Skoči na vsebino

Ali smo na svetu res sami?

@patrik@

Recommended Posts

So.

So pa tudi naravne sile, katerim se clovek skusa zaradi svoje pohlepnosti in nevednosti upreti, jim nasprotovati. Namesto da bi zivel vsklajeno z njimi. To se nam mocno obrestuje. To je (po mojem mnenju) tudi nasa naloga. naloga clovestva, da se nauci ziveti sladno seboj in naravo.

Nadnaravne sile. Da, morda jih prosimo, da nam pomagajo pri dvigu zavesti clovestva, da prenehamo unicevati zemljo in samega sebe!

Tudi v tem so 'nadnaravne sile' vsekakor dobrodosle in verjamem, da nam v tem tudi pomagajo!

Deli na socialnih omrežjih

Hej! Thank's za resnični video. Daleč, predaleč smo prišli in narava se maščuje. Tukaj je res nekaj nadnaravnega, ki nas skuša odvrniti od zleh dejanj zoper na narave! Kar žalosten sem postal, ko sem videl česa smo inteligenta bitja zmožni!!! :C: Ne morem in ne bom mogel vrjeti! JOj, ...............!!! To si morajo res vsi ogledati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! V naših rokeh je bodočnost zemlje in nas. Kot je rekel, nobeni politiki tega ne bodo spremenili- še trudli se nebi....!!!!!!!!! xrolleyesx

Reklama pa nam tudi da vedeti, da ni vse meso in tako reklama za vegeterjanjce! x;)x Že študiram, če ne bi prestopil na stran vegijev! x;)x Sicer pa nam je vsem dobro znano, kaj vse se dogaja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :vragec: VELIKA;VELIKA ŽALOST!

Ja, slučajno se je glih pred Mojzesom grmiček vžgal, Mojzes pa je od vročine "slišal" božji glas. to bi lahko bla hipoteza, da je videl in "slišal" boga. x:)x - pa sva obrnila sv. pismo na glavo!!!!! x;)x

Zanima me, kaj menite o tem, da na svetu nismo sami in da morda obstajajo nadnaravne sile ????????? x;)x

mene pa zanima, če obstajajo tudi podnaravne sile... x:Dx

ja, kaj je že narava x?x :o|o:

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...