Skoči na vsebino

Napoved za 21. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2007/21/"][b]Napoved za 21. teden[/b][/url] - [b]21. - 27. maj 2007[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url].

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

aaaaaaaa.....to sem čakala..... xcivx ....grem brat.... :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

[quote name='Amis' post='845392' date='21. May 2007, 09:55']...to sem čakala....[/quote]
nisi edina. xcivx x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Aha, končno lepa napoved..Dobro, današnji dan nekak preživeti pol pa sem na konju :vio:
Hvala za napoved Marsa :palec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

[quote name='Marsa' post='845395' date='21. May 2007, 10:00']nisi edina. xcivx x:o)x[/quote]
:cry: ...sem pa prav upala, da sem......( x:o)x ).....

jp...nervozno, napeto, našponano......melanholično tudi.....ni mi posebej všeč in čakam, da mine.....delovna terapija bila že v nedeljo....dobro funkcionira....zato je bla v planu tud za čez teden....v sredo mam podpis pogodbe....v soboto filanje akumulatorjev, če bo vreme milo....vmes bo pa itak svašta......smeškotov ne bom limala.....bi morala vse napopat.....

[quote name='nataly' post='845396' date='21. May 2007, 10:02']Aha, končno lepa napoved[/quote]
a dej! x:o)x a se ti zdi? x:px x;)x

Picasso

Guest mačona
Super napoved! Ful mi je všeč! Te energije so res za izkoristiti! (S tem da nisem brala Sonca in Merkurja ... Sam na hitro sem videla, da bo spet Uran zbrkal Merkurja ... Bemu.)
Nič, super super napoved!!!

[quote name='Amis' post='845402' date='21. May 2007, 10:08']:cry: ...sem pa prav upala, da sem......( x:o)x ).....[/quote]
ma sej priznam, v bistvu si edina, sam sem morala mal zablefirat, da nou folk mislu, da sam en clowk jo hoce. xDDx x:o)x

a tko, takle mas... podpis pogodbe pa to.... no to je kul, k neptun dela trigon merkurju (k srec da ni kvadrat xokx) in tud saturn dela temu vprid. no uran je lohk mal prehitr pa mal v oblakih, tle je treba najbolj pazit. pa jupitra tud mal z rezervo jemat.

drzim pesti! xcrossfingx

jaz mam tud kar pester teden, kot je videt, pa tud neke bolj saturnovske zadeve in glih v sredo. x:)x

[quote name='mačona' post='845405' date='21. May 2007, 10:11']Nič, super super napoved!!![/quote]
a res al kaj?
OK pol. x:o)x xnckrivx

Picasso

Guest mačona
[quote name='Marsa' post='845407' date='21. May 2007, 10:16']a res al kaj?
OK pol. x:o)x xnckrivx[/quote]x:o)x
Pa saj sem dala vejico vmes. x:o)x (pa un smeško zraven, ki se reži. sem na enem čudnem compu in sploh ne morem pripenjati smeškov in jih kopiram iz citiranih objav ...)

a ti tud u sredo?...zanimivo tole.....fajn opravi, marsa :palec: ....lepo, da so tranziti kr ok.... :vio:

saturnovske zadeve.....heh...kolk mi je všeč tole astro izrazoslovje.... x:px ...tako simbolično....z mal besedami poveš morje stvari......

jp. x:px xyesx

vse jasn: ma mi je tok mocn pluton delal (:vragec: x;)x :bomb:)
neptun me je drzal te dni (xhypnox xwizardx)
dons mam pa bolj venerine zadeve - tle se pa ne rab smeskastih interpretacij, k pa cist vsak laik ve, kaj bi to lohk pomenil. xcivx x;)x xDDx

Picasso

[color="#800080"]in modrih, je zdaj dober trenutek, da se obrnemo nanje.
Morda nam pride na pot kakšna pomembna ali avtoritativna oseba oz. takšna, ki je pomembna za našo nadaljnjo pot (še posebej velja to za Dvojčke in Leve in nato tudi za druga zračna in ognjena znamenja).[/color]

Marsa...krasna napoved...sem jo šla kar dvakrat brat :palec:
Očitno je res čas...in upam da ta oseba pride.....jo že dolgo čakam :2src:

[quote name='Marsa' post='845407' date='21. May 2007, 10:16']ma sej priznam, v bistvu si edina, sam sem morala mal zablefirat, da nou folk mislu, da sam en clowk jo hoce. xDDx x:o)x

a tko, takle mas... podpis pogodbe pa to.... no to je kul[b][/b], k neptun dela trigon merkurju (k srec da ni kvadrat xokx) in tud saturn dela temu vprid. no uran je lohk mal prehitr pa mal v oblakih, tle je treba najbolj pazit. pa jupitra tud mal z rezervo jemat.

drzim pesti! xcrossfingx

jaz mam tud kar pester teden, kot je videt, pa tud neke bolj saturnovske zadeve in glih v sredo. x:)x
a res al kaj?
OK pol. x:o)x xnckrivx[/quote]

[quote name='Marsa' post='845423' date='21. May 2007, 10:48'][b][/b]
jp. x:px xyesx

vse jasn: ma mi je tok mocn pluton delal (:vragec: x;)x :bomb:)
neptun me je drzal te dni (xhypnox xwizardx)
dons mam pa bolj venerine zadeve - tle se pa ne rab smeskastih interpretacij, k pa cist vsak laik ve, kaj bi to lohk pomenil. xcivx x;)x xDDx[/quote]
[b][/b][b][/b]
Vsak laik ve? Sem potem edini laik, ki ne ve?

Tudi meni je napoved všeč...taka "zračna" se mi zdi...

Juhej!

[quote name='Todika' post='845460' date='21. May 2007, 11:57']moj cajt[/quote]
ma dej nehy, malo morje teh dvojckov! x:Ox
ful timovih frendov, moja dbest frenda, en kup znancev... blazota! :blink: komaj sledim...
(vcer pa mama, v zadnjih izdihljajih bika)

[quote name='Audente' post='845464' date='21. May 2007, 12:02']Očitno je res čas...in upam da ta oseba pride.....jo že dolgo čakam :2src:[/quote]
joj audente, nocem ti veselja pokvart, ampak sej ves, kako je s tem cakanjem.... skratka, mors pazit, da ne ostanes tud pol sam na cakanju.
pending. x:o)x x:Dx
sej se mal hecam... ti privoscim, da docakas tocno pravo osebo za tocno pravo stvar v najboljsem moznem trenutku! xokx

tko kot vsem - to zelim. xyesx :palec:

sej bo. x:o)x x:px x;)x

[quote name='enja' post='845491' date='21. May 2007, 13:31']Vsak laik ve? Sem potem edini laik, ki ne ve?[/quote]
ja zgleda. x:px x;)x

venerini, hm
recimo :2src: in :love: in :yumy:

xDDx

jp, sej zracna scena tud je.

kakim zemaljcem tezkim se pa mogoce nad trga. x;)x :vragec: xcivx

Picasso

[quote name='Marsa' post='845494' date='21. May 2007, 13:41']joj audente, nocem ti veselja pokvart, ampak sej ves, kako je s tem cakanjem.... skratka, mors pazit, da ne ostanes tud pol sam na cakanju.
pending. x:o)x x:Dx
sej se mal hecam... ti privoscim, da docakas tocno pravo osebo za tocno pravo stvar v najboljsem moznem trenutku! xokx

tko kot vsem - to zelim. xyesx :palec:[/quote]

Saj ni bilo mišljeno dobesedeno , veš..zadnje čase ogromno enih oseb, ampak nobena toliko avtoritativna, da bi mene umirila... :eek:

tko da ...mogoče bo pa sedaj kaj v tem smislu :vio:

ma dejte no.....na,.... vse zblojen,...še moj "nos" za kofe ne funkcionira kot bi moral.....ma ja, da bom med prvimi, .....sem lohka vesela, da jo bom sploh "ujela" ......pa da jo ne berem ....recimo v "arhivu" že...... xcivx xcivx xcivx .......letim brat... x:px

pa thanks Marsa :palec: x;)x

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

O, haj, Oona, long time no see! xrosex :palec:
sem pa glih zadnjic 1x pomislila, da te pa ze zlo zlo dolg ni blo - in evo te! x8Dx

kako kej?
ti sede dvojckov cas?
mal muvinga pa ekshna? xDDx
al te je kak neptun medel/te mede? x;)x

~

Vse zblojen, a ne, Silki?
Prisajsli! x:o)x x;)x

Picasso

teden bil sicer koristen....všečen pa ne.....zblojeno totalno....še najboljši je bil en kos petka, in cela sobota ( x:px ).....

oona helou..... x:)x

si me mal spomnila amis... :vragec: x:o)x :sori: (xrolleyesx)

jaz tud mela kar dober teden, zal pa ne rpevec ustvarjalen (cesar sem se mal nadejala). vsecen? hm... delno ja, delno ne.
kot vedno.... v bistvu ful enga schtraufenpachta... ... pa velik ful prijetnega .... po 2. strani pa tud precej tacga cudnega obcutka... ki ga sploh ne znam opisat. praznost ni, ker nisem bla.. prej polna (sebe, sam ne v *takem* smislu)....
tko... vcas me mal bega, ce ne vem, kako se pocutim. xDDx
me kdo vprasa: kako si?
pac kao fraza, jaz moram recimo rect dobr... al pa zacet jamrat. x:o)x kot vecina.
jaz se pa zamislim in pol sploh ne vem, kaj rect... k sem v enih stvareh tok natancna. xDDx
ce je dobr to, da sem ziva, (zaenkrat) zdrava, da mam se nekaj (kaksen milimeter xDDx) energije, da mam zdravega, pridnega in zaupanja vrednega otroka, nekaj res dbest prijateljev in v splosnem dobre odnose z vsemi, neke talente, ki se jih (sicer cist premal) trudim realizirat...... mam kje bit..... mam clo svoj avto! x:)x uzivam v malenkostih, rada mam pticke in vodo in vse to lohk gledam...... ne vem, kako naj bi ob vsem nastetem ne bila srecna in zadovoljna.
postekala sem, da sem totalno prezahtevna. in pravzaprav neskromna, pa ceprav o sebi vedno mislim da sem skromna.
hec, kwa vse clowk v seb najde. x;)x
na jetra mi gre zrelost. k ce si, pol mors bit. x:)x
men se pa se ne da bit, cist. x:o)x :vragec: x;)x

Picasso

eh...moj bil v smislu saturna v 12h....v tem slogu......pa nekaj precej zoprnih reči blo.....dajem na ignor kolkor se da...pa plan akcije za naprej napravljen......tako da je bilanca kljub vsemu v plus........sicer pa razpoložena za ilegalit....... :vragec: ........

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...