pokowc 1. september 2003 Prijavi Deli 1. september 2003 si mogoče njegov varnostnik? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. september 2003 Prijavi Deli 1. september 2003 Nič drnovšek mi je še najbolj podoben... tko osebnostno.... da pač ej, enostavno največji car! vsaj v mojem srcu, seveda si želim biti bolj kot recimo jelinčič ampak sem bolj ala drnovšek, to je najbrž ključ njegovega uspeha.... imidž ki zmaguje... povsem druga reč je recimo rop, heh, on je pač samo še nekdo ki je zelo sposoben, ni mi všeč, ampak vem da bo delal dobro in dosti, janša...... dovolj o tem, keber ja čist fajn dec... hehe, všeč mi je njegovo stališče o alkoholu (sam sem tudi 100% čist) eh, sam kaj ko ni primeren za ministra zdravja.... ker je pač rahlo nesposoben.... .... da ne omenjam opozicije, recimo Bajuk, ah, daj no daj, da dol padeš, res opozicija nima pozitivnih točk, kolkr sovražim oblast, nimam izbire pri taki konkurenci so še vedno naj.... hm nekaj... ah bom moral jaz v parlament.... kdo mi da glas.... kolk jih že rabiš za to da lahko prideš gor kot neodvisen poslanec? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 1. september 2003 Prijavi Deli 1. september 2003 Nič drnovšek mi je še najbolj podoben... tko osebnostno.... da pač ej, enostavno največji car! vsaj v mojem srcu, seveda si želim biti bolj kot recimo jelinčič ampak sem bolj ala drnovšek, to je najbrž ključ njegovega uspeha.... imidž ki zmaguje......http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/em/033102/033102jump_1_prv.gif in ko boš il nono, boš napisal knjigo: Od dijaka, preko bleferja do homoseksualnega kriminalca! Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 1. september 2003 Prijavi Deli 1. september 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. september 2003 Prijavi Deli 1. september 2003 eh ko bom jaz ill nono, bom napisal kratko zgodovino časa... hehe, ampak lej kljuka... ne moreš me tako blatit.... kul ja prav, se ne strinjaš z drnovškom ok kul, ej čist tvoj problem, tud jaz se dostkrat ne, ampak če pogledam kaj si ljudje mislijo o meni, in kaj si jaz mislim o njem... je stvar blazno podobna... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 1. september 2003 Prijavi Deli 1. september 2003 Ti sam preveč o sebi misliš, to je tvoj problem. Imaš kompleks večvrednosti. Ne vidiš dlje od lastnega nosu. Kaj se Drnovška tiče, njegovo obnašanje mi gre na kozlanje, glede dosežkov kapo dol. Ne moreš pa vedet, da tudi kdo drugi ne bi naredil toliko ali še več od njega, ker pač on je bil PRVI! S samostojno Slovenijo je dobil t.i. "svežo zorano njivo", kjer so možnosti neskončne. In en človek ne more bit merodajen, da ga poveličuješ, druge pa mečeš v en in isti (ničvredni) koš. Žalostno, zelo žalostno, sploh pa zato, ker se imaš za vrhunskega, velesposobnega intelektualca in biznismena. Stavim da si razvajen mamin sinko... po možnosti edinec... Take kot si ti je treba dat delat za tekoči trak, da se ego malo potepta... SorryDrnovšek je (na mariborski Sorboni doktroriral iz teme "Jugoslavija in Mednarodni Denarni Sklad) glede na doktorat, uspel Slovenijo zapufati za cca. 10.000.000.000 US$. Zaposlenih je cca 800.000 od tega cca. 400.000 (to so tisti, ki bodo vračali dolgove) v panogah, ki ustvarjajo dodatno vrednost. Se pravi, da je 400.000 ljudi (pa jih je manj ) zadolženih za 10.000.000.000. Torej je vsak zaposleni obremenjen s pufom 25.000 US$. K temu prištejemo še notranji dolg ( ne vem točnega podatka, vendar je podoben zunanjemu) in dobimo vsoto 50.000$ . To je številka, s katero je obremenjen vsak produktivno zaposleni. Vendar zaposleni tega denarja ni niti videl! Ta navidezna "blaginja" je rezultat, ki ga je povzročilo 10.000.000.000 US$, ne pa kaka ekonomska uspešnost. Da ne govorim o prisvajanju družbenega premoženja, neverjetni korupciji in že kar odkritem genocidu, ki se dogaja nad slovenskim narodom! To je Drnovškov dosežek! Sicer je pa to tudi "dobro", ker potrjuje mojo tezo in čedalje močnejše prepričanje, da homoseksualci ne morejo biti produktivni! No, saj to je jasno že biologije!http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/em/033102/033102bigblink_1_prv.gif Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 1. september 2003 Prijavi Deli 1. september 2003 g. Kluka, kje je tvoj izvor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šeherezada 2. september 2003 Prijavi Deli 2. september 2003 Eh Kljuka, ti ga pa serješ. Javnosti posreduješ take podatke, da človek lahko misli samo to, da si zaposlen v naši vladi in to nekje pri vrhu. Te ni strah, da te dobijo? Zakaj nikoli ne sprejemaš mnenja drugih ljudi? Veš kaj, Drnovšek je KUL!! Ne vem kdo bi tebi ustrezal, pa kdo je tisti, ki bi Slovenijo lahko spravu iz pufov? Ti morda?!? Zresni se, dovolj si star!! Citiraj Love is hello and goodbye...until we meet again.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. september 2003 Prijavi Deli 2. september 2003 Ti sam preveč o sebi misliš, to je tvoj problem. Imaš kompleks večvrednosti. Ne vidiš dlje od lastnega nosu. Kaj se Drnovška tiče, njegovo obnašanje mi gre na kozlanje, glede dosežkov kapo dol. Ne moreš pa vedet, da tudi kdo drugi ne bi naredil toliko ali še več od njega, ker pač on je bil PRVI! S samostojno Slovenijo je dobil t.i. "svežo zorano njivo", kjer so možnosti neskončne. In en človek ne more bit merodajen, da ga poveličuješ, druge pa mečeš v en in isti (ničvredni) koš. Žalostno, zelo žalostno, sploh pa zato, ker se imaš za vrhunskega, velesposobnega intelektualca in biznismena. Stavim da si razvajen mamin sinko... po možnosti edinec... Take kot si ti je treba dat delat za tekoči trak, da se ego malo potepta... Sorry Ohjej kje naj začnem, kakšna čast bobnar me obrekuje, hm eh, sem mel že boljše obrekovalce... Če me nekdo vpraša za moj pogled mu ne bom govoril dlje od mojega lastnega nosu.... oziroma zornega kota... jaz povem kaj je meni, najbolj, ti povej kar je tebi, vsekor se ne bova povsem ujemala..... celo kot vidim se bova zelo razlikovala.... ampak zarad tega še nisem egoist če povem svoje mnenje,... ki izhaja iz tega da gledam skozi moje oči.... celo nisem gledal samo skozi moje oči, če bi gledal samo skozi moje, nebi nikoli predstavil drnovška,..... Hm ne vem kaj se šteje pod razvajen, hm ampak najbrž res, vsaj delno, in edinec nisem, imam še dva brata.... in je zelo očitno da med temi nisem jaz najbolj razvajen... tako da prav hudo ni, ta moja stopnja razvajenosti..... tvojega mnenja o tem da se imam za vrhunskega, velesposobnega intelektualca in biznismena Ma daj no daj, lepo prosim, končal sem dve šoli, včeraj sem se vpisal na faks, najboljpribližno sem intelektualec tak kot jih je v sloveniji samo letos 15000 pa resnici na ljubo morda malo boljši... ampak tako dober kot si ti misliš da si jaz mislim da sem pa spet ne.... in kar se biznismenatiče tud nisem nevem kaj... na mesec zaslužim tam 10 jurjev.... je res da vsak mesec več zaradi dobrih naložb, ampak zaenkrat sem še neprofiten, tako da sem morda kvečemu ugleden državni biznismen hehe, nikoli nisem tdil da to sem, celo nikoli si nisem mislil da to sem, morda pa zvenim prepričan v to kar delam, in si zato misliš da si mislim da kolk sem dober, ja moram bit prepričan v to kar delam, jaz ne delam stvari v katere ne verjamem da bo kaj z njih..... za tole debato verjamem da bo po mojem krajšem posegu, stekla nazaj v politične, ne pa osebne vode, lej, moje politično prepričanje je lahko kakeršno koli hoče biti.... imam en glas ki ga dam kamor hočem... magar ne grem na volitve... hm večvrednostni kompleks, ok klinc, zdej mi očitaj še manjvrednostnega, pa bom spet normalen hehe, ja take kot sem jaz je treba dat delat za tekoči trak, ampak se bojim da se to ne bo zgodilo, ker sem razvajen mulo, ki mu dajo starši vse kar rabi,... hehe, in če ti to ni všeč, in mi to zavidaš, prosim bodi tiho, če pa ti ni všeč to za moje lastno dobro, potem bodi tiho ravno tako, ker ne moreš spreminjat ljudi lahko spremeniš sebe.... tvoj molk bi mi povedal več kot tvoje besedičenje. Nazaj k politiki, tja beda je ta slovenska politika, nimamo veliko državnikov velikega formata... kakih deset jih je... (pa niso vsi LDS, tam sta največ 2) heh vse ostalo sa pa pritaknjenci.... bi se reklo, taki kot jaz bi rekel bobnar, mali egoistki ki skrbijo za svojo rit pri koritu, in ja, to je najbrž narobe pri našem parlamentu korupcija, težko vidim da bi se to spremenilo, dokler ne zamenjamo demokracije, za kakšen platonov komunizem.... (filozofi na vrhu, o politikih ne duha ne sluha) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 2. september 2003 Prijavi Deli 2. september 2003 hej, el nino! Komunist nikoli ne more biti ugleden biznismen. Komunist je lahko samo neugleden biznishttp://skins.hotbar.com/skins/mailskins/em/042502/042502_2176_1304_prv.gif men! Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 2. september 2003 Prijavi Deli 2. september 2003 Eh Kljuka, ti ga pa serješ. Javnosti posreduješ take podatke, da človek lahko misli samo to, da si zaposlen v naši vladi in to nekje pri vrhu. Te ni strah, da te dobijo? Zakaj nikoli ne sprejemaš mnenja drugih ljudi? Veš kaj, Drnovšek je KUL!! Ne vem kdo bi tebi ustrezal, pa kdo je tisti, ki bi Slovenijo lahko spravu iz pufov? Ti morda?!? Zresni se, dovolj si star!! Kolikor vem, ne počnem nič nezakonitega ali lažnivega! Zakaj bi me morali dobit in kdo Zakaj bi me moralo biti strah Zakaj bi moral jaz plačevati tisto, kar so drugi zapufali Vem pa kako se da spraviti Slovenijo iz prezadolženosti, vendar tega ne bom povedal tukaj, da se bo kak komunist hvalil, da je to njegova pamet. Lahko mi verjameš, da vsake toliko časa doživim naslado, ko vidim, kako se komunisti izčrpavajo in padajo sami v sebe. Prej ali slej pa bodo morali stopiti pred sodišče naroda in me prav zanima, kako bodo opravičevali svoje hude in nezastarljive zločine proti slovenskemu narodu! Tebi pa http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/em/062802/011203flk_prv.gif Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 2. september 2003 Prijavi Deli 2. september 2003 <<<< Prej ali slej pa bodo morali stopiti pred sodišče naroda in me prav zanima, kako bodo opravičevali svoje hude in nezastarljive zločine proti slovenskemu narodu! >>> Kljuka ,močno,upam .Samo zgodovina se čudno zapisuje. Pred sodišče bi morali stopiti že Kardelj,Ribičič etc.....pa poglej...eden počiva v čudoviti grobnici ,tadrug pa v čudovitem vikendu na morju,tatret se je umaknu iz politke pa začel gobe nabirat ... seveda nobeden nč kriv... Pa še nekej: slovenski narod hmmmmmmmm 'pezdetje' če mene pa še koga, vprašaš.(seveda ne vsi,sploh pa navzoči izvzeti,da nau prerekanja pa zmerjanja po slovensk) Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šeherezada 2. september 2003 Prijavi Deli 2. september 2003 Kljuka, koliko časa pa bo še trajalo, da bodo komunisti "izhlapeli", če so res oni za vse krivi? Ne verjamem, da gre krivdo za vse slabo pripisati samo njim. Iz izkušenj pa vem, da bova prej obsojena midva, kot kdo pri politiki. Citiraj Love is hello and goodbye...until we meet again.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. september 2003 Prijavi Deli 2. september 2003 komunizem se gensko prenasha... :xx!: zatorej je treba zatolcht komplet Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 2. september 2003 Prijavi Deli 2. september 2003 tut devlčki so gensko pogojeni, ki hočjo žuboret.tut take je treba zvarit˝. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. september 2003 Prijavi Deli 2. september 2003 pokowka.....ti pa nekak nimash otrok a ne? Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 2. september 2003 Prijavi Deli 2. september 2003 Hm...sam ji kak otrok neb škodu...bi mela mrbit manj časa za pošiljanje mailov... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 2. september 2003 Prijavi Deli 2. september 2003 he, he, ... pozbli ste na največjega politik (ali pa marjoneto nekih sil) lerodeta-brodeta Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. september 2003 Prijavi Deli 2. september 2003 tebe majo ochitno tut neke sile v oblasti :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 2. september 2003 Prijavi Deli 2. september 2003 kwa zdej, kwa, met otroke v slo. je luxus.treba najprej sebe redit, pol pa hrano genom˝ dajet.hudič, kulka si jih ti posjau˝? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 2. september 2003 Prijavi Deli 2. september 2003 pa tko neki luštnga so Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 2. september 2003 Prijavi Deli 2. september 2003 jaja, čwekca, verjamem, mam jih zlo rad, sam poglej kulko jih strada,al pa nima odnosov pravih, sm raje brez, pa jest kvalitetn žwim... GLEJ TEMA , kam je zašla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. september 2003 Prijavi Deli 2. september 2003 hehe, tu se vse začne pri otrocih, z našo državo je resno narobe prav komunizem oziroma socializem..... preprosto sistem ki nagrajuje delavnost in izredno delavnost na enak način (torej brez razlike je slab) to je posledica komunizma kjer vsi dobijo enako plačo..., poleg tega pa so grozni problemi še z vsemi mogočimi stroški ki so potem namenjeni za socialne namene, zakaj za vraga zdravstvo pokuri toliko denarja, zakaj nimamo stvari urejenih tako da bi se človek lahko prostovoljno zavaroval, in bi to naredil po svojih plačilnih zmožnostih, ne pa tako kot zdaj ko ti odtrgajo procent od plače, in pol nekdo k da 15 jurjev za zdravstvo dobi isto oskrbo kot nekdo ki jih da 30 heh, to ne gre, ampak gravna kriza so bolniške.... to je 20 procentvo državnih stroškov... ki gredo za zdravstvo, birokracija jih pobere še kakih 10, največji problem pa je v tem da samo nižji in srednji sloji plačujejo davke, višji jih ne, ker prikažejo da imajo zgubo... primer, podjetniki si na službene stroške uredijo pisarno na domu (s kopalnico posteljo .... kuhinjo) kupijo avto.. ipd, potem pa rečejo da so imeli zgubo (jasno saj so imeli ogromno stroškov) in plačajo nič davka, to dejansko lahko pravne osebe počnejo, in hehe, tudi v resnici to počnejo, cel kup ljudi ima vile, zaslužijo pa tako malo da jim država plačuje nadomestila... za zdravstvena zavarovanja in podobno......... to se mora resno nehat.... pa bo veliko lepše v sloveniji, pa bo zginil tisti grozni puf, ki ga mamo, sicer pa še vedno je najboljša opcija da odkrijemo kakšno nafto sredi barja... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 2. september 2003 Prijavi Deli 2. september 2003 huhja, elnino dobr člank, mislt si mi dau kr neki. jaja, sej nafta je tista, ki daje varn zaslušk, vem, vem...se zavem, bom probau mau na vrtu kopat, če se le da...če bo kej boš prvi zvedu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 12. september 2003 Prijavi Deli 12. september 2003 Kar se tiče slov. politikov, vsi so zanič, pa ne ker se pišejo na -ič, ampak zato ker ne delajo nič. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.