taraja 2. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 2. junij 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 3. junij 2007 Prijavi Deli 3. junij 2007 Kako se naličite v vsakdanjiku (oči, ustnice, lica) Kakšne barve najraje uporabljate? Se ličite redno ali občasno? Jz se kr bolj redno ličim..vsak dan torej.. Pudram se sicer ne...razen predel pod očmi si osvetlim si primernim korektorjem...Sem si kupla Chanelovega zadnjič.. Je res svetovn...Na žalost mam podočnjake... :xx!: Oči obvezno povdarim s črno barvico in trepalnice s črno maskaro...Veke pa namažem z oranžno-rjavim senčilom..Ta barva senčila še najbolj povdari moje modro-zelene oke...Ustnice pa namažem tu in tam...ponavadi kr s kakšno nežno barvo šminke...Pa ličnice mal povdarim s pudrom v kamnu Nuxe... to je pa tud vse... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 3. junij 2007 Prijavi Deli 3. junij 2007 Idealno ličilo z amoške, bi bila kaka vrečka čez glavo. Ampak ne katerakoli, gor bi pisalo kak Gucci al pa Benetton - stvar prestiža torej. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. junij 2007 Prijavi Deli 3. junij 2007 Fajn in lustna tema, ki je zacuda se nimamo! *sama se zelo malo licim, prakticno sploh ne, cez dan (me moti met kaksno packarijo na trepalnicah pa skoz me uch srbi pa tak ), se pa shminkam, ker mam mini in brezbarvna usta. **so pa bli casi, ko nisem sla ven (cetudi ob 10h dopoldne), brez da bi mela na seb popolno bojno opravo. in to v najbolj *nemogocih* kombinacijah, kot so recimo crna sminka itd., pa s crno namazane oci, cist do obrvi (al pa z rdeco), da sem bla kot kaksen vrag. se posebej ko sem mela se crne lase.mater, da se mi je dal! ***celo je bla v gimnaziji prepoved pri eni prfoxi in sem bla tok kljubovalna, da sem celo 1 uro prej vstala, da sem se totalno namazala za ob 7h, JAZ!!! ki sem vedno zamujala, tezko vstajala... iz same hudobije no in sem nekoc mela eno tako 'sminko' iz turcije al odkod, k je bla prozorna, kot vazelina, sam da je delala na podlagi toplote in si jo mel skoz gor (btw, a to se obstaja, pozna kdo, lohk zrihta??).. no in me je poklicala pred tablo (kemija) in je rekla, dajte takoj to dol si spravit.in ni slo. ker je blo na vrocino, robcek, ki mi ga je dala, je ostal cist, brezbarven, moja usta pa zhivo rdeca! haha! ehh ja. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolita Lempicka 3. junij 2007 Prijavi Deli 3. junij 2007 Ponavadi se ličim čisto nevpadljivo, oz. pudram se sploh ne, saj ga sovražim, z nijm na obrazu sem tako nesproščena :xx!: Drugače pa dam na veke Chanelovo senco v barvi kože in maskaro, včasih si pa še z rjavo barvico potegnem samo po zgornji veki, da odprem pogled. That's it! Na ustnicah sovražim imeti vse razne packarije kot so glosi in šminke :xx!: Usta si namažem samo z labello, saj mislim, da so ravno dovolj velika in jih ne rabim še posebej poudarjati. Citiraj In al' veš, da ti ga vnemaš,ti mu pevski ogenj daš,al' se smel bo razodetivsaj pozneje, sam ne ve. (F. Prešeren) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. junij 2007 Prijavi Deli 3. junij 2007 rjava in zelena- tipične barve za Device, imaš pa res že tak fotogeničen obraz, da si super tudi brez ličil. Fotogeničnost -tudi značilnost Devic. No, nekaj pametnega pa že imaš od Devic. Fotogenična nisem, nisem si všeč na fotkah.Ličim se, ker rada eksperimentiram z barvami in rada "rišem". Od Device imam še kaj uporabnejšega - manj je več ... Ja še to je treba, da se tipi začnejo maskirat. Včasih, ko grem po ulici in opazujem mimoidoče, se mi zazdi, da je kakšna mladenka mislila, da gre nastopat v gledališče in ne med ljudi na ulico. Make up je zato, da uživaš v skladnosti barv .... Vsaj zame.In včasih, da se skriješ pred svetom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 4. junij 2007 Prijavi Deli 4. junij 2007 Odvisno od priložnosti; a je za službo, je dnevni (tp da mora zdržat od jutra do večera), al večerni (oz. bolj nočni - žuranje do jutr.ur), al kr tko za mal po mestu, al hočem narest učinek na tipa ja, odvisno je še od letnega časa, pa od relativne vlage v zraku, pa konstelacija planetov mora bit tut taprava torej če vse razdelim na "samo" osnovne tipe pol bi rekla da:za službo v grobem in če je hladnejša polovica leta pol mam poleg hidratantne kreme, tekoč.pudra, korektorja, bele barvice za podočnjake, pudra v kamnu, črne maskare, črnega eyelinerja, sive barvice za obrvi, senčila za lička, labela pa obarvanega lip glossa (ok, tole do zdej je vse OSNOVA), še senčilo za sence v vsaj 2 barvah, ki se odvisno od razpoloženja, oblačil, relat. vlage, planetarne konstelacije...menjavajo vsakodnevno.čas: 8 -10 min za službo v toplejšem letnem času mam hidratantno kremo z UV zaščito, labello, obarvan lip gloss, črni eye liner, črna maskara čas: 3 min za žuranje do jutr. ur je čas priprave 15min aja še "učinek" na tipa: poudarek je na izraznosti/izrazitosti oči: uporabljam več odtenkov zelene z bisernim leskom, črn tuš (=eye liner), črno maskaro in zlate barve, včas tut več odtenkov bronaste s zlato, pa obvezno je zmer črn tuš pa črna maskara Hej, tole se bere k Mata Hari pripročnik za ličenje pa vemo kako je končala Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 4. junij 2007 Prijavi Deli 4. junij 2007 ***celo je bla v gimnaziji prepoved pri eni prfoxi in sem bla tok kljubovalna, da sem celo 1 uro prej vstala, da sem se totalno namazala za ob 7h, JAZ!!! ki sem vedno zamujala, tezko vstajala... iz same hudobije no in sem nekoc mela eno tako 'sminko' iz turcije al odkod, k je bla prozorna, kot vazelina, sam da je delala na podlagi toplote in si jo mel skoz gor (btw, a to se obstaja, pozna kdo, lohk zrihta??).. no in me je poklicala pred tablo (kemija) in je rekla, dajte takoj to dol si spravit.in ni slo. ker je blo na vrocino, robcek, ki mi ga je dala, je ostal cist, brezbarven, moja usta pa zhivo rdeca! haha! ehh ja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
luckica 5. junij 2007 Prijavi Deli 5. junij 2007 Predvsem rada zgledam urejeno in elegantno, ampak brez pretiravanj. Rada imam stil "smokey eyes", ampak bolj rahli sivi odtenek, v notranjem koticku oči pa bolj biserni. Drugac pa rob zgornje veke včasih poudarim še s tanko linijo črnega tekočega črtala, da je tapravi efekt. Ustnice imam najraje v breskovem tonu, kot tudi lička. V glavnem uporabljam le dober korektor ali obarvano kremo, sem pristaš čiste kože, kar se mi zdi bistveno za lep videz obraza. To je to. Citiraj Življenje je to, kar se zgodi, medtem ko načrtuješ druge stvari. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 5. junij 2007 Prijavi Deli 5. junij 2007 Nič več. Labella in konec.Kozmetičarka enkrat letno, da mi navitamira kožo, sicer pa običajna solea. Oči ne maram naličenih, ker me srbijo(enako kot Marso) pa tak. Pudra nič..nič. Deodorant, pa parfum in konec. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 5. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 5. junij 2007 Ja, tudi mene oči srbijo in pečejo, ampak sem se tako navadila na eye-liner, da grem malokrat ven popolnoma brez njega, skoraj vedno ga nanesem vsaj malo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. januar 2008 Prijavi Deli 13. januar 2008 a dej kaj si odkrila, Candle. Jaz se prakticno ne licim. samo sminkam se vedno. Pudram se ne vec od junija. Nekak je naneslo tko in zdaj ga sploh ne uporabljam (pa bi blo morda cist kul, ce bi ga, zarad zascite, zimski pogoji z vsem pripadajocim so shit za kozho).Trepalnic si tud skorajda ne mazem vec, razen vcasih, redko. se mi ne da met tistga gor (pa ne bi blo slabo, ce bi se, ker mam precej svetle trepalnice, ene par njih na robu pa cist blond, pa je pol, ce niso namazane, kot da jih ne bi mela ).vcas sem se s crno maskaro, zdaj se pa z rjavo, je crna nekak predivja al kaksna. teh raznih senc pa tega ze vec kot 20 let ne uporabljam, vcas, zelo redko, uporabim svincnik - rjav ali zelen.crnega ne smem, mam pol take oci prevec... hm.. skratka, premocno al kaksno je. Voda, krema in sminka. ta je pa obvezna. in mora bit nad dobra. pa ce sm cist nad najbl brez casha, pa bom mela kul - kvalitetno sminko (pa cevlje pa se kej). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. januar 2008 Prijavi Deli 13. januar 2008 zivordeca al pa oranzna. nobenih pastelnih, rjavkastih, drekastih. nedolocljivih. sej hvala bogu, da si minimalist... jest sm kar mal obsedena ah, sej to ni blo vedno tko. vcas nisem rpestopila praga brez bojnih barv do kolen. me je frend (sicer zdaj znan fotograf) nenamazano enkrat 'dobil', pa nad zagnjavil za slikanje in sem si izprosila res "minimalno namazanje" (kar je pomenil sam 5 cm od ucha diagonalno in 2 gor/dol ).skratka, prakticno nisem obstajala, vizualno, v *natur looku*. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. januar 2008 Prijavi Deli 13. januar 2008 jazt tud zadnje čase bolj nič. trepalnice si načeloma samo zaviham s kleščami, ne da se mi vsak večer tisga dol prat, šminke zdajle nobene, ker mam tok občutljivo kožo okol ust, da še labele ne prenašam in sem našla eucerin balzam, ki mi je še najbolj ok..kremo za obraz pa kremo za učke, to je bolj ali manj to. če grem na lepš pa včasih mal pudra v prahu dodam, trepalnice s črno (bi morala enkrat rjavo probat, slišala, da je bolj naravna), mal sence na učke, pa ustnice nežno obrobim s svinčnikom.. šminko ta dobro sem pa zgubila nekje.. pa se mi ne da it nove kupovat.. mam pa rada take nevtralne, mal rjavkaste odtenke.. al pa mal bolj na roza poleti.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. januar 2008 Prijavi Deli 13. januar 2008 živi odtenki nekaterim prov pašejono js si laskam da mi. sej stekam, na men tud drekast izpade se bolj drekast, podobno kot ko se eni na blond pofarbajo in so blond, jaz pa ne, pac pa sm oranzkasta. pa ce dam pet blanshev . mam tak pigment. ...živo rdeča pa sploh ne ...men pa ta glih najbolj.sem bla vesela, k sem brala *japonske knjige*, ko je blo napisan, majhne ustnice, rdece kot cesnja! mam majhne ustnice in shizim na cesnje! na men ne izpade 'kurbish', pac pa... hm.... arhaicno?? jazt tud zadnje čase bolj nič. trepalnice si načeloma samo zaviham s kleščami, ne da se mi vsak večer tisga dol prat, šminke zdajle nobene, ker mam tok občutljivo kožo okol ust, da še labele ne prenašam in sem našla eucerin balzam, ki mi je še najbolj ok..kremo za obraz pa kremo za učke, to je bolj ali manj to. če grem na lepš pa včasih mal pudra v prahu dodam, trepalnice s črno (bi morala enkrat rjavo probat, slišala, da je bolj naravna), mal sence na učke, pa ustnice nežno obrobim s svinčnikom.. šminko ta dobro sem pa zgubila nekje.. pa se mi ne da it nove kupovat.. mam pa rada take nevtralne, mal rjavkaste odtenke.. al pa mal bolj na roza poleti..ti se fajn licis, ravno tko kot ti najbl pase. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. januar 2008 Prijavi Deli 13. januar 2008 ti se fajn licis, ravno tko kot ti najbl pase. thanx si pa ne predstavljam sebe na primer s kako divjo oranžno al pa rdečo... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 13. januar 2008 Prijavi Deli 13. januar 2008 jaz se ličim samo za posebne priložnosti, z črno barvico si obrobim oči, pa maskaro, pa mogoče včasih kakšen svetlo oz. temno rjav odtenek nanesem na veke...in pa še brezbarven lipgloss Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 13. januar 2008 Prijavi Deli 13. januar 2008 Redko se ličim, ko pa se, si namažem trepalnice in uporabim kakšen nevtralen gloss za ustnice. Če je kaj posebnega, se naličim tudi po vekah, za ustnice pa uporabim rdečo šminko.Moram priznat, da pudra ne uporabljam. Zraven šminke je včasih tut frizura pomembna in obleke. Če se dobro počutim, pride vse skupaj prav lepo do izraza Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 13. januar 2008 Prijavi Deli 13. januar 2008 srčece, ti očitno živiš v tazadnih rovtah. ličenje še zdaleč ni totalno ženska tema Se strinjam Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 uf, ličenje.pa puder redno uporabljam. oči sem si pa začela mazat šele, ko šla v službo. maskara, pa rjavo ali zeleno senčilo.bla mami čist navdušena, ker se končno začela mal ličit kar sem pa spet doma, si pa samo kdaj pa kdaj dam maskaro gor.šminke nič. samo kak glos. pa še teh ne uporabljam več. sem si zadnjič nabavla v lekarni mazilo za ustnice( celjske lekarne), fajn nahrani ustnice pa še lepo se svetijo. aja, pa glede kreme. madona, zadnje čase mi ni ustrezala ma čisto nobena krema. pa sem si nabavla navadno soleo. in koža je tak fajn gladkain čist prav nič suha Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 jaz si ze kakih... hm... 18, 20 let delam sama kreme (ravno zato ker mi nobena ne ustreza), ce pa mi je zmanjka (in se mi je bodisi ne da nardit ali pa nimam sestavin), pa se mazem s soleo (pozimi) ali niveo (poleti) - obicno.. ne nivea visage s 87% zmanjsanjem gub pa tem... ... in ostalimi XY13.. preparati... a ce si z rdeco mazes ustnice (micene) je to 'divje licenje'? k men se zdi da se sploh ne mazem...tle pa preberem, da ce se pa z rdeco, da je pa to cist tumach. aja ko smo glih v primerni temi...a kdo ve, a se obstaja (in kje se da dobit) ona ena sminka, ki dela na temperaturo? k zgleda kot vazelina, zelene barve, prozornaste, in mas pol cist zivo rdeca usta (ce mas skoz mal visjo temp., kar mam ).V glavnem, vcas se je to dobil v Turciji al kje... in je blo mega! ko sm mela razrednicarko tecno pa nismo smel met nakita pa se mazat...pa sem prisla z zivordecimi usti. pa je rekla oz. mi clo dala svoj robcek, k me pred tablo poklicala, da 'zbrisem dol tisto'...men pa nc slo dol. ( )k je blo na vrocino. haha!v glavnem, kul stvar. bi hotla to met spet, ce kdo obvlada, bi blo dbest! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 jaz si ze kakih... hm... 18, 20 let delam sama kreme (super to. pa maš pol točno tako, ki ti ustreza pa si velk sprobavala, kaj ti najbolj ustreza, glede sestavin pa tega? saj ne, da bi se kaj sploh spoznala na to bi pa sama ful sprobala narest eno tako kremo samo zase glede šminke, brala tole tvojo prigodo, ja. pa se prav fajn nasmejala jackica aja, pojma nimam, kje bi se jo dalo dobit. puder valda obvezen zaradi že znanih razlogov ... polt zakaj? zaradi pegic? pa ne no. te so srčkane Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 glede šminke, brala tole tvojo prigodo, ja. pa se prav fajn nasmejala jackica thanx oz. me veseli (da se zabavas ).ja, jakica. vcas kar prevelka. totalen show off. ki pa nekak sploh ni bil tok zarad show off-a, pac pa bl za nekak... *dokazat* (si), da WTF! da je lohk vse mozno, kar ces. in kar se ti da. ker *posledice* pa so pac dejstvo. In ce se ti ne da (met posledic), tud boljs da se cesa tkole kdaj ne gres. mene je pa nekak brigal. sm hotla bl pisano sceno (k smo ze glih v taki temi )... ceprav je pa res, da ce risba, CB, ne dela, jo lohk stopetdesetkrat ovijes v razne barve oz. jo lohk filas z njimi, pa se vseen nou delala. ja, v licenju je, kot v astrologiji in se na vecih podrocjih, zelo res, da je manj vec. *aja... ce mas podoben okus za kreme (in caje in podobne zadeve, kar se daje vase/nase/...), ti dam mikro testercek lohk kdaj...ce se srecava, vidva, ce bo prilka (kajti se mi ne da obljubljat, da bom zdaj to posiljala, sori ).. jo dobis z najvecjim mojim veseljem in zadovoljstvom! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 pac pa bl za nekak... *dokazat* (si), da WTF! da je lohk vse mozno, kar ces. in kar se ti da. *aja... ce mas podoben okus za kreme (in caje in podobne zadeve, kar se daje vase/nase/...), ti dam mikro testercek lohk kdaj...ce se srecava, vidva, ce bo prilkaja, saj. maš čist prav hvala, morda se pa enkrat pa res srečava. upam da Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 no pr rdečih šminkah je tako, da je velik odtenkov, pa se je treba kar potrudit, da najdeš tapravega, ki ti ustreza glede na polt/lase/oči. eni mate mal sreče, eni se bomo pa še mal trudil z iskanjem. drugač pa, manj = (ponavadi) več.Enim pa rdeča sploh ne paše, ne tak, ne onakav odtenek. Med slednje sodim jaz. Pa kaj pol, mam še tok drugih barv za preizkusit saj to je isto pri ženskah.no vsaj men je pri obeh fajn, da se skrbi za telo, pa brez ličil pa to, oz. pri bejbah čim manj.... no pa recimo še, včasih so se tud tipi na veliko pudrali pa to, kdaj že, hm, barok al renesansa al nekaj Barok!Takrat so iznašli tut parfum, pa visoke pete, pa angleški WC (tazga, k ga imaš doma). aja, da povem, kaj mi je pri lepotičenju moških jako odvratno: britje vsega, kar ni na obrazu :xx!: fujfejbljak.Pa uporaba pudrov, pa nevemšečesa.Mi je pa všeč parfumiranje-nevsiljivo, jasno (na sveže umito kožo); ne da se zadušim zraven uiber naparfumiranega zdriza. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.