lunca 18. junij 2008 Prijavi Deli 18. junij 2008 mene že zmeri to zanima To pa zato, ker se ne premika vse planetov stopinjo za leto, to vidiš lahko iz progresivne karte same. Jaz se s tem na tvojem mestu ne bi ubadala, saj uporabljaš program, ki mu moraš zaupat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. junij 2008 Prijavi Deli 18. junij 2008 ma mal mi je blo čudno, ker sem prebrala, da se sonce in venera v enem letu premakneta za 1° pa sem potem sklepala, da morta bit nekje skupaj, ne pa tolk narazen hvala Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
h3x0r 18. junij 2008 Prijavi Deli 18. junij 2008 Ma to je tezko prasas enega ki se spozna pa je. Citiraj Mp3 download Glasba Igre Igre igrice,.. Smeh slike Video posnetki Vici Chat Spletni imenik Lestvica Ozadja Vreme po svetu Proxy Shrani Video iskalnik Msn Zabaven blog Download datotek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.