Skoči na vsebino

Maitreya

E.C.

Recommended Posts

Govoril sem o temu, da se da procese v možganih zaznati, skenirati, določiti jakost dražljaja itd. in to prav vse procese, razen tistega, ki mu pravijo "opazovalec".

Tvoja definicija opazovalca je pa spet kot vsa ostala solata, ki jo mečeš po tem forumu. Kr neki. In če je

zate utemljevanje trditev to, da narediš kak miselni obrat in uporabiš nekaj na novo naučenih tujk se vsaj

potrudi, da imajo kak smisel.

Naslednja stopnja pa je, seveda, da se naučiš uporabljati slovenščino, saj vem da se ne sliši tako "fancy"

a vendar ima svoj smisel.

Je bilo dovolj konstruktivno?

Ne, Zdrkalo, to ni konstruktivno.

To je taktika, povsem običajna zate: Najprej citirati izjavo, jo zanikati popolnoma brez protiargumenta

in nato pričakovati, da sogovornik tebi obrazloži tvojo negacijo.

Jaz sem storil ne le to, temveč sem ti podal primer, kako sistem, o kateremu je govora, funkcionira.

A ti temu očitno še nisi dorasel, zato tudi ne razumeš. Kaj naj rečem... vedno znova me preseneti tvoja nesposobnost samorefleksije.

Govoril sem o temu, da se da procese v možganih zaznati, skenirati, določiti jakost dražljaja itd. in to prav vse procese, razen tistega, ki mu pravijo "opazovalec".

Lapsus. Opazovalec ni proces. Opazovanje je.

In še enkrat: To kar se skenira, niso specifični, izolirani procesi, temveč so ti procesi medsebojno povezani

in so celo sposobni preseljevati se z enega dela možganov na drugega.

Opazovanje pa ne more biti potanko definirano že zaradi tega, ker je samo opazovanje tisto, ki definira.

A to ni zgolj nevrološki "fenomen", temveč tudi filozofski in kot tak popolnoma razumljiv. Seveda, tebi NI razumljiv x;)x

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 89
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Ne, Zdrkalo, to ni konstruktivno.

To je taktika, povsem običajna zate: Najprej citirati izjavo, jo zanikati popolnoma brez protiargumenta

in nato pričakovati, da sogovornik tebi obrazloži tvojo negacijo.

Jaz sem storil ne le to, temveč sem ti podal primer, kako sistem, o kateremu je govora, funkcionira.

A ti temu očitno še nisi dorasel, zato tudi ne razumeš. Kaj naj rečem... vedno znova me preseneti tvoja nesposobnost samorefleksije.

Joj, kako smo jezni.....pa saj ni tako hudo, če ti kdo naravnost pove kaj si

misli o tebi, ali pač?

Glede debate pa - bom v tvojem jeziku, da bo lažje - če ti nekdo poda jasen argument

s preprosto razlago, ti pa to kratkomalo prezreš in dalje izvajaš svoje intelektualne

obrate (in to ni prva tema, kjer se to dogaja), ja potem pa res ne vidim drugega

načina debatiranja s tabo, kot da ti pokažem nesmiselnost takšnega dialoga.

Saj ne verjamem, da bo pomagalo, ker si pač preveč samozaverovano navdušen

nad tem, da si se naučil izražati a vendarle...nikoli ne veš....

Norost je vcasih najvecja modrost…

Joj, kako smo jezni.....pa saj ni tako hudo, če ti kdo naravnost pove kaj si

misli o tebi, ali pač?

Glede debate pa - bom v tvojem jeziku, da bo lažje - če ti nekdo poda jasen argument

s preprosto razlago, ti pa to kratkomalo prezreš in dalje izvajaš svoje intelektualne

obrate (in to ni prva tema, kjer se to dogaja), ja potem pa res ne vidim drugega

načina debatiranja s tabo, kot da ti pokažem nesmiselnost takšnega dialoga.

Saj ne verjamem, da bo pomagalo, ker si pač preveč samozaverovano navdušen

nad tem, da si se naučil izražati a vendarle...nikoli ne veš....

Tvoj fantazijski svet je zaskrbljujoč... hecno, jaz prebiram tvoje poste brez pretiranih občutkov...

v bistvu so precej dolgočasni.

Poslužuješ se z mojimi argumenti in jih nanašaš name...

kot rečeno, samorefleksija, fant x;)x

Nesmiselnost dialoga je očitna, a si faktor, ki to nesmiselnost vzpostavlja, ti, ne jaz.

Hvaležen bi ti vsekakor bil, če bi mi pokazal, da nekaj od debatiranega tudi razumeš,

še bolj hvaležen, če bi mi celotno tematiko uspel osvetliti na nov način...

a zaenkrat nisi napisal PRAV NIČ konstruktivnega...

zgolj znova in znova poiskušaš iti na osebni nivo. Vrtec. Moj oči je močnejši kot tvoj.

Pa da ne boš presenečen; jaz pišem tu ne le tebi, temveč tudi nekomu, ki kaj od napisanega razume

ali vsaj skuša razumeti.

Sam imam uho za tvoje stališče. Celo nekaj vprašanj sem ti postavil (oz. kar precej), na katera nisi odgovoril.

To priča o tvoji nekompetentnosti na temu področju.

Dotlej.

Tvoj fantazijski svet je zaskrbljujoč...

recimo? primer?

Poslužuješ se z mojimi argumenti in jih nanašaš name...

Poslužuješ je negravžno grda beseda, ki povrh vsega sploh ne zveni slovensko. Sklanja se pa "mojih argumentov"

ne pa mojimi argumenti....

naslednjč predlagam - uporabljaš moje utemeljitve - a ni lepše?

Nesmiselnost dialoga je očitna, a si faktor, ki to nesmiselnost vzpostavlja, ti, ne jaz.

Hvaležen bi ti vsekakor bil, če bi mi pokazal, da nekaj od debatiranega tudi razumeš,

še bolj hvaležen, če bi mi celotno tematiko uspel osvetliti na nov način...

a zaenkrat nisi napisal PRAV NIČ konstruktivnega...

zgolj znova in znova poiskušaš iti na osebni nivo. Vrtec. Moj oči je močnejši kot tvoj.

Aha, torej če me vprašaš koliko je ura, jaz ti povem da je deset do petih,

ti pa začneš filozofirati o temu, da je pa na drugem koncu sveta ura deset do polnoči in

potem ti jaz odvrnem da jebi se, kaj potem sploh sprašuješ in ti odvrneš da nič ne razumem in

si užaljen...itd, saj mislim da ti je jasno.....(še namig - faktor = dejavnik)

Pa da ne boš presenečen; jaz pišem tu ne le tebi, temveč tudi nekomu, ki kaj od napisanega razume

ali vsaj skuša razumeti.

Sam imam uho za tvoje stališče. Celo nekaj vprašanj sem ti postavil (oz. kar precej), na katera nisi odgovoril.

To priča o tvoji nekompetentnosti na temu področju.

Dotlej.

imaš uho ja....za postavljanje nesmiselnih vprašanj, ki sploh nimajo neposredne povezave s temo.

Pa da ne boš presenečen...seveda se tukaj nadrkavam s tabo, da zaščitim uboge druge, ki

bi te lahko v svoji nevednosti celo jemali resno. x:Dx

Pa ja ne, da se imaš za nekoga, ki je kompetenten karkoli razlagat drugim? xnckrivx

OMFG.....

P.S. Močnejši sem od tvojega očija....

recimo? primer?

Da se jezim x;)x

Tvoja fantazija.

Poslužuješ je negravžno grda beseda, ki povrh vsega sploh ne zveni slovensko. Sklanja se pa "mojih argumentov"

ne pa mojimi argumenti....

naslednjč predlagam - uporabljaš moje utemeljitve - a ni lepše?

Hvala za popravek. A bistva nisi dojel. Izmikaš se, izmikaš.

Aha, torej če me vprašaš koliko je ura, jaz ti povem da je deset do petih,

ti pa začneš filozofirati o temu, da je pa na drugem koncu sveta ura deset do polnoči in

potem ti jaz odvrnem da jebi se, kaj potem sploh sprašuješ in ti odvrneš da nič ne razumem in

si užaljen...itd, saj mislim da ti je jasno.....(še namig - faktor = dejavnik)

Blabla. Odtaval si. Nisem užaljen. Spet tvoja fantazija. In spet se izmikaš... nekako ti ne uspe ostati fokusiran.

imaš uho ja....za postavljanje nesmiselnih vprašanj, ki sploh nimajo neposredne povezave s temo.

Pa da ne boš presenečen...seveda se tukaj nadrkavam s tabo, da zaščitim uboge druge, ki

bi te lahko v svoji nevednosti celo jemali resno. x:Dx

Pa ja ne, da se imaš za nekoga, ki je kompetenten karkoli razlagat drugim? xnckrivx

OMFG.....

Hecno, prav res. Nesmiselna vprašanja ? V bistvu so moja vprašanja izpeljanke tvojih negacij.

Te negacije si zlahka natipkal, zagovarjati jih pa nisi sposoben. Zato sem postavil ta vprašanja.

In ti tu v bistvu izjavljaš, da so tvoje lastne negacije nesmiselne.

Ja, jaz sem kompetenten, le da ti tega nisi sposoben dojeti, ker si preveč okupiran s svojim primatskim vedenjem.

Označevanje ozemlja ipd.. Ti se kar nadrkavaj, a modrejši od tega ravno ne boš.

Ja, jaz sem kompetenten, le da ti tega nisi sposoben dojeti, ker si preveč okupiran s svojim primatskim vedenjem.

Označevanje ozemlja ipd.. Ti se kar nadrkavaj, a modrejši od tega ravno ne boš.

Kompetenten glede česa že? Aja, saj verjetno ne dojamem, se opravičujem za tako neumestno vprašanje.

Primatsko vedenje in označevanje ozemlja? Torej se ti zdi, da so posredi samice?

Zanimivo, zdaj mi je šele jasno zakaj se tako peteliniš!!!

Sori stari, ne bom več težil. Ti si kar pripravi teren za namakanje. x;)x

Naj ti uspe in upam, da je vredna!

ajd...

xsrcx x;)x

Kompetenten glede česa že? Aja, saj verjetno ne dojamem, se opravičujem za tako neumestno vprašanje.

Primatsko vedenje in označevanje ozemlja? Torej se ti zdi, da so posredi samice?

Zanimivo, zdaj mi je šele jasno zakaj se tako peteliniš!!!

Sori stari, ne bom več težil. Ti si kar pripravi teren za namakanje. x;)x

Naj ti uspe in upam, da je vredna!

ajd...

xsrcx x;)x

Ne, ne samice. Občutek moči. Ker ne podajaš nikakšrnega znanja, temveč se samo obešaš na moje besede,

predpostavljam, da ti gre za moč. To ni nič nenavadnega, glede na tvoja leta.

Ne, ne samice. Občutek moči. Ker ne podajaš nikakšrnega znanja, temveč se samo obešaš na moje besede,

predpostavljam, da ti gre za moč. To ni nič nenavadnega, glede na tvoja leta.

Hm, če gre znanje mimo tebe, to še ne pomeni, da ga ni. Pač nisi bil dovzeten.

Z drugimi besedami, če nekaj ne opaziš ne pomeni da tega ni.

Če me spomin ne vara, si prav ti omenil primate in označevanje terena. Misliš, da gre primatom v

osnovi za moč? In prav ta tvoja primerjava mi je razjasnila vzrok tvojega petelinjenja.

Ne vem, če te zanima moč in to me niti ne zanima, zagotovo pa bi rad očaral kakšno bejbo.

Samo namig - bejbe niti ne padajo tako zelo na takšna egotripaška nadrkavanja, kot

se jih greva midva. (Vsak zaradi svojega razloga pač...... x:Dx )To jih bolj odbija kot pa privlači.

Mulo.....

maitreja JE OČITNO NEVEDEN, SAJ SO njegove PREROKBE LAŽNE IN SMEŠNE

Ekonomija prihodnosti - kompilacija

Ne le velike finančne ustanove, ki tonejo v bankrot; ves svet postaja obubožan - mentalno in duhovno. Svet gre skozi veliko krizo in vsa zdravila so bila preizkušena in niso pomagala. Tumor se mora razpočiti, preden se zdravljenje lahko začne. [maj 1992]

(Maitreja,
Maitrejevi nauki - Zakoni življenja
)

Človeštvo je v veliki duhovni krizi, ker ne vemo kdo smo. Ne vemo zakaj smo tu niti ne poznamo namena življenja. Svoje spoštovanje do življenja smo nadomestili s komercializacijo, tržnim gospodarstvom in čaščenjem denarja. Ekonomija je nova svetovna religija in prav ta komercializacija nas žene na sam rob uničenja
.
Duhovna kriza človeštva se odraža na političnem in ekonomskem področju in prav na teh področjih jo moramo tudi rešiti.

(Benjamin Creme,
Veliko približevanje
)

[Ga. Thatcher, britanska ministrska predsednica ni razumela tržnih sil.]

Kot je bilo že napovedano (
Share International,
december 1988), se bo svetovni borzni zlom začel na Japonskem. Maitreja ponavlja: borzni zlom je neizogiben.
Maitrejevi nauki

Moj prihod naznanja spremembo; ravno tako žalovanje zaradi izgube starih struktur. Toda, prijatelji moji, stare vrče je treba razbiti - novo vino si zasluži boljše.

(Maitreja, is sporočila št. 82)

Resnično kmalu bo zdaj Maitreja svetu predstavil veliko izbiro: nadaljevati s trenutnim načinom ustrahovanja in samouničenja; ali pa slediti njegovemu nasvetu in se odločiti za enostavnejšo, bolj zdravo in bolj varno obliko življenja, ki bo zagotavljala srečnejšo prihodnost za vse ljudi tega sveta.

Že to, da je maitreja napovedal da se bo borzni zlom začel na Japonskem nam kaže na to, da je lažnjiva umotvorina Benjamina Crema. Kako samo spretno zavajajo ti lažnjivi preroki. Borzni zlom se je začel
v AMERIKI in ne na JAPONSKEM, TI BUTL maitrejovski!!!!
Torej očitno maitreja zelo slabo pozna ekonomijo. HE HE
HE!

A se ti butl maitrejovski sploh zavedaš, da je Japonska ena izmed dežel z največ ohranjenih gozdov na svetu, gledano v % na pogozdenost države
(več % gozda kot Slovenija!)
Japonska ima upeljan tudi enega izmed najstrožjih zakonov glede ohranjanja živalskih in rastlinskih vrst. HE HE HE Torej imajo tudi Japonci nekaj pozitivnega, četudi lovijo kite, kar jim paštejem v velik minus. Torej je se že maitreja iuzkazal za lažnjivca. Japonska je tudi poimenovana Zelen otok. ZA ohranitev japonskega gozda pa se moramo zahvaliti Šogunu (mislim da je živel pred 300leti - sem pozabil ime), ki je opazil, da ima uničevanje gozda negativne efekte na razvoj države. Zato je ukazal pogozdovanje, smrtno kazen za tistega, ki nenačrtovano seka itd. Japonska varjanta pač. Posledicam njegovega zakona se lahko Japonci zahvalijo, da je njihovi dežela še vedno lahko rečemo Zeleni otok.

Druga bedastoča, ki jo kvasi maitreja je o veliki krizi. A pred pol stoletja ko je divjala druga svetovna vojna ni bila kriza? HE HE HE Moja babica zagotovo sedaj bolj u miru živi kot takrat, ko ji je po hiši skakala nacistična drhal. Moja babica je prvoborka, bog ji daj zdravje. TOREJ:
Kdor napoveduje, da bo človeštvo zašlo v krizo, je enak čjoveku, ki napove, da se bo v prihodnosti zemlja tresla. Res neumno, mar ne!?

Mala kronoligija človeške neumnosti:

(Zaradi jedernatosti, sen se omejil samo na zahodno civilizacijo.)

- Čas velikega preganjanja kristjanov po rimskem cesarju Dioklecjanu in drugih. Jezus bo prišel vsak čas in bo od mrtvih obudil mučence, in prišel bo novi Jeruzalem....

- Propad antičnega Rima. Vdori barbarov lakote, vojne bolezni.... seveda so preroki pridno napovedovali nov prihod Jezusa, zlato dobo....

- Piše se leto Gospodovo 999 let po Kristusu (še po starem julianskem kolendarju). Če obrnemo število 999 dobimo satanovo število 666. In bliža se novo tisočletje. Jezus je blizu in satan rogovili. Pripravite se o grešniki, konec je blizu. Evropo je preplavila množična histerija. Bogati razdeljujejo svoje premoženje med revne... Pride pa novo leto in začne se leto 1000, a nič se ne zgodi. Mnogi bogataši poberejo revnim razdano bogatstvo nazaj. Komentar ni potreben. Sicer velike lakote ni bilo in vojn tudi ne, a horoskop in leto 999-666-1000.

- Evropa okoli leta 1400. Epidemija kuge. Konec je blizu.

- Obdobje reformacije in protireformacije. Evropo preplavijo vojne in lakota. evropa je ponovno v histeriji. Protestanti in katoliki pridno zažigajo čarovnice, saj je hudič zelo aktiven, kot še nikoli poprej. Leto AD 1666.... Konec je blizu.

- Mali premor zaradi pojava rasvetljenstva.

- V zgodovino in tudi v naše kraje primaršira Napoleon Bonaparte. VIV LA FRANCE! Ilirija oživljena, je dejal Valentin vodnik. Prvi pojavi civilne države v Evropi, cerkvi se omeji oblast, tako da ta besno pljuva po utelešenemu satanu Napoleonu.... in seveda konec je blizu.

- konec 19tega začetek 20ega stoletja. Evropa se ponovno bolje sseznani z daljne vzhodnimi verstvi (Indija, Kitajska, Japonska...) Teozofi napovejo prihod nove dobe in utelesijo novega budo, ki pa se izkaže za lažnega.

- Pojav industrijske in informacijske družbe. Konec sveta in prihod nove dobe se napoveduje za vsako leto. Utelešinih bud in kristusov kot peska in trave (podobno kot v srednjem veku).

- Leto 2000, napoved konca.

- trenutno je aktivna letnica 2012, majevski koledar....

Hm, če gre znanje mimo tebe, to še ne pomeni, da ga ni. Pač nisi bil dovzeten.

Z drugimi besedami, če nekaj ne opaziš ne pomeni da tega ni.

Spet -uporabljaš moj argument. Boš nekoč sposoben postaviti se na lastne noge in povedati kaj z lastnimi besedami ?

Če me spomin ne vara, si prav ti omenil primate in označevanje terena. Misliš, da gre primatom v

osnovi za moč? In prav ta tvoja primerjava mi je razjasnila vzrok tvojega petelinjenja.

Ne vem, če te zanima moč in to me niti ne zanima, zagotovo pa bi rad očaral kakšno bejbo.

Samo namig - bejbe niti ne padajo tako zelo na takšna egotripaška nadrkavanja, kot

se jih greva midva. (Vsak zaradi svojega razloga pač...... x:Dx )To jih bolj odbija kot pa privlači.

Mulo.....

Mhm. Haluciniraj naprej x;)x

Kje se je maitreja ujel na limanice?

Mala kronoligija človeške neumnosti:

(Zaradi jedernatosti, sen se omejil samo na zahodno civilizacijo.)

- Čas velikega preganjanja kristjanov po rimskem cesarju Dioklecjanu in drugih. Jezus bo prišel vsak čas in bo od mrtvih obudil mučence, in prišel bo novi Jeruzalem....

- Propad antičnega Rima. Vdori barbarov lakote, vojne bolezni.... seveda so preroki pridno napovedovali nov prihod Jezusa, zlato dobo....

- Piše se leto Gospodovo 999 let po Kristusu (še po starem julianskem kolendarju). Če obrnemo število 999 dobimo satanovo število 666. In bliža se novo tisočletje. Jezus je blizu in satan rogovili. Pripravite se o grešniki, konec je blizu. Evropo je preplavila množična histerija. Bogati razdeljujejo svoje premoženje med revne... Pride pa novo leto in začne se leto 1000, a nič se ne zgodi. Mnogi bogataši poberejo revnim razdano bogatstvo nazaj. Komentar ni potreben. Sicer velike lakote ni bilo in vojn tudi ne, a horoskop in leto 999-666-1000.

- Evropa okoli leta 1400. Epidemija kuge. Konec je blizu.

- Obdobje reformacije in protireformacije. Evropo preplavijo vojne in lakota. evropa je ponovno v histeriji. Protestanti in katoliki pridno zažigajo čarovnice, saj je hudič zelo aktiven, kot še nikoli poprej. Leto AD 1666.... Konec je blizu.

- Mali premor zaradi pojava rasvetljenstva.

- V zgodovino in tudi v naše kraje primaršira Napoleon Bonaparte. VIV LA FRANCE! Ilirija oživljena, je dejal Valentin vodnik. Prvi pojavi civilne države v Evropi, cerkvi se omeji oblast, tako da ta besno pljuva po utelešenemu satanu Napoleonu.... in seveda konec je blizu.

- konec 19tega začetek 20ega stoletja. Evropa se ponovno bolje sseznani z daljne vzhodnimi verstvi (Indija, Kitajska, Japonska...) Teozofi napovejo prihod nove dobe in utelesijo novega budo, ki pa se izkaže za lažnega.

- Pojav industrijske in informacijske družbe. Konec sveta in prihod nove dobe se napoveduje za vsako leto. Utelešinih bud in kristusov kot peska in trave (podobno kot v srednjem veku).

- Leto 2000, napoved konca.

- Trenutno so borze spet na prepihu. kriza in seveda konec je blizu ter prihaja maitreja, nova doba.

- Za prihodnost so novodobni kvazipreroki aktivirali letnico 2012, majevski koledar....nova doba.....

Ta maitreja pa je res blazen prerok. Leta 1988 je prerokoval, da se bo borzni zlom začel na Japonskem. Tako je izvrstno dokazal, da prerokuje iz svoje satanove ne pa Božje. Je pač sklepal, da ker je Japonska najbolj industrijsko razvita država in je hkrati tudi najbolj odvisna od uvoza surovin, bo verjetno tam najprej počilo. Pa ni, je v Ameriki, hi hi hi. Vidite kaj se zgodi, če se prerokuje po svoji glavi. Tudi v bolnici včasih zdravnik rece ta bolnik bo živel še največ 10 dni, pa se zmoti saj je Bog Bog človek pa človek.

[Ga. Thatcher, britanska ministrska predsednica ni razumela tržnih sil.] Je dejal benjamin Creme. Upam si trditi, da Ga Thatcher tisočkrat bolje razume ekonomijo ko jo razume BC. Ogromno več je škode naredil BC, kot je škode svetu natredila Ga. Thatcher, saj BC s svojimi blodnjami samo sramoti duhovnost, tako da je mnogi več ne jamljejo več resno. Ga. Margaret Tacher pa je s svojim političnim vplivom dosegla, da so v Evropi prepovedali proizvodnjo ozonu škodljivih kemikalij. Tako, da je sedaj oživelo upanje, da se bo naš ozonski plašč počasi obnovil.

Ta maitreja pa je res blazen prerok. Leta 1988 je prerokoval, da se bo borzni zlom začel na Japonskem. Tako je izvrstno dokazal, da prerokuje iz svoje satanove ne pa Božje. Je pač sklepal, da ker je Japonska najbolj industrijsko razvita država in je hkrati tudi najbolj odvisna od uvoza surovin, bo verjetno tam najprej počilo. Pa ni, je v Ameriki, hi hi hi.

To ni čist res. Dejansko se na Japonskem je začela recesija (in hud padec delniškega trga) že 1990-ega, in traja še danes - delnice danes so baje vredne pribl. tolk kot pred 25 leti. Torej celostno gledano lahko rečemo, da se zlom je začel na Japonskem.

To ni čist res. Dejansko se na Japonskem je začela recesija (in hud padec delniškega trga) že 1990-ega, in traja še danes - delnice danes so baje vredne pribl. tolk kot pred 25 leti. Torej celostno gledano lahko rečemo, da se zlom je začel na Japonskem.

Če tako celostno gledamo, potem pa se res lahko vprašamo zakaj so potem se dogajali padci in vzponi borznih indexov tudi 70 letih in pa 80 letih in pa 90 letih.... Po takem prerokovanju bi lahko tudi rekli da se bo borzni zlom začel v Nemčiji, Angliji, Ameriki.... pa bi vedno prav prerokovali. HE HE HE Če je res, da je recesija Japonske borze in deflacija na japonskem v začetku 90 let pomenila začetek konca, zakaj pa so se potem vrednosti večine delnic proti koncu devedesetih tako podražale?

Ja človek, a nisi opazil, da se vedno dogaja, da so se borzni indeksi vseh borz v preteklih 100 letih pospenjali v nebo, pa je prišla recesija, pa so spet padli, pa so se spet pobrali, pa so se malo gibali gor in dol.

HI HI HI, tako bi lahko zaključili, da so napovedi Benjamina crema takšne, kot da bi napovedali, da se bo v naslednjih 10 letih začela nova vojna v Afriki, ali pa da bo na Japonsko stresel potres. HI HI HI

BLAZNO HUDE PREROKBE! HI HI HI...

IZIV BENJAMINU CREMU IN NJEGOVIM SLEDILCEM

KER ŽE DESETLETJA NAPOVEDUJETE, PRIHOD MAITREJE IN ZAČETKA NOVE DOBE, KAR NAJ BI SE ZGODILO VSAK ČAS, A SE NIKOLI NE ZGODI, VAS NAPROŠAM, DA NAM KONČNO PODASTE ENO NATANČNO PREROKBO. A VAS NI ISKRENO SRAM, DA ŽE DESETLETJA V ENI SAPI TRDITE, DA BO MAITREJA VSAK ČAS TUKAJ, A SE NIKOLI NIČ NE ZGODI. A ZA VAS POJEM ČASA "VSAK TRENUTEK" POMENI 20, 50, 100 LET? OČITNO STE SLABO IZOBRAŽENI V JEZIKOSLOVNIH ZNANOSTIH, PA NAJ VAM POVEM, DA ZA 99,99999 % LJUDI POJEM TAKOJ, VSAK TRENUTEK, POMENI VPPRAŠANJE SEKUND ALI PA MINUT, NE PA DESETLETIJ IN STOLETIJ.

KER OČITNO MAITREJA NI V LONDONU, KOT STE NAPOVEDALI, VAS PONOVNO NAPROŠAM, DA SE NEHATE SRAMOTITI ALI PA NAM PODAJTE VSAJ ENO NATANČNO PREROKBO KDAJ SE BO KAJ ZGODILO. KER NEKATERI SLEDILCI BC TRDIJO, DA JE SEDANJA RECESIJA UVOD V TRAJNO KRIZO, NEKATERI PA TRDIJO DA SE JE TO ZGODILO ŽE V 90 IH SE PROSIM IZJASNITE, KAJ SPLOH GOVORITE. TOREJ A JE ZA VAS ČRNA BARVA ČRNA ALI PA JE RJAVA!?

PROSIM PODAJTE MI SEDAJ KAKŠNO NATANČNO PREROKBO ZA DRUGO LET,O-TA, SAJ KOT SEM OPAZIL SO VAŠE PREROKBE SLEDEČEGA TIPA. NAJPREJ NEKAJ NAPOVESTE, POTEM PA ČAKATE SKOZI DESETLETJA, KAJ SE BO ZGODILO. IN KO SE KONČNO SLUČAJNO KAJ ZGODI, KAJ STE NAPOVEDOVALI, KRIČITE MAITREJA MAITREJA... A ČE BOLJŠE POGLEDAMO VAŠE PREROKBE SO LE TE PRAV LE SMEŠNE. NAPOVEDUJETE VOJNO, KDAJ PA NI BILO VOJNE? NAPOVEDUJETE KRIZO, KDAJ PA NI BILO KRIZE?

NAPOVEDUJETE BOLEZNI, JA KDAJ PA V ZADNJIH 2000LETIH NI BILO EPIDEMIJ BOLEZNI? ČE NI BILA KUGA, SO BILE ČRNE KOZE. ČE NI BILO KOZ, JE PA BILA KOLERA ALI PA SIFILIS, ČE TEGA NI BILO PA JE BILA ŠPANSKA GRIPA. ČE NI BILA ŠPANSKA GRIPA JE PA BILA EPIDEMIJA TUBERKULOZE. ČE PA LE TE NI BILO JE PA BILA EBOLA ALI PA HIV.

PO VSEM ZGORAJ NAPISANEM SE LAHKO VPRAŠAMO, ZAKAJ SPLOH POTREBUJEMO BENJAMINA CREMA? DA BO NEKOČ PRIŠLA KRIZA IN DA BOMO NEKOČ VSI UMRLI VEMO ŽE SAMI, BREZ DA NAM TO POVE BC.

ČE PA JE BC RES NEK PREROK, NAJ RESNIČNO NAPOVE NEKAJ KAR LOČI JASNOVIDCA OD NAVADNEGA ČLOVEJKA ALI PA NAJ PROSIM NE ZAVAJA NAIVNO LJUDSTVO.

LP

DON KARLOS

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...