taraja 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 Kako se naličite v vsakdanjiku (oči, ustnice, lica) Kakšne barve najraje uporabljate? Se ličite redno ali občasno? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 Kako se naličite v vsakdanjiku (oči, ustnice, lica) Kakšne barve najraje uporabljate? Se ličite redno ali občasno? klele pa moram priznat da se redno...NE lichim.... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 zelo zelo redkoko pa se opurabim svetlo modro ali oranžno ličilo za veke, maskaro in brezbarvni lipoglos klele pa moram priznat da se redno...NE lichim.... x:Dx zlomk....tralalaškoda, da se ne Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 zelo zelo redkoko pa se opurabim svetlo modro ali oranžno ličilo za veke, maskaro in brezbarvni lipoglosškoda, da se ne jst sm tko zlo lichen (in to po celem teleshchku) de se spljoh ne rabim....ker....pol bi biu pa zhe kichast zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 jaz sem ena tistih, ki si z maskaro namažem trepalnice, pa me že vsi sprašujejo, kaj je danes tako drugačno na meni. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metuljka 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 nad očmi dam malo rjave, zlate...maskaro, kako črtico pr strani na usta pa samo lebelo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 Mene pa zanima, kaj bi bilo če bi si moški z maskaro naličili trepalnice kak bi to zgledalo? prit naslednjo soboto v K4.... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 Mene pa zanima, kaj bi bilo če bi si moški z maskaro naličili trepalnice kak bi to zgledalo?sej si z obale. Pejt v Gaviolija, pa ti bo vse jasno. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 sej si z obale. Pejt v Gaviolija, pa ti bo vse jasno. kwa zej to kle zaeno sprejemnaje drugachnosti????po tvoje: smrdechi vegetarjanci JA, nalicheni moshki pa NE...????sej res....a vegetrajanjke uporabljajo razne kreme k so iz postlc pa splavljenih fetusou narjeni??? x:o)x zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 mene je mikalo da bi si ker imam baje dolge trepalnice, ne vem kdo mi je to že enkrat rekel, al je to preveč gejevsko? A ni bilo v nedeljo tole v K4? ta mesec so to sobote zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 kwa zej to kle zaeno sprejemnaje drugachnosti????po tvoje: smrdechi vegetarjanci JA, nalicheni moshki pa NE...????sej res....a vegetrajanjke uporabljajo razne kreme k so iz postlc pa splavljenih fetusou narjeni??? x:o)x zlomk.....tralala Kakšno sprejemanje drugačnosti neki. Vsi drugačni, vsi pod giljotino!! Samo še klonirane JAZ naj hodijo po svetu. naličene s kremami iz splavljenih vetusov seveda. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 Samo še klonirane JAZ naj hodijo po svetu. sej!!!vse pichke so glih.... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 neki podobnega kot Mystipuder (ne vedno, ampak vseeno zelo pogosto)maskarasenčilo /v zeleni ali rjavi barvi, tudi črni)pa glos občasno Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 samo še na kakšen koncert morava it skupaj, pa bova lepi par aneda Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 Mene pa zanima, kaj bi bilo če bi si moški z maskaro naličili trepalnice kak bi to zgledalo?Vseeno je. Imamo rejvarčke z dudami, debelimi podplati in še marsičem, imamo punkse z irokezami, imamo po novem emote, ki so tudi namazni (edino če se motim, tega pač ne spremljam)....zakaj torej ne bi imeli tipov, ki uporabljajo maskaro? S tem ne škodi ne meni, ne tebi, če pa maskara ni testirana na živalih, pa tudi njim ne. Če je meni to všeč sploh ni relevantno. Glavno, da je njim. Kako se naličite v vsakdanjiku (oči, ustnice, lica) Kakšne barve najraje uporabljate? Se ličite redno ali občasno? Uporabljam svinčnik, senčilo in maskaro. Vse je bolj temno, ampak okusno. Najraje se ličim v predelu oči, da pudarim njihovo zelenost Pudra ne uporabljam, ker sem na 90% pudrov alergična (postanem rdeča). Občasno mogoče, ko sem pred tistimi dnevi in mam mozoljasti "brake out". Čeprav ni panike nikoli.Gloss redko, šminke praktično nikoli. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 poleti samo puder po ličkih in podočnjakih,obrvi malce z barvico,malo rjave sence na veke,maskara obvezno,pa lip glos, ki ga tko al tko takoj pojem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 jaz bi tudi rad poudaril zelenost svojih oči kako oranžno al pa rdečkasto ličilo in črna maskara zeleno senčilo mah kje.....vzame se kaka odtenek, ki je nasproti tvoji barvi oči.....če se namažem z oranžno so oči bol opazneenako je z barvo las.....rdeča je kontrast od rdeče in modre..zato se oči še bol opazijo..kot pa da sem blont Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 včasih nič, večinoma samo maskara (al pa kleščke, mam itak dolge in temne, sam so čist ravne..) , pol pa kadar sem pri volji dodam še senčilo (rada mal eksperimentiram z barvami, vijolična mi je fajn..) pa puder v prahu, sam tolk da se ne svetim.. tekoč puder ful redko.. šminko kar dostkrat, oziroma vazelin mal obarvan.. mam ful vampirčkaste ustnice drugač. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 2. junij 2007 Prijavi Deli 2. junij 2007 včasih obarvano kremo, ponavadi samo korektormaskara je skor obveznana ustnicah samo vazelinsva s sestro pravo nasprotje kar se ličenja tiče Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. junij 2007 Prijavi Deli 2. junij 2007 sploh se ne, itak sem jesenski tip in izstopam, nisem "brezbarvna". ko se, se pa ful in to šik in perfektno. ni grudic od maskare, robov od pudra , šminka čez rob .... rečejo mi, da se znam lepo naličiti. najraje rjavo, zlato, zeleno senčilo. na ustnice pa kakšno breskovo, bronasto, celo temno vijola. pa neko čudno roza.žal mi modra ne paše. škoda res. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 2. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 2. junij 2007 sploh se ne, itak sem jesenski tip in izstopam, nisem "brezbarvna". ko se, se pa ful in to šik in perfektno. ni grudic od maskare, robov od pudra , šminka čez rob .... rečejo mi, da se znam lepo naličiti. najraje rjavo, zlato, zeleno senčilo. na ustnice pa kakšno breskovo, bronasto, celo temno vijola. pa neko čudno roza.žal mi modra ne paše. škoda res.rjava in zelena- tipične barve za Device, imaš pa res že tak fotogeničen obraz, da si super tudi brez ličil. Fotogeničnost -tudi značilnost Devic. No, nekaj pametnega pa že imaš od Devic. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 2. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 2. junij 2007 Jaz redno rabim tekoči puder, rožnato šminko, rjav eye-liner (tuš), občasno rjav tuš za trepalnice in rdečilo za lica v barvi breskve. Senčila za oči pa ponavadi ne rabim, če že, pa kakšno komaj opazno. Mene pa zanima, kaj bi bilo če bi si moški z maskaro naličili trepalnice kak bi to zgledalo?Mogoče se enim zdi poženščeno, ampak meni se zdi, da bi tudi tipom pašala maskara za trepalnice. Ampak res neopazno, da se v bistvu ne vidi da je gor tuš. Všeč so mi dolge, zavihane trepalnice pri moških Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. junij 2007 Prijavi Deli 2. junij 2007 ..ma cist minimalisticno... mal maskare pa sminka... se mi zdi da se za dedce ne spodob prevec make upa... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 2. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 2. junij 2007 Šminka tudi??!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. junij 2007 Prijavi Deli 2. junij 2007 ..ja sej nism kmet, de bi brez sminke okol hodu... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.