Skoči na vsebino

Premajhna telesna teža

Recommended Posts

Bom probal, hvala ;)

So mi pa tudi svetoval naj se pred spanjem fajn najem, ker ko pim se itaq presnovain vse upočasni, tudi kurjenje maščob, tako da nekaj maščob se mi bo shranilo :D

Sej, baje se ne morm zredit zato, ker veliko energije vlagam v učenje, stres, rast...ipd. ker sem še v puberteti, ko končam obdobje mladostnika se bojo baje začele kile nabirat ;) Sam kaj ko se pri moških to obdobje konča komaj pri 21 (minimalno!) ;)

Tam sem prebral nekaj o manekenstvu- ti bi moral dobiti mišice, ker nikjer nisem prebral, da želiš postati pujsek.

Poglej behy, ljudje imamo različne presnove, eni hitrejšo, eni počasnejšo, imamo tudi različno število maščobnih celic in velika večina od tega je dedno...Vse ostalo je nadgradnja oziroma svobodna volja...Tisto kar sem napisal še enkrat preberi- kaj pomeni buljit v vago!!!Mislim, da je bolj pomembna sestava telesa, kot pa količina skupne teže...ne vem , če se boš pri "vampku " počutil bolje..dvomim...

xegox

Moja spletna stran

http://www.teate-reiki.com/

Moji knjigi

Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem

Deli na socialnih omrežjih

pozdravljen,

sem mel podobne probleme s težo kot ti.. v glavnem, nehal sem s treniranjem nogometa (zaradi trenerja), posledica lenobe je bila vožnja v šolo, trgovine, prijateljem itn. jedel sem, ko se mi je zahotelo, najedel sem se tako, da se še uro nisem mogel premaknit.. predvsem, ko prideš pozno iz kake zabave se ustavi v kakšni okrepčevalnici na hamburgerju ali doma pojej sendvič, 2 z dosti klobase.. razliko boš opazil v mescu dni, in ko boš pri zaželjeni teži se pač ustavi s prenažiranjem :>

to vse nisem delal namerno, da bi se zredil, pač.. in sedaj sem ponosen na svoj malo bolj zaobljen trebuh :> v 1 letu sem se zredil za približno 15 - 20 kilogramov

oo, fajn, tnx :D

A da se puberteta kdaj konča? :o|o:

NOČEM KONCA :O:

Behy, ne želi si konca pubertete x;)x po tem obdobju pridejo na vrsto samo neprijetne zadeve (resnost, služba, obveznosti, davčne napovedi, odgovornost, gube, sekiranje, ....)

Meni puberteta še vedno traja (žal mi je da nimam še mozoljev :inocent: sem odvisnež od stiskanja xnckrivx ) in temu primerno zgledam (pripisujejo mi vsaj 15 let manj kot jih imam), mladostno razigran in pubertetniško zaljubljen x:Ix in večina vrstnikov (vrstnice pa še posebno x;)x ) mi tako stanje zavidajo x:)x

Puberteta se pri mođkih konča pri 18, pri ženska pri 16, obdobje MLADOSTNIKA (minimalen učinek pubertete) pa traja od 19-21 ;) Pri ženkah do 18 leta ;) :D

Tam sem prebral nekaj o manekenstvu- ti bi moral dobiti mišice, ker nikjer nisem prebral, da želiš postati pujsek.

Poglej behy, ljudje imamo različne presnove, eni hitrejšo, eni počasnejšo, imamo tudi različno število maščobnih celic in velika večina od tega je dedno...Vse ostalo je nadgradnja oziroma svobodna volja...Tisto kar sem napisal še enkrat preberi- kaj pomeni buljit v vago!!!Mislim, da je bolj pomembna sestava telesa, kot pa količina skupne teže...ne vem , če se boš pri "vampku " počutil bolje..dvomim...

xegox

Ja, ampak bi pa tudi rad se malo zredil, ker ni lih fajn, če se ti vsa rebra in hrbtenica vidi ven, potem pa se počutiš tak zanemarjeno. Sem pa tako suh, da bi se lahko pri anatomiji na meni učil skelet, ne pa na plastičnem okostnjaku :P

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Behy pa se že cel teden tak pridno nažira, da me sošolci in domači sam gledajo :wOOt: hahaha, še to kaj je za jest mi je premal ;)

Sem ugotovil, v čem je problem, pri jedi sem si nadeval približno toliko kolikor sem ocenil, da lahko pojem (toreej zelo malo) in ok, potešil sem lakoto, nisem pa dobil občutek sitosti, torej sem želodec napolnil samo do 1/4 in je blo to zame dovolj, sem se vstal in šel, zdaj pa jem, dokler nisem resno sit :D

In upam, da bo delovalo xokkx

Pa tudi manjše obroke mam zdaj, ko ta občutek sitosti popusti, si grem en sendvič narst al pa sladoleda jest, dokler s5 ne dobim tega občutka :D

Ja sem prej nekaj časa jedel koruzne kosmiče za zajtrk (zajtrk je po novem ob 4.00 zjutraj :( ) in ko sem prebral kalorično in energijsko vrednost me je kar minilo (energijske je blo veliko, kalorične pa ne preveč, to je npr. kao junk food hrana), pa sem raje preklopil na kruh, maslo in med :D hehehe

No upam da bo, pa pleg tega, zdaj ko si mišice gvihtam (ok, modne agencije vendar nočejo ravnih modelov :D ), morm met kar precej energije :)

Ja če se hočeš zrediti za 10kg moreš dubiti nekako 10 kg mišičevja. To bi ti najbolj znal svetovat kak dober osebni trener.

Ne vem kako lahko zrasteš še bolj. Mogoče če igraš basket al ne vem kva. Kok si pa visok.

Ja če se hočeš zrediti za 10kg moreš dubiti nekako 10 kg mišičevja. To bi ti najbolj znal svetovat kak dober osebni trener.

Ne vem kako lahko zrasteš še bolj. Mogoče če igraš basket al ne vem kva. Kok si pa visok.

visok sem okoli 173, samo nisem ziher, kil pa mam 50 :sori:

Jah no ja res bi moral met najmanj 10 kg več. Sam maš očitno tak super fast metabolizem da se vse takoj porabi.

Ma ne vem. Jaz bi res na tvojem mestu bi si nekako najel osebnega trenerja ali pač malo vprašal koga, ki se res spozna na to in ti lahko tko da kake nasvete pa tko. Ker prek foruma je to mal težko.

Jah no ja res bi moral met najmanj 10 kg več. Sam maš očitno tak super fast metabolizem da se vse takoj porabi.

Ma ne vem. Jaz bi res na tvojem mestu bi si nekako najel osebnega trenerja ali pač malo vprašal koga, ki se res spozna na to in ti lahko tko da kake nasvete pa tko. Ker prek foruma je to mal težko.

bom probal, tnx za nasvet xokkx

Jej ogromno pašte z tuno, kalorično je kar zajeten obrok, pa pred sapnjem se nažiraj. x:Ix

ok, WTF je pašta z tuno? Tuna vem kaj pomeni, sam pašta ne ;) Samo ribe ravno nimajo velike kalorične vrednosti :blink: al?

No anywaym nažiram se tudi pred spanjem, tako da ni frke :D

pašta = testenine. Ena tuna v konzervi od riomare ima črez 350 Kcal in testenine same po sebi tudi niso nekalorične. Cirka 1500Kcal je osnovni metabolizem (bazični) za osnovne funkcije za preživetje, zdraven je še delovni, ti moraš preseči njun skupni produkt. x;)x saj imam te formule nekje, js sm za faks mogla to znat računat

Matjaž, zadost je če bom mel take:

http://static.flickr.com/34/67050997_8c01ec3b05.jpg

Hehe, dtrugače pa hvala :D

Ja, sej, maš prav xokx

Kasj pa oni insalatisime Riomare? :blink:

Oni je meni full dober, tudi če ga kot samostojno jed uživaš, mmm :P

Z telesno težo :(

ali kdo ve slučajno kako naj se zredim? Pa to čimprej (pa ne rečt naj jem, ker koji qurac pa že 17 let delam?!?!?!?!)

mam 172cm pa 51 kg, mam 6 obrokov na dan in se ne morem zredit, teža gre samo dol :(

Aja, pa kdo ve kako čim hitreje zrast za 13 cm? :inocent:

Hvala!

jaooo kalimero, kakšne maš :o|o:

pa kakšne nasvete lepe dobivaš :palec:

posluš tole: začni kadit, pa si se nategnu x;)x pa ponočvat, pa si se spet nategnu x;)x zaenkrat tolk... če boš pa še kr kao premejhn, pa so še učinkoviti recepti, sam jih ne bo treba :palec: pa kšn pir, pa bo tut kšna kila, pa še tko zatežen nauš x:Dx pol pa še kadit nehaš, pa loh zamenaš forum in greš tja, kjer hujšajo :o|o: x:Dx

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

jaooo kalimero, kakšne maš :o|o:

pa kakšne nasvete lepe dobivaš :palec:

posluš tole: začni kadit, pa si se nategnu x;)x pa ponočvat, pa si se spet nategnu x;)x zaenkrat tolk... če boš pa še kr kao premejhn, pa so še učinkoviti recepti, sam jih ne bo treba :palec: pa kšn pir, pa bo tut kšna kila, pa še tko zatežen nauš x:Dx pol pa še kadit nehaš, pa loh zamenaš forum in greš tja, kjer hujšajo :o|o: x:Dx

če bi karkoli od tega zgoraj napisanega zastopil, bi bilo odlično :P

Z telesno težo :(

ali kdo ve slučajno kako naj se zredim? Pa to čimprej (pa ne rečt naj jem, ker koji qurac pa že 17 let delam?!?!?!?!)

mam 172cm pa 51 kg, mam 6 obrokov na dan in se ne morem zredit, teža gre samo dol :(

Aja, pa kdo ve kako čim hitreje zrast za 13 cm? :inocent:

Hvala!

Kot nekdo, ki je v takem "fohu" kot ti, najbrž ve, da ni recepta, kako bi zrasel 13 cm. xnckrivx Pa ne nasedaj raznim butastim reklamam, ki te bodo poskušale prepričati drugače.

Lej, jaz sem imela v prvem letniku sošolca, ki je bil eno glavo manjši od mene, se je pa do konca gimnazije tako potegnil, da me je fejst prerasel....Tako da upanje je še x;)x

Pa ne ga srat z maslom in podobnimi nasičenimi maščobami, ker to ni dobr no..A se hočeš morda nemarno zrediti?

Dejstvo je, da za postavo, ki jo kažeš na fotografiji, moraš delati, ne pa jesti junk food. Tako, da če imaš voljo (in ni to samo larifari) se vpiši v fitness, najdi trenerja, ki ti bo napisal program (ne sam kar nekaj, vsaj na začetku ne, raje vprašaj) in jej pravilno. Kako je to, pobrskaj na forumu, ker je bilo napisani že milijonkrat.

Za začetek o definiciji si pa vzami 3 minute in preberi tole: KLIKNI

Sam ne z junk foodom no...

Potem imaš razne gainerje in podobno, ampak o tem ne vem dosti...

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Kot nekdo, ki je v takem "fohu" kot ti, najbrž ve, da ni recepta, kako bi zrasel 13 cm. xnckrivx Pa ne nasedaj raznim butastim reklamam, ki te bodo poskušale prepričati drugače.

Lej, jaz sem imela v prvem letniku sošolca, ki je bil eno glavo manjši od mene, se je pa do konca gimnazije tako potegnil, da me je fejst prerasel....Tako da upanje je še x;)x

Pa ne ga srat z maslom in podobnimi nasičenimi maščobami, ker to ni dobr no..A se hočeš morda nemarno zrediti?

Dejstvo je, da za postavo, ki jo kažeš na fotografiji, moraš delati, ne pa jesti junk food. Tako, da če imaš voljo (in ni to samo larifari) se vpiši v fitness, najdi trenerja, ki ti bo napisal program (ne sam kar nekaj, vsaj na začetku ne, raje vprašaj) in jej pravilno. Kako je to, pobrskaj na forumu, ker je bilo napisani že milijonkrat.

Za začetek o definiciji si pa vzami 3 minute in preberi tole: KLIKNI

Sam ne z junk foodom no...

Potem imaš razne gainerje in podobno, ampak o tem ne vem dosti...

ooo, hvala :kiss:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...