@patrik@ 23. maj 2007 Prijavi Deli 23. maj 2007 Zanima me, kaj menite o tem, da na svetu nismo sami in da morda obstajajo nadnaravne sile ????????? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 23. maj 2007 Prijavi Deli 23. maj 2007 So.So pa tudi naravne sile, katerim se clovek skusa zaradi svoje pohlepnosti in nevednosti upreti, jim nasprotovati. Namesto da bi zivel vsklajeno z njimi. To se nam mocno obrestuje. To je (po mojem mnenju) tudi nasa naloga. naloga clovestva, da se nauci ziveti sladno seboj in naravo. Nadnaravne sile. Da, morda jih prosimo, da nam pomagajo pri dvigu zavesti clovestva, da prenehamo unicevati zemljo in samega sebe! Tudi v tem so 'nadnaravne sile' vsekakor dobrodosle in verjamem, da nam v tem tudi pomagajo! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
@patrik@ 23. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 23. maj 2007 Hej! Thank's za resnični video. Daleč, predaleč smo prišli in narava se maščuje. Tukaj je res nekaj nadnaravnega, ki nas skuša odvrniti od zleh dejanj zoper na narave! Kar žalosten sem postal, ko sem videl česa smo inteligenta bitja zmožni!!! Ne morem in ne bom mogel vrjeti! JOj, ...............!!! To si morajo res vsi ogledati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! V naših rokeh je bodočnost zemlje in nas. Kot je rekel, nobeni politiki tega ne bodo spremenili- še trudli se nebi....!!!!!!!!! Reklama pa nam tudi da vedeti, da ni vse meso in tako reklama za vegeterjanjce! Že študiram, če ne bi prestopil na stran vegijev! Sicer pa nam je vsem dobro znano, kaj vse se dogaja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VELIKA;VELIKA ŽALOST! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
@patrik@ 24. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 24. maj 2007 Hej! Tale asociacija z rastlino je res dobra! Samoožig....Uauuu! Osebno vem, da je nekaj nadnaravnega med nami... Mam izkušnje! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
@patrik@ 24. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 24. maj 2007 To so res čudeži narave. Pa naj še kdo reče, da ne obstajajo čudeži Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
@patrik@ 24. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 24. maj 2007 Ja, slučajno se je glih pred Mojzesom grmiček vžgal, Mojzes pa je od vročine "slišal" božji glas. to bi lahko bla hipoteza, da je videl in "slišal" boga. - pa sva obrnila sv. pismo na glavo!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 Zanima me, kaj menite o tem, da na svetu nismo sami in da morda obstajajo nadnaravne sile ????????? mene pa zanima, če obstajajo tudi podnaravne sile... ja, kaj je že narava Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
@patrik@ 28. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 28. maj 2007 Ja ne, s tem se res ni za špilati! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.