mici59 24. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 24. junij 2007 Nosorog, mici 59, nosorog.....lalala Citirat s. p. znam pa tudi jaz...... ja lepo,da znate citirat s.p.,pa ga dajmo,kdo bo začelmorda ti,izvoli lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 24. junij 2007 Prijavi Deli 24. junij 2007 Mici citirala si tole: "CITAT(nosorog @ 24. Jun 2007, 13:15)...": NOSOROGA Omenjala si pa mene. Samo v zvezi z zgornjim citatom nimam jaz NIČ. Obrni se na nosoroga. Se mi pa zdi, da si ga prijetno presenetila. LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 24. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 24. junij 2007 Mici citirala si tole: "CITAT(nosorog @ 24. Jun 2007, 13:15)...": NOSOROGA Omenjala si pa mene. Samo v zvezi z zgornjim citatom nimam jaz NIČ. Obrni se nosoroga. Se mi pa zdi, da si ga prijetno presenetila. LPse opravičuje ,ker ne znam toliko z računalnikom,kot tiin ostali oprosti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 24. junij 2007 Prijavi Deli 24. junij 2007 Post od nosoroga je pa bil pod številko 281 Je oproščeno. Mici Kako Ti vidiš izvirni greh? Ali verjameš v njega? Kaj zate to je sploh? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. junij 2007 Prijavi Deli 24. junij 2007 ja lepo,da znate citirat s.p.,pa ga dajmo,kdo bo začelmorda ti,izvoli lpČe že citiram - citiram tist kar smatram, da ima nek point, pomen itd.........pri men s. p. ni med temi. In potem citirano v večini tud pokomentiram, podkrepim s kakšnim svojim razmišljanjem, ugotovitvami, sicer samo citiranje nima nobenga posebnga smisla, razen če pač hočeš folku težit.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 24. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 24. junij 2007 Post od nosoroga je pa bil pod številko 281 Je oproščeno. Mici Kako Ti vidiš izvirni greh? Ali verjameš v njega? Kaj zate to je sploh?zaradi greha kot takega{tdi izvirnega}je umrl Jezus na golgotskem križu,posledično smo bili oprani z njegovo krvjo vseh grehov,zato je treba Jezusu zaupat,ki pa tudi ni umrl z veseljem,ampak tako je odločil njegov oče in naš nebeški oče Bog,ampak grehi nam seveda niso kar tako zbrisa ni,ampak moramo zato še marsikaj postoriti ,za začetek moramo sprejeti g.Jezusa v svojo srce,izvirni greh je lepo opisan vsami genezi in v janezevem evangeliju in še marsikje Če že citiram - citiram tist kar smatram, da ima nek point, pomen itd.........pri men s. p. ni med temi. In potem citirano v večini tud pokomentiram, podkrepim s kakšnim svojim razmišljanjem, ugotovitvami, sicer samo citiranje nima nobenga posebnga smisla, razen če pač hočeš folku težit.... jaz ne razglabljam stvari in se trudim,da ne bi bila utrujajoča,če pa že utrujan prideš na post,o čem bi pa ti pokometiral,če ti tema že v osnovi ni všeč,pojdi na drug post,čeprav zaradi mene lahko tudi ostaneš lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. junij 2007 Prijavi Deli 24. junij 2007 jaz ne razglabljam stvari in se trudim,da ne bi bila utrujajoča,če pa že utrujan prideš na post,o čem bi pa ti pokometiral,če ti tema že v osnovi ni všeč,pojdi na drug post,čeprav zaradi mene lahko tudi ostaneš lpPrit na forum in ne razglabljat? Saj, kot vidiš se ne udeležujem preveč aktivno v tej temi, sam ko nekdo stalno sam citira s. p. , pa pač komentiram po mojem mnenju nesmiselnost tega...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mkk 24. junij 2007 Prijavi Deli 24. junij 2007 Hmmm, sem že kar nekaj prebrala, pa še nikoli nisem videla za Sveto pismo kakšne okrajšave. Meni se bere s.p. kot samostojni podjetnik ali karkoli drugega, ne pa Sveto pismo......Kakorkoli že uživajte v prepisovanju. Marsa ima prav, en govori kitajsko in ostali slovensko - nemogoče komunicirati. pa pa pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 24. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 24. junij 2007 vam voščim preden grem spat vesel praznik jutri,lepo se imejte,kaj zapojte pojejte,igrajte se s svojimi otroci in kot pravi nekdo,da smo vsi božji otroci,prosite g.Jezusa za lep dan,za srečno pot in za mir v vaših dušah Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. junij 2007 Prijavi Deli 24. junij 2007 vam voščim preden grem spat vesel praznik jutri,lepo se imejte,kaj zapojte pojejte,igrajte se s svojimi otroci in kot pravi nekdo,da smo vsi božji otroci,prosite g.Jezusa za lep dan,za srečno pot in za mir v vaših dušah Amen. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 24. junij 2007 Prijavi Deli 24. junij 2007 zaradi greha kot takega{tdi izvirnega}je umrl Jezus na golgotskem križu,posledično smo bili oprani z njegovo krvjo vseh grehov,zato je treba Jezusu zaupat,ki pa tudi ni umrl z veseljem,ampak tako je odločil njegov oče in naš nebeški oče Bog,...Kako pa potem razumeš Jezusove besede "Jaz in Oče sva eno" ? Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 24. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 24. junij 2007 Kako pa potem razumeš Jezusove besede "Jaz in Oče sva eno" ?imamo troedinega Boga,Bog je duh,Jezus je človek,ki ga je poslal na ta svet,tu umre in tretji dan vstane od mrtvih,se pokaže učencem in zopet odide v nebo in spet pride,do takrat nas navdihuje Sveti Duh{tudi bog},Jezus pride kmalu,zato je pametno in edino dobro za nas,da se spreobrnemo in živimo v veri v imenu Jezusa Kristusa edinega nepoganskega boga,tudi ortodoksni izraelci so ateisti,čeprav so izvoljen narod,svojega Odrešenika niso nikoli priznali Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 24. junij 2007 Prijavi Deli 24. junij 2007 Najprej pišeš, da je Jezus človek, ki ga je Bog poslal na ta svet, potem pa, da moramo sprejeti Jezusa kot edinega nepoganskega boga.Torej, kaj pol?A je bil Jezus človek, ki ga je poslal Bog.Ali moramo Jezusa sprejemati kot Boga. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
eutopia 25. junij 2007 Prijavi Deli 25. junij 2007 Kapica tole si pa zakon napisala . najprej pomagaj sebi nato pa drugemu...če le tako želi alo mici....mal postudiri o tejle zadevi... “I and the Father are one” is equivalent to “I am the Son of God” (v. 30, 36). This was a clear declaration of deity by Jesus and the Jews took it as such (v. 33). Only in a representative sense have men ever been called “gods.” However, one has lived among us who was more than just man. Jesus was God in the flesh (Jno. 1:14; Col. 2:9). His works confirm it. His words attest to it. Thus, He has power to save & to protect our souls. Do you believe it? če rabiš prevod povej a ne....sicer pa ti dam link do ene strani kjer to napisano....btw....naslov je ''Ye Are Gods'' Vi ste bogovi. ajd Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 25. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 25. junij 2007 Najprej pišeš, da je Jezus človek, ki ga je Bog poslal na ta svet, potem pa, da moramo sprejeti Jezusa kot edinega nepoganskega boga.Torej, kaj pol?A je bil Jezus človek, ki ga je poslal Bog.Ali moramo Jezusa sprejemati kot Boga. Vemo,da je Božji Sin prišel in nam dal razum,da spoznamo Resničnega.V Resničnem tudi smo v njegovem Sinu Jezusu Kristusu.ON JE RESNIČNI BOG IN VEČNO ŽIVLJENJE{1JAN.PIS.5,20} LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. junij 2007 Prijavi Deli 25. junij 2007 Kristus je umrl za naše grehe. Ali smemo vzeti njegovemu mučeništvu smisel in jih ne zagrešiti?(Peterjevi citati (Laurence J.), Feifer, Jules, 1929-) Da še jaz malo citiram in kopiram... http://www.cosgan.de/images/smilie/teufel/a045.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/a030.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 25. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 25. junij 2007 Kristus je umrl za naše grehe. Ali smemo vzeti njegovemu mučeništvu smisel in jih ne zagrešiti?(Peterjevi citati (Laurence J.), Feifer, Jules, 1929-) Da še jaz malo citiram in kopiram... http://www.cosgan.de/images/smilie/teufel/a045.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/a030.gifizvoli prijatelj,ker imam občutek,da si prišel s strahom,vsi smo zadosti stari,da vemo kaj pišemo,vsak svoje ampak povej,kaj to pomeni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. junij 2007 Prijavi Deli 25. junij 2007 izvoli prijatelj,ker imam občutek,da si prišel s strahom,vsi smo zadosti stari,da vemo kaj pišemo,vsak svoje ampak povej,kaj to pomeni Kaj pomeni? Preberi še enkrat, mogoče boš razumela... En namig... Nesmisel citiranja brez debate o citiranemS strahom sem pa razčistil že davno... Razčistil, ne opravil, da ne boš narobe razumela.Razčistil v smislu da vem kako ravnati z njim... Kar se mi zdi da pri tebi ni slučaj... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 25. junij 2007 Prijavi Deli 25. junij 2007 S strahom sem pa razčistil že davno... pa bi te blo loh nekej še mal strah veš...da je ena gajba pira u hladilniku premal, če janko okol pride Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. junij 2007 Prijavi Deli 25. junij 2007 KADAR JANKO HARA NA OKOLI......DVAKRAT PREVERI, CHE SO VRATA ZAKLENJENA....IN V MIRU PRAZNI SVOJO GAJBO zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 25. junij 2007 Prijavi Deli 25. junij 2007 KADAR JANKO HARA NA OKOLI......DVAKRAT PREVERI, CHE SO VRATA ZAKLENJENA....IN V MIRU PRAZNI SVOJO GAJBO zlomk....tralala TO JE BILA BOŽJA BESEDA Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. junij 2007 Prijavi Deli 25. junij 2007 TO JE BILA BOŽJA BESEDA BOGU HVALA zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 25. junij 2007 Prijavi Deli 25. junij 2007 EJ, ALEF...SEJ NISI TKO DOSLEDEN VERNIK NOOOOO Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. junij 2007 Prijavi Deli 25. junij 2007 S strahom sem pa razčistil že davno... Razčistil, ne opravil, da ne boš narobe razumela.Razčistil v smislu da vem kako ravnati z njim... Kar se mi zdi da pri tebi ni slučaj... hehehochesh rechi, da je pri tebi sluchaj (oz. nakljuchje)..... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. junij 2007 Prijavi Deli 25. junij 2007 hehehochesh rechi, da je pri tebi sluchaj (oz. nakljuchje)..... x:Dx zlomk....tralala Ne, namen. pa bi te blo loh nekej še mal strah veš...da je ena gajba pira u hladilniku premal, če janko okol pride Me bo strah če deset jankotov pride... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.