Skoči na vsebino

Težava s težo

kyllah

Recommended Posts

Sem v stresnem obdobju življenja in sem opazila, da se mi kopičijo kilogrami. x:)x

Zjutraj sem stopila na tehtnico, pokazala je 64-65 :O: kilogramov, kar je za mojo višino absolutno preveč. x:)x

Tako, da moram na dieto. x:)x

Moja ciljna teža je skrivnost. x:Ix

x^x

Začenjam ... vem, da mi nihče ne more pomagati pri tem, ker je moja volja posledica moje lastne motiviranosti iz tega pa izvira uspeh pri doseganju zastavljenih ciljev...

Ko shujšam se bom tudi pokazala, kako mi je uspelo. x^x

pozdavčki....¤×@***...

Deli na socialnih omrežjih

Hej, hej!

No, jaz pa jih imam definitvno pre, premalo! Bi lahko zamenjala želodce! x:)x Sam pri sebi moraš imeti voljo, res je. Jaz se z vso močjo trudim, da si jih zdaj malo naberem! x;)x

lp

Moja ciljna teža je skrivnost. x:Ix

Če le ne bi bila skrivnost! Potem bi vedeli ali ti je uspelo ali ne.

Zakaj pa skrivnost?

Kakšno dieto boš ubrala? Zakaj dieto, zakaj raje ne spremeniš načina življenja?

No, pa saj boš že ti povedala, če si z rezultati zadovoljna. x;)x

Kilogrami - kronični presežek mojega telesa :o|o: . Nenehna bitka :) Za tem je seveda odvisnost od ogljikovih hidratov in maščob in kakor se že to strokovno imenuje. Vedno pravim: ozdravljeni alkoholik popolnoma preneha z alkoholom, mi pa ne moremo nehat jest, kajne.

Po mojih dolgoletnih izkušnjah (shujšala sem in težo držim, čeprav s težavo, na nekem nivoju..):

Ne hujšat, začnite se zdravo prehranjevat. Do konca življenja. Teža se bo sčasoma sama uravnala. Ne na hitro hujšat!! Čeprav bi vsak rad bil suh že danes... Tudi kaj sladkega in kakšna pregreha mora bit, če mene vprašate. Če pa res pretiravam, če me zgrabi prevelika želja po hrani, poskusim naslednje dni jest več sadja in drugega manj...

Pa veliko gibanja!!!!!!!

Hej, hej!

No, jaz pa jih imam definitvno pre, premalo! Bi lahko zamenjala želodce! x:)x Sam pri sebi moraš imeti voljo, res je. Jaz se z vso močjo trudim, da si jih zdaj malo naberem! x;)x

lp

Te povabim na same redilne jedi, dva lačna fanta doma skoz iščeta hrano in imam izkušnje x;)x

Za tem je seveda odvisnost od ogljikovih hidratov in maščob in kakor se že to strokovno imenuje. Vedno pravim: ozdravljeni alkoholik popolnoma preneha z alkoholom, mi pa ne moremo nehat jest, kajne.

Kako se pa strokovno reče vzroku, ki je pripeljal do te odvisnosti ??'-mislim, da jih je več -a ne ?

Ne hujšat, začnite se zdravo prehranjevat. Do konca življenja. Teža se bo sčasoma sama uravnala. Ne na hitro hujšat!! Čeprav bi vsak rad bil suh že danes... Tudi kaj sladkega in kakšna pregreha mora bit, če mene vprašate. Če pa res pretiravam, če me zgrabi prevelika želja po hrani, poskusim naslednje dni jest več sadja in drugega manj...

Pa veliko gibanja!!!!!!!

Te povabim na same redilne jedi, dva lačna fanta doma skoz iščeta hrano in imam izkušnje x;)x

xegox :palec:

Moja spletna stran

http://www.teate-reiki.com/

Moji knjigi

Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem

Kako se strokovno reče vzroku?

Ne vem xrolleyesx . Veš ti? Jz samo vem, da sem s hrano zapolnjevala čustveno praznino :o|o: Da takrat ko si zadovoljen, tega ne rabiš...

Torej živite srečno, zaljubite se, najdite se....če se da http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a080.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/p075.gif

Če pa res pretiravam, če me zgrabi prevelika želja po hrani, poskusim naslednje dni jest več sadja in drugega manj...

Za kaj je za večino folka sadje vedno kazen? In potem še celo mislijo, da jim koristi. Nič, kar jemljemo kot kazen nam ne koristi.

Cel lajf odrivajo sadje nekam na stranski tir, potem pa pričakujejo, da jim bo zbrisalo vse pregrehe. Žal jih ne bo.

:xx!:

Za kaj je za večino folka sadje vedno kazen? In potem še celo mislijo, da jim koristi. Nič, kar jemljemo kot kazen nam ne koristi.

Cel lajf odrivajo sadje nekam na stranski tir, potem pa pričakujejo, da jim bo zbrisalo vse pregrehe. Žal jih ne bo.

:xx!:

Ne, men je sadje super. Vedno ga jem. Tudi zelenjavo. Včasih pa z njim nadomestim še kakšen obrok...

Kako se strokovno reče vzroku?

Ne vem xrolleyesx . Veš ti? Jz samo vem, da sem s hrano zapolnjevala čustveno praznino :o|o: Da takrat ko si zadovoljen, tega ne rabiš...

Torej živite srečno, zaljubite se, najdite se....če se da http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a080.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/p075.gif

to je to :palec:

a ni tako da večina ljudi ima zelo rada sadje, s tem, da imajo eni še zraven radi piške pa pujse pa klobase pa torte pa še kaj?

Tako, ja. Sadje pa imajo radi, dokler jim predstavlja sladico in si imajo na ta način šanso narest še več škode kot če ga ne bi sploh jedli. xsmx

Jaz jem samo sadje pa zelenjavo

kaj pa ti?

Tudi. x;)x Brez tvojih ostalih navedkov. Tudi stradam ne za linijo, je pa res, da pojem zadnji obrok ob 17h in potem prvega sadnega ob prib. 8 zjutraj.

Ugotovila sem, da s tem dosežem odlično počutje. :palec:

k te bo čist zmankal, si za 50 kil preterala x:Dx

:wOOt: :wOOt: :wOOt:

Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.

Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje.

JEAN ANOULIH

• 2 weeks later...
(popravljeno)

se moram še tukaj oglasit. zaenkrat ni še ničesar za se pohvalit... mogoče le to, da sem se tehtala zjutraj pa je pokazalo 63,5 kg, a mogoče le zaradi neravne podlage. :inocent:

sedaj pa začenjam mal fitnesirat. bomo vidl kako se bo obnesl.

Popravljeno -> kyllah

želim ti veliko vztrajnosti in volje x;)x xsrcx

Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.

Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje.

JEAN ANOULIH

sedaj pa začenjam mal fitnesirat. bomo vidl kako se bo obnesl.

pomaranča na riti bo začela ratvat kita, k pa je težja od vitaminčkou. tko da... jebeš vago... meter u roke pa stare cune iz naftalina xDDx

:wOOt: :wOOt: :wOOt:

ja okej no... 22 pa pou librou :palec:

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...