Robida 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/c060.gif Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 :OO!: Joj, Mici, si pa res smešna. Ti zaupno povem, da pekla ni več...sm šla enkrat ke na obisk, pa so se me vsi hudiči tok ustrašl in se razbežal, tko, da gremo kr vsi v nebesa. To ni zdravo...tako mišljenje. Čudno je. A ti si bila tista... x:Dx Ko je bi ves pekel kot izbeglice pred nebeškimi vrati... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 26. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 26. junij 2007 :OO!: Joj, Mici, si pa res smešna. Ti zaupno povem, da pekla ni več...sm šla enkrat ke na obisk, pa so se me vsi hudiči tok ustrašl in se razbežal, tko, da gremo kr vsi v nebesa. To ni zdravo...tako mišljenje. Čudno je. včasih se pa resnično vprašam,kako smo Slovenci narejeni,in ti pikica odkod tebi,da odgovarjaš celotni populaciji,da stvar ni zdrava etc....,nikomur ni ničesar vsiljeno z moje strani,ti pa posplošuješ stvari nobene forumske kulture Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 26. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 26. junij 2007 včasih se pa resnično vprašam,kako smo Slovenci narejeni,in ti pikica odkod tebi,da odgovarjaš celotni populaciji,da stvar ni zdrava etc....,nikomur ni ničesar vsiljeno z moje strani,ti pa posplošuješ stvari nobene forumske kultureVposlednjem času bodo nastopili zasmehovalci,ki bodo živeli po svojih brezbožnih poželenjih.Prav ti so tisti,ki povzročajo razkole,duševni ljudje,ki nimajo Duha.{jud.pismo1,18} Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 Se resnično kaj vprašaš?Waw. In praviš, da ni ničesar vsiljeno. Rekla si, da se bomo cvrli v peklu, če ne gremo po edini pravi poti, poti, ki jo ti zagovarjaš.Resnično nisi nobenemu rekla, da mora hoditi po tej poti in resnično nisi nobenemu rekla, da te mora ubogat. Si pa resnično rekla, da je edina prava pot, pot h kristusu. Isto lahko nardim jzt kot ti.Kje ste vsi, Unisovci?Dovolj je blo mick. Veliko je poti, sam pot z unisom je edina prava, v nasprotnem primeru boste imeli nesrečo v ljubezni in zaraščen noht. Tukaj nisem, da bi vsiljeval svoje mišljenje, samo dajem, kar je napisano v sveti knjigi Unisa in mogoče, bo komu prišlo prav.Ti samo pravim, da je vsaka pot mick zgrešena. Štekaš? Pot niso besede. In tvoje besede sejejo pizdarije okol.greznica sveta. Tko jih označuje Unis v svoji knjigi.Mogoč v tvoji piše, da so taki ljudje neverniki.Odvisno od letnice izdaje bukle. :palec: http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a060.gif Samo če ne bi... Nič, saj veš kaj bi napisal če bi nadaljeval... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a055.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 26. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 26. junij 2007 :palec: http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a060.gif Samo če ne bi... Nič, saj veš kaj bi napisal če bi nadaljeval... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a055.gifti si šaljivec in prav je tako Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 26. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 26. junij 2007 Prišli bodo hudi časi. Ljudje brez Duha v srcu, se bodo obračali k lažnim bogovom.Z rokami proti nebu, se bodo stegovali po nebeškem kraljestvu in sejali zlo na zemlji.{Unis, en dan po državnem prazniki}V svet je namreč odšlo veliko zapeljevalcev.Ti ne priznavajo,da je Jezus prišel v mesu.Tak je zapeljevalec in antikrist lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 26. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 26. junij 2007 Častilci grobov so častilci antikrista. Ti ne priznavajo svete besede Jezusa, ki govori, da ima vsakdo pot do nebeškega kraljestva v svojem srcu.Hudič je zapeljal nevedneže in jih osiromašil lastnega božanstva.K hudiču molijo in k hudiču mislijo.Božji otroci, bodite z njimi skromni, s svojimi dejanji v življenju jim pokažite, da njihova pot v cerkev, ni pot k srcu. [unis, 12,4 pred gostilno]Ljubimo se med seboj,ker je ljubezen od Boga in ker je vsak,ki ljubi,iz Boga rojen in Boga pozna{1jan.p4,7} Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 Ljubimo se med seboj,ker je ljubezen od Boga in ker je vsak,ki ljubi,iz Boga rojen in Boga pozna{1jan.p4,7} ......to nek poziv k skupinskem seksu? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 V svet je namreč odšlo veliko zapeljevalcev.Ti ne priznavajo,da je Jezus prišel v mesu.Tak je zapeljevalec in antikrist lp Prav ponosen sem na svojo toleranco; kljub vsem tvojim bedarijam te še zdj nisem poslal u kurac. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 ......to nek poziv k skupinskem seksu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 Prav ponosen sem na svojo toleranco; kljub vsem tvojim bedarijam te še zdj nisem poslal u kurac. lalala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 26. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 26. junij 2007 Čeprav podobne stvari govore, kažejo s prstom proti ljubljenim in jim trde, če niso isti, se bodo v peklu cvrli.Svoje gnusne namene v ljubezni do enakih skrivajo.Ljubijo se le grešni med sabo.Ne delajte istih napak, kot oni.Ne delajte razlik v ljubezni.Ne zbirajte sami, kdor je vreden Boga in kdor ni.V božjem kraljestvu smo vsi bratje in sestre, v dejanjih svojih z rokami objemite življenje in ne dvomite v napačne poti. V dvomu se ljubezen do boga porodi. Dvomite in občudujte raznolikost. [Vinko, prjatu od Unisa]ne čudite se,bratje,če vas svet sovraži.Otroci,ne ljubimo z besedo ,tudi ne z jezikom,ampak v dejanju in resnici{1jan.p3,13,18} Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 26. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 26. junij 2007 Prav ponosen sem na svojo toleranco; kljub vsem tvojim bedarijam te še zdj nisem poslal u kurac. lalalače gre to meni,se malo vprašaj,kaj boš dosegel,jaz ne izzivam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 ne čudite se,bratje,če vas svet sovraži.Otroci,ne ljubimo z besedo ,tudi ne z jezikom,ampak v dejanju in resnici{1jan.p3,13,18}Kaj pa sestre? Aja, sestre bratje ljubimo Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 Mici Mogoče Ti bo tale forum bolj po meri; Navajanje svetopisemskih citatov: http://forumi.rkc.si/viewtopic.php?t=3272&...bc5ceb8ac89914f Sveto pismo: http://forumi.rkc.si/viewforum.php?f=2&...bc5ceb8ac89914f LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 26. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 26. junij 2007 Mici Mogoče Ti bo tale forum bolj po meri; Navajanje svetopisemskih citatov: http://forumi.rkc.si/viewtopic.php?t=3272&...bc5ceb8ac89914f Sveto pismo: http://forumi.rkc.si/viewforum.php?f=2&...bc5ceb8ac89914f LPzdravo tantra,rada bi samo pojasnila,da se vsezkozi,kar sem na postih,ne zanimam za rkc,jaz nisem kotoličanka,ampak kristjanka,seveda tudi nimam ničesar proti ,ampak me ne zanimajo cerkev kot taka,niti njenih deset zapovedati,ki so bili zelo ortodoksni v primerjavi s smrtjo Jezusa Kristusa,pa lep pozdrav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 Kaj si potem: Jehova priča, Prakristjanka, Protestantka; Binkoštna cerkev...; Mormonka, Evangeličanka... Ali sama svoja s S. P. v roki in s svojim pogledom na Jezusa in njegovo učenje. Oz. citiranje S. P. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 26. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 26. junij 2007 Kaj si potem: Jehova priča, Prakristjanka, Protestantka; Binkoštna cerkev...; Mormonka, Evangeličanka... Ali sama svoja s S. P. v roki in s svojim pogledom na Jezusa in njegovo učenje. Oz. citiranje S. P.kristjanka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 Prišli bodo hudi časi. Ljudje brez Duha v srcu, se bodo obračali k lažnim bogovom.Z rokami proti nebu, se bodo stegovali po nebeškem kraljestvu in sejali zlo na zemlji.{Unis, en dan po državnem prazniki}Alef, ne morš naučit starih ljudi, da bi uporablal kahlice no..Tko da men mi ne morš vč nč dopovedat, d neb sral okol. Vem.Amen. ti si šaljivec in prav je tako Končno so se ti odprle oči... Aleluja... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 Lih mam cajt, pa irca se mi, pa bi še jes neki reku....Isto sveto pismo Miljoni pametnih-rimokatolikv miljoni pametnih adventistou pa pravoslaucou baptistou pa se ne morte zment, al je sobota al nedela za počivat...pa berete isti stavk iste svete knjige...kr se mene tiče...vi kar... jes delam po svoje pa glej ga šmenta... niti boga se ne boji Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mkk 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 Oh Unis, ne morem ti povedati kako sem se nakrohotala, ko sem prebirala tvoje poste Ja ja tudi sama sem ugotovila, da je moja tolarenca zelo visoka in se mi zdi fino. Torej zahvala mici, ker drugače sploh tega ne bi vedela. In zanimivo, sploh mi ni moteča s temi prepisi. Kako že pravijo, vsak ima svoje veselje in prav je tako. Mislim, da se ona blazno trudi, da bi vsem nam pokazala pomen prepisovanja, mi pa, ker smo po njenem "šolarčki" se učimo bolj počasi. Saj se spomnete, kako je bilo v prvem razredu. Učiteljica je ne vem kolikokrat ponovila, "to je črka A" in sedaj jo vsi prepoznamo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 Prav ponosen sem na svojo toleranco; kljub vsem tvojim bedarijam te še zdj nisem poslal u kurac. lalala sploh ne štekaš...mici dobiva navodila direkt od jezusa, da širi njegovo besedo Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 27. junij 2007 Prijavi Deli 27. junij 2007 Ja, Bog je in je od vedno. Imam dokaze. Evo ene dva...za pokušino. dokaz drugi Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 27. junij 2007 Prijavi Deli 27. junij 2007 Ja, Bog je in je od vedno. Imam dokaze. Evo ene dva...za pokušino. dokaz drugi če tkole pomisliš... pa res je najlepši prizor iz filma si najdu, še zdaj mi kocine pokonc stojijo Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.