Skoči na vsebino

Napoved za 23. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2007/23/"][b]Napoved za 23. teden[/b][/url] - [b]4. - 10. junij 2007[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url].

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

marsa, hvala za napoved...... :flowers: ...če sem prav prebrala, pol si zdej že na morju.....uživaj max.....pa četsitke tud timu....dečko in pol!....pa ne mislim fizično.......

teden....eh...ista pašta.......gremo dalje.....
mejte se......

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Marsa :palec:

[color="#800080"]Morda se nam bo zgodilo kaj nenavadnega ali bomo izvedeli presenetljivo novico ali se bo zgodilo kaj drugega, kar bo spremenilo naš pogled in morda tudi zasukalo kakšno situacijo v nepričakovano smer.[/color]

Pustim se presenetiti. Le kaj bo tako šokantenga? Spet kak bebast izgovor????
Življenje je polno presenečenj. Naj bo tako še naprej.............

[color="#800080"]V začetku tedna se bomo posvečali 'pomembnim zadevam' in bo energija v ozračju precej podobna kot med vikendom, tako bomo še vedno zelo dovzetni za vse, kar je povezano z materialnimi, poslovnimi in tako ali drugače resnimi zadevami[/color]

Me že zdajle zanima kaj bo povedu naš dragi predsednik? On že ve...jaz bom slišala zvečer. Resnost Audi, resnost xcivx

Ojla! xcivx :palec:

Amis, se sem tle. xDDx
Naslednji pondelk me nou vec. x:)x

ja, pestro, sam da men bolj sede pestrazha a la pluton kot pa recimo lunina (v smislu Raka)....
men se ne da kej rpevec nazaj usedat pa to, v Raku si pa skor *prisiljen*. x:o)x
totalna zblojada, skratka. ce ze, pol mam rajs neptunovo zblojado, pac mi je blizje.

Audente, ne vem, kaksno bos ti zvedla, jaz sem ze eno! x:o)x (ne mors verjet)
in ni bla dobra, v bistvu je bla dejansko presenetljiva in dejansko mam drugacen pogled v zvezi z eno zadevo (aja, nima zveze z nikomer od tu, da ne bi blo kakih napacnih asociacij).
Pa mene (tle sem riba) nic ne more presenetit, v bistvu, vse sprejmem, pac, se je zgodil al pa pac tko je.
zdej sem se pa zalotla, da sem kar z glavo odkimavala pr seb v nejeveri. x:o)x

nc, gremo dalje! xupx

Fajn si naredite tedencek! xrosex

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

no, pa uživaj naslednji teden....uspešen odklop na morju.....ker ta teden uživat bo po moje težka.....bit skuliran bo še šlo......drgač se pa strinjam: pluton je zlato dete.... xDDx

[i]V začetku tedna se bomo posvečali 'pomembnim zadevam' in bo energija v ozračju precej podobna kot med vikendom, tako bomo še vedno zelo dovzetni za vse, kar je povezano z materialnimi, poslovnimi in tako ali drugače resnimi zadevami in bomo tudi pretirano občutljivi, če se nam bo zdelo, da se nam na tem področju spodmikajo tla, saj bomo težko prenašali vsakršno negotovost in si bomo želeli biti o vsem na jasnem.[/i]
kak res..za vikend se je zečelo eno pucanje preteklosti...upam, da bo to res pospucano xsuperx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

[quote name='klarus' post='850570' date='4. Jun 2007, 12:03'][i]V začetku tedna se bomo posvečali 'pomembnim zadevam' in bo energija v ozračju precej podobna kot med vikendom, tako bomo še vedno zelo dovzetni za vse, kar je povezano z materialnimi, poslovnimi in tako ali drugače resnimi zadevami in bomo tudi pretirano občutljivi, če se nam bo zdelo, da se nam na tem področju spodmikajo tla, saj bomo težko prenašali vsakršno negotovost in si bomo želeli biti o vsem na jasnem.[/i]
kak res..za vikend se je zečelo eno pucanje preteklosti...upam, da bo to res pospucano xsuperx[/quote]
Podobno velja zame.
nekaj kar sem prej dojemala le z glavo, je zgleda dojelo tudi moje telo.
Ozdravljenju naproti ...

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

...ampak da se folku tolk kisa.....to je pa res tumač.....če bi človek gledal samo planetarne pozicije, bi še ne smelo bit tolk hudo.....no ja.....čuden je ta lajf......

ajd, mejte se......

[quote]Ukvarjali se bomo s preteklostjo in preteklimi dogodki, ki nam po nepotrebnem jemljejo energijo in nas skušajo speljati z zastavljene poti, med drugim tudi zaradi lenobe oz. nepripravljenosti napredovati in iti dalje.[/quote]

Bi lahko bilo še bolj res? :xx!:

Kar ene fleshe iz preteklosti imam. Ampak ne sekundne, to so prav odseki dogodkov. Od kod, zakaj, ... ?

Hvala za napoved(i) ;)

jst pa dons tko odštekane sanje da so mi solze kar lile ko sem se zbudila... neko gromozansko dolgo debelo kačo so mi nastavili v gozdu, sem morala se prekleto borit zase, pa še nekaj podobnih zadevic... a mi hoče tale oseba tud v rl škodit? to je zdaj vprašanje

Če sem prav zastopla, marsa imaš naslednji teden dopust - pred ...hmm ene3 leta nazaj sva bili tudi hkrati,
sem bila v skrbeh ker je bil retromerkur, se nam je avto takrat pokvaril ampak vseeno blo fajn.

Želim ti (pa tud sebi) en superski fajn dopust!
Uživanje zapovedano

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

pa res, se spomnim, ja. xDDx

Joj zlo lepo od tebe! :kiss:
Tud jaz tebi/vam zelim! xwizardx

sej bo, se merkur se na morju drugac obnasa. x;)x xcivx

Picasso

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...