tinka 5. november 2007 Prijavi Deli 5. november 2007 jaz tudi cisto ocarana, da me je nosrog sam proglasil za pametno sopivko....ce ne bi tolk verjela v boga, bi bla ze cisto na egotripu! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 6. november 2007 Avtor Prijavi Deli 6. november 2007 ne vem ,a se tule še splača kaj povedat,svoje sem naredil,zastopili niste dosti,to je izplen učenosti forumov,seveda so bile tudi izjeme,ki pa se tule tudi spoznajo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 6. november 2007 Prijavi Deli 6. november 2007 ne vem ,a se tule še splača kaj povedat,svoje sem naredil,zastopili niste dosti,to je izplen učenosti forumov,seveda so bile tudi izjeme,ki pa se tule tudi spoznajorajš priznaj, da nimaš kaj za povedat :xx!: naredu si pa mal heca, kar je čist kul.....oz. smo si ga sami Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 6. november 2007 Avtor Prijavi Deli 6. november 2007 rajš priznaj, da nimaš kaj za povedat :xx!: naredu si pa mal heca, kar je čist kul.....oz. smo si ga sami ti nimaš kaj povedati,kdaj si pa povedal kaj konstruktinvnega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 6. november 2007 Prijavi Deli 6. november 2007 ti nimaš kaj povedati,kdaj si pa povedal kaj konstruktinvnegatole je iz vrtca, če se dobr spomnim..."ne, ti nimaš prav!"...tolk o inteligenci Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 6. november 2007 Avtor Prijavi Deli 6. november 2007 tole je iz vrtca, če se dobr spomnim..."ne, ti nimaš prav!"...tolk o inteligenci ti si en neumnež,verjetno s sinekurativnimi pogoji Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 6. november 2007 Prijavi Deli 6. november 2007 tole je iz vrtca, če se dobr spomnim..."ne, ti nimaš prav!"...tolk o inteligenci od kje pa če met, če nima šol? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 6. november 2007 Prijavi Deli 6. november 2007 od kje pa če met, če nima šol? x:Dx ti si en neumnež,verjetno s sinekurativnimi pogojizihr niti ne veš kaj točno si povedu.... :xx!: Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
unis 6. november 2007 Prijavi Deli 6. november 2007 kaj je bil sploh tvoj namen?igra manipulacije potrebuje manipulanta in manipulatorja. Manipulator v procesu manipulira samega sebe, saj mora obdržati okvir.Tvoj okvir ni vzpostavil nobene avtoritete, ki bi lahko prikazala banalnost in primitivnost nevednežev. Na koncu se poskušaš smejati, kako si prismuknjeno vse potegnil za nos, a vsi so ti pri tem govorili, da sam sebe vlečeš za ..Dokazal si le to, kar je vsem že dolgo jasno. Ljudje smo skregani z načeli drugih ljudi. Tako na levi in na desni strani, se nahaja beseda ljudje. Vmes pa prepričanja. Bravo mici. Sram te je in to pokažeš na drugačen način. Dokler vzdržuješ okvir, imaš še vse pod nadzorom.Težko je pogoltniti sranje, ko se zaveš, da kontroliraš samo svoje bedno življenje, na druge pa kričiš samo zato, ker iščeš pozornost.Sam sem to počel do pubertete. Potem sem v roke dobil pištolo. Poskusi kdaj tudi ti mici, no, saj imaš sveto pismo, govoriva o istem.. Citiraj protestno masturbira na marsino sliko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 6. november 2007 Avtor Prijavi Deli 6. november 2007 od kje pa če met, če nima šol?ne vem,kako si ti toliko tupa,imam 7. stopnjo,verjameš tudi vse kar rečem v dovtipu,beri malo med vrsticami Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 6. november 2007 Prijavi Deli 6. november 2007 ne se hecat iz njega noo.. pa kaj če nima šole? ima pa zato mlado ženo pa 4 odličnjake za otroke pa pomembno raziskavo za sabo...lahko bi mu podelili kak časten naziv Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 6. november 2007 Prijavi Deli 6. november 2007 ne vem,kako si ti toliko tupa,imam 7. stopnjo,verjameš tudi vse kar rečem v dovtipu,beri malo med vrsticamia to je pokazala vibracija črke t, ki sem jo prejle stisnila. so izmerila vaše mašine?me je že strah. pa pomembno raziskavo za sabo...lahko bi mu podelili kak časten naziv ja, in brezplačno članstvo na forumu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 6. november 2007 Avtor Prijavi Deli 6. november 2007 kaj je bil sploh tvoj namen?igra manipulacije potrebuje manipulanta in manipulatorja. Manipulator v procesu manipulira samega sebe, saj mora obdržati okvir.Tvoj okvir ni vzpostavil nobene avtoritete, ki bi lahko prikazala banalnost in primitivnost nevednežev. Na koncu se poskušaš smejati, kako si prismuknjeno vse potegnil za nos, a vsi so ti pri tem govorili, da sam sebe vlečeš za ..Dokazal si le to, kar je vsem že dolgo jasno. Ljudje smo skregani z načeli drugih ljudi. Tako na levi in na desni strani, se nahaja beseda ljudje. Vmes pa prepričanja. Bravo mici. Sram te je in to pokažeš na drugačen način. Dokler vzdržuješ okvir, imaš še vse pod nadzorom.Težko je pogoltniti sranje, ko se zaveš, da kontroliraš samo svoje bedno življenje, na druge pa kričiš samo zato, ker iščeš pozornost.Sam sem to počel do pubertete. Potem sem v roke dobil pištolo. Poskusi kdaj tudi ti mici, no, saj imaš sveto pismo, govoriva o istem..si se kar dolgo pripravljal,jaz pa sem čakal in oba veva,da sem dosegel vse,kar mi oponirar,pozornosti ne rabim,jo imam dovolj doma,mogoče jo ti poterbuješ več in stoprocentno to drži Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
unis 6. november 2007 Prijavi Deli 6. november 2007 da tako je. imaš prav.Namen je jasen, misli so čiste. Citiraj protestno masturbira na marsino sliko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 6. november 2007 Prijavi Deli 6. november 2007 ja, in brezplačno članstvo na forumu.in to dosmrtno.....pa še posebno zahvalo za koristnost raziskave in odkritje novihznanstvenih metod.Grem stavit, da niti natančno ne ve, kaj pomeni 7. stopnja izobrazbe....neki kar si želiško maš premajhno plačo, za njegovo razumevanje Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 6. november 2007 Avtor Prijavi Deli 6. november 2007 in to dosmrtno.....pa še posebno zahvalo za koristnost raziskave in odkritje novihznanstvenih metod.Grem stavit, da niti natančno ne ve, kaj pomeni 7. stopnja izobrazbe....neki kar si želiško maš premajhno plačo, za njegovo razumevanje FSDN 1983 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 6. november 2007 Prijavi Deli 6. november 2007 in to dosmrtno.....pa še posebno zahvalo za koristnost raziskave in odkritje novihznanstvenih metod.Grem stavit, da niti natančno ne ve, kaj pomeni 7. stopnja izobrazbe....neki kar si želiško maš premajhno plačo, za njegovo razumevanje po mojem pa misli, da je to najvišja stopnja inteligence Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 6. november 2007 Avtor Prijavi Deli 6. november 2007 FSDN 1983in potem vse tiho je bilo,žalostno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolypop 6. november 2007 Prijavi Deli 6. november 2007 ok, do zdaj sem samo brala, ampak to moram pa ven spravit. niti 10 stopnja izobrazbe-ce bi obstajala-ne more napraviti cloveka inteligentnega. lahko je samo ucen, pa se to le na podrocju, na katerem se je izobrazeval. in to ni dokaz inteligence. Citiraj Take it easy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 6. november 2007 Prijavi Deli 6. november 2007 ok, do zdaj sem samo brala, ampak to moram pa ven spravit. niti 10 stopnja izobrazbe-ce bi obstajala-ne more napraviti cloveka inteligentnega. lahko je samo ucen, pa se to le na podrocju, na katerem se je izobrazeval. in to ni dokaz inteligence.ja, ampak na tisti šoli v tistih časih tudi učen nisi mogel postati to je bil faks za luzerjein nesposobne sinove funkcionarjev.....čeprav itak dvomim da je diplomiral... Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 6. november 2007 Avtor Prijavi Deli 6. november 2007 pozabu si še dodat, da maš maldo ženo pa 4 odličnjake res sem pozabil,da je trenutek peripatije lahko stresen in vsi pointri kažejo na usip ljudi,ki je bil solmizacijsko pričakovan,mogoče komu res delujem terzitsko ,ampak to je vaša stvar lepo noč,posebej tistim ,ki praznujete Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 6. november 2007 Prijavi Deli 6. november 2007 res sem pozabil,da je trenutek peripatije lahko stresen in vsi pointri kažejo na usip ljudi,ki je bil solmizacijsko pričakovan,mogoče komu res delujem terzitsko ,ampak to je vaša stvar lepo noč,posebej tistim ,ki praznujetemici, a misliš vsip, usip ali osip?aja... večina nas kar skoz kaj praznuje. če ne drugega življenje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 6. november 2007 Prijavi Deli 6. november 2007 pozabu si še dodat, da maš maldo ženo pa 4 odličnjake pozabu je še dodat, da se ga je v življenju zapil, pa žena ga je zapustila,otroc so postal pa luzerji kot on...... ubogi micek......sej je kul sej te mamo vseen radi Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 6. november 2007 Avtor Prijavi Deli 6. november 2007 pravi ste luleki,res me nasmejete Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 6. november 2007 Prijavi Deli 6. november 2007 pravi ste luleki,res me nasmejetetorej kul, se vsaj vsi smejemo in se mamo fajn ti pimpek..... Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.