Skoči na vsebino

Zobna protetika

Recommended Posts

Ko je potrebno k zobozdravniku mene osebno stisne pri srcu, ko pa vidimo cenik pri zobozdravniku, še dobro da srce sploh bije. Ker sem imel grozne probleme z zobmi in seveda sem se na veliko izogibal zobozdravnika, sem se malo pozanimal kako in kaj. No, ugotovil sem, da bo potrebno odšteti celo bogatstvo, vsaj pri nas, tako sem začel iskat varijante v tujini, in nisem potreboval dosti časa. Eni so mi predlagali Hrvaško, zadetek v polno pa je bil predlog za Bolgarijo. Profesionalci, ki jih pri nas ni, cene fenomenalne, tako da če koga zanima je na linku

http://blog.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog&pop=1

predstavitev mojstrov in ponudba.

Ker sem sebi naredil veliko uslugo in mojemu žepu, jo delim tudi z vami!

Deli na socialnih omrežjih

(popravljeno)
Profesionalci, ki jih pri nas ni, cene fenomenalne, tako da če koga zanima je na linku

Živijo,

kako pa veš, da pri nas ni takih profesionalcev? Verjamem, da jih ni v okviru socialnega zdravstva, ampak privatniki..... naš dela stvari resnično profesionalno, poleg tega pa se lahko vedno obrnemo nanj, čeprav še nismo imeli nobene reklamacije. Na koga pa se obrneš v primeru, da te tišči mostiček, ki ti ga je naredil profesionalec v tujini?...

In kot razumem, je cena tudi skupaj s potnimi stroški do Bolgarije nižja kot pri nas? (sorry, navedeni link ne dela). Saj veš, da potem v končni fazi ne stane več šus kot zajc.

LP, Mojca

Popravljeno -> Mojca Aleksandra
Omnia mea mecum porto.

Drži, da so tudi pri nas zelo sposobni in profesionalni, ampak za kakšno ceno? To je eno navadno oderuštvo, če si imaš za naredit nekaj zobov.

Je pa cena za zob fiksna in ni prav nobenega doplačila za pot. Tudi nočitev je v ceni.

Tudi jaz sem si postavil tisoč če-jev, preden sem se odločil. Vam pa povem, da se je že kar nekaj pacientov pri nas odločilo za to. In do sedaj ni bilo prav nobenih reklamacij.

Jaz sem se za objavo tega odločil izključno zaradi tega, ker so bili moji problemi rešeni v treh dneh-ne tako kot pri nas, in za DOSTI DOSTI manj denarja.

LP

Potem pa poglej na tem linku:

http://zobnaprotetika.mojforum.si/zobnapro...ka-forum-1.html

Vidim pa da si iz Krasa, agencija je v Kopru, gospod ful prijazen in se lahko pozanimaš.

Hvala, ma na srečo nimam več teh problemov... Bom pa povedala naprej osebam, ki to res rabijo in jih verjetno od zobozdravnikov podi ravno misel na visoka plačila takih storitev. Lepo, da si delil izkušnjo z nami!

Lp, Mojca

PS: Popravek: ne "iz", ampak "szi Krasa" - in še to mora zveneti s posebnim patosom.. x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

(ma se samo hecamo...)

Omnia mea mecum porto.

• 2 years later...

Pozdravljeni!

Sem nova na forumu in se zanimam za obisk zobozdravnika v tujini. Nekaj gledam Madzarsko, sem pa na tem forumu zasledila zadovoljne stranke, ki ste bili v Bolgariji. Ker linki, ki so iz leta 2007 ne delajo vas prosim za info, če jih še imate, glede zobozdravnikov v Bolgariji. Hvala in lep pozdrav,

Cebela

• 3 weeks later...

Zakaj pa Bolgarija :eek: pol že mora biti neverjetno poceni, da se tja odpravlja folk po zobe.

Zobni dopust x^x

Jaz grem jutri na Hrvaško, bomo videli kako bo. Reference imejo tile zobarji vredik, upam, da se ne bo pri meni vse pokvarilo. :vragec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...