unis 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 ma moje zjanje ni blo poučno za mici. Muke kristusa na križu bi bile pičkin dim napram tistemu, kar bi jaz naredil mici. Prasica gnila.Glej me, nobeden me ne more ustavit, razbil te bom in jezus ti bo lizal rane. Jezus je ideja draga moja.Ideja, kako bit lep pa pošten in dober do vseh. NE PA PRAVILO IN ZAKON IN DOGMA IN PRAV IN ETIKA IN BONTON IN PREGANJANJE IN ISKANJE IN ..AH, sej vi ste našli, sam za druge skrbite, k so ubožški zgrešili svojo pot.Škoda življenja, škoda potenciala. MI JIM MORAMO POMAGAT, ker se čutimo dolžne. POKAŽIMO JIM Z NAŠIM VEDENJEM PRAVO POT.EDINO POT. ON JE TRPEL NA KRIŽU ZA NAŠE GREHE.DRUGIČ BI LAHKO VSAJ POZDRAVIL SOSEDA NA CESTI, NE PA DA GREŠ KAR TAKO MIMO. jooooj bwga mati Citiraj protestno masturbira na marsino sliko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 ma moje zjanje ni blo poučno za mici. Muke kristusa na križu bi bile pičkin dim napram tistemu, kar bi jaz naredil mici. Prasica gnila.Glej me, nobeden me ne more ustavit, razbil te bom in jezus ti bo lizal rane. Jezus je ideja draga moja.Ideja, kako bit lep pa pošten in dober do vseh. NE PA PRAVILO IN ZAKON IN DOGMA IN PRAV IN ETIKA IN BONTON IN PREGANJANJE IN ISKANJE IN ..AH, sej vi ste našli, sam za druge skrbite, k so ubožški zgrešili svojo pot.Škoda življenja, škoda potenciala. MI JIM MORAMO POMAGAT, ker se čutimo dolžne. POKAŽIMO JIM Z NAŠIM VEDENJEM PRAVO POT.EDINO POT. ON JE TRPEL NA KRIŽU ZA NAŠE GREHE.DRUGIČ BI LAHKO VSAJ POZDRAVIL SOSEDA NA CESTI, NE PA DA GREŠ KAR TAKO MIMO. jooooj bwga mati tipichno govorjenje za obsedencapoln kletvic in sovrashtva do pravovernihti bomo zhe pokazalEXORCIZEM ti ne uide zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 23. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 23. oktober 2007 ma moje zjanje ni blo poučno za mici. Muke kristusa na križu bi bile pičkin dim napram tistemu, kar bi jaz naredil mici. Prasica gnila.Glej me, nobeden me ne more ustavit, razbil te bom in jezus ti bo lizal rane. Jezus je ideja draga moja.Ideja, kako bit lep pa pošten in dober do vseh. NE PA PRAVILO IN ZAKON IN DOGMA IN PRAV IN ETIKA IN BONTON IN PREGANJANJE IN ISKANJE IN ..AH, sej vi ste našli, sam za druge skrbite, k so ubožški zgrešili svojo pot.Škoda življenja, škoda potenciala. MI JIM MORAMO POMAGAT, ker se čutimo dolžne. POKAŽIMO JIM Z NAŠIM VEDENJEM PRAVO POT.EDINO POT. ON JE TRPEL NA KRIŽU ZA NAŠE GREHE.DRUGIČ BI LAHKO VSAJ POZDRAVIL SOSEDA NA CESTI, NE PA DA GREŠ KAR TAKO MIMO. jooooj bwga matikakšne besede,sram te naj bo unis,pravi si klošar Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 kakšne besede,sram te naj bo unis,pravi si klošar ti pa tut mal konje ustau micik jezus ma klosharje rad zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
unis 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 potem se me usmili mici, pomagaj mi oprosti Citiraj protestno masturbira na marsino sliko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 23. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 23. oktober 2007 potem se me usmili mici, pomagaj mi oprostiglej sprejmem,ironija gor dol,ne popizduj več,a v redu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
unis 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 hvala ker si prijazna. bom upošteval, čaw Citiraj protestno masturbira na marsino sliko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 potem se me usmili mici, pomagaj mi oprosti glej sprejmem,ironija gor dol,ne popizduj več,a v redu hvala ker si prijazna. bom upošteval, čaw LUBCHKA!!!!!!! xsmx zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 Vidim, da je Jezus vseprisoten al je to hudič No ja tud tko se da, da se klin s klinom zbija, do nadaljnega Sam Namar vam je pa dobro razložil, ker v življenju so tudi trenutki, ko se lahko kaj naučiš. Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 No ja tud tko se da, da se klin s klinom zbija, do nadaljnega cheb tole res drzhal....bi morau en tvojo babo u rit nashtafichit deb ti svojga ven dobu.... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 cheb tole res drzhal....bi morau en tvojo babo u rit nashtafichit deb ti svojga ven dobu.... x:Dx zlomk....tralala Ne razmem ravno najbolje, lahko bolj natančno obrazložiš. Ker sem razmišljal ; moj je noter in če še en pride v drugo luknjo a ni potem to bolj na tesno in se še lažje zabaše ? Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 Ne razmem ravno najbolje, lahko bolj natančno obrazložiš. Ker sem razmišljal ; moj je noter in če še en pride v drugo luknjo a ni potem to bolj na tesno in se še lažje zabaše ? nooo.....noooo....pol tole s klinom nau chist drzhal zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 nooo.....noooo....pol tole s klinom nau chist drzhal zlomk....tralala Delno maš prav, ker če je v prvotni luknji že en orjak in se potem nek miniaturc tam zraven rine je možnost spodritja omenjenega orjaka dokaj majhna Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 Delno maš prav, ker če je v prvotni luknji že en orjak in se potem nek miniaturc tam zraven rine je možnost spodritja omenjenega orjaka dokaj majhna ahasam nisi dobr razumujst sm mislu de si ti zhe not....ne de se shele pol urinesh.... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 ahasam nisi dobr razumujst sm mislu de si ti zhe not....ne de se shele pol urinesh.... x:Dx zlomk....tralala No sej potem sem razumel prav. Jaz sem že noter in en miniaturc se hoče zraven rint. IN jaz gledam kaj je to, kaj se dogaja, ka se tle neki drgne in VIDM miniaturca ( sicer povsem normalne velikosti ampak, če primerjamo a ne.....) in rečem - BJEŽ STRAN minjaturc, DA TE NAM zalil k svež beton ! Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 No sej potem sem razumel prav. Jaz sem že noter in en miniaturc se hoče zraven rint. IN jaz gledam kaj je to, kaj se dogaja, ka se tle neki drgne in VIDM miniaturca ( sicer povsem normalne velikosti ampak, če primerjamo a ne.....) in rečem - BJEŽ STRAN minjaturc, DA TE NAM zalil k svež beton ! aha!tkole si se ti namislu celo zadevoheheno ja....glede na zalivanje....bi blo mogoche clo dobr de je to mick-rob.... x:Dx dve muhi na en mah zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 To se bosta pa vidva zmenla, ne tle mene mešat jaz samo naglas razmišljam tvoje teorije Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 ne tle mene mešat jaz samo naglas razmišljam tvoje teorije tis zhe tko dost zmeshan....brez mojih teorij.... x:Dx zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 tis zhe tko dost zmeshan....brez mojih teorij.... x:Dx zlomk.....tralala Ja to je pa usoda vidcev, genijev, revolucijanistov, prerokov in podobnih ljudi z mojimi kvalitetami Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 z mojimi tetami boli mene kurac za tvoje tete pa strice zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 boli mene kurac za tvoje tete pa strice zlomk...tralala Temu se reče koloboracija z mehanizmi prevare sicer pa je vam cerkvenikom to že poznana zadeva Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 Temu se reče kolobocija z mehanizmi prevare tole s KOLOBOCIJO si pa dobr napisu.... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 tole s KOLOBOCIJO si pa dobr napisu.... x:Dx zlomk....tralala SPET !!!!! ja bo že držalo - stara navada železna srajca al je bela CITAT(aakhut @ 23. Oct 2007, 20:29) prvič sm seksal pri tridesetih... pa mick je moj best frend zlomk ------------------ a res??? Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 24. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2007 danes sem bila v šoli,kijo obiskujeta moji hčeri,imeli sta referat o protestantizmu in sta me vključili,seveda sem dobila dovoljenje profesorja ,bilo je fino,otroci so z zanimanjem poslušali ,referat je uspel, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 tistle z best frendom pa sexom....hehe...sm pozabu she svizce z milko dodat....z medvedi sm tut frenddrgach mam pa na sumu mici pa mick-roba de sta ista oseba....prevelika nagnjenost se razkriva do totalitarnih sistemou zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.