi si kot nekadilka s tistim začela ... Oa lutke za na roko nataknit Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 ja, uprost, ce sm sele zdej zvedu no. nč oprosti...mau manj za ekranom čepet pa mau več na zrak, pa bo! x:Dx Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 6. junij 2007 Prijavi Deli 6. junij 2007 zelo zanimivo...to grem pa še to soboto pogledat.... Lp Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
@patrik@ 10. junij 2007 Prijavi Deli 10. junij 2007 Res je kull! No, nisem bil zdej tam v živo, sem pa bil preko neta in je blo kr zanimivo! Slike so bile več kot jasne! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.