@patrik@ 21. maj 2007 Prijavi Deli 21. maj 2007 (popravljeno) Živjo! Kaj bi pomenila lega Marsa in Kirona v dvojčkih ( 11 hiša) in lega Fortune, Ceresa in Neptuna v kozorogu ( 6 hiša) ? V naprej, hvala za razlago Popravljeno 21. maj 2007 -> @patrik@ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 22. maj 2007 Prijavi Deli 22. maj 2007 Živjo! Kaj bi pomenila lega Marsa in Kirona v dvojčkih ( 11 hiša) in lega Fortune, Ceresa in Neptuna v kozorogu ( 6 hiša) ? Mars v hiši prijateljstva lahko prinaša hitre prekinitve na tem področu. Na področju kjer imamo kirona se moramo naučiti premagovati težave na poseben, zdraviteljski način. Dobro bi bilo, če se s takim položajem kirona vključiš v skupinsko delo s svojimi prijatelji. S tem bi prepoznaval boleče ogledalo, ki mu ga ponujajo prijatelji za priznavanje lastne ranljivosti in jo s tem premagoval. Zdravljenje za takega človeka je skupinska terapija. Neptun je generacijski planet in v kozorogu v šesti hiši večkrat povzroči, da ti pet dohtarjev ne postavi prave diganoze, večkrat se bolezen pojavi in izgine kot kafra. Tista fortuna in ceres imata svoj pomen, vendar tako točka sreče kot ceres sta manj pomembna kot drugi važni planeti in njihovo ujemanje, zato raje upoštevaj položaj osnovnih planetov in njihove aspekte, prav razlago za vsakega posebej lahko najdeš na internetu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 22. maj 2007 Prijavi Deli 22. maj 2007 Lunca se popolnoma strinjam s tem, da Mars v 11. hiši govori o hitrih prekinitvah prijateljstva. To se meni skoz dogaja. Nekako ne znam obdržati daljših prijateljskih vez s tem, da ga imam še v Strelcu. Mislim, da so me tudi prijatelji v življenju najbolj razočarali in je največ zamer prišlo tudi od tam. Lp Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 22. maj 2007 Prijavi Deli 22. maj 2007 Lunca se popolnoma strinjam s tem, da Mars v 11. hiši govori o hitrih prekinitvah prijateljstva. Ja iz primerov sodeč je to precej res, seveda pa ne drži, če je mars prekrasno aspektiran in vsi lepi aspekti padejo prav na to področje. vendar pravijo, kjer je mars, tam je borba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. maj 2007 Prijavi Deli 22. maj 2007 mars u 4h...... ...ma ke kažin...... ...se je men zdelo, da bolš da žvim sama..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
@patrik@ 22. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 22. maj 2007 Hej, hej! Hvala za razlago, Lunca! Full drži! Res je, da sem velikokrat bolan in kar naenkrat me zmanjka in padem "skup" Pol pa je vse vredu, zdravniki pa rečejo "premalo vitaminov"?! Ne vidijo, niti ne znajo določiti vzrok bolezni- kot si rekla Na prijateljskem področju pa je tako: mam malo dobrih, iskrenih prijateljev, katerim se res lahko 100% zaupam. Ostali pa izdajajo, čeprav mi dajejo vtis najbojših prijateljev. Res je, Lunca!!!!!!!!!! Jaz se po vseh močeh trudim za prijateljstvo, drugi pa me v zameno odrivajo na stran! Hvala za odlično razlago! @patrik@ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. maj 2007 Prijavi Deli 22. maj 2007 Lunca se popolnoma strinjam s tem, da Mars v 11. hiši govori o hitrih prekinitvah prijateljstva. To se meni skoz dogaja. Nekako ne znam obdržati daljših prijateljskih vez s tem, da ga imam še v Strelcu. Mislim, da so me tudi prijatelji v življenju najbolj razočarali in je največ zamer prišlo tudi od tam. Lpa mars ma tu prste vmes js ga mam tud v 11. hiši...s tem, da ga mam v scoskor tak, kot da bi mene opisovala Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 22. maj 2007 Prijavi Deli 22. maj 2007 vendar pravijo, kjer je mars, tam je borba. Hmmm... Jz mam pa marsa v 1.hiši...in imam največ borbe ravno sama z sabo... :xx!: A tam kjer je luna,smo pa najbolj občutljivi??Pri men je to 8.hiša.Kaj pa tam, kjer je sonce ??najbolj žarimo??Ga mam v 1.hiši.Kjer je venera ,tam je pa največ ljubezni???2.hiša.... A drži tole..lunca??? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
@patrik@ 22. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 22. maj 2007 Te popolnoma razumem, Pinka! Vem, kak je, če te izdajo najbljižje osebe, ki ti največ pomenijo. Hvala bogu sem hitro spoznal, kak je na stvari. Sem postal veliko bolj pazljiv! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 22. maj 2007 Prijavi Deli 22. maj 2007 a mars ma tu prste vmes js ga mam tud v 11. hiši...s tem, da ga mam v scoskor tak, kot da bi mene opisovala Mam tud jz 11. hišo v Škorpijonu tko da so kar trenja na tem področju vendar imam tud zelo malo zaupanje v prijatelje, ker sem bila že tolikokrat razočarana in prizadeta....Pričakujem pa tudi popolno predanost - le kaj bi drugega lahko pričakovali od znamenja Škorpijona... Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. maj 2007 Prijavi Deli 22. maj 2007 poznam to......pri men delajo nešteto izpitov...in redko krega dejansko sprejmem kot prijatelja....mah sej z drugimi se tud razumem....sam to še ni prijateljstvo....drugač mam pa v 11. hiši še urana in merkurja, ki sta pa v tehnici....tak da je ta moj mars čisto na začetku sco Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 22. maj 2007 Prijavi Deli 22. maj 2007 Tud jz...raje imam enega prijatelja kot milijon znancev oz. kolegov...izpite pa pri meni delajo itak vsi, ker sem tud rojena v znamenju Škorpijona... Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
@patrik@ 22. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 22. maj 2007 Povej, da je boljše, če maš enega pa se na tistega lahko zaneseš. Ko sem še bil mlajši se tega nisem nekak zavedal pa se zato zdaj bolj! Uuuuuu... Škorpionka, da si? Ta je fajn Res delajo vsi izpite pri tebi??? - mora biti nadvse, malo "vznemirljiv" občutek lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. maj 2007 Prijavi Deli 22. maj 2007 Povej, da je boljše, če maš enega pa se na tistega lahko zaneseš. Ko sem še bil mlajši se tega nisem nekak zavedal pa se zato zdaj bolj! Uuuuuu... Škorpionka, da si? Ta je fajn Res delajo vsi izpite pri tebi??? - mora biti nadvse, malo "vznemirljiv" občutek lpljudje sploh ne vejo, da delajo izpite......nagrada je pač zaupanje.....in lojalnost..do prve večje napake....potem pa... Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
@patrik@ 22. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 22. maj 2007 Saj, prav maš! Tega prej včasih nisem delal, a zdaj pa vedno bolj postajam pristaš preizkusev....- seveda na laži! Marsikaterega sem že dobil na laži in............... .................... mu ponudil-kot si že dejala, eno možnost... A to NI to!!!!!!!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
@patrik@ 22. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 22. maj 2007 Saj, prav maš! Tega prej včasih nisem delal, a zdaj pa vedno bolj postajam pristaš preizkusev....- seveda na laži! Marsikaterega sem že dobil na laži in............... .................... mu ponudil-kot si že dejala, eno možnost... A to NI to!!!!!!!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. maj 2007 Prijavi Deli 22. maj 2007 ja....do sedaj je dobil sam en drugo šanso...pa še vedn se more trudit......taki pač smo s tem, da predn poči ponavadi opozorim...druga pesem je pri kolegih..če ni enega daj dam..potem enostavno pozabi na njega če ni interesa..pač grem naprej... Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
@patrik@ 22. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 22. maj 2007 Ja, podobno je pri ....................... zaljubljencih! No, nimam nevem kakih izkušenj,a vem, da je enako, kot pri parih? Ma, saj je povsod ista pesem- v poklicu, med prijatelji,... -povsod mora dober odnos definitivno temeljit na zaupanju in šansah! Če pa vidiš oz. uvidiš, da je nekaj lol in narobe pa ga pustim.... Po mojem smo si ovni in škorpioni enakega mnenja! - res nenavadno....!!!! Vsaj ena sorodna duša, ki misli glede tega enako. Ma celi folk je že zlagan... Poglej si samo politiko.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. maj 2007 Prijavi Deli 22. maj 2007 pa seveda daj dam..ne more dat en 100% drug pa sam jemat....to ne gre Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
@patrik@ 22. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 22. maj 2007 Res je, se popolnoma strinjam!!!!!!! , a žal bo vedno hujše in družba bo vedno bolj postajala prostaška! Sej vidiš, kam smo Slovenci prišli..... Ena sama faušija, izdajstvo ip.! To ne gre tako dalje! Rabimo enega, ki bo to zrihtal - lahko samo sanjam o tem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. maj 2007 Prijavi Deli 22. maj 2007 drugih ne mormo spremenit..drugi se lahka spremenijo zaradi nas oz naših dejanj Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
@patrik@ 22. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 22. maj 2007 MOrda pa jih le lahko majckeno- posredno spremenimo, a redko. Primer mojega sošolca, ki je bil ful čagar, malo zapit in potlej dobo punco, ki ga je full spremenila! Noč in Dan Je pa res, da so to redke izjeme! Bolj drži na geslo, da se spremenijo skozi dejanja! Pa misliš, da je človek človeka sposoben spremenit ( vsaj za 70%) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. maj 2007 Prijavi Deli 22. maj 2007 vse se da, če se hočesam odločit se je treba in to odločitev vsak dan sproti sprejemat na novo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
@patrik@ 22. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 22. maj 2007 Ja, saj -samo kaj hudirja, ko je včasih to tako zelo težko! Težko v smislu prejemanja novih izzivov in načrtov... Pa vendar sta tu pomembni krepost in pogum! Ne vem, osebno sem čovek, ki rad sprejema nekaj novega, a to, da se vsaka stvar, da izpeljat, če se le hoče- mi je težko! Kak gledaš ti na to? Verjetno ti da to kaj misliti..., ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.