vilamalina 18. januar 2008 Prijavi Deli 18. januar 2008 Saj sem ti rekla, da tis čudna. ne pašeš v noben okvir. zmeraj nekaj ven pogleda, ane?to bo zaradi firbca. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. januar 2008 Prijavi Deli 18. januar 2008 Ja, tako...rjava..sam ne kostanjeva... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 18. januar 2008 Prijavi Deli 18. januar 2008 aja, narobe sem povedala ZMEŠANA si malo divja, malo temna itd. mater jih bom fasala v pondelk če ne drug, te bo pa bog štrafnu. pardon, spenknu. http://www.cosgan.de/images/smilie/verschiedene/a050.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Devil Girl 18. januar 2008 Prijavi Deli 18. januar 2008 Js se sicer ne Ličm...Pa me zanima pr kermu letu ste se vi začeL? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Devil Girl 18. januar 2008 Prijavi Deli 18. januar 2008 15? 16? Pojma nimam Ok, usai en normaLn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. januar 2008 Prijavi Deli 18. januar 2008 Evo, Mysti, sem link od Candle pogledala...in mi tole pride.http://www.styledirections.com/personal_st...lts/bright.html(medium brown tam je moja barva, pa zelene oke seveda) Maskara in senčilo tukaj mi je Raje imam temno okoli oči (v mejah normale). Sploh si ne predstavljam uporablajti oranžnega ali kakšno pastelno barvo... To kar nekak nisem jaz. Šminka na tej sliki je pa :xx!: :xx!: Ličiti sem se začela pri 16ih, pri 17 pa redno.Prej nič. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Devil Girl 18. januar 2008 Prijavi Deli 18. januar 2008 Evo, Mysti, sem link od Candle pogledala...in mi tole pride.http://www.styledirections.com/personal_st...lts/bright.html(medium brown tam je moja barva, pa zelene oke seveda) Maskara in senčilo tukaj mi je Raje imam temno okoli oči (v mejah normale). Sploh si ne predstavljam uporablajti oranžnega ali kakšno pastelno barvo... To kar nekak nisem jaz. Šminka na tej sliki je pa :xx!: :xx!: Ličiti sem se začela pri 16ih, pri 17 pa redno.Prej nič.Ok, tud ti si zame qL.×DSuvražm punce k se začneio mazat že pr nevem kok letih...GROZAAAAA!×D Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. januar 2008 Prijavi Deli 18. januar 2008 Tudi meni ni všeč pogled na 13 letnico s kilo pudra in šminke. Ko sem bila jaz v teh letih, še ni bilo toliko tega. Starši ne morejo to preprečiti, ker se punca lahko namaže tudi v šoli...Kriza Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 18. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 18. januar 2008 Obrvi si kaj oblikujete ali imate kar naravne? Jaz jih malo populim, ampak ne preveč. Risala pa si jih ne bi nikoli. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. januar 2008 Prijavi Deli 18. januar 2008 ok, sam neki. kako si lahko pulite obrvi? jst sm sam 1x poskusila, pa me je kar minilo, tolk boli S kolofonijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. januar 2008 Prijavi Deli 19. januar 2008 kateri kos? stane, bolj po kmečko povej, prosim kolofonija je smola, ki se uporablja pri 'haranju'(depiliranje ) prašičkov pri zakolu drugače se pa ta smola uporablja pri negi loka za godala Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 19. januar 2008 Prijavi Deli 19. januar 2008 V naslednjem lajfu bi bila rada dedcin to fajn kosmat ... mogoče Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 19. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 19. januar 2008 Mene ponavadi zelo malo čutim puljenje obrvi, mogoče pa res kdaj bolj kdaj manj, ampak še zdaleč ni boleče. Sem pa ugotovila, da če imam vlažno kožo ali tik po umivanju, pa res bolj boli. Je pa treba pulit vedno v smeri rasti obrvi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 20. januar 2008 Prijavi Deli 20. januar 2008 mmm, čisto odvisno ... kot mi paše in kot se počutim.ko se naličim komplet, rada uporabim puder z žametasto strukturo, ki ga nanesem kar lepo enakomerno, zabrišem robove, pazim, da ni očitno, da sem napudrana.očke - rada uporabljam jesenske tone senčil, rada imam zadimljeni look, cat eyes ali pa kako odštekano kombinacijo (rumena in zelena recimo). maskara - ena plast, važna je tehnika nanosa, tudi s čist simpl maskaro se jih da zavihati in lepo ločiti, če se znajdeš.šminke ... hmmmm, rada imam breskovo oranžno, ki mi blazno paše. pa tako temno, ki je vmes med vijola in bordo, ki blazno paše k očkam, zadimljenim s sivorjavim senčilom. kombinacije so važne. šminka mora seveda biti lepo mazljiva, vlažna in nikakor mat.drugače pa večinoma brez make upa oz. samo maskara in kakšen brezbarven lip gloss ali mazilo na ustnicah. poleti pa puder sploh odpade. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. januar 2008 Prijavi Deli 20. januar 2008 zadnje čase je pa ful težko dobit normalno šminko brez vseh tistih bleščic noter..ne prenesem jih, ker mi nekak vedno uspe razmazat pol tiste bleščice po celem obrazu in še po rokah in še kje... sem pa našla prejšnji teden eno zame.. čist nevtralna barva, fajn vlažilna, glih tolk, da nimam bledih ustnic, vampirčkastih.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. januar 2008 Prijavi Deli 20. januar 2008 za začetek mal več pij... deluje. vsakič, ko začutiš, da maš suhe ustnice, spij dva deci vode.. ponavad so ustnice prvi znak dehidriranosti, ki ga opazmo... jaz sem začela uporabljat Eucerin.. zarad lišajev in 'alergije' okol ust. fajn navlaži in kar dolgo časa drži.. sam je draga. poleti, ko je fora sam v suhih ustnicah in ne v telih 'dodatkih' okol, ki srbijo in pečejo, uporabljam čist navadno Baleino.. z avokadovim in mandljevim oljem, brez bavil.. čist bela škatlica.. okol 1€.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. januar 2008 Prijavi Deli 20. januar 2008 ok, sam neki. kako si lahko pulite obrvi? jst sm sam 1x poskusila, pa me je kar minilo, tolk boli Tezko Nimam ravno zarascenih, ampak bi bile lahko bolj urejene. To je zame največja mora pri urejanju obraza. :xx!: Včasih je boljše, da pustiš pri miru, kot pa da kiksneš (meni naprimer niso všeč čisto čisto tanke, črne in preveč visoko nad očesom....pa je tega ogromno).... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 20. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 20. januar 2008 Rabim en nasvet.Moje ustnce so vedno, vedno suhe, naj jih namažem z nevemkako žavbo, nč ne pomaga. Zdej pozim je seveda vse sam še slabš.Rabila bi nekej, kar bi jih res globinsko navlažil, ker ko jih namažem, je za 5 minut dobr, potem pa spet ista zgodba... Provaj si jih tudi na debelo namazat z medom(ko si doma se razume ). In čimmanj se oblizuj. Tudi poljubljanje na mrazu žal odpade. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 20. januar 2008 Prijavi Deli 20. januar 2008 na hitro sem prebrala kako se lisičite? kar pa najbrž niti ni tako daleč od resnice. namreč z ličenjem najbrž lahko koga prelisičmo, da se počutimo bolje, kot se v resnici.prijateljica se je včasih naličila samo takrat, ko je bila res slabe volje. kar je bilo čudno. izgledala je odlično, mi smo pa vedeli, da je čist v riti in tečna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 20. januar 2008 Prijavi Deli 20. januar 2008 na hitro sem prebrala kako se lisičite? kar pa najbrž niti ni tako daleč od resnice. namreč z ličenjem najbrž lahko koga prelisičmo, da se počutimo bolje, kot se v resnici.prijateljica se je včasih naličila samo takrat, ko je bila res slabe volje. kar je bilo čudno. izgledala je odlično, mi smo pa vedeli, da je čist v riti in tečna.o, glej jo. se meni zdi, da si že večkrat kaj zanimivega takole prebrala?ja, imaš point. z ličili včasih hočemo druge prelisičiti, da se počutimo bolje kot v resnici. ali pa se enostavno skrijemo. zavarujemo. nadenemo "masko", da nam ne bi nič prišlo do živega, blizu.kako se šele ženske pustimo prelisičiti revijam in kozmetikom! kot da nismo dovolj lepe same po sebi. pa ta maskara, pa tisti utrjevalec, pa zgoščevalec, pa zabrisovalec, pa ... jebo jih ... kot bi res bilo treba vse po vrsti korigirati, da bi bilo za v javnost. uporabite tisti čopič, tisti gib in tisto bleščilo in občudovali vas bodo. my ass. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 20. januar 2008 Prijavi Deli 20. januar 2008 o, glej jo. se meni zdi, da si že večkrat kaj zanimivega takole prebrala? se tudi meni zdi, da sem ja, imaš point. z ličili včasih hočemo druge prelisičiti, da se počutimo bolje kot v resnici. ali pa se enostavno skrijemo. zavarujemo. nadenemo "masko", da nam ne bi nič prišlo do živega, blizu.kako se šele ženske pustimo prelisičiti revijam in kozmetikom! kot da nismo dovolj lepe same po sebi. pa ta maskara, pa tisti utrjevalec, pa zgoščevalec, pa zabrisovalec, pa ... jebo jih ... kot bi res bilo treba vse po vrsti korigirati, da bi bilo za v javnost. uporabite tisti čopič, tisti gib in tisto bleščilo in občudovali vas bodo. my ass. mačka, dejmo se upret tej industriji. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 21. januar 2008 Prijavi Deli 21. januar 2008 se tudi meni zdi, da sem mačka, dejmo se upret tej industriji.a daj no, reeeees? pa ja, stand up for your rights!!! samo kaj, ko se ne začne pri industriji. vse je v osnovi problem družbe in ne znanosti. pa tud na bazen mislim it s kosmatimi nogami. in to mam že orto kosmate. pridruži se mi, pa pusti si rasti dlake vsaj en mesec. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 21. januar 2008 Prijavi Deli 21. januar 2008 enkrat sem že šla. si depiliram noge z voskom ... sem mela priliko it na bazen .... sem mela že kar fajn kosmate noge, mam pač goste in temne dlake .. pa sem zagrabila priliko in se šla kopat ... tudi v miniki sem že šla sredi poletja kar tako .... mi pač ni bilo za bit v hlačah, depilirat se mi tudi še ni dalo, sem rekla, bom preložila za kak dan ... če grem še kam, ni panike, saj nimamo "depilacijske policije". tudi, če bi jo, bi oni imeli probleme z mano (in ne jaz z njimi). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 21. januar 2008 Prijavi Deli 21. januar 2008 misliš, da se jaz ne? ampak ko pol vidim, da si jaz želim/rabim drugo kot si predstavljam/utvarjam, da drugi želijo/zahtevajo od mene ... včasih mi uspeva biti kar sem, se ravnati po dnevnih energijah, biti nice to me, drugič pa spet ... sem tudi že prekrivala sledove solz s pudrom ....včasih prav paše biti brez make upa, ko kar začutiš, kako koža zadiha, kako ni nič težkega na trepalnicah, nič lepljivega na ustnicah ... vseeno pa fajn, da mamo vsa ta ličila. no, ne vsa, nekatera so res butasta ... ampak tako, igrati se z barvami, kombinacijami, je fajn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 21. januar 2008 Prijavi Deli 21. januar 2008 Tezko Nimam ravno zarascenih, ampak bi bile lahko bolj urejene. To je zame največja mora pri urejanju obraza. :xx!: Včasih je boljše, da pustiš pri miru, kot pa da kiksneš (meni naprimer niso všeč čisto čisto tanke, črne in preveč visoko nad očesom....pa je tega ogromno)....pajčje nogice :xx!: ogaba x!x Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.