Skoči na vsebino

Napoved za 25. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2007/25/"][b]Napoved za 25. teden[/b][/url] - [b]18. - 24. junij 2007[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url].

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• 2 weeks later...
mogoce niste sploh opazil (25.)... :8):

(*k sem dala ze zdavnja gor, pa vidm, da ni nobenga komentarja, pa skor tezko verjamem, da se nima nihce nic za *pritozit*... x;)x)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

u marsa :palec:

[i]V začetku tedna bomo morda nad sabo čutili nekakšno težo in bomo slabe volje in nič kaj dobrega počutja, zdelo se nam bo, da vlagamo ogromno truda, a zelo malo 'dobimo' nazaj, polotilo se nas bo nekakšno malodušje in morda tudi nekakšna žalost ali slaba vest v zvezi s kakšno pomembno zadevo, kjer se nismo preveč dobro odrezali.[/i]
kak res..včeri in danes sta ful težka dneva

[i]Pogosto pa teh energij žal ne bomo mogli ali znali konstruktivno uporabiti in usmeriti, tako bomo morda namesto ljubeče pozornosti od sebe dajali vse kaj drugega; razdraženi bomo, če kaj ne bo šlo po načrtih, hitro nam bo popustilo potrpljenje, zdelo se nam bo, da se vse skupaj odvija prepočasi, da bi mi to opravili bolje ali hitreje, da se je vse zarotilo proti nam, da ljudje in stvari ne delujejo, kot bi morali in morale… in podobno.[/i] :switz:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

glih včeri sma se menle s prijatlco.....huh..najbolš da bi mela vsaka svoj kij in eno vrečo..pol pa sam tepst :vragec:
:inocent:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

[quote name='klarus' post='855372' date='19. Jun 2007, 17:06']kak res..včeri in danes sta ful težka dneva[/quote]
a ne? :switz:

mene je skor kap zadela dons... :blackeye:
telesno v tem smislu ful bad, v bistvu.... nobene svezine, zraka.... :sick:

Picasso

[quote name='Marsa' post='855369' date='19. Jun 2007, 17:01']mogoce niste sploh opazil (25.)... :8):

(*k sem dala ze zdavnja gor, pa vidm, da ni nobenga komentarja, pa skor tezko verjamem, da se nima nihce nic za *pritozit*... x;)x)[/quote]

Odkrito povedano, res nisem opazila......mogoče pa si samo ližemo rane od prejšnjega tedna.....

---------------------------
e pustimo si, da bi nas vsaka malenkost spravila iz tira, pač pa izkoristimo v tem obdobju zelo dejaven čut za humor in namesto da bi na zadeve gledali z zaskrbljenimi obrazi, jih raje obravnavajmo z nasmehom. ;)
-----------------------------

Dialog....(ena ura od tega):

sin: naslednjo sredo pride 40 (so)študentov+profesor k nam
mama: :eek: .....kaj pa mislite "delat"?
sin:ogledali bi si.."to in to in to"
mama:...aha :eek: ....(mama razmišlja)......A vam spečem (nekaj) potic?
sin:sem mislil, če bi skuhala gobovo juho...ja pa pehtranova potica+orehova.......pa bezeg ti bom nabral, da boš še malo soka naredila....
mama:...že globoko razmišlja.....

Marsin nasvet(beri zgoraj!)

Marsa, nisi več morska deklica? x;)x

[quote name='Marsa' post='855369' date='19. Jun 2007, 17:01']mogoce niste sploh opazil (25.)... :8):

(*k sem dala ze zdavnja gor, pa vidm, da ni nobenga komentarja, pa skor tezko verjamem, da se nima nihce nic za *pritozit*... x;)x)[/quote]
ne da nismo vidli...eni nismo znali najt....mi ni izpisalo spljoh...pa vem da si napisala, da bo gro......tako, zdej grem pa brat.....pritožujem se že zdej ne....včeraj mi je uspelo ene par dobrih pa koristnih reči skup spravit.....vesela.....

a ti si že nazaj z morja?....... xsrcx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

[quote name='Amis' post='855475' date='20. Jun 2007, 07:40']....mi ni izpisalo spljoh...[/quote]
saj res! x:o)x x:Ix

... vi ne vidte vsega... je mitja prestavil v forum urednistva za 25 (ne vem tocn kdaj), sm kr pozabla, da nisem obeh dala ono nedeljio v ta forum.
sorchy. x:)x

heh...
ker sem pisala 9. (al kdaj), sem mal pozabla, kaj sem tocn napisala pa v kero pa sem sla zdaj prebrat. x:o)x

se mi zdi, da bi morala dat tole enmu za prebrat:

[color="green"]razdraženi bomo, če kaj ne bo šlo po načrtih, hitro nam bo popustilo potrpljenje, zdelo se nam bo, da se vse skupaj odvija prepočasi, da bi mi to opravili bolje ali hitreje, da se je vse zarotilo proti nam, da ljudje in stvari ne delujejo, kot bi morali in morale… in podobno.[/color]
:8): xDDx

sm hotla fotkico eno objavt v dnevniku, pa sem prevelik les.

[url="http://www.lunin.net/forum/index.php?s=&showtopic=6620&view=findpost&p=855093"]jebale nas posodobitve[/url]. x:Dx x;)x

Picasso

[quote name='Ksenia' post='855404' date='19. Jun 2007, 19:39']predvsem pogrešam svežino... nisem ok[/quote]
sej, a ne! jaz tud ne prevec, ok, zdej je se kar sveze, sam ze zdej je vroce.
kako bom prenasala avgust, mi ni jasno... :switz: x:((x
upam da je pr teb dons ze kej boljs! xupx

[quote name='enja' post='855438' date='19. Jun 2007, 23:22']Odkrito povedano, res nisem opazila......[/quote]
sej, sori. x:Ix (*sm gor napisala)

a takle mas/si mela! x:o)x x:Dx
dobra si, k mas zelezne zivce x^x, jaz pa iz elastike. x:o)x

[quote name='janko' post='855452' date='20. Jun 2007, 00:15']ewo...
da še janko neki napove x:px
kukr si boste naredl... tak boste mel x^x
pa dobr si naredte x;)x[/quote]
x8Dx
itak, sam bi me ganjal, ce bi to napisala, tko da pac morm neki nakladat, sej stekas. x;)x xDDx

Picasso

ah.... :switz: ...sem si kar oddahnila...torej le nisem tak les, da nisem najdla..... x:Dx ...sicer pa...zastoje v prometu testirala včeraj...sem rabla dve uri pa pol do lj....skor 3x več, kot sicer....sam sem bla čist skulirana.....zato pa je bil manj skuliran tip na debitelu danes zjutraj......k sem povedala, da rabim obrazec za odstopno izjavo...... x^x .....sicer mi je na koncu le povedal kaj napisat....pa da moram sim kartico priložit zraven......pa priporočeno in s povratnico poslat.....tako da upam, da bo vse ok......znižujem stroške skratka......

edino kar je zoprno je glavobol......pa to, da se celo noč vrtim ko na roštilju....postla zjutraj ko bojišče.... :vragec:

[quote name='Amis' post='855483' date='20. Jun 2007, 08:03']edino kar je zoprno je glavobol......pa to, da se celo noč vrtim ko na roštilju....postla zjutraj ko bojišče.... :vragec:[/quote]
shit za glavobol :sori: upam da bo cimprej boljs! xcrossfingx

drugac pa jaz isto: prejsnjo noc vstala namest ob 5h (kot je bil plan), ob 2:36, dons pa ob 4:30 pa hotla se nazaj potegnit, pa kar nisem mogla..
pa vse me je zivcno delal, ja, kot pravis: postla kot bojisec! x:o)x x:Dx

pajade! tko je treba! x^x :palec:
je pa vcas kar tecn tkole kej skenslat pa to.
upam da bo slo vse po nacrtih! :palec:

ja, zastoji.
jaz tud stestirala vcer.
sam j* zastoje, ce bi blo treba, da ona zenska ne bi umrla, cel dan v koloni stat, pa bi.
k je kar grozno in neclovesko, te postane kar sram..
recimo k sem se prtozvala al pa k se pac prtozujes, k 5 minutk tam stojis... (pac jasno, k [se] ne stekas, ne ves)... v bistvu pa en 500 m stran mrtev lezi.. pa ne bo nikol vec v koloni stal pa se prtozval. :sori:

Picasso

ja sej vem...sej zato sem tud tolk skulirana...k pač nimaš kaj nardit....in ker mi je žal za udeležence v nesreči....pa tud če so sam poškodbe, kaj šele kaj hujšega.... :sori: ...pa glih to je bil razlog za zastoje včeraj..... :V:

drgač pa držim pesti za boljše spanje....zate in zase in za vse k jih to matra.... :palec:

[quote name='Amis' post='855508' date='20. Jun 2007, 09:17']drgač pa držim pesti za boljše spanje....zate in zase in za vse k jih to matra.... :palec:[/quote]
ja, se pridruzujem! xcrossfingx

sej bo. xupx x;)x

Picasso

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...