Skoči na vsebino

Venerina eklipsa

ananta

Recommended Posts

Torej imamo Venerino eklipso pa še Saturnovo zraven in opozicijo Plutona. Putin bo nekaj naredil hudega te dni 18 - 19

Regulus bo tudi delal eklipse!

xrolleyesx A to pomeni, če ima nekdo kak pomemben planet na Regulusu, je vpliv slab??

Deli na socialnih omrežjih

Zvezde stalnice se bolj uporabljajo v mundani astrologiji. Regulus je sploh naj zvezda; naj bi korelirala z Rafaelovo energijo zdravljenja. Glede na to, da je sredi levjega srca, lahko označuje ljudi kraljevskega rodu, voditelje, politike ok. Atentat, recimo, ob eklipsi. Čeprav, osebno mislim, da je dovolj mešanja v vesolju; računalniki crkujejo, Nasine slike se pojavljajo kar na otroškem domofonu, ne bo večje panike.

Me prav zanima, ali bo Kitajcem uspelo priti na Luno, hm..

Zvezde stalnice se bolj uporabljajo v mundani astrologiji. Regulus je sploh naj zvezda; naj bi korelirala z Rafaelovo energijo zdravljenja.

Mi je znana karakteristika Regulusa, vendar, če se eklipsa zgodi na njej, oz. na soncu, ki leži na tej zvezdi, potem je lahko to v negativni smeri. Upam, da bo Ananta odgovoril na to temo, ki jo je začel.

Danes je Saturnova eklipsa in Plutonova opozicija. Na Venerino eklipso sem delal horoskop sinastrijo za ADM in ChVH oziroma Adama in Evo!

Regulus bo zmešal Putina, saj je že pod Pluton Saturn direkcijami. Eklipsa Regulusa in eklipse nasploh so tudi za mene nova tema. Venerina eklipsa je mimo, včeraj je bila uro pa pol, nekjer od 16 do 15:20 cirka...

MIKAL ali Sv. Marko sta REGVLVS pa tudi IXC ali Christ, in seveda RA. Regulus je prav suigurno južnjak;)

Pri nekaterimi ritualimi se obrnejo klasifikacije, torej smno reformirali in objavili PENTAGRAM ritual...

Fomalhaut, Aldebaran, Antares in Regulus so standardni, jaz bi to nekakor drugače naredil pa sem!

MIKAL ali Sv. Marko sta REGVLVS pa tudi IXC ali Christ, in seveda RA. Regulus je prav suigurno južnjak;)

Pri nekaterimi ritualimi se obrnejo klasifikacije, torej smno reformirali in objavili PENTAGRAM ritual...

Fomalhaut, Aldebaran, Antares in Regulus so standardni, jaz bi to nekakor drugače naredil pa sem!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...