ajsa 24. maj 2007 Prijavi Deli 24. maj 2007 Prstan sem našla in me zanima če se da očistiti,da bi ga imela jaz.Ali ga lahko potem nosim jaz. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
@patrik@ 24. maj 2007 Prijavi Deli 24. maj 2007 Mislim, da bi se dalo ščistiti energijo lastnika(lastnice). A postopka pa žal, žal ne vem. Ne spoznam se kaj prida na tem področju Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ajsa 24. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 24. maj 2007 A morda veš kako?Naj še pojasnim,da sem prvič na kakšnem forumu ! Zato prosim za pomoč. Prstan sem našla pred letom in pol in do sedaj bi ga kdo verjetno že iskal ali ne? LP Ajsa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
@patrik@ 24. maj 2007 Prijavi Deli 24. maj 2007 Prevladuje močna napetost Menim, da je že moralo tako biti, da prstan ni našel poti nazaj, lastnik pa poti do prstana Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 jaz bi dala prstan za 1 dan v kozarec napolnjen z soljolp Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 26. maj 2007 Prijavi Deli 26. maj 2007 jaz bi se pa malce bolj potrudil poiskat lastnika.... Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 26. maj 2007 Prijavi Deli 26. maj 2007 način -daj ga čez noč v vodo, v kateri je razstopljena soda bikarbona ....potem pa- ne glede na material -transformiraj škodljive/ moteče zate/ energije -z nihalom ali z vizualizacijo. Tudi g.strelka to ve, pa modro molči.... Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lyassi 26. maj 2007 Prijavi Deli 26. maj 2007 A je možno povezat kak predmet ki ga imamo z drugim človekom oziroma predmetom ki ga ima? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 26. maj 2007 Prijavi Deli 26. maj 2007 A je možno povezat kak predmet ki ga imamo z drugim človekom oziroma predmetom ki ga ima? Če mi je vprašanje do besede "oziroma" jasno, mi pol ni več čist. Lahko malo jasneje poveš, kaj si točno mislila? la Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lyassi 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 To da če bi lahko na primer povezala en predmet ki je bil moja last z mano in ga podarila nekomu. Npr. da bi nosila sama en obesek, skoncentrirala naj svoja čustva in občutja in ga podarila nekomu. A bi tak predmet nosil še vedno moj vtis gor in bi ta vtis spomnil novga lastnika name? Razumljivo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 To da če bi lahko na primer povezala en predmet ki je bil moja last z mano in ga podarila nekomu. Npr. da bi nosila sama en obesek, skoncentrirala naj svoja čustva in občutja in ga podarila nekomu. A bi tak predmet nosil še vedno moj vtis gor in bi ta vtis spomnil novga lastnika name? Razumljivo? energetsko zanesljivo , po miselni strukturi je pa druga stvar.... Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crna_puma 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 verjetno ti je že bil namenjen ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 Prstan sem našla in me zanima če se da očistiti,da bi ga imela jaz.Ali ga lahko potem nosim jaz. načeloma zadostuje, če ga zakoplješ za kak dan, dva v zemljo, dodatno ga lahko pustiš nekaj časa, kakšne pol ure pod tekočo vodo, kar pod pipo.to naj bi povsem nevtraliziralo oz. razmagnetilo energije prejšnjega lastnika razen v primeru, če bi bil prstan magični pripomoček ali predmet religioznega čaščenja, kar verjetno ni če pa misliš, da bi lahko bil, ti pa lahko napišem še okultistični postopek A je možno povezat kak predmet ki ga imamo z drugim človekom oziroma predmetom ki ga ima? lahko, čeprav ne vidim smisla v tem, da bi povezoval predmet s predmetom? To da če bi lahko na primer povezala en predmet ki je bil moja last z mano in ga podarila nekomu. Npr. da bi nosila sama en obesek, skoncentrirala naj svoja čustva in občutja in ga podarila nekomu. A bi tak predmet nosil še vedno moj vtis gor in bi ta vtis spomnil novga lastnika name? Razumljivo? ja še vedno bi bil predmet povezan s teboj, ampak ne prav dolgo. koliko časa je odvisno od čustvenega naboja, ki bi ga vložila. ne-ritualno posvečeni predmeti se sčasoma sami po seb razmagnetijo, v kakem mesecu, dveh... Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 To da če bi lahko na primer povezala en predmet ki je bil moja last z mano in ga podarila nekomu. Npr. da bi nosila sama en obesek, skoncentrirala naj svoja čustva in občutja in ga podarila nekomu. A bi tak predmet nosil še vedno moj vtis gor in bi ta vtis spomnil novga lastnika name? Razumljivo? Razumljivo. Temu rečemo programiranje predmetov. Nekaj metod imaš predstavljenih v moji Mali enciklopediji zdravilnih kamnov. načeloma zadostuje, če ga zakoplješ za kak dan, dva v zemljo, dodatno ga lahko pustiš nekaj časa, kakšne pol ure pod tekočo vodo, kar pod pipo.to naj bi povsem nevtraliziralo oz. razmagnetilo energije prejšnjega lastnika Na ta način se znebiš le t.i. mrtve orgonske energije prejšnjega lastnika, informacij, ki so posledica ekstremnih čustvenih stanj ali pa namerno vnešenih informacij pa ne. la Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 Na ta način se znebiš le t.i. mrtve orgonske energije prejšnjega lastnika, informacij, ki so posledica ekstremnih čustvenih stanj ali pa namerno vnešenih informacij pa ne. drži. v primeru, da je čustveni naboj v ekstremnem čustvenem stanju asociiran s predmetom, kar pa seveda ni nujno Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lyassi 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 Hvala za odgovore, res predmet z predmetom nima smisla. Nosorog bom prebrala tisto v tvoji knjigi (prej ali slej si bom mogla kakšno kupit). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iztok 132 21. junij 2007 Prijavi Deli 21. junij 2007 po moje je treba kamen vrniti ker Diamant v Zlatu ne samo da se na njega navežeš je tudi zelo drag, če na to gledaš s takega stališča kot kar nekaj ljudi: Energija v kamnih ne OBSTAJA ! in to trdijo - za tiste je ta prstan samo kot lep dragocen prstan... Ampak saj je vseeno... Kar vrni ga lastniku L.p. Iztok Citiraj http://www.wizards.com/magic/images/whatcolor_isblue.jpgTake the Magic: The Gathering 'What Color Are You?' Quiz. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.