Mick 7. november 2007 Prijavi Deli 7. november 2007 ,jaz se vrnem čez čas z novim imenim in temo :OO!: ........... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 7. november 2007 Prijavi Deli 7. november 2007 ki najde tote finte...da ti pamet mrkne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 8. november 2007 Prijavi Deli 8. november 2007 mal se je ustrašu da ne bo kdo kej preveč povedu o njemu k je blo že vroče Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 8. november 2007 Prijavi Deli 8. november 2007 :OO!: ........... To je Marsa najela nekega animatorja. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. november 2007 Prijavi Deli 8. november 2007 ma tota mici je prouzaprou toti mick-robsam si ne upa debatirat pod lastnim nikom, ker pach zagovarja ateizem pa rdechkarjenivo povedanega je pa isti kot v vseh njegovih postih zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. november 2007 Prijavi Deli 8. november 2007 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 9. november 2007 Prijavi Deli 9. november 2007 ful mi hrozno da ta tema sameva.. mici, pridi nazaj in povej kaj si po horoskopi!! Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 10. november 2007 Avtor Prijavi Deli 10. november 2007 ful mi hrozno da ta tema sameva.. mici, pridi nazaj in povej kaj si po horoskopi!!RAK Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. november 2007 Prijavi Deli 10. november 2007 Zajebal si se aakhut........astra je Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. november 2007 Prijavi Deli 11. november 2007 Zajebal si se aakhut........astra je nou vejastra je inteligentnatole prevech nate smrdi... x:Dx l zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 11. november 2007 Prijavi Deli 11. november 2007 No, vsaj to je po resnici povedal. Lepo Micko, lepo....... Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 20. november 2007 Avtor Prijavi Deli 20. november 2007 kje smo mi nazadnje obstali Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 21. november 2007 Avtor Prijavi Deli 21. november 2007 vem,da smo enkrat debatirali o obljubjeni deželi.ezekiel piše o razseljevanju judov in o ponovni združitvi,ter s tem posledično odvzemom cerkve sedem dni prej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 21. november 2007 Prijavi Deli 21. november 2007 ej...mici...bejb...sem prav pogrešal tvoje poduhovljene komentarje...kar se pa obljubljene dežele tiče...pa itak živimo v njej....samo jo je krščanstvo malo rasfukalo...pol pa je kar je Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 21. november 2007 Prijavi Deli 21. november 2007 Ne ne to bo pomota. Mislm, da smo govoril o tistem izpadu moškega spola in o raznih IQ zadevah in tako naprej.....Pa o tem zakaj nihče nič ne pohavali. To je blo mogoče retorično vprašanje ?Iskreno jaz sem te hotu, mam razlog dva, pa sem se vsakič premislu, ko sem naletel na nestrpnost znotraj te teme. Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 21. november 2007 Avtor Prijavi Deli 21. november 2007 hvala ti mako,čeprav mislim,da si me pogrešal le na forumu,ne verjamem če tudi vsebinsko.hvala ti za dobre misli,takoj sem pa opazil,da vsi me paniste veseli,pa nič ne de Ne ne to bo pomota. Mislm, da smo govoril o tistem izpadu moškega spola in o raznih IQ zadevah in tako naprej.....Pa o tem zakaj nihče nič ne pohavali. To je blo mogoče retorično vprašanje ?Iskreno jaz sem te hotu, mam razlog dva, pa sem se vsakič premislu, ko sem naletel na nestrpnost znotraj te teme.tudi največji misleci ali matematiki,ki so prišli do diferencialnega računa,božanskosti niso priznavali v Janezevem evngeliju piše,kaj vam bom razlagal nebeške stvari,če mi še zemeljskih ne verjamete Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 21. november 2007 Prijavi Deli 21. november 2007 Ma kaj ma to veze z mojim napisanim - prav nič. Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
unis 21. november 2007 Prijavi Deli 21. november 2007 hahaha, Mici te je hotel na lastnem primeru opozorit o nevarnosti uporabe drog Citiraj protestno masturbira na marsino sliko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 21. november 2007 Avtor Prijavi Deli 21. november 2007 hahaha, Mici te je hotel na lastnem primeru opozorit o nevarnosti uporabe drog a z mano držiš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
unis 21. november 2007 Prijavi Deli 21. november 2007 ma kurac ti držim Citiraj protestno masturbira na marsino sliko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 21. november 2007 Avtor Prijavi Deli 21. november 2007 ma kurac ti držimtega si tako ali tako že dolgo držiš in si ga boš držal še naprej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
unis 21. november 2007 Prijavi Deli 21. november 2007 Za svobodo, s Titom naprej! Citiraj protestno masturbira na marsino sliko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 21. november 2007 Avtor Prijavi Deli 21. november 2007 ruski judje so se vrnili v svojo domovino,tudi egiptovski,mislim da leta 92,ko so šli po njih z 28 letali,preroštvo se uresničuje,odvzem cerkve se bliža Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 22. november 2007 Avtor Prijavi Deli 22. november 2007 Šest dni pred pasho je Jezus prišel v Betanijo,kjer je bil Lazar,ki ga je Jezus obudil od mrtvih.Tam so mu pripravili večerjo;Marta je stregla Lazar pa je bil eden izmed tistih,ki je bil z njim pri mizi.Tedaj je Marija vzela funt dragocenega dišavnega olja iz pristne narde,mazilila Jezusu noge in mu noge obrisala s svojimi lasmi.Hiša se je napolnila z vonjem po dišavnem olju.Juda Iškarijot,eden izmed njegovih učencev,ki ga je pozneje izdal,je rekel:Zakaj tega olja ne bi prodali za tristo denarijev in te dali ubogim?Tega pa ni rekel,ker bi skrbel za uboge,ampak ,ker je bil tat;imel je namreč denarnico in si je prilaščal,kar so dali vanjo.Jezus je rekel:Pusti jo,naj ga prihrani za moj pogrebni dan.Uboge imate namreč vedno med seboj,mene pa nimate vedno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 22. november 2007 Avtor Prijavi Deli 22. november 2007 jezus je dejansko reku: Pusti jo,naj ga prihrani za moj pogrebni dan.Uboge imate namreč vedno med seboj,mene pa nimate vedno hmm, mal čudn se tole sliši... kot, da bi hotu povdariti svojo večvrednost?! še vedno si za hece,sploh ,ko se gre o večvrednosti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.