ribica007 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 živjo punce, zadnč sem brala nekaj o zdravi peki - brez maščob pa to. Pa sem čist padla not. Glede na to da velik pečem peciva, sem hotla probat neki novga. V prilogi Odprta kuhinja je bilo objavljen nekaj o eni foliji s steklenimi vlakni. Kao da ful ne potrebujejo maščenja in so uporabne več let. Glede na to, da s takimi folijami ravno nimam izkušenj, bi bila zelo hvaležna če bi mi vsaka podala svoje mišljenje? Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 Kje pa naj bi se to kupilo? Katera firma? Tudi meni se sliši interesantno. Sicer pa ne pečem nič več, kar ni moč speči na peki papirju. Ta je rešitelj za nizkokalorične muffine in razne druge zdrave biskvite, kamor maščobe (v smislu olja, masti, masla) sploh ne dajem. Zadnja leta ugotavljam, kako je simpel jesti zdravo, brez da bi imela jed 2039023902930239 kcal. Malce iznajdljivosti in imaš sladke zadeve, dobre juhice in tako dalje. Pa tudi ponve prodajajo že take, da ni nobene panike.Škoda, da sem umes malce pozabila na te zadeve, ker je pa pač najlažje zmešat maso za palačinke, dat na olje, razrezat, posut s cukrom in je. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica007 31. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 31. maj 2007 Čak, bom pogledala. Evo, firma Cemi, Ljubljana. Naročiti se da na cemi@cemi.si. Folija stane 4€. Misliš da bi bilo pametno si jo nabavit? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 Težko rečem, ker ne vem niti kako zgleda niti nič.Sicer pa 4 eur ni takšen ogromen denar, da bi ti kar takoj odsvetovala Mogoče se bo javil kdo drug, ki ima izkušnje. http://www.cemi.si/ Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica007 31. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 31. maj 2007 Če si v nedeljo slučajno kupila Nedelo, v prilogi Odprta kuhinja, 27 stran. Drugače pa mogoče nebi bilo slabo, če si bi jo nabavila. Veš kaj, jo bom kar naročila. Ti povem pol kako se je obnesla. Hvala za pomoč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 Sej nisem nič pomagala Drugače pa prosim, kar poročaj, me zelo zanima Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica007 12. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 12. junij 2007 Michelle, js sm folijo kupila, in ti lahko povem da sem zelo zadovoljna. V prejšnjem tednu sem spekla že vse živo na njej. Nič se ne lepi, ne potrebujem maščobe, še nikoli nisem imela tako dobre skorje na piščancu kot zdaj. Pekla sm piščanca in krompirček skupaj, polivala samo z juho, pa brez maščob. Pa veš kok je okusno bilo. Mmmmm. Pa biskvit. Fantastičen. Nimam besed, kolik sem zadovoljna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. junij 2007 Prijavi Deli 14. junij 2007 No, super Sicer sem malce skeptična, da je bila tema odprta samo zaradi reklame, ampak dobro...Po vsej verjetnosti bom kupila in povedala, kako se mi zdi. Samo da se neha študijsko obdobje. Kaj je razlika med to folijo in navadnim peki papirjem (ki mimogrede meni čisto dobro služi)? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica007 15. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 15. junij 2007 Pritegnil me je to da lahk na njej pečeš več kot 1000x. Na peki papirju po mojih preračunih lih ne morš tolk. Sj tudi sama se težko odločim za nove investicije in hočem imet čim več za svoj dnar. Peki papir je 1€, ta folija je pa 4€. Se pravi da za eno folijo dobim 4 peki papirje. Z vsako škatlo peki papirji lahko spečem (če vsak papir uporabim 2x) kvečjemu 50x. S štirimi škatlicami pekija je to 200 pek. Ane? Sj zarad tega tudi štejem peke. Pečem vsak dan da vidim če je res uporabljiva 1000x, tko kot pravjo. Drugače pa zmerm računam in primerjam kolk dobim za svoj dnar. Skeptična sm bla na začetku, ko sm reklamo vidla. Zaenkrat sm zelo zadovoljna. Bomo videli, kako bo. Kaj si pa hotla s tem povedat, da je tema bila odprta zaradi reklame? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. junij 2007 Prijavi Deli 17. junij 2007 Na tem forumu je ogromno ljudi, ki neumorno delajo reklame za izdelke, ki jih prodajajo. Najbolj bedni so mi tisti, ki to naredijo "posredno". Torej najprej milijonkrat prehvalijo stvar, potem pa sporočijo, da se da te izdelke dobiti pri njih samih.Zato sem vprašala, kako je s teboj. Doma imam še dve roli peki papirja in to bo za nekaj časa. Potem bom pa poskusila s folijo in povedala mnenje tukaj. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 17. junij 2007 Prijavi Deli 17. junij 2007 peki papir in pika! ...od vsega kar ponujajo še najbolj naravno x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica007 18. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 18. junij 2007 Jah.. pr men se zihr tega ne da dobit. Razn če ti svojo dam.. heh.. Veš kako je, ponavad se zaletim in kupim, pol mi je pa žal. New year's resolution - posvetuj se predn se zaletiš. Zaenkrat sm zadovoljna - ful. Za naprej ne morm povedat. ccc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. junij 2007 Prijavi Deli 20. junij 2007 peki papir in pika! ...od vsega kar ponujajo še najbolj naravno x!x Se bi kar strinjala ja Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.