Skoči na vsebino

@ZNAMENJA--CAJHNI@

@patrik@

Recommended Posts

A je to en majhen cajhn? Da sem včeraj in danes ful angela prosila, da mi nekaj pomaga... Danes pa pade na tla en lep keramičen angel, ki sem ga imela na polici? In se razbije... Hm...pa saj ga nisem kaj zlobnega prosila...res pa da morda malo pregrešnega :ermm: w:Iw

Že vidim, da moram želje zlati ribici izražat xgoldfishx

Drugače pa, v mojem otroštvu pri sorodnikih na kmetih...ob kolinah in kakšnem drugem delu...zvečer vedno nanesel pogovor na cajhne. Potem smo hodili domov ponoči, peš, skozi gozd... Jaz pa sem se kar tresla od strahu...

Stric pa je še par let nazaj pravil, kako sta oba z ženo slišala, kako je ponoči ropotalo v kuhinji. Tudi lonce je nekdo premikal. Prav v tem času naj bi umrl bratranec, ki je z njimi živel na kmetiji...

Kaj pa vem, pojma nimam xduhx

Deli na socialnih omrežjih

Hej! x;)x

Zanimivo, da ti je angelček padel na tla... :O: . Če je padel sam od sebe, lahko rečeva zaneslijivo, da je to cajhn; ki nakazuje, da bo nekdo umrl, ki ti je blizu oz. ga poznaš! Verjemi, ker imam izkušnje s temi cajhni! :eek: To je nekakšno "slovo" od tistega, ki bo umrl!

Aja, na sliki je en moj poznani otroček! Luškan ne....??? x:)x x:)x

Ko sem bila še majhna je moj oči vedno preden je nekdo umrl reku, da so ponoči hodile duše, ker je vse škripalo in res se je vedno tudi uresničilo :(.
What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

Zanimivo! Podobno verzijo tudi slišal! Vedno so nam pustili nekakšna znamenja, ki so se nam zdela strašujoča! A danes je tega žal vedno manj, ker ljudje ne verjamejo tak več v to! :C: To je res žalostno!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...