FixMinze 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 potem pa povej razlog zakaj si ti tu,bo prav zanimiv odgovor Torej preprosto zato, da opravim svoje in umrem, česar se že kar nekaj časa veselim.... Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pim's cake 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 in z vsakim dnevom bolj Citiraj My philosophy: IF YOU FALL FOR IT, YOU DESERVE IT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 Niti ne. Zakaj bi si želel vsak dan bolj. Taka želja se lahko konča v samomoru. Gre za zavedanje o življenju minljivosti in njegovi pojavnosti. Življenje je za en kurac ! Vsak, ki to zanika na žalost beži ali nima stika z realnostjo. Življenje je pač za en kurac. Naš planet Zemlja je iz dneva v dan bolj v pizdi. Pobijamo se, morimo, maltretiramo, krademo si, tekmujemo za brez veze, znotraj navideznih prijateljskih odnosov se skirvajo laži, osebni kompleksi, maske. Nič več ni resnično. Identiteta se nabija do vrhunca že zato, da lahko preživiš. Pot št 27 - vznemirljiva pot obstoja do osebnosti se odvija v svojem polnem razmahu in se stopnjuje. Vse tiste lepe malenkosti, lepi trenutki, smeh, pravi odnosi vse tiste lepe stvari so ampak v resnci niso. Ljudje hodijo na okoli s težkimi vsakdanjimi mislimi. Svet je v resnici v pizdi. Svet je tako v pizdi, da gre zaradi lastnega nesmiselnega max 100 letnega obstoja ( kar je vse skupaj komaj omembe vredno ) čez človeška trupla tudi skozi nedolžna otroška. Patetično. Edina prava sreča in razsvetljenje se najde v preseganju tega. V spoznanju tistega kar se skriva za vsem tem. Vendar le vse nas čaka smrt. Naše telo se postara, koža se krči, dobimo gube, moč nam uhaja, telo ni več tako kot je bilo, slabše vidimo, težje se gibljemo, ne slišimo več tako kot včasih, kosti začnejo boleti. In enkrat se zgodi, da telo preneha delovati - se ustavi. Smrt. Končno . Odrešitev. Ali pa tudi ne ? Kakorkoli. Čakam te. Vsak dan isto. Jutro - Večer. Vsak dan enako ampak vseeno malce drugače. Vsak dan enako močno - Smrt ! Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 Kuvrtat ima prav.. svet je v *****! ampak tudi to ima svoj namen.. mislim, da se vse obrača in obrne z nekim namenom.. mogoče pa naša Zemlja končno hoče mir in stopnjuje svojo štimungo do propada oz.mogoče do ponovnega preporoda. pred kratkim se je ustavu Jadranski tok.. a se sploh zavedamo kaj to pomeni? mislim, da še zdaleč ne.. ljudje pa še kar nabijamo.. ustvarjamo si iluzijo, ker ne pogledamo dovolj v sebe! vendar duša ostane.. in zahteva v vsakem svojem bivanju duhovni napredek.. imam občutek, da smo toliko v ***** zato, da se bo že končno nekaj premaknilo v tej naši iluziji.. saj se ljudje hitro naveličamo, se bomo pa tudi naših puhlic!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 16. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 16. oktober 2007 Kuvrtat ima prav.. svet je v *****! ampak tudi to ima svoj namen.. mislim, da se vse obrača in obrne z nekim namenom.. mogoče pa naša Zemlja končno hoče mir in stopnjuje svojo štimungo do propada oz.mogoče do ponovnega preporoda. pred kratkim se je ustavu Jadranski tok.. a se sploh zavedamo kaj to pomeni? mislim, da še zdaleč ne.. ljudje pa še kar nabijamo.. ustvarjamo si iluzijo, ker ne pogledamo dovolj v sebe! vendar duša ostane.. in zahteva v vsakem svojem bivanju duhovni napredek.. imam občutek, da smo toliko v ***** zato, da se bo že končno nekaj premaknilo v tej naši iluziji.. saj se ljudje hitro naveličamo, se bomo pa tudi naših puhlic!! vidva s kuvrtatom ne bosta naredila nič,ampak se pa razmišljanje dviguje na nek višji nivo,spoštujmo se pravim jaz in ne pozabljajmo Boga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 poglej Naja,sedaj se pa opraviči,sicer bom opozorila administratorje Poglej, micika, ti se opraviči Bogu, ker ga tako javno sramotiš in ker širiš krivo vero. Pa vsem tistim, ki si jih zmerjala s paraziti, itd. itd ... Boga se boj mici, ne administratorjev Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 17. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 17. oktober 2007 Poglej, micika, ti se opraviči Bogu, ker ga tako javno sramotiš in ker širiš krivo vero. Pa vsem tistim, ki si jih zmerjala s paraziti, itd. itd ... Boga se boj mici, ne administratorjev ja ja ti se boj administratorjev Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 vidva s kuvrtatom ne bosta naredila nič,ampak se pa razmišljanje dviguje na nek višji nivo,spoštujmo se pravim jaz in ne pozabljajmo Boga Kdo si ti, da rečeš karkoli ? Čru orje zemljo, čebela nabira med, komar pije kri, krava žveči travo, mravlja nosi trstko, roža cveti, žaba reglja, ptič poje črva, človek ubije ptiča, človek gradi, človek ustvarja, riba plava po morju, morski pes je agresiven, človek je agresive, hijena je hijena, drek pa smrdi - človek ustvarja gradi, mesta, zgradbe, naselja, gre v Vesolje. V resnici je meni vseeno, če naredim kaj ali nič, ker le takrat resnično kaj naredim. Če se teb zdi, da gradiš lepa mesta, ni naselja še ne pomeni, da je to nujno dobro. In a veš kaj Jezus dela v tem tekstu. Mene merka pred teboj....smešno, če pomisliš In zato mam pol kurac takih samopomembnih pajacev kot ti Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 Kuvrtat hoče povedat, da je tudi takšno posploševanje (kot ga delaš ti) za nekaj dobro.. čeprav je zelo negativno rečeno, da midva ne moreva nič naredit.. mogoče pa narediva več kot ljudje, ki se trudijo živeti udobno življenje ali skbijo za svoj videz kot da bi pedenali svoj avtomobil ali pa tisti, ki skušajo vse definirati z vero in ne vem čim in posplošujejo zadeve. se trudiva živeti na drugačen način.. dovolj imava puhlic okoli sebe.. nama ne stojijo ob strani pri tem da bi drugačne razmišljala in tudi takšne posplošitve ne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 Ne jaz sem samo hotu povedat, da mi gre mici na kurac, ko se tako obnaša. Človeka zna pogledat samo tako, da ga gleda preko Jezusa, kar ji je merilo za oceno. Ne zna pa ga pogledat tam kjer je on sam. Ljudje se rodijo s kvalitetami. Energije okolja se do enih obračajo drugače kot do drugih. Pomembnost jim je tako določena že vnaprej. In tud teža bremena, ki jo bodo nosili. In, da se potem najdejo bebci, ki opletajo z adekvatnimi okvirji je neumno. Jezus je roka, ki se steguje iz neba - ni pa orodje za ocenjevanje ljudi ! Edino orodje za ocenjevanje ljudi je Ljubezen ta pa se mora doživet kot notranje izkustvo, ki te potem ne zapusti. Edino tako se nehaš zapletat v notranje boje ljudi in edino taki si zmožen objktivnega opazovanj in usmerjanja. Vse drugo je nič v primerjavi s tem. Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 17. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 17. oktober 2007 Ne jaz sem samo hotu povedat, da mi gre mici na kurac, ko se tako obnaša. Človeka zna pogledat samo tako, da ga gleda preko Jezusa, kar ji je merilo za oceno. Ne zna pa ga pogledat tam kjer je on sam. Ljudje se rodijo s kvalitetami. Energije okolja se do enih obračajo drugače kot do drugih. Pomembnost jim je tako določena že vnaprej. In tud teža bremena, ki jo bodo nosili. In, da se potem najdejo bebci, ki opletajo z adekvatnimi okvirji je neumno. Jezus je roka, ki se steguje iz neba - ni pa orodje za ocenjevanje ljudi ! Edino orodje za ocenjevanje ljudi je Ljubezen ta pa se mora doživet kot notranje izkustvo, ki te potem ne zapusti. Edino tako se nehaš zapletat v notranje boje ljudi in edino taki si zmožen objktivnega opazovanj in usmerjanja. Vse drugo je nič v primerjavi s tem.jaz te ne ocenjujem preko Jezusa,pa če bi te tudi in jaz nimam ničesar proti ljudem,ki so pokvarjeni ali nepokvarjeni,če pa iščejo in kličejo na pomoč,če bi radi imeli cilj in ga ne najdejo zaradi nefleksibilnosti katerega razlogi so v otroštvu,tu pa pomagam in želim pomagati,ampak še vedno gledam kot človek človeka,da ga pa lahko vidim je pa druga stvar,,, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 Gledat človeka ni problem in zato ne rabiš Jezusa. To počnejo tud največji gnoji kar jih je svet kdaj vidu... In tud, če kdo kliče na pomoč je ponavadi noče. Tud, ko mu ponudiš roko je ne sprejme, ker v resnici ne kliče na pomoč. Nekje je bilo enkrat zapisano, da je ena večjih utvar, ki si jo človek lahko ustvari, da je rešitelj drugih - takrat to funkcijo že izgubi. To seveda ne pomeni,da posameznik ne more pomagat drugemu. Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 Lahko se človek tudi vpraša. Kake so bile moje zaznave pred forumom. Če so boljše zakaj tako ? A je to delo Jezusa. Ali je to mogoče samo delo naših medsebojnih odnosov. Zgolj zavedna in nezavedna komunikacija znotraj predstav že obstoječih logaritmov. Opazovanje človeka je pač stvar neke logike. Način opazovanja pa je stvar moralnih vzgibov. Celokupno je to stvar zavesti. Človek deluje na nivoju mentala neglede na to kakšen je. In, če bi ti procesi opazovanja bili zgolj odvisni od nekaterih Visjih faktorjev bi ta svet mogoče res bil lažji ( na nek način ) tko smo pa še vedno vsi le del ene iste gnojne jame, kjer ma vsak pravico stat na svojem kupu gnoja in predavat raznim kuram in petelinom, ki spodaj iščejo zrno resnice. Hej poglejte moj kup gnoja - kako lepo smrdi In moja izkušnja je, ko nekdo opazuje s tem že porine par drugih malce bolj dol. <že naredi oceno - aha lej tega, pa tega ah lej tega, ta pa to un pa to, tete mu pa ni jasno, pa to pa on pa tretje, pa tu pa tam, pa jaz pa oni - pa noben nima globine v svojem spoznanju, da mu nebi bilo treba po truplih hodit. Ampak ok utopija je, da bi verjeli, da ni potrebno imet grešnega kozla. In že pol k maš Jezusa te takoj sfuka, k se mal lepše svetiš in si malce bolj pomemben, ampak ne tudi zares v praksi - ker s pravo pomembnotsjo pride prava moč in prava moč govori sama zase brez, da bi se z nekom sploh primerjal. Potem pač si - v svojem spoznanju in to govori iz tebe - ne več ti , kot ID in šele takrat pa mogoče lahko govorimo o tem, da kdo res kaj naredi. A ti mogoče misliš, da ni tko... Seveda je ob tem neumno razmišljati o nepomembnosti ostalih. Le oblika napuha lahko tako razmišlja. Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 18. oktober 2007 Prijavi Deli 18. oktober 2007 http://images.wikia.com/uncyclopedia/images/d/d8/TicklingoftheDamned2.jpghttp://www.unet.univie.ac.at/~a0200586/binary/pictures/angel.jpg A bo vredu Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 18. oktober 2007 Prijavi Deli 18. oktober 2007 http://www.sloddervossen.be/wp-content/uploads/2007/05/jezus4bis.jpghttp://www.szczy.webd.pl/zamek/images/stories/jezus.jpg Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 18. oktober 2007 Prijavi Deli 18. oktober 2007 http://www.skavt.net/foto/upload/skupna_galerija/5-719.jpg http://www.jezusredt.nl/jezus.jpg Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 18. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 18. oktober 2007 mi je všeč,ker določeni ljudje veliko premišljajp o Bogu in vsemu kar gre zraven Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. oktober 2007 Prijavi Deli 18. oktober 2007 določeni ljudje veliko premišljajp o Bogu in vsemu kar gre zraven...kar zate neb mogli rečt..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. oktober 2007 Prijavi Deli 18. oktober 2007 pred nekaj dnevi so bile pri meni dve ženski, ki sta mi preko pogovora želeli pomagati v vsakodnevnem stresu, se ve, preko svoje vere... in sem se (imela sem pač čas) spustila med vrati z njimi v debato (pomankljuvi oblečena, ker sem bila izpod tuša, kar je bil prvi odpor proti meni), nato nadaljujemo, vsak stavek se je začel - Bibilja pravi, v Svetem pismu piše... pa pravim, pa vaše mnenje? pa pravi kako to mislite, nadalčjujem, kakšno je vaše mišljenje, pa pravi ja glede na to, da v Bibliji piše... pa nadaljujemo pa moje besede sprevrača, pa pravim, a poznate Boga, pa pravi ja v Sv. pismu piše.... pa smo vse tri zaključile. Na koncu mi reče, da se lahko še oglasi če imam kakšno vprašanje, jaz pa - jaz ga nimam, če ga imate vi, pa kar pridite in vprašajteups, zdej se bom pa cvrla ps škoda da ne najdem ene slikice angelskih kril, katero sem slikala sama... jst boga doživljam, men se ni potrebno sklicevat na besede ki so zapisane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 18. oktober 2007 Prijavi Deli 18. oktober 2007 Ksenia, po Bibilji se ne boš cvrla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. oktober 2007 Prijavi Deli 18. oktober 2007 ne, po prepričanju nekaterih se to že zdaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 18. oktober 2007 Prijavi Deli 18. oktober 2007 haha ja nekateri bi nam očitno radi še sami naložili na ogenj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. oktober 2007 Prijavi Deli 18. oktober 2007 jst se kuj javim... x:)x bi lohk mal ozhivljal spomine na trobca zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. oktober 2007 Prijavi Deli 18. oktober 2007 kuga se javiš, da bi me zažgal?ne verjamemsem ti preblizu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. oktober 2007 Prijavi Deli 18. oktober 2007 pa sej je she kera druga tut kje k je vredna tega truda... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.