Naja01 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 Jap, sam potrebujem inspiracijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 Jap, sam potrebujem inspiracijo a ni bla prej prjaulena?... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 Mhm, pa se bojim, da jo je odplavl Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 Mhm, pa se bojim, da jo je odplavl che ji je do.......se bo zhe potrudla pa nazaj prplavala al pa prbrodla (odvisno od viskoznosti tekochin) x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 A nimaš vlečnce, da bi jo potegnu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 A nimaš vlečnce, da bi jo potegnu ne....vlechnice pa nimammam pa vlechnika... zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 8. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 8. oktober 2007 lahko bi šli kam drugam si pisat tele svinjarije,ki nikakor ne sodijo na to stran,ampak tu vam je všeč,vsaj nekaj sem dosegla,če že ne morete o Bogu ničesar povedat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 aha, aha... vidim, da je že navsezgodaj razburljivo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 ne....vlechnice pa nimammam pa vlechnika... zlomk.....tralala Tud dobr, sam da se ne bo strgu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 lahko bi šli kam drugam si pisat tele svinjarije,ki nikakor ne sodijo na to stran,ampak tu vam je všeč,vsaj nekaj sem dosegla,če že ne morete o Bogu ničesar povedatto pa zato, ker je dober občutek, če slutiš boga nad sabo. kako fajn mora šele bit, če je pod tabo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 lahko bi šli kam drugam si pisat tele svinjarije,ki nikakor ne sodijo na to stran,ampak tu vam je všeč,vsaj nekaj sem dosegla,če že ne morete o Bogu ničesar povedat mici, pejt raje sveto pismo brat, da boš sploh vedela, kdo Bog je Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 to pa zato, ker je dober občutek, če slutiš boga nad sabo. kako fajn mora šele bit, če je pod tabo... kamoli da ga po vseh BDSM-jevskih pravilih zvezhesh....in malce naspankash zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 8. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 8. oktober 2007 to pa zato, ker je dober občutek, če slutiš boga nad sabo. kako fajn mora šele bit, če je pod tabo...saj ti pa res nisi sposobna drugega,kot opletat z jezikom,samo ,da je preko računalnika Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 saj ti pa res nisi sposobna drugega,kot opletat z jezikom,samo ,da je preko računalnikaane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 to pa zato, ker je dober občutek, če slutiš boga nad sabo. kako fajn mora šele bit, če je pod tabo... To bo pa micin jezus vedel kaj več o tem povedat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 saj ti pa res nisi sposobna drugega,kot opletat z jezikom,samo ,da je preko računalnika juhuhu....mici spet shiri krshchansko ljubezen.... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 Prej satansko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 Prej satansko satan je pach opozitto k jin-yang zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 8. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 8. oktober 2007 aakhut nekaj ve,vidve pa nimata pojma,dobri sta samo glede obiska foruma in mojih obiskov,ker sem izračunala,da bi nja imela 10000na mesec,sedaj bo več,odličnoskratka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 aakhut nekaj ve,vidve pa nimata pojma,dobri sta samo glede obiska foruma in mojih obiskov,ker sem izračunala,da bi nja imela 10000na mesec,sedaj bo več,odličnoskratka Eh, mici mici, to spet satan govori skozi tebe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 8. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 8. oktober 2007 Eh, mici mici, to spet satan govori skozi tebe malo postoj in se vprašaj kdo si,ali oponiraš zaradi mene ali zaradi sebe, kaj praviš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 aakhut nekaj ve,vidve pa nimata pojma,dobri sta samo glede obiska foruma in mojih obiskov,ker sem izračunala,da bi nja imela 10000na mesec,sedaj bo več,odličnoskratka hmmmmche sm si dobr prevedu tale post....pol gre prblizhno tole:JST neki vem....to je okvedve nimata pojma.....to je tut do neke mere okde sta dobri glede obiska foruma.....toje tut okde vaj pa mici obiskuje....to je pa neki nougapa de od vaj dobi 10000 na mesec za svoje obiske......bemu....a jst tut lohk pridempa she drazhi se vama od zdej obeta zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
unis 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 več obiskov imam, več veljam.Več življenja, več vsega.Več kot berem, več vem.Več lahko dam, o bog, večen sem Boga več ni, ko obstajaš le ti.Ti in tvoja senca ničeva vsega Citiraj protestno masturbira na marsino sliko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 hmmmmche sm si dobr prevedu tale post....pol gre prblizhno tole:JST neki vem....to je okvedve nimata pojma.....to je tut do neke mere okde sta dobri glede obiska foruma.....toje tut okde vaj pa mici obiskuje....to je pa neki nougapa de od vaj dobi 10000 na mesec za svoje obiske......bemu....a jst tut lohk pridempa she drazhi se vama od zdej obeta zlomk....tralala hahahahaa aakhut, ti kr ulet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 8. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 8. oktober 2007 več obiskov imam, več veljam.Več življenja, več vsega.Več kot berem, več vem.Več lahko dam, o bog, večen sem Boga več ni, ko obstajaš le ti.Ti in tvoja senca ničeva vsegamoja hčera ima za nalogo,da napiše besedilo na določeno glasbo,pa bomo kar tole uporabili,vseeno UNIS,lep pozdrav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.