Skoči na vsebino

Pomoč za Sunny!

Recommended Posts

NUJNO!!!

Mislim, da smo ravnokar vsi ljubitelji dobermanov na veliki preizkušnji, prav tako vsi ostali ljubitelji kocin, naj ne

zmagajo predsodki o pasmi...

V naslednjem tednu bomo prepeljali k nam dobermanko iz Hrvaške, ki je resnično v slabem stanju. Psička ima za seboj žalostno

zgodbo, rešena je 100% smrti, prav tako je bila breja, vendar je skotila vse mladičke mrtve. Potrebovala bo več kot nujno

veterinarsko oskrbo in dobro hrano. Seveda je to vse povezano z denarjem. Vsak evrček bo prišel prav!

NUJNO potrebujemo vašo pomoč!! Dajmo punci novo priložnost, verjamem, da nam s skupnimi močmi lahko uspe. Postavimo jo na

noge!

Fotografija pove več kot tisoč besed...

http://img.photobucket.com/albums/v442/ClaudiaSLO/BREZDOMI/sunny.jpg

Društvo za pomoč psom pasme doberman – Dobermanklub.net

Ulica Hinka Nučiča 22

2000 Maribor

www.dobermanklub.net

TRR: 0417 3000 1347 912 Nova kreditna banka Maribor d.d. " s pripisom " - Na novi poti Sunny

Za nakazila iz tujine - TRR: IBAN SI56 0417 3000 1347 912 Nova kreditna banka Maribor d.d. " s pripisom " - Na novi poti Sunny

Tel.:059/120-770

info@dobermanklub.net

www.dobermanklub.net

www.krivi-rojeni.dobermanklub.net

Deli na socialnih omrežjih

veliko uspeha in ljubezni pri negi in če lahko tako rečem, rehabilitaciji Sunny

tak srček je, jaz ne zastopim ljudi, ki grdo ravnajo z živalmi :sori:

Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.

Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje.

JEAN ANOULIH

sej je tu mač o tem na glas razmišljat... poglej manekenke bedne,...če svoje otroke tako izstradamo in izmučimo si predstavljaj, kaj lahjko storijo živalim.

odvisno je od vzgoje v kateri smeri bomo nadaljevali, če se bo to spremenilo na +.

da ne bo več terga izkoriščanja.

jaz držim pesti za to, ne pričakujem da bi me kdorazumu, ker oni niso zmožni tega razumet.

ob tem, kyli, ti povem, ker sem lih v mudu, ...ti si tak tip osebe ki zgleda ful pošten, obenem pa se lahko zadaj samo zafrkavaš )za tvojimi besedami, si mi pa ful všeč ker si taka, iskrena na forumu... dvomim da je veliko takih ljudi, ki delujejo tako preprosto, zadaj pa ne držijo fig.

jaz držim pesti, za vse ki pomagajo, mi srce bije na max. moramo pa tudi mi živet )nekaterim gre to težko) to je lahko en vzrok za nemarno ravnanje z živalmi. mislim pa da bo. če imaš na eni strani otroka, propadel zakon in nasilneža v družini, si predstavlji kaj bo z živaljo. bedno.

zato ne dovolte, da še kdo trpi zaradi vaših problemov.

izkoriščanje je vedno bilo in vedno bo, v taki ali drugačni obliki, žal je tako

po mojem se ljudje izživljajo nad živalmi zato, ker se tako počutijo močnejše in imajo prevlado nad nemočnimi

ker se pred ljudmi ne morejo dokazati in pokazati svojo pozitivno moč, pa to počno z drugo vrsto moči živalim

Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.

Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje.

JEAN ANOULIH

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...