Behemoth 6. junij 2007 Prijavi Deli 6. junij 2007 Z telesno težo ali kdo ve slučajno kako naj se zredim? Pa to čimprej (pa ne rečt naj jem, ker koji qurac pa že 17 let delam?!?!?!?!)mam 172cm pa 51 kg, mam 6 obrokov na dan in se ne morem zredit, teža gre samo dol Aja, pa kdo ve kako čim hitreje zrast za 13 cm? Hvala! Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 6. junij 2007 Prijavi Deli 6. junij 2007 Z telesno težo ali kdo ve slučajno kako naj se zredim? Pa to čimprej (pa ne rečt naj jem, ker koji qurac pa že 17 let delam?!?!?!?!)mam 172cm pa 51 kg, mam 6 obrokov na dan in se ne morem zredit, teža gre samo dol Aja, pa kdo ve kako čim hitreje zrast za 13 cm? Hvala! Life daj bolj na izi. Kam hitiš skoz neki, kaj boš zamudu? Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 6. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 6. junij 2007 Life daj bolj na izi. Kam hitiš skoz neki, kaj boš zamudu?Po nasvetu sošolk in sošolcev, ki pravijo da imam obraz manekena, sem se odločil vpisat v šolo za manekene In sem malo brskal po netu in piše da je za delo na modni pisti potrebna višina 183cm, obraz se ujema z telesom, dobro negovana koža, lasje, nohti... ok, se moram zredit za 10 kil in zrast, tak da... ima kdo kakšno propozicijo? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
:)ribica 6. junij 2007 Prijavi Deli 6. junij 2007 En tak nezdrav nasvet:mal se gibaj, velik pocivaj,jej redilno hrano, hrano ki rabi dolg casa da se prebavi...Kako bos pa zrasu pa ne vem;) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 6. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 6. junij 2007 fenkju, ampak to že tak delam Še kakšne predlogi? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
:)ribica 6. junij 2007 Prijavi Deli 6. junij 2007 Probi kontracepcijske:) mogoce pa pr tipih tud delujejo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 6. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 6. junij 2007 kje pa jih naj dobim? Pri mojem ginekologu Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 6. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 6. junij 2007 kje pa jih naj dobim? Pri mojem ginekologu Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 6. junij 2007 Prijavi Deli 6. junij 2007 Jest moreš vitamine pa kakovostne maščobe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 6. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 6. junij 2007 ktere pa so kakovostne maščobe? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 6. junij 2007 Prijavi Deli 6. junij 2007 Kaj pa če bi bil raje model, pa ni treba zrast niti se zredit, pa glih tko boš pokazal svoj lepi obraz svetu? Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 7. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 7. junij 2007 Kaj pa če bi bil raje model, pa ni treba zrast niti se zredit, pa glih tko boš pokazal svoj lepi obraz svetu? emm, ja no, sej so 3 smeri: fotomodel - ne rabiš zrasst in nič, hostesa (samo za bejbe), maneken - to pa rabiš met simetrično telo (torek nekaj kg) in v višino moraš zrast. No sej piše, da ni nujno je pa zaželeno Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. junij 2007 Prijavi Deli 7. junij 2007 Joj, Behy, tebi se resnično trga, si že bolj zgubljen kot sem bla jaz, ko nisem vedla, kdo sem, kaj sem, zakaj sem, kaj bom ...Ouki, hotla sm bit najprej astronom (medtem ko so vse ostale sošolke v 3. razredu OŠ hotle bit frizerke, jaz ustrelim "astronominja" ), pa doktorca, pa aranžerka, pa cvetličarka, pa frizerka, pa kozmetičarka, prfoksa ... Sam iz dneva v dan se tako spreminjat, daj Behy umir se. Težko je najt svojo identiteto že tko al tko, to dobr vem, mam še zmer probleme s tem, sam ti maš po moje čisto resne probleme, mi tuki na forumu ti ne mormo svetovat, obrni se na koga, ki bi te res znal usmert. Joj. Good luck, poba, kaj naj ti rečem. Pa mal več vztrajnosti, koncentracije ... Ne kr tko razmetavat z energijo, se za neki zagret, se niti prav pozanimat in pol obupat. Poznam to .. Še preveč dobr. Joj, me tko včasih name spomniš, da joj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 7. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 7. junij 2007 Joj, Behy, tebi se resnično trga, si že bolj zgubljen kot sem bla jaz, ko nisem vedla, kdo sem, kaj sem, zakaj sem, kaj bom ...Ouki, hotla sm bit najprej astronom (medtem ko so vse ostale sošolke v 3. razredu OŠ hotle bit frizerke, jaz ustrelim "astronominja" ), pa doktorca, pa aranžerka, pa cvetličarka, pa frizerka, pa kozmetičarka, prfoksa ... Sam iz dneva v dan se tako spreminjat, daj Behy umir se. Težko je najt svojo identiteto že tko al tko, to dobr vem, mam še zmer probleme s tem, sam ti maš po moje čisto resne probleme, mi tuki na forumu ti ne mormo svetovat, obrni se na koga, ki bi te res znal usmert. Joj. Good luck, poba, kaj naj ti rečem. Pa mal več vztrajnosti, koncentracije ... Ne kr tko razmetavat z energijo, se za neki zagret, se niti prav pozanimat in pol obupat. Poznam to .. Še preveč dobr. Joj, me tko včasih name spomniš, da joj.Ja, lej, marsikdo se odloči za modela ker hoče pridobit na samozavesti ali pa se ravno začet držat (tako kot jaz). Mislim, moja sošolka je mi povedla da ji je full pomagal to manekenstvo, čeprav je zdaj opustila, je zelooo pridobila na samozavesti - še preveč, in vlčasih je mela še bolj krivo hrbtenico kot jaz, ampak ker se tam 3 mesece moraš nonstop ravno držat se seveda zravnaš, mišice dobijo moč in te samo vleče nazaj Sej mama je rekla, da mi brezproblema plača, samo če bodo ocene ostale enake To je kao obšolska dejavnost, probam lahko Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. junij 2007 Prijavi Deli 7. junij 2007 Pa kaj je važno, kaj drugi rečejo in kaj njim pomaga.Ti sploh poslušaš svoje želje? Samozavest, tista prava, nima nič kaj dosti veze z zunanjosti in držo telesa. Lahko le samozavest vpliva na videz in držo, da smo videti zadovoljni, sam samozavest, ki izhaja predvsem iz videza, ni prava samozavest ...Brezveze, da razlagam.Boš sam dojel.Srečno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 7. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 7. junij 2007 Pa kaj je važno, kaj drugi rečejo in kaj njim pomaga.Ti sploh poslušaš svoje želje? Samozavest, tista prava, nima nič kaj dosti veze z zunanjosti in držo telesa. Lahko le samozavest vpliva na videz in držo, da smo videti zadovoljni, sam samozavest, ki izhaja predvsem iz videza, ni prava samozavest ...Brezveze, da razlagam.Boš sam dojel.Srečno.Ne vem zakaj se nekaj brezveze pizdiš, vsak se po svoje zdravi, jaz sem moral se zateču tudi k bioenergiji, da se mi je uspelo vsaj malo pozdravit, ne še ćist ampak sem na dobri poti Pa ne vem, zakaj nebi postnil te teme pizda? Sej pa verjetno vi bolj veste kako se zrediti kot pa jaz Ne mislim v negativnem smislu, ampak veliko vas je ki ima znanja tudi iz prehrane, nekaj je celo doktorjev medicine, ampak 100% boste bolj znali svetovat kot pa nek laik Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. junij 2007 Prijavi Deli 7. junij 2007 Nič ne pizdim. Norca delam s sebe, vmešavam se v nekaj, kar se me ne tiče.Zbogom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 7. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 7. junij 2007 Moraš met neko začetno manekensko šolo za profesionalno delo, ker pri tem je tak, jaz se zdaj mislim vpisat v šolo: Vulcano models, na Ptuju, pa mi je sošolka pravila, da oni te predstavijo javnosti, te naučijo vse potrebno, te pošiljajo ZASTONJ na modne revije, potem pa če si kateri modni agenciji všeč dobiš domov prošnjo da sodeluješ v eni modni reviji - kateri ti plačajo al pa videospostu, reklami... Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 7. junij 2007 Prijavi Deli 7. junij 2007 Z telesno težo ali kdo ve slučajno kako naj se zredim? Pa to čimprej (pa ne rečt naj jem, ker koji qurac pa že 17 let delam?!?!?!?!)mam 172cm pa 51 kg, mam 6 obrokov na dan in se ne morem zredit, teža gre samo dol Aja, pa kdo ve kako čim hitreje zrast za 13 cm? Hvala! Začni hodit v fitnes, pa kvihtaj za maso.. Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 7. junij 2007 Prijavi Deli 7. junij 2007 Na tej strani sem pa lani nekaj napisal o osbovah prehrane...http://www.lunin.net/forum/index.php?showt...25&start=25 Samo , da vzameš na kontra- tvoja teža x 30-34 pa dobiš število kalorij potrebnih na dan, pri katerih boš dobival ob kvihtanju/ pravilnem/ mišično maso... Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 8. junij 2007 Prijavi Deli 8. junij 2007 Jej kruh z maslom in medom. Sigurno se kaj zrediš. Pretiravati z maslom po mojem sicer ni zdravo, ampak če se hočeš zrediti... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 8. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 8. junij 2007 Bom probal, hvala So mi pa tudi svetoval naj se pred spanjem fajn najem, ker ko pim se itaq presnovain vse upočasni, tudi kurjenje maščob, tako da nekaj maščob se mi bo shranilo Sej, baje se ne morm zredit zato, ker veliko energije vlagam v učenje, stres, rast...ipd. ker sem še v puberteti, ko končam obdobje mladostnika se bojo baje začele kile nabirat Sam kaj ko se pri moških to obdobje konča komaj pri 21 (minimalno!) Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
shimmy 8. junij 2007 Prijavi Deli 8. junij 2007 pozdravljen, sem mel podobne probleme s težo kot ti.. v glavnem, nehal sem s treniranjem nogometa (zaradi trenerja), posledica lenobe je bila vožnja v šolo, trgovine, prijateljem itn. jedel sem, ko se mi je zahotelo, najedel sem se tako, da se še uro nisem mogel premaknit.. predvsem, ko prideš pozno iz kake zabave se ustavi v kakšni okrepčevalnici na hamburgerju ali doma pojej sendvič, 2 z dosti klobase.. razliko boš opazil v mescu dni, in ko boš pri zaželjeni teži se pač ustavi s prenažiranjem :> to vse nisem delal namerno, da bi se zredil, pač.. in sedaj sem ponosen na svoj malo bolj zaobljen trebuh :> v 1 letu sem se zredil za približno 15 - 20 kilogramov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 8. junij 2007 Prijavi Deli 8. junij 2007 Bom probal, hvala So mi pa tudi svetoval naj se pred spanjem fajn najem, ker ko pim se itaq presnovain vse upočasni, tudi kurjenje maščob, tako da nekaj maščob se mi bo shranilo Tole pa NE dela preverjeno, ker sem jaz dolga leta (in še vedno) največji obrok v dnevu pojedel pred spanjem (ker ni take droge ali alkohola, ki bi me tako ekspresno in učinkovito podrle in uspavale kot hrana ), pa se mi ni ratalo zrediti Ponavadi se začnem rediti, ko imam vse čustvene in ljubezenske zadeve porihtane, ko sem sproščen in zadovoljen in se več ne ubadam s kilažo Bolj kot sem si želel zrediti se težje je to šlo Močna hrana, veliko jajc, redni obroki in telovadba je recept, ki je, vsaj v mojem primeru, deloval Sej, baje se ne morm zredit zato, ker veliko energije vlagam v učenje, stres, rast...ipd. ker sem še v puberteti, ko končam obdobje mladostnika se bojo baje začele kile nabirat Sam kaj ko se pri moških to obdobje konča komaj pri 21 (minimalno!) A da se puberteta kdaj konča? NOČEM KONCA Behy, ne želi si konca pubertete po tem obdobju pridejo na vrsto samo neprijetne zadeve (resnost, služba, obveznosti, davčne napovedi, odgovornost, gube, sekiranje, ....) Meni puberteta še vedno traja (žal mi je da nimam še mozoljev sem odvisnež od stiskanja ) in temu primerno zgledam (pripisujejo mi vsaj 15 let manj kot jih imam), mladostno razigran in pubertetniško zaljubljen in večina vrstnikov (vrstnice pa še posebno ) mi tako stanje zavidajo Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.