KlavdijaDK 8. junij 2007 Prijavi Deli 8. junij 2007 NUJNO!!!Mislim, da smo ravnokar vsi ljubitelji dobermanov na veliki preizkušnji, prav tako vsi ostali ljubitelji kocin, naj ne zmagajo predsodki o pasmi... V naslednjem tednu bomo prepeljali k nam dobermanko iz Hrvaške, ki je resnično v slabem stanju. Psička ima za seboj žalostno zgodbo, rešena je 100% smrti, prav tako je bila breja, vendar je skotila vse mladičke mrtve. Potrebovala bo več kot nujno veterinarsko oskrbo in dobro hrano. Seveda je to vse povezano z denarjem. Vsak evrček bo prišel prav! NUJNO potrebujemo vašo pomoč!! Dajmo punci novo priložnost, verjamem, da nam s skupnimi močmi lahko uspe. Postavimo jo na noge! Fotografija pove več kot tisoč besed... http://img.photobucket.com/albums/v442/ClaudiaSLO/BREZDOMI/sunny.jpg Društvo za pomoč psom pasme doberman – Dobermanklub.netUlica Hinka Nučiča 222000 Mariborwww.dobermanklub.net TRR: 0417 3000 1347 912 Nova kreditna banka Maribor d.d. " s pripisom " - Na novi poti SunnyZa nakazila iz tujine - TRR: IBAN SI56 0417 3000 1347 912 Nova kreditna banka Maribor d.d. " s pripisom " - Na novi poti Sunny Tel.:059/120-770info@dobermanklub.net 1 Citiraj www.dobermanklub.netwww.krivi-rojeni.dobermanklub.net Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MINI 8. junij 2007 Prijavi Deli 8. junij 2007 Ojoj Tole se me je pa tolk 'dotaknil', da sem šla takoj nlb klik obiskat! Človek kar brez besed ostane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
KlavdijaDK 11. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 11. junij 2007 Pozdravljeni.Jutri je ta dan...jutri prepeljemo Sunny v Slovenijo!!! x!x Hvala vsem, ki vam ni vseeno................... LP Citiraj www.dobermanklub.netwww.krivi-rojeni.dobermanklub.net Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 17. junij 2007 Prijavi Deli 17. junij 2007 veliko uspeha in ljubezni pri negi in če lahko tako rečem, rehabilitaciji Sunnytak srček je, jaz ne zastopim ljudi, ki grdo ravnajo z živalmi Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 17. junij 2007 Prijavi Deli 17. junij 2007 sej je tu mač o tem na glas razmišljat... poglej manekenke bedne,...če svoje otroke tako izstradamo in izmučimo si predstavljaj, kaj lahjko storijo živalim. odvisno je od vzgoje v kateri smeri bomo nadaljevali, če se bo to spremenilo na +. da ne bo več terga izkoriščanja. jaz držim pesti za to, ne pričakujem da bi me kdorazumu, ker oni niso zmožni tega razumet. ob tem, kyli, ti povem, ker sem lih v mudu, ...ti si tak tip osebe ki zgleda ful pošten, obenem pa se lahko zadaj samo zafrkavaš )za tvojimi besedami, si mi pa ful všeč ker si taka, iskrena na forumu... dvomim da je veliko takih ljudi, ki delujejo tako preprosto, zadaj pa ne držijo fig. jaz držim pesti, za vse ki pomagajo, mi srce bije na max. moramo pa tudi mi živet )nekaterim gre to težko) to je lahko en vzrok za nemarno ravnanje z živalmi. mislim pa da bo. če imaš na eni strani otroka, propadel zakon in nasilneža v družini, si predstavlji kaj bo z živaljo. bedno. zato ne dovolte, da še kdo trpi zaradi vaših problemov. izkoriščanje je vedno bilo in vedno bo, v taki ali drugačni obliki, žal je takopo mojem se ljudje izživljajo nad živalmi zato, ker se tako počutijo močnejše in imajo prevlado nad nemočnimi ker se pred ljudmi ne morejo dokazati in pokazati svojo pozitivno moč, pa to počno z drugo vrsto moči živalim Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.