Skoči na vsebino

Kaj če prstan najdeš?

ajsa

Recommended Posts

A morda veš kako?Naj še pojasnim,da sem prvič na kakšnem forumu !

Zato prosim za pomoč.

Prstan sem našla pred letom in pol in do sedaj bi ga kdo

verjetno že iskal ali ne?

LP Ajsa

Deli na socialnih omrežjih

jaz bi dala prstan za 1 dan v kozarec napolnjen z soljo

lp

"Remember when I told you how my

Kin is different in some ways?

And how you should not fall in love

With someone like me, anyway...

Between the lines, people see signs

When they feel the sear, every day's fear...

And one night their torches

Find the girl without a name...

And the one who has her

Love is no more safe..."

način -daj ga čez noč v vodo, v kateri je razstopljena soda bikarbona ....potem pa- ne glede na material -transformiraj škodljive/ moteče zate/ energije -z nihalom ali z vizualizacijo.

xegox :palec:

Tudi g.strelka to ve, pa modro molči.... x;)x

Moja spletna stran

http://www.teate-reiki.com/

Moji knjigi

Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem

A je možno povezat kak predmet ki ga imamo z drugim človekom oziroma predmetom ki ga ima?

Če mi je vprašanje do besede "oziroma" jasno, mi pol ni več čist. Lahko malo jasneje poveš, kaj si točno mislila?

la

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

To da če bi lahko na primer povezala en predmet ki je bil moja last z mano in ga podarila nekomu. Npr. da bi nosila sama en obesek, skoncentrirala naj svoja čustva in občutja in ga podarila nekomu. A bi tak predmet nosil še vedno moj vtis gor in bi ta vtis spomnil novga lastnika name? x:Ix Razumljivo?

To da če bi lahko na primer povezala en predmet ki je bil moja last z mano in ga podarila nekomu. Npr. da bi nosila sama en obesek, skoncentrirala naj svoja čustva in občutja in ga podarila nekomu. A bi tak predmet nosil še vedno moj vtis gor in bi ta vtis spomnil novga lastnika name? x:Ix Razumljivo?

energetsko zanesljivo , po miselni strukturi je pa druga stvar....

xegox :palec:

Moja spletna stran

http://www.teate-reiki.com/

Moji knjigi

Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem

Prstan sem našla in me zanima če se da očistiti,da bi ga imela jaz.Ali ga lahko potem nosim jaz.

načeloma zadostuje, če ga zakoplješ za kak dan, dva v zemljo, dodatno ga lahko pustiš nekaj časa, kakšne pol ure pod tekočo vodo, kar pod pipo.

to naj bi povsem nevtraliziralo oz. razmagnetilo energije prejšnjega lastnika

razen v primeru, če bi bil prstan magični pripomoček ali predmet religioznega čaščenja, kar verjetno ni :vio: če pa misliš, da bi lahko bil, ti pa lahko napišem še okultistični postopek :inocent:

A je možno povezat kak predmet ki ga imamo z drugim človekom oziroma predmetom ki ga ima?

lahko, čeprav ne vidim smisla v tem, da bi povezoval predmet s predmetom?

ja še vedno bi bil predmet povezan s teboj, ampak ne prav dolgo. koliko časa je odvisno od čustvenega naboja, ki bi ga vložila. ne-ritualno posvečeni predmeti se sčasoma sami po seb razmagnetijo, v kakem mesecu, dveh...

Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.

Razumljivo. Temu rečemo programiranje predmetov. Nekaj metod imaš predstavljenih v moji Mali enciklopediji zdravilnih kamnov.

načeloma zadostuje, če ga zakoplješ za kak dan, dva v zemljo, dodatno ga lahko pustiš nekaj časa, kakšne pol ure pod tekočo vodo, kar pod pipo.

to naj bi povsem nevtraliziralo oz. razmagnetilo energije prejšnjega lastnika

Na ta način se znebiš le t.i. mrtve orgonske energije prejšnjega lastnika, informacij, ki so posledica ekstremnih čustvenih stanj ali pa namerno vnešenih informacij pa ne.

la

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Na ta način se znebiš le t.i. mrtve orgonske energije prejšnjega lastnika, informacij, ki so posledica ekstremnih čustvenih stanj ali pa namerno vnešenih informacij pa ne.

drži. v primeru, da je čustveni naboj v ekstremnem čustvenem stanju asociiran s predmetom, kar pa seveda ni nujno

Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.

• 4 weeks later...

po moje je treba kamen vrniti ker Diamant v Zlatu ne samo da se na njega navežeš je tudi zelo drag,

če na to gledaš s takega stališča kot kar nekaj ljudi: Energija v kamnih ne OBSTAJA ! in to trdijo - za tiste je

ta prstan samo kot lep dragocen prstan...

Ampak saj je vseeno... Kar vrni ga lastniku

L.p.

Iztok

http://www.wizards.com/magic/images/whatcolor_isblue.jpgTake the Magic: The Gathering 'What Color Are You?' Quiz.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...