kapica 21. avgust 2002 Prijavi Deli 21. avgust 2002 Sanjala sem, da imam intervju z Bogom "Torej želiš moj intervju", je vprašal Bog."Če imaš čas", sem odgovorilaBog se je nasmehnil:"Moj čas je neskončen. Katera vprašanja si imel v mislih?""Kaj te najbolj preseneča pri ljudeh?..." Bog odgovori... "Medtem, ko tako zaskrbljeno razmišljajo o prihodnosti, pozabijo na sedanjost, tako da ne živijo niti v sedanjosti, niti v prihodnosti.Živijo, kot da nikoli ne bodo umrli in umrejo, kot da nikoli niso živeli...Naveličajo se otroštva in si želijo odrasti, nato pa spet želijo postati otroci...Izgubijo zdravje zaradi naprezanja po čimvečjem zaslužku, nato pa ta denar zapravijo, da bi zdravje ohranili..." Nato sva nekaj časa uživlala v tišini... Nato pa sem se spomnila in ga še uprašala:"Katere nasvete, bi želel, da bi si jih zapomnili?" Bog je odgovoril z nasmehom: "Da se naučijo, da nikogar ne morejo prisilit, da jih ljubi, kar lahko naredijo je, da pustijo biti ljubljeni od drugih...Da se naučijo, da v življenju ni najpomembneje, kaj imajo, temveč koga imajo...Da se naučijo, da ni bogat tisti, ki ima največ, temveč tisti, ki najmanj potrebuje...Da se naučijo, da lahko dva človeka na isto stvar gledata različno...Da se naučijo, da včasih ni dovoj, da jim je oproščeno, oprostiti morajo tudi same sebi...Da se naučijo, da so ljudje, ki jih neizmerno ljubijo, vendar tega preprosto ne znajo pokazati...Da se naučijo, da sem tukaj - vedno." (avtor neznan) Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 21. avgust 2002 Prijavi Deli 21. avgust 2002 Resnično. Citiraj Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DR.G 21. avgust 2002 Prijavi Deli 21. avgust 2002 Lepe misli, ampak a so resnične sanje?icon_smile_question.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Susi13 21. avgust 2002 Prijavi Deli 21. avgust 2002 Misel, ki mi je dala zalet: ...sanje se uresničijo, ko jih začneš uresničevati... Uresniči si sanje, DR. G. ---> Jaz si svoje že... ) Cmoka! Suzana *...trenutek, ko sem...* Citiraj *Ne bom se skrila za zaveso teme - povem Ti le, kar govori mi srce.* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DR.G 21. avgust 2002 Prijavi Deli 21. avgust 2002 Si jih urisničujem, Suzana, ampak bolj počasi.Jst moram delat stvar za stvarjo, da se pribljižam svojim sanjam, drugače hočem vse naenkrat,pol pa sem razočaran ko ni nič.Ampak z leti sem se tud jst navadu strpnosti,zato nisem več tolk daleč.icon_smile.gif icon_smile_cool.gif icon_smile_kisses.gif DR.G Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. avgust 2002 Prijavi Deli 21. avgust 2002 quote:Si jih urisničujem, Suzana, ampak bolj počasi.Jst moram delat stvar za stvarjo, da se pribljižam svojim sanjam, drugače hočem vse naenkrat,pol pa sem razočaran ko ni nič.Ampak z leti sem se tud jst navadu strpnosti,zato nisem več tolk daleč.icon_smile.gif icon_smile_cool.gif icon_smile_kisses.gifDR.G veliko uspeha!! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mm 23. avgust 2002 Prijavi Deli 23. avgust 2002 Kapica kje pobiraš tako lepe misli, sestavke??Prosim odgovori!!! mm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 24. avgust 2002 Avtor Prijavi Deli 24. avgust 2002 mm..., hvala icon_smile_blush.gif icon_smile.gif, kje jih pobiram? niti sama ne vem... sledim življenju pa se zelo pogostokrat tudi na takšnih ovirah spotaknem...hehe. Zdaj pa res: ne vem..., kjerkoli, karkoli, kdajkoli vidim, slišim, preberem, doživim, kaj takšnega, da se me nekak notranje dotakne, to pol ne izpustim, ampak skušam to hraniti v sebi... in zdaj po novem, to delim še z vami... sej lahk, a? icon_smile.gif En VELIK objemček, zaupanja, veselja, miru, ljubezni, sreče..., za vse in še naprej bodite to kar ste, ter še naprej širite to prijetno toplino, ki jo izžarevate okoli sebe...)) Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mm 26. avgust 2002 Prijavi Deli 26. avgust 2002 Hvala za odgovor pa upam, da bomo prejeli še kakšno sporočilo take narave. mm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 5. september 2002 Prijavi Deli 5. september 2002 Rad bi videl, da je ta biblični intervju resničen. In tudi je. V to verjamem. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
toom 21. september 2002 Prijavi Deli 21. september 2002 Zelo lepo in pohvalno.Napiši še kaj lepega! bablikoli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
someone 22. september 2002 Prijavi Deli 22. september 2002 Meni je ta stavek še posebno všeč "Bog je odgovoril z nasmehom:" LP Someone Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 10. december 2002 Prijavi Deli 10. december 2002 Tamara je poslala en Power Point dokument in zeli, da ga objavim tu. Receno, storjeno. Kliknite TUKAJ - pogovor.pps ce se vam ne odpre avtomaticno, potem z desno tipko miske izberite Save link as... in shranite dokument na vas disk.Ko bo shranjen (650 KB), ga odprite in klikajte za naprej (seveda morate imeti instaliran Power Point) Citiraj Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 11. december 2002 Prijavi Deli 11. december 2002 Hvala, Admin! http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_kisses.gifhttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_kisses.gifhttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_kisses.gif Tamara ******************* Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 11. december 2002 Prijavi Deli 11. december 2002 quote: Tamara pravi:Hvala, Admin!******************* Pa se kdaj http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_approve.gif Administrator Citiraj Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.