Amis 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 ker si ti že vprašala, pol js ne bom še enkrat...... .... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 ker si ti že vprašala, pol js ne bom še enkrat...... .... Mrbit se bo pa sam javu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 30. maj 2007 Prijavi Deli 30. maj 2007 A je to en majhen cajhn? Da sem včeraj in danes ful angela prosila, da mi nekaj pomaga... Danes pa pade na tla en lep keramičen angel, ki sem ga imela na polici? In se razbije... Hm...pa saj ga nisem kaj zlobnega prosila...res pa da morda malo pregrešnega Že vidim, da moram želje zlati ribici izražat Drugače pa, v mojem otroštvu pri sorodnikih na kmetih...ob kolinah in kakšnem drugem delu...zvečer vedno nanesel pogovor na cajhne. Potem smo hodili domov ponoči, peš, skozi gozd... Jaz pa sem se kar tresla od strahu...Stric pa je še par let nazaj pravil, kako sta oba z ženo slišala, kako je ponoči ropotalo v kuhinji. Tudi lonce je nekdo premikal. Prav v tem času naj bi umrl bratranec, ki je z njimi živel na kmetiji... Kaj pa vem, pojma nimam Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
@patrik@ 30. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 30. maj 2007 Hej! Zanimivo, da ti je angelček padel na tla... . Če je padel sam od sebe, lahko rečeva zaneslijivo, da je to cajhn; ki nakazuje, da bo nekdo umrl, ki ti je blizu oz. ga poznaš! Verjemi, ker imam izkušnje s temi cajhni! To je nekakšno "slovo" od tistega, ki bo umrl! Aja, na sliki je en moj poznani otroček! Luškan ne....??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 30. maj 2007 Prijavi Deli 30. maj 2007 Ko sem bila še majhna je moj oči vedno preden je nekdo umrl reku, da so ponoči hodile duše, ker je vse škripalo in res se je vedno tudi uresničilo . Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
@patrik@ 30. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 30. maj 2007 Zanimivo! Podobno verzijo tudi slišal! Vedno so nam pustili nekakšna znamenja, ki so se nam zdela strašujoča! A danes je tega žal vedno manj, ker ljudje ne verjamejo tak več v to! To je res žalostno! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.