Skoči na vsebino

Glasba & Avra

Recommended Posts

Mene pa zanima, kako glasba učinkuje na avrično polje človeka?

Zanima me predvsem za plesno glasbo (angl. Dance), ki jo sam zelooooo rad poslušam. Če ne veste katera to je, pojdite na: http://matig70.spaces.live.com pa poslušajte windows media player, ki je dodan na moji strani ;) Nekaj takega, samo jaz raje poslušam glasbo z dosti več basi, res tisto tuc-tuc-tuc-tuc :D

Pa me zanima, če je res da te takšna glasba zeloo prizemljuje?

Ker mislim ok, glede na to, da prva čakra vibrira z zelo nizkimi toni, in ti basi so tudi zeloooo nizki toni, tako da bi te teoretično moralo prizemljit, posebej če stojiš 50 cm stran od zvočnika :D

Hehe, no tnx za odgovore x:Xx

Pa še naprej lep dan!

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Deli na socialnih omrežjih

Zanimiva tema, Behy. Po mojem sploh ni važno, za kakšno glasbo gre, važno je, da ti je všeč. Bi bilo pa zanimivo raziskat, morda s tisto 'kirilijanovo' napravo, kako na človekovo avro vpliva glasba, ki mu/ji je všeč, pa tudi tista, ki mu ni, ali ga celo iritira... Ampak z všeč mislim tako, da ti res pritisne na srce, da te celga zvibrira, ne samo, da ti je cool...

Ker je tudi meni všeč elektronka, imaš tu link do komada, ki pokrije celotno avrično polje, ne samo prve čakre... x;)x

Emphased Reality - Other Worlds(OPN remix)

Drugače pa sem podobne občutke doživel že pri praktično vseh zvrsteh glasbe, izjemi sta le death metal in punk... :vio:

Kje je wmp na tvoji strani?

Ja al pa bolj ceneje in enostavno: poiščeš jasnovidca in ga prosiš naj pogleda učinek glasbe na tvojo avro :D hehehe

Ja, wmp pa je takoj po vsebino prostora ;)

Mene pa zanima, kako glasba učinkuje na avrično polje človeka?

A ne čutiš sam tega učinka? :inocent:

Poskusi z različnimi stili glasbe, kakšne odzive ti povzročajo in ali te napolnjujejo ali morda pijejo energijo. (A tu ne mislim tega, ali je ti kak stil všeč ali ne.)

Possible—but highly unlikely.

A ne čutiš sam tega učinka? :inocent:

Poskusi z različnimi stili glasbe, kakšne odzive ti povzročajo in ali te napolnjujejo ali morda pijejo energijo. (A tu ne mislim tega, ali je ti kak stil všeč ali ne.)

Ja čutim, samo občutek dobim npr. ob elektroniki dobim občutek da zmorem nekaj, onokrat sem poslušal to glasbo ko sem se učil slovenščino, čeprav sem bil poskusno vprašan en dan prej in dobil 1, sem dobil takšen zelooo pomirjujoč občutek, da bom popravil (dobil sem 4 ;) ) Ob kaki metal glasbi pa ne vem, nekako se mi zdi, da mi razširi duhovna obzorja, včasih sem poslušal metal, zato pa mam zdaj probleme s pretirano čelno čakro :o|o:

sicer elektronike ne poslušam veliko ...samo mene elektro glasba odnese x:)x ....me nič ne prizemlji. xDDx

x:)x

Ja no, vsak ma drugače, saj mene tudi "odnese" ampak potem ma neko čudno več energiji, kot da bi nezavedno zaspal :D Ampak ker mam skruzano 1.čakro, jo rad poslušam, ker mi primanjkuje energiji na prvih ravneh in s tem ko jih z to glasbo vzpodbujam, mi paše :D

Edina elektronika, ki ji kdaj prisluhnem so Enigma, Shpongle (te sploh priporočam, ker igra pri njih član psihedeličnega benda iz 70-ih Quintessence flavtist Raja Ram) in nekaj malega krautrocka.
Possible—but highly unlikely.

Guest mačona

Mene vsaka zvrst glasbe, ki mi je všečna, nekam odnese. V domišljijski svet, na potovanja, v mojo podzavest ..... Kako naj bi te glasba sploh prizemljila?

Lahko samo zamori ali ziritira ..... :o|o:

Ker mislim ok, glede na to, da prva čakra vibrira z zelo nizkimi toni, in ti basi so tudi zeloooo nizki toni, tako da bi te teoretično moralo prizemljit, posebej če stojiš 50 cm stran od zvočnika :D

[/quote

xDDx zdaj imam pa kar občutek krivde, ker sitnarim, ko se moja pubertetnika prizemljujeta....c c c..

en topočne v kleti, drugi v zgornjem štoku, jaz sem pa vmes-v pritličju :sori:

Dr. Dolittle je fantazijski lik.

xDDx zdaj imam pa kar občutek krivde, ker sitnarim, ko se moja pubertetnika prizemljujeta....c c c..

en topočne v kleti, drugi v zgornjem štoku, jaz sem pa vmes-v pritličju :sori:

ej, ne jima sitnarit ;) Sem sam najstnik, in vem kako je to :) Lej, pač masta tako obdobje, al tebe iritirata z tem nabijanjem, ali pa jim je res všeč :)

Jaz osebno ne nabijam glasbe, da bi iritiral druge, ampak zato ker mi paše če so vame uperjeni zvočniki iz njih pa sami basi xsmx fajn filing :D xokx

Ampak vseeno, meni je glasba življenje, ljubezen, vse! :D :inlove:

Ja to je tudi med drugim en faktor, je pa verjetno tudi kako ti pojmuješ tisto zvrst glasbe, meni romantična glasba in mirna sploh ni všeč, me fulll zamori, ter zapaca srčno čakro, medtem ko me kakšen remix mirne glasbe zelo sprosti, pomiri pa mi ofna (sam ofna, ne zavrti) srčno čakro ;) Tam kot npr. Nick Lachey - What's left of me (Passanger remix) :listen:

Doma večinoma poslušam ambientalno glasbo, trenutno radio on line The angel theory, mi sede ful, odpira vizije in nasploh mi je totalno pozitivna ali včasih Cosmic sounds al pa Mystic soundscapes. x:)x

One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller

Meni je ambietalna glasba tudi full všeč, samo pač odvisno katera :D

V moji sobi se itaq nonstop predvaja Danse, electro, techno glasba, pa če sem v sobi ali pa ne, samo mi je pa fajn, da če kdo pride v mojo sobo, takoj vidi da je urejena po 21.stoletju, pol pa še takšna glasba noter xsuperx :listen:

:D

Iz zanesljivih virov sem izvedel, da je že od nekdaj znano, da nizki toni vplivajo na spodnje čakre, visoki toni pa na zgornje čakre :D

Glasba od Deep Spirit - No Cover Song (Radio Edit), ki jo lahko poslušate na mojem msn.live blogu, najbolj vpliva na delovanje 3 čakre :D

Toliko zaenkrat...

Vaš Behy

• 9 months later...
Mene vsaka zvrst glasbe, ki mi je všečna, nekam odnese. V domišljijski svet, na potovanja, v mojo podzavest ..... Kako naj bi te glasba sploh prizemljila?

Lahko samo zamori ali ziritira ..... :o|o:

Pomojem bolj v nadzavest :vio: x:o)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...