@patrik@ 22. maj 2007 Prijavi Deli 22. maj 2007 Čao Zanima me, če ima kdo izkušnje s kakimi znamenji, ki ji pravimo tudi cahni???- saj veste, preden nas naš najdražji zapusti in nam v slovo pusti znamenje bzw.- da se zaustavi ura ect... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. maj 2007 Prijavi Deli 22. maj 2007 ewo, da ne uidem predeleč. dve uri komej. pogledam... ewo...19:19.ok. pol naslednič...20:20.in to pomen, da se mi zgleda mal irca, pa prmejduš da ne bom. pa smeškotou nimam. pa sej usen. no čaw Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
@patrik@ 22. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 22. maj 2007 Hej, Janko Kaj se me še spomniš....? KO sva imela tako vlko debato o kavi, potlej pa o piru.... To je že kr nazaj, zdaj mam drugi- no, podobni nick! Zanimiv čas: 19.19 in 20.20..... Le,le kaj bi to blo...... hmmmmmmmmmmmm.........................................................?????????????????????????????????????????????????????????????????????? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. maj 2007 Prijavi Deli 22. maj 2007 Hej, Janko Kaj se me še spomniš....? KO sva imela tako vlko debato o kavi, potlej pa o piru.... To je že kr nazaj, zdaj mam drugi- no, podobni nick! Zanimiv čas: 19.19 in 20.20..... Le,le kaj bi to blo...... hmmmmmmmmmmmm.........................................................??????????????????????????????????????????????????????????????????????o... mali čawse spomnim ja.klave in piva. oboje je blo dons že, tolk deleč pa mi še nese spomin, hehe.drgač pa se mi zadne cajte cagarji itak non stop pokrivajo. fajn. me prou firbc, kwa to pomen. pa ne rabš se trudit pa ugibat, k bo itak cajt pokazou.ti se sam fajn mej, pa lep pozdrav Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
@patrik@ 22. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 22. maj 2007 No, hvala bogu,,,,,,..... Se sme vedu, da se spomniš debat. Verjamem, da je pivce za živce, kavca pa za čage.... No, vsaj eni ga čagate, eni pa se "učijo" za maturo - bi blo fajn! In drgač, kaj delaš? Ma vidim ,da si full, full aktivn na forumu...... ajd, lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. maj 2007 Prijavi Deli 22. maj 2007 DIANA... ne bi li išta? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. maj 2007 Prijavi Deli 22. maj 2007 skromnost je lepa čednost. ps- se spomniš kake ličke narodne... ja se spomnem.npr. hotel california Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. maj 2007 Prijavi Deli 22. maj 2007 a si vidla kdo je avtor usega tega?čist spodej levo poglej Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 22. maj 2007 Prijavi Deli 22. maj 2007 nc trdega med tackami a? Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 22. maj 2007 Prijavi Deli 22. maj 2007 Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 23. maj 2007 Prijavi Deli 23. maj 2007 No vse pišete, samo o cajhnih nič, jest mam vsaj dva taka, ki sta bla povezana točno z uro smrti starega očeta in prijatelja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 23. maj 2007 Prijavi Deli 23. maj 2007 Ja lihkar brala neumnosti, ki so se natrosle pod tole temo. Tudi jaz imam izkušnje s tem. Vedno se mi sicer v sanjah pojavljajo - da se mi oznani smrt nekoga, ki mi je blizu. Sicer pa doživela nemirni odhod tasta in dogajalo se svašta. Ker pa ste tako znalsko začeli s temo ni šans, da delim tole z vami.V glavnem - je pa. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 23. maj 2007 Prijavi Deli 23. maj 2007 Ker pa ste tako znalsko začeli s temo ni šans, da delim tole z vami.V glavnem - je pa. Seveda to so resne teme, za resne ljudi. Paranormalna občutja niso dana vsem, ne dajo se kupit, zato se bom držala pravila " ne mečljite biserov svinjam", hahahaha, mal se smešno sliš, ampak tko je.Nataly mislim, da je bolje, da se to izmenjuje preko OS, je bolj osebno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 23. maj 2007 Prijavi Deli 23. maj 2007 Se tule absolutno strinjam Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 23. maj 2007 Prijavi Deli 23. maj 2007 Se tule absolutno strinjam Sem ti napisala na OS ,ker vem, da si precej dovzetna za te stvari. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. maj 2007 Prijavi Deli 24. maj 2007 Seveda to so resne teme, za resne ljudi. Paranormalna občutja niso dana vsem, ne dajo se kupit, zato se bom držala pravila " ne mečljite biserov svinjam", hahahaha, mal se smešno sliš, ampak tko je.Nataly mislim, da je bolje, da se to izmenjuje preko OS, je bolj osebno. ...aha...ne bom pisala, kaj se je men dogajalo...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 24. maj 2007 Prijavi Deli 24. maj 2007 ...aha...ne bom pisala, kaj se je men dogajalo...... Ja Amis, seveda se ti je dogajalo, pa še se ti bo. Taka škorpionka, s konjukcijo sonca in neptuna, si kandidat za take izkušnje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. maj 2007 Prijavi Deli 24. maj 2007 hvala za tolažbo.... ..... ....ne bom nikol zastopla tistih norcev, ki se grejo štose "odpiranja tretjega očesa" in podobne bedarije.....ne vem od kod folku ideja, da je to fajn.....to se ti itak zgodi, ko si na nek način zrel za to....in je daleč od tega, da bi blo prijetno, kaj šele kaj drugega....veš en kup stvari, ki se te niti pod točko razno ne tičejo........ni glih šala.....da ne govorim o odgovornosti.........ajd...grem ilegalit...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 24. maj 2007 Prijavi Deli 24. maj 2007 hvala za tolažbo.... ..... ....ne bom nikol zastopla tistih norcev, ki se grejo štose "odpiranja tretjega očesa" in podobne bedarije.....ne vem od kod folku ideja, da je to fajn.....to se ti itak zgodi, ko si na nek način zrel za to....in je daleč od tega, da bi blo prijetno, kaj šele kaj drugega....veš en kup stvari, ki se te niti pod točko razno ne tičejo........ni glih šala.....da ne govorim o odgovornosti.........ajd...grem ilegalit...... Se strinjam, vse poteka samo od sebe. Tega se ne da naučit, a ti je dano, al pa ti ni. To se mi zdi tud pošteno, še to, da bi lahko z denarjem kupil, da odpreš tretje oko. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. maj 2007 Prijavi Deli 24. maj 2007 tudi čpe se da to kupit..če se ne trenira...zamre...kar je pa natur, te pa noben nč ne vpraša..dejansko maš to in se s tem naučiš živet...in bol ko se temu upiraš slabš je..js že vem Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 Če je že tema v astroforumu se mi zdi pametno malo razglabljat kaj torej vpliva na dovzetnost. Verjetno močan vpliv neptuna - sama ga imam natalno v popolni konjunkciji s soncem, polna 12. hiša v sco, asc sco. Deviška luna tule deluje edino tako, da prej preverim preden izsustim kaj v zvezi s tem..ziher je ziher pravijo.Zaradi neptuna je tudi moj sanjski svet pisan -milo rečeno - ogromno sanjam, ogromno stvari prisanjam, ogromno rešitev se spomnim ravno v sanjah, cele zgodbe sanjam, vse živo..Pa tudi zasmrčim ko na smrt utrujena Je pa včasih kar nadležno tole..sploh kadar ne bi rada kaj vedela..potem pa tole vedenje pride. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 Če je že tema v astroforumu se mi zdi pametno malo razglabljat kaj torej vpliva na dovzetnost. Verjetno močan vpliv neptuna - sama ga imam natalno v popolni konjunkciji s soncem, polna 12. hiša v sco, asc sco. Vsi pokazatelji so za večjo dovzetnost, najbolj dovzetni prav za te okultne stvari so škorpioni že tako al tako, sonce v zodiakalni 8 hiši, prav tako pozicija neptuna v 8 hiši, ASC v škorpionu. Hvala bogu, da imaš luno v zemeljskem znaku, sicer bi te precej odneslo v te vode, to ti daje nekaj trdnosti na teh tleh. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SaTurNina 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 kaj so CAJhni? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
@patrik@ 28. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 28. maj 2007 Cajhni so znamenja! - to je v bistvu prevod! Veš, ko nas kaj opozori, ali če kdo umre.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 Cajhni so znamenja! - to je v bistvu prevod! Veš, ko nas kaj opozori, ali če kdo umre.... Mater je fleten fletko, kdo pa je to? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.