sončk 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 mogoče je kriv merkur, ki je vstopil v raka, pred nekaj dnevi , da se srečujemo, slišimo z ljudmi, ki jih že dolgo nismo. Hvala za lepe želje http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 [quote name='Marsa' post='849364' date='1. Jun 2007, 09:10']ne b clowk verjel: predvcerajsnjim sem povsem nepricakovano s povsem nepricakovanega konca dobila povabilo na morje! (ki sem ga ze sprejela, predn si kej premislim )... in cist nepricakovano tud neki casha, da nom bogyca al pa da ne bi bil to razlog, da ne grem. Jupiiiiiiiiiiiiiiiiii! [/quote] Jupiiii še od mene! Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 1. junij 2007 [quote name='lea' post='849377' date='1. Jun 2007, 09:29']na tole dvoje pa moram, čeprav sem v gužvi! [/quote] O glej jo (skoz *morm* isto pisat )!! a ves da sem te ze pogresala! sem vedla zdle, k sem vidla tvoj komentar, da bo not tvoj privosc men za morje. ob vsem tem cesenj, ki sem jih vcer dobila v dar, in lepega popoldneva v dbest druzbi ob dbest papici sploh nisem omenjala... Joj morje... najprej se mi se sploh ni dal veselit (k je ful ene logistike, pa se registracijo mam 15., kar je cel stres, tako in drugac).. Pol sem pa dobila impulz pa zdel se mi je tok odstekan, da sem rekla da ne more bit drugac kot da je ultra prav! No in sem hitr se odlocla in sprejela (da me ne bi kak kontra impulz pichil ). K jaz znam zakomplicirat do nezavesti (kup *ovir* najdem prec pri takih zadevah.. pa ce se je treba kej prevec premikat pa prilagajat pa eni datumi pa to ) ~ Sonck, ja tud zato (merkur). Fajn k si uletela, sploh pa s takimi novicami! ~ o thanx Kukica! a ne, a ni mega! joooj. ne vem ce ves, k nisi cist od tastarih, jaz pa zdaj nisem vec tok aktivna v vseh teh temah, da jaz cist shizim na morje. (pa na pticke pa na cesnje, pa se kej se najde, k sem tak clowk, da al cist shizi al pa cist ne shizi ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 [quote name='sončk' post='849374' date='1. Jun 2007, 09:23']V soboto imam svojo dekliščino...no 16.06. pa poroko .[/quote] naj vama bo z postlano. Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 marsa..... ...pa max fajn se mej.... sončk....vama pa čim več lepega...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 [quote name='Marsa' post='849364' date='1. Jun 2007, 09:10']aja macona, sej k bo *tvoja* scena, bomo to najverjetneje opazil. [/quote] Zdaj pa zanalašč ne bom nič delila z vami! Ka ste eni čudaki škorpijoni. Sam špikate. Klinc vas gleda. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 [quote name='mačona' post='849419' date='1. Jun 2007, 10:18']Ka ste eni čudaki škorpijoni. Sam špikate. Klinc vas gleda.[/quote] ...kdo te je špikal....?...marsa je itak riba....mi pa tud nismo nč drezali vate.....zraven tega če te pa sco piči, pol ma ziher razlog za to......... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 [quote name='Amis' post='849429' date='1. Jun 2007, 10:27'].....zraven tega če te pa sco piči, pol ma ziher razlog za to......... [/quote] Takih pa ne stresat v moji prisotnosti!! Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 Pa saj ma podznak v ško. Whatever. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 [quote name='mačona' post='849434' date='1. Jun 2007, 10:32']Pa saj ma podznak v ško. Whatever.[/quote] ej, ni bilo mišljeno zajedljivo..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 Marsa, fullll vesela za tvoj dopust, a veš da sem zanjič se spomnila na tisto, ko si izgubila denarnico in upala, da ti letos uspe it... in danes osvežim temo dopust Sončk, ojla, deklič moj... želim ti, da si srečna mimogrede - neki si hiško opremljala, a je zaključeno? mimogrede kje se kaj Astra potepa? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 Evo, šla malo pochekirat kaj dogaja in me je skor... ko sem vidla, da marsa piše, da me je sanjala OOOoooo Dabogdakajdobregapomeni... ej, ko bi ti vedla kolkox sem se nate spomnila, ker sem imela rok na tvoj roj.dan! Sončk čestitam! Lepo poroko in da vse super klapa med vama tud ko bosta že dedek in babica Čudovita novica, vesela sem zate!! Lea pozdravček! in tud pogrešam astro... Lep dan je danes in zvečer se obeta velika čaga... upam, da imate tudi vi kake vesele plane Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 [quote name='stankaa' post='849528' date='1. Jun 2007, 13:00']Lea pozdravček![/quote] ojla pridi še kaj! [quote name='Marsa' post='849383' date='1. Jun 2007, 09:35']sem vedla zdle, k sem vidla tvoj komentar, da bo not tvoj privosc men za morje. [/quote] pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.