Skoči na vsebino

Napoved za 24. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2007/24/"][b]Napoved za 24. teden[/b][/url] - [b]11. - 17. junij 2007[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url].

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Nekdo je bil zelo priden :palec: Se mi zdi, da bo konec tedna spet naporen.Vredno si je zapomniti, kar si napisala:

---------------
na trenutke bomo v nekakšnem filmu, nezmožni da bi videli celotno sliko, utapljali se bomo v nerealnih predstavah in iluzijah ali pa bomo nekakšnim hipnim prebliskom dajali prevelik pomen in usodnost.

Če bomo zmedeni, ne bomo vedeli, kaj naj storimo, če bomo izgubili pot, če se nam bodo spodmikala tla, se samo vrnimo v svoje središče.
Ničesar ne posiljujmo, ne obupujmo. Dajmo vse od sebe in zadeve se bodo uredile same.

---------------

Guest mačona
Ja, kar težka napoved. Prav tako, umaknimo se v naravo. Jaz se bom. Torej si moram manjkajoče članke, monografije in vse ostalo kar še kar rabim za izpite, poštimati v začetku tedna.

marsa hvala... x:Xx ...upam, da si že na morju in uživaš.... :palec: ....

zjutraj sem med vožnjo v službo razmišljala, če bi se mi uspelo zmenit za dopust v čet in petek.....mogoče bi/bo pa šef pristal.......

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

ksenč...tole s komunikacijo je itak hit sezone....ne sam retromerkurjeva fora..... :vragec: :wacko: :bomb:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

hej. Marsa....napoved je prav zanimiva.

Dobro je vedel tale naš predavatelj in je zamenjal termin za izpit..iz petka na danes.jeeee...tako da najbolj pomemben opravek tega tedna je danes.
Potem pa samo še uživanje in uživanje............invikenda med prekmurskimi hribčki in griči..... :2src:
spet bo veselo xcivx xcivx xcivx :vio:

AJA.....pa naj vam vsem uspe.................. :palec:

Hvala Marsa za napoved.
nisem zadovoljna z napisanim. Mater..preteklost, preteklost, ta rakovska scena mi gre na jetra. Evo. Pa ful nekega dogajanja imam v planu..

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

• 2 weeks later...
[quote name='enja' post='852460' date='10. Jun 2007, 08:20']Nekdo je bil zelo priden[/quote]
ves da. x;)x x:Xx

[quote name='mačona' post='852467' date='10. Jun 2007, 09:15']Ja, kar težka napoved. Prav tako, umaknimo se v naravo. Jaz se bom. Torej si moram manjkajoče članke, monografije in vse ostalo kar še kar rabim za izpite, poštimati v začetku tedna.[/quote]
Upam da ti je ratal in da ti ultra ratuje! xupx xokx

[quote name='Amis' post='852716' date='11. Jun 2007, 06:57']marsa hvala... x:Xx ...upam, da si že na morju in uživaš.... :palec: ....

zjutraj sem med vožnjo v službo razmišljala, če bi se mi uspelo zmenit za dopust v čet in petek.....mogoče bi/bo pa šef pristal.......[/quote]
upam da si ubodla dopustek!! :detelca:
Uzivala, thanx, nad ultra! xokx

[quote name='Audente' post='852757' date='11. Jun 2007, 08:48']spet bo veselo xcivx xcivx xcivx :vio:[/quote]
ves da! hojladrija! xsingx xDDx xokx

[quote name='nataly' post='852766' date='11. Jun 2007, 09:40']nisem zadovoljna z napisanim.[/quote]
x:o)x xDDx

jaz pa v bistvu kar sem.... ok, mal nakladam pa to, sam gre skoz. x;)x x:o)x x:Dx

xcivx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...