aakhut 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 Ne bo ne bo, ona je vseprisotna pa ti si res grozna....spet mash proumici je she v mojih jajcihje mam zhe pouhn kurac zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 hahaha hitr ga sprazn Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 hahaha hitr ga sprazn si blesava.... :wOOt: pa de bo she kaka micizhe ena je chez glavo zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 si blesava.... :wOOt: pa de bo she kaka micizhe ena je chez glavo zlomk....tralala A dej dej, micike so spočete od svetega duha, ne pa tkole Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 A dej dej, micike so spočete od svetega duha, ne pa tkole to je zhe moj profesor reku, de v starih chasih so temu rekli sveti duhdanes se temu reche dober sosed :vio: zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 Vsi v Mercator. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 Vsi v Mercator. iz mercatorja pod tushaja...ups....iz kapi pod tush zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 A zdej sva uno igro asociacij sem prestavla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 A zdej sva uno igro asociacij sem prestavla vse je eno...eno je vse zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 A ma kdo žlico, da tole temo mal zgostimo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lora 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 a je tukaj na forumu kakšen program za prevajanje te teme ali kak prevajalec počasi bo skoraj tako kot pri maši, človek prisostvuje, ker verjame da gre za nekaj dobrega, čeprav mu ni nič jasnono, seveda, to najbolj zame velja. adijo Citiraj bla... glp Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 lora, vsak po svoje. Če pa koga kaj resno zanima, pa sveto pismo v roke in lepo čitat. V enem letu ga ziher prebereš, če ga bereš vsak dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 jamal manj newage-arske navlake....pa mal vech bozhje besede zlomk....tralalabemu sm ga dobr postni...00:00 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 pa mal vech bozhje besede Al pa moje, sej to je skor isto Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 9. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 9. oktober 2007 so polnosti,ki so prepolne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. oktober 2007 Prijavi Deli 9. oktober 2007 so polnosti,ki so prepolne so tudi praznosti.....ki jih sploh ni zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 9. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 9. oktober 2007 Vsakogar skuša njegovo lastno poželenje,ki ga vleče in zavaja.Nato poželenje spočne,rojeva greh,storjeni greh pa porodi smrt.{Jakobovo pismo1,14-15} Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blanš 9. oktober 2007 Prijavi Deli 9. oktober 2007 mici...a si ti samo sveto pismo prebrala, al še kj? npr. koran, bhagavad-gita...?...zanima me, ali si samo tako vera, ali te dejansko teologija tok zanima Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 9. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 9. oktober 2007 mici...a si ti samo sveto pismo prebrala, al še kj? npr. koran, bhagavad-gita...?...zanima me, ali si samo tako vera, ali te dejansko teologija tok zanimaja sem eno in drugo ,se pravi me zanima in sem verna, ,,,,,,,ko sem v življenju prišla do točke,ki sem se jo naključno zavedla{ali imam urejeno po moji smrti}in kosem predelala marsikaj,sem ugotovila,da edini ,ki je v življenju kaj storil,je Gospod Jezus,ki je za moje grehe in grehe vseh nas umrl in mi s tem omogočil večno življenje,sem se odločila zanj,potem pa iščeš skupino,ki ti ustreza in to je to LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 10. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 10. oktober 2007 lep večer vsem in noč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 11. oktober 2007 Prijavi Deli 11. oktober 2007 Vsakogar skuša njegovo lastno poželenje,ki ga vleče in zavaja.Nato poželenje spočne,rojeva greh,storjeni greh pa porodi smrt.{Jakobovo pismo1,14-15} Ja tole poželjenja, naslada, pohlep imeti še več, hedonizem v razmahu absurdnega. V teh časih ni tako, da bi te lastnosti morali prepovedati ali kaznovati in zatirati, pač pa se mi smiselno zdi, da se usmerijo v višje plane, da se odcepijo od zgolj čistega fizičnega zemeljskega trenutka, da se spojijo z Višjim ter se tam naprej razdvajajo. Tako se bodo take stvari same začele odtujevati od nas samih. Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 11. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 11. oktober 2007 Ja tole poželjenja, naslada, pohlep imeti še več, hedonizem v razmahu absurdnega. V teh časih ni tako, da bi te lastnosti morali prepovedati ali kaznovati in zatirati, pač pa se mi smiselno zdi, da se usmerijo v višje plane, da se odcepijo od zgolj čistega fizičnega zemeljskega trenutka, da se spojijo z Višjim ter se tam naprej razdvajajo. Tako se bodo take stvari same začele odtujevati od nas samih.tole pa podpišem,ampak kdo te usmeri,no,saj veš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 11. oktober 2007 Prijavi Deli 11. oktober 2007 No ja recimo ampak začne se pa pri mislih, pri zavedanju, pri osebnem zavedanju. Kaj je prej zavedanje ali usmerjanje je pa itak jasno, usmerjanje seveda. Nebi specifično defniral. Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 11. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 11. oktober 2007 No ja recimo ampak začne se pa pri mislih, pri zavedanju, pri osebnem zavedanju. Kaj je prej zavedanje ali usmerjanje je pa itak jasno, usmerjanje seveda. Nebi specifično defniral.glej naše misli so vedno na razpotju in je dobro,daimamo veliko modrosti,ker jo krepko rabimo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 12. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 12. oktober 2007 Sveto pismo je knjiga,s katero se je Bog razodel človeku,ne pa znanstvena knjiga,kot jih pozna 20.stoletje.Toda kadar govori o stvarnem vesolju,se ujema z odkritji sodobne znanosti.Tega seveda ne pripoveduje v sodobnem znanstvenem jeziku,kajti Sveto pismo govori vsem časom in vasem kulturam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.