Skoči na vsebino

Glasbena industrija

Behemoth

Recommended Posts

Mene pa zanima kakšne so možnosti zaposlitve v glasbeni industriji? Pač, kakšno izobrazbo moraš met (pa ne izvajanje glasbe, ampak produkcija, marketink glasbe ;)

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Deli na socialnih omrežjih

Za začetek v osnovno šolo k slovenščini.

x:o)x

joooj pizdam pač mi je tipka zaskočila, mater kot da ste vi tak "popolni" :xx!: :o|o:

Aja, pa ne vem, če bi bil jaz tak laik pri slovenščini, nebi mel pri najbolj zafukani prof. 4 slovenščine xrolleyesx

Mene pa zanima kakšne so možnosti zaposlitve v glasbeni industriji? Pač, kakšno izobrazbo moraš met (pa ne izvajanje glasbe, ampak produkcija, marketink glasbe ;)

Na MTV Adria so pred časom iskali osebo, ki se spozna na glasbeno industrijo. Predvsem so iskali nekoga, ki se spozna na različno zvrst glasbe, pa naj bi se potem dogovarjal z glasbeniki za intervjuje itd. Pošlji ponudbo. Vse kar potrebuješ je, obvladanje Office in poznavanje glasbenih trendov...

Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Na MTV Adria so pred časom iskali osebo, ki se spozna na glasbeno industrijo. Predvsem so iskali nekoga, ki se spozna na različno zvrst glasbe, pa naj bi se potem dogovarjal z glasbeniki za intervjuje itd. Pošlji ponudbo. Vse kar potrebuješ je, obvladanje Office in poznavanje glasbenih trendov...

ooo, kak kulsko xsmx

• 2 weeks later...

Ful si mi zanimiv x;)x

V zadnjem mesecu sem zasledila, da bi bil rad notranji arhitekt, maneken, delal v glasbeni industriji, pa nazadnje še psihiatrija!

Sej je zelo v redu, da te toliko stvari zanima x;)x Pa da raziskuješ.

Kako si se pa odločil glede mature in potem faksa?

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Ful si mi zanimiv x;)x

V zadnjem mesecu sem zasledila, da bi bil rad notranji arhitekt, maneken, delal v glasbeni industriji, pa nazadnje še psihiatrija!

Sej je zelo v redu, da te toliko stvari zanima x;)x Pa da raziskuješ.

Kako si se pa odločil glede mature in potem faksa?

Psiholog sem hotel postat pred 2 letoma ;)

Ja sej, če res hočem ugotovit kaj želim v žibvljenju počet, se moram v teh strokah sprobat. Torej, trenutno špilam "novinarja", bioenergetika, opremljevalca notranjih prostorov, dj-a... in sem ugotovil, da imam dar za kreativno pisanje, le splošno se moram bolj razgledati in bi bil baje (po mnenju drugih odličen novinar), pač za bioenergetika imam kar nekaj potrdil, ampak, ker slovenija tak komplicira s tem, sem se odločil da se s tem ne bom ukvarjal poklicno, če bo kdo rabil zdravljenje, ga brez problema lahko zastonj zdravim (tako kot npr. že to delam)., opremljevalca notranjih prostorov, ja no včasih ata uporabi tehnologijo 21 stoletja in moje spretne roke, in me prosi, če mu narišem 3D model spačnice, kuhnje al pa kaj podobnega.Pa do sedaj so stranke vedno bile zadovoljne z postavitvijo, spreminjale so le malenkosti :) Jah glede dj-a zdaj ko imam čas, delam remixe svojih pesmi, malo več bassov noter dam, da mi cela soba vibrira xsuperx Aja, glede manekena, nisem rekel da to hočem postat, ampak pač se hočem vključit v to šolo, ker sem si vedno želel sprobat kako je, če se vsa publika in vsi reflektorji zagledajo vate, in jim je všeč kaj nosiš :D Pa poleg tega, modne agencije iščejo mlade talente, inb so tudi za 1 modno revijo pripravljene tudi veliko plačati xsuperx

Glede mature, pa še ne vem, bom šel najprej v službo in na visoko šolo za design izredno študirat vizualnih komunikacij (vedno sem hotel biti dizajner), potem pa kam me bo ponesla pot, želim veliko doseči v življenju, zato tudi že zdaj delam na tem :D

Lp,

Vedno vaš Behy :kiss:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...