Skoči na vsebino

Napoved za 22. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2007/22/"][b]Napoved za 22. teden[/b][/url] - [b]28. maj - 3. junij 2007[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url].

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

a dej! x:o)x :vragec:
kdo je glih komentiral, edini! :eek: x:Dx
nadnajbolj astrolosko vnet in zavzet aakhut! x:px x;)x xcivx
no evo, fino... sam da si zadovoljen. x^x x:o)x

sej se mi ne (lup). sam sta se mora, nije tesko. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridna..in hvala za napoved....
[b][/b]Ščip bo na nas deloval izjemno močno (še posebej to velja za Bike in Škorpijone, pa tudi Leve in Strelce), v zraku bo veliko napetosti, spremljali bomo najrazličnejše tragične ali težavne dogodke, prisotna bo agresija, pogostejši bodo boji in trenja in več bo tudi kriminala.[b][/b]
..a ščip....v petek...pa lev in strelec :eek: ....

ja, živahen teden se obeta....

[color="#4B0082"]Le s težavo se bomo umirili in se naravnali pozitivno, saj bomo polni notranje napetosti in vznemirjenosti, poleg tega pa bo nenehno dejaven um, tako bomo vse to kar s težavo usklajevali in delovali razsodno in umirjeno.
Temu se lahko izognemo oz. te energije preusmerimo s tem, da se lotimo kakšnega dela, nekaterim pa bodo zelo godile in jih sprostile najrazličnejše fizične dejavnosti, še posebej učinkovite in uspešne bodo, če se bodo odvijale na svežem zraku.[/color]

Že odločeno. Takoj jutri namesto na predavanja na en izlet nekam v naravo....sam če bo luftarček za to.
In ne morem se umirit. Žal. Vem, da sem ga sama v kamen. Zdaj pa mir. :vragec:
Tako da...v delu je rešitev x:o)x

Marsa....predvsem bo naporen teden. Bemu luno v ško. Ta me vedno zbije do dna :xx!:

[quote name='Audente' post='848083' date='28. May 2007, 22:56']Takoj jutri namesto na predavanja na en izlet nekam v naravo.[/quote]
upam, da ne bo ulival kot iz škafa,

[quote name='enja' post='848081' date='28. May 2007, 22:54']Pridna..in hvala za napoved....
[b][/b]Ščip bo na nas deloval izjemno močno (še posebej to velja za Bike in Škorpijone, pa tudi Leve in Strelce), v zraku bo veliko napetosti, spremljali bomo najrazličnejše tragične ali težavne dogodke, prisotna bo agresija, pogostejši bodo boji in trenja in več bo tudi kriminala.[b][/b]
..a ščip....v petek...pa lev in strelec :eek: ....

ja, živahen teden se obeta....[/quote]

:eek: samo eno malo podpitanje...kdaj pa teden ni bil živahen....
ne pomnim xcivx mal v krop pa mal u led xcivx
....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

[quote name='lia' post='848119' date='29. May 2007, 00:59']mal v krop pa mal u led xcivx[/quote]
:vragec:

tole k pushchavski fuk
not, pa ven, pa v pesek....pa spet not, pa ven pa spet v pesek...etc
pesek je zarad trenja jako dobrodoshel

zlomk....tralala
tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

hvala za napoved marsa..... :flowers: ....dogajanja v 3d pa ne bom komentirala spljoh........

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

[quote name='aakhut' post='848123' date='29. May 2007, 03:31']:vragec:

tole k pushchavski fuk
not, pa ven, pa v pesek....pa spet not, pa ven pa spet v pesek...etc
pesek je zarad trenja jako dobrodoshel

zlomk....tralala[/quote]

:vragec:
če ta recept pr teb dobr služ,
ni rečeno , da bo tud drugim :vio:
niso vsi za hard pa sado sceno :vio:
....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Spet berem napoved....
Sem eno obdobje preveč not padla, pa se na planete pa lune zgovarjala vsakič, ko mi je bilo kaj bad. Zdaj sem pa spet na svojem mestu in poberem le pozitivno. x:Dx

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Guest mačona
Naj kar bo Merkur v Raku. Meni tole trenutno čisto ustreza oz. je za ponucati. x:)x
Fino bi bilo, če bi se do takrat, ko bo Sonce šlo v Raka, Merkur že odpeljal v Leva. Da ne bo tako kot lani, ko smo kar kolektivno depresirali ves julij. x:)x
Ni obetavna napoved, a preživeli bomo kot vedno.

[quote]več se bomo ukvarjali s svojo notranjostjo in sploh se bomo več posvečali sebi in svoji notranjosti.[/quote]
x:o)x x:Dx x:Ix
tole pa je! x:Dx
... sem nekaj rezala pa spreminjala stavke pa vrivala pa to... pa je tole prislo... sploh opazla nisem vcer, grem popravt.

Drugac pa: hvala vsem za fidbek! :kiss:

Enja, ja, zivahen je kar skor preskromna beseda za to, kar se bo dogajal. x:o)x x;)x

Audente, tako je tud prav: v delo, ker nekaj bo treba... bo prevec energije za not v seb tiscat. xyesx

Lenka - pri nas je do prejle ulival kot iz skafa. x:o)x
zdaj se kao nekaj jasni, boma vidl. xDDx

Lia - zivahen ni bil, kadar je bil zamorjen pa brez energije pa down (recimo kak mrk v raku al kje tko).
tko da, zivahno ni vedno, pestro pa skor zmer. x;)x xDDx

Jaz tud nc nom komentirala, amis.
sam se pa pocutim, k da rijem nekje pod morjem, okol nafte xDDx, ampak ze nekak vidim svetlobo - sam se ne vem, a bom na novi zelandiji ven prisla al na kitajskem al v piranskem zalivu (ce se slucajno v krogu rolam) xDDx :vragec: x;)x
drugac pa mi nad sede luna tale skorpijonska: koncno spet mal *mene*. x^x (:vtz:) x;)x

Kukica, dbest, tko je treba: vcas ti sede najdt 'tolazbo' v necem tkole, vcas pa boljs nc gledat/vedet/se pripravljat, boljs kar sam plavat lepo, kot pa se obremenjevat, kje bo kaka skala al pa rushilni val. x;)x xcivx

Ksenija, dobr si tole rekla: ful dogajanja v nedogajanju..
se podobn pocutm (razen da se kar dogaja v bistvu pr men).
ampak cutm nekaksno vznemirjenje, k da se bo neky nad dobrga zgodil, sam ne morm opredelit, ni jasne slike, sam tko nekak sanjsko, medlo, nc ne vem tocn, kaj... sam nekaj slutim fajnga. xokx

tko da: zivi bili pa dozivjeli! x8Dx

to! luna v sco!! mal powerja! :vtz:
grem razturat! x:Dx x;)x xcivx

Picasso

jp....še sreča, da je luna prišla v sco :switz: ...se res pozna.....
plan akcije je narjen...včeraj vrtela telefone.....kakšen bo efekt še ne vem....slej ko prej bo ok....sam rabim hitro.....

naftne vrtine....jh...zeznjeno...stestirala....ugotovila, da zastopim folk, ki se premakne na drugo stran zakona....sam zadost te mora stisnit in robni pogoji bit nadneugodni...pa si tam......brez panike...mam vseen zadost samodiscipline in bom ostala na svetli strani.....

folk pa...bogpomagaj...al kar že.....dve prav prijetni presenečenji....nekje pa poden da res ni....jp, pestro......sicer sem pa kljub vsemu kul........sto sreč za smisel za praktičnost....sej vem, da sem s tem že dosadna....sam je pa res.......

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

[quote name='Amis' post='848235' date='29. May 2007, 10:38']........sto sreč za smisel za praktičnost....[/quote]
:palec: :palec:

(*:o|o: skoda k zase ne morm tega napisat x:o)x... no ampak lohk pa recimo napisem: sto srec za moj zdrav razum x^x x;)x)

Macona, teb bolj sede, ko so ognjene scene pa jupitri pa tak, a ne... kot pa raki pa skorpijoni pa ta staf. xDDx
Zal ne bo tko: merkur bo dolgo v raku (ker bo vmes se retro).
sam je pa zato mars v ovnu, jupiter v strelcu in venera pride ze cez dober teden v leva.

ja, nas bo pa vseen kar zj* merkur spet kar ves junij in se del julija. :o|o:

Picasso

[quote name='Marsa' post='848229' date='29. May 2007, 10:21']Kukica, dbest, tko je treba: vcas ti sede najdt 'tolazbo' v necem tkole, vcas pa boljs nc gledat/vedet/se pripravljat, boljs kar sam plavat lepo, kot pa se obremenjevat, kje bo kaka skala al pa rushilni val. x;)x xcivx[/quote]
Fora je v tem, da če sem v obdobju smiljenja sebi in potem še preberem, da bo itak težek in zatežen dan ker je luna prazna, pa merkur v kjerkoli že, rada to izkoristim, da sej itak je tak dan in potem na polno težim ljudem, kako sem nesrečna in da naj že kaj naredijo, da bom ok ... x:Dx
če sem pa malo bolj pri sebi in se pa ko mi je težek dan spomnim, da so pa še astrološki aspekti moreči, si pa lahko rečem: ko je** vse skupi, nobenmu ne bom najedala ... zavlekla se bom v posteljo z eno dobro knjigo in uživala v smiljenju sama sebi. xDDx

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

oj thanks za napoved Marsa :palec: x;)x

...pa,...hvalabogu, da je luna vsake toliko v scorpiju,.... x:px xDDx

...sicer pa,....vsi mamo bodi ali nebodigatreba prtljago, pa prav zavzeto jo prenašamo....jh,...napet teden zgleda,....prav,....so koristni.....še sploh v primeru, ko nas prisilijo enmal v te "pakete" pogledat,....pa da najdemo med drugimi stvarmi tudi kanček discipline....... x;)x x:px

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Guest mačona
[quote name='Marsa' post='848238' date='29. May 2007, 10:44']Macona, teb bolj sede, ko so ognjene scene pa jupitri pa tak, a ne... kot pa raki pa skorpijoni pa ta staf. xDDx
Zal ne bo tko: merkur bo dolgo v raku (ker bo vmes se retro).
sam je pa zato mars v ovnu, jupiter v strelcu in venera pride ze cez dober teden v leva.

ja, nas bo pa vseen kar zj* merkur spet kar ves junij in se del julija. :o|o:[/quote]
Saj pravim, da mi tokrat sede. Drugače pa mi res sede bolj ogenj.
Škorpijoni pa res NIKAKOR!
Venera v Leva - mmmmm. Ki bo retro! In čez mojo natalno Venero gre.

Res intenziven teden. Merkur mi je naredil ugodne aspekte in sem res veliko uspela narediti, tako v službi kot doma. Po dolgem času sem šla pogledati v tvojo napoved kaj se gori dogaja in super znaš to ubesedit. :palec:
Odkar je moj sin začel vrtec sem bila več na bolniški kot službi. Tako da še vedno nisem čisto na vezi z internetom in šele vračam se k prejšnjemu načinu vsakodnevnega astrološkega spremljanja.
Vsake toliko, ko se dogaja kaj extra... navadno zvečer ko že vsi spijo, grem pogledat kje je kaj in se kar oddahnem, ko vidim evo npr. da Mars samo prečka in dela akcije s tranziti in vidiš od kod in zakaj in da tudi mine. :vio:

Imejte se kar najlepše!

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

O haj Stankaa!!!!! :kiss: xrosex
nous verjela, vcer sem te sanjala!!!! xwizardx

*dons pa, da sem se z enim smrtno resno pogovarjala oz. ugotavljala, ampak tko kot bi nov fizikalni zakon odkrila, da je vesoljna ljubezen bele barve. xDDx

[quote name='silki' post='848293' date='29. May 2007, 13:39']nebodigatreba prtljago, pa prav zavzeto jo prenašamo...[/quote]
x:o)x x:Dx :palec:

Kukica - vcas pashe mal gniljenja in je celo koristno... tko kot MAL depre. da si pac pustis da gre ven iz tebe ta tecno.
sam pol hit not se zagnilis pa noces ven. xDDx
kot ce se pogrezas v vodo, tko da mocis rokave... se kar do konca pol rajs pogreznes. x;)x x:px

aja macona, sej k bo *tvoja* scena, bomo to najverjetneje opazil. xcivx :vragec: x;)x

[quote name='Marsa' post='848229' date='29. May 2007, 10:21']... cutm nekaksno vznemirjenje, k da se bo neky nad dobrga zgodil, sam ne morm opredelit, ni jasne slike, sam tko nekak sanjsko, medlo, nc ne vem tocn, kaj... sam nekaj slutim fajnga. xokx[/quote]
:2src: xokx :onfire:

ne b clowk verjel: predvcerajsnjim sem povsem nepricakovano s povsem nepricakovanega konca dobila povabilo na morje! xsrcx (ki sem ga ze sprejela, predn si kej premislim xDDx)... in cist nepricakovano tud neki casha, da nom bogyca al pa da ne bi bil to razlog, da ne grem.

Jupiiiiiiiiiiiiiiiiii! xsingx

Picasso

:inocent: me dolgo ni bilo...sem prišla pokukat malo napoved x:o)x
Čas mi zadnje čase teče tako hitro, da se obrnem pa je spet konec tedna xrolleyesx

V soboto imam svojo dekliščino...no 16.06. pa poroko x:o)x . Upam, da bo kaj bolj toplo, drgač bom zmrznla xDDx

Lepo vsa je prebrati spet po dolgem času x;)x

Lp, S
http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

O glej jo, a dej!!! xokx

sem tud srecala al pa se mi je oglasil folk, k ga dolg nisem vidla (kar sem tud napisala mensezdi), vcer clo enga, k ga nisem vidla kakih 30 let! x:o)x (:madpro:)... in Stankaa vcer, dons Sonck... Kul! x8Dx

a dej, poroko!!! fijuuuuu! xsuperx
Cestitke in vso sreco! xwizardx

Picasso

na tole dvoje pa moram, čeprav sem v gužvi!

[quote name='Marsa' post='849364' date='1. Jun 2007, 09:10'].... dobila povabilo na morje![/quote]

:palec: xwizardx xsuperx :kiss:

[quote name='sončk' post='849374' date='1. Jun 2007, 09:23']....V soboto imam svojo dekliščino...no 16.06. pa poroko x:o)x .[/quote]

:palec: xsrcbumx xcrossfingx :wOOt: xsuperx
d best! fajn, da si nam prišla povedat! vso srečo ti želim pa pridi še kaj! :kiss:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...