mici59 4. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 4. februar 2008 Da lahko ugotoviš, kdo zna in kdo ne zna igrati kitaro, moraš pa tudi sam kaj o tem vedeti. Če pa se hočeš pogovarjati o kvaliteti igranja, pa moraš biti najmanj strokovnjak. Pa si?nisi razumel,mišljeno je bilo:le čevlje sodi naj KoPITAR Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 4. februar 2008 Prijavi Deli 4. februar 2008 zanimivo nosorog, prisegel, da kar naenkrat malce več luči sije v to temo. Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 4. februar 2008 Prijavi Deli 4. februar 2008 Dosti bolj pošteno bi bilo celotno zadevo pustiti odprto novim inspiracijam, vizijam in blodnjam.Za tistega, ki je odprt, je vse odprto. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 4. februar 2008 Prijavi Deli 4. februar 2008 nisi razumel,mišljeno je bilo:le čevlje sodi naj KoPITARO ja, sem razumel. A zate bom naredil izjemo in spremenil vprašanje. Si ti kopitar, ki lahjko sodi čevelj? Si krojač, ki lahko sodi obleko? Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 4. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 4. februar 2008 O ja, sem razumel. A zate bom naredil izjemo in spremenil vprašanje. Si ti kopitar, ki lahjko sodi čevelj? Si krojač, ki lahko sodi obleko?si ti božji otrok s pečatom Svetega duha? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
unis 5. februar 2008 Prijavi Deli 5. februar 2008 a nismo vsi božji otroci?Kaj se pol nonstop dereš, a te ne moti, ko ti drugi rečejo, da bodi tiho?Mene ful Citiraj protestno masturbira na marsino sliko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 5. februar 2008 Prijavi Deli 5. februar 2008 Vsi smo božji otroci in vsak od nas ima možnost, da omogoči svetemu duhu, da deluje preko nas. Problem pa je, ker se ljudje umažejo s slepo vero v dogme, nestrpnostjo, sovraštvom in podobnim. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 5. februar 2008 Prijavi Deli 5. februar 2008 Vsi smo božji otroci in vsak od nas ima možnost, da omogoči svetemu duhu, da deluje preko nas. Problem pa je, ker se ljudje umažejo s slepo vero v dogme, nestrpnostjo, sovraštvom in podobnim. Npr. z nestrpnostjo do tistih, ki kaj zaslužijo s prodajo različnih oblik duhovnosti. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 5. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 5. februar 2008 Mar ne veste,da ste Božji tempelj in da Božji Duh prebiva v vas?Č e pa kdo Božji tempelj uničuje,bo Bog uničil njega.Božji tempelj je namreč svet,in to ste vi.{prvo pismo Korinčanom3,16-17} Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 5. februar 2008 Prijavi Deli 5. februar 2008 Mar ne veste,da ste Božji tempelj in da Božji Duh prebiva v vas?Č e pa kdo Božji tempelj uničuje,bo Bog uničil njega.Božji tempelj je namreč svet,in to ste vi.{prvo pismo Korinčanom3,16-17} Zašto nisi građen po JUS, poput mene? (Bob Rock Alanu Fordu, Alan Ford, letnik 4, št. 168, stran 33). x!x Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 5. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 5. februar 2008 Zašto nisi građen po JUS, poput mene? (Bob Rock Alanu Fordu, Alan Ford, letnik 4, št. 168, stran 33). x!xsicer ena boljših,slikco pa umakni,tvoj kapital je v glavi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 5. februar 2008 Prijavi Deli 5. februar 2008 Npr. z nestrpnostjo do tistih, ki kaj zaslužijo s prodajo različnih oblik duhovnosti.Posel v duhovnosti nosi v sebi nevarne pasti. Dokler je v okviru nekih logičnih mej, gre v obojestransko zadovoljstvo (zlasti pisanje knjig). Kakor hitro pa postane denar glavna motivacija, pa se stvari zapletejo.Mar ne veste,da ste Božji tempelj in da Božji Duh prebiva v vas?Dokler nimaš osebne izkušnje, lahko samo verjameš. Ampak se strinjam. Na tem mestu pa potem vprašanje: Čemu potem duhovščina? Kaj mi bo posrednik? Potrebujem samo nekoga, ki mi razloži tehnični vidik poti od vznožja do vrha. Pot pa moram sam opraviti. Zame ne bo nihče šel na vrh gore po "štempelj". V praksi to pomeni, da nisem Jezusa pooblastil, da karkoli namesto mene stori. Jezus mi je koristen samo kot kažipot. On je nesel svoj križ, jaz pač moram svojega. Nesramno je nekomu naprtiti lasten križ. In večina kristjanov počne ravno to. Mislijo, da je Jezus namesto njih opravil delo. Pa ni! Samo zgled je dal. Zaradi te iluzije velik del krščanskih ljudi trpi. Prav, da trpijo, ker so pri vznožju gore in Jezus jim z vrha nikakor noče prinesti štampiljke. Čakajo, čakajo, a Jezusa od nikoder. In ga tudi ne bo. Niti pravljica o neki posmrtnopsti ne more pomagati. še vedno moraš preživeti svoje življenje in to je velika jeba, če čakaš na tujo milost. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 5. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 5. februar 2008 Posel v duhovnosti nosi v sebi nevarne pasti. Dokler je v okviru nekih logičnih mej, gre v obojestransko zadovoljstvo (zlasti pisanje knjig). Kakor hitro pa postane denar glavna motivacija, pa se stvari zapletejo. Dokler nimaš osebne izkušnje, lahko samo verjameš. Ampak se strinjam. Na tem mestu pa potem vprašanje: Čemu potem duhovščina? Kaj mi bo posrednik? Potrebujem samo nekoga, ki mi razloži tehnični vidik poti od vznožja do vrha. Pot pa moram sam opraviti. Zame ne bo nihče šel na vrh gore po "štempelj". V praksi to pomeni, da nisem Jezusa pooblastil, da karkoli namesto mene stori. Jezus mi je koristen samo kot kažipot. On je nesel svoj križ, jaz pač moram svojega. Nesramno je nekomu naprtiti lasten križ. In večina kristjanov počne ravno to. Mislijo, da je Jezus namesto njih opravil delo. Pa ni! Samo zgled je dal. Zaradi te iluzije velik del krščanskih ljudi trpi. Prav, da trpijo, ker so pri vznožju gore in Jezus jim z vrha nikakor noče prinesti štampiljke. Čakajo, čakajo, a Jezusa od nikoder. In ga tudi ne bo. Niti pravljica o neki posmrtnopsti ne more pomagati. še vedno moraš preživeti svoje življenje in to je velika jeba, če čakaš na tujo milost.me zanima,kako misliš pritiali ne priti do osebne izkušnje in kaj boš naredil z njo,če jo eventualno doživišštrmpelj se ne dobiva na vrhu goreseveda,če Jezusa ne sprejmeš,ti ne koristi,mnogo ga je sprejelo,pa jim ne koristi ničJezus pride v vsakem primeru,a boš šel z njim,je odvisno od pogojev,ki jih boš{neboš} izpolnil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 6. februar 2008 Prijavi Deli 6. februar 2008 seveda,če Jezusa ne sprejmeš,ti ne koristi,mnogo ga je sprejelo,pa jim ne koristi ničJezus pride v vsakem primeru,a boš šel z njim,je odvisno od pogojev,ki jih boš{neboš} izpolnil torej pri jezusu ne gre za brezpogojno ljubezen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 6. februar 2008 Prijavi Deli 6. februar 2008 torej pri jezusu ne gre za brezpogojno ljubezen Eheheheh Mici, ka pa zdej? Padel si v lastno luknjo x:o)x Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 6. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 6. februar 2008 torej pri jezusu ne gre za brezpogojno ljubezenseveda je Jezusova ljubezen brezpogojna.nogometna ekipa šteje od16 do20 ljudiregistrirane igralce,kijih klub ne rabi oziroma so viška,enostavno posodijo v drugi klub in še vedno igrajo nogomet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 6. februar 2008 Prijavi Deli 6. februar 2008 heheh...torej konkurenca nikoli ne spi...dobra šala!je že vedel bog, kaj dela, ob ustvarjanju hudiča...dolgčas mu tako več ne bo, dokler bo še drugi team svoje rekrutiral * Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 6. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 6. februar 2008 heheh...torej konkurenca nikoli ne spi...dobra šala!je že vedel bog, kaj dela, ob ustvarjanju hudiča...dolgčas mu tako več ne bo, dokler bo še drugi team svoje rekrutiral *menim,da nisi razumel Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 6. februar 2008 Prijavi Deli 6. februar 2008 meniš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 7. februar 2008 Prijavi Deli 7. februar 2008 torej pri jezusu ne gre za brezpogojno ljubezenJezus je že vedel, kako to gre. Ljubezen sama je brezpogojna, kar ne pomeni, da ne sme postavljati pogoje. Pravzaprav sme le ljubezen postavljati pogoje, ker je brezpogojna. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 7. februar 2008 Prijavi Deli 7. februar 2008 Heh... kakorkoli že;eno je, če ljubezen pogoje postavlja,drugo,če to jezus počne. Sicer pa, kaj ima jezus toliko z bogom za opravit' ?Kot da pojem "bog" ne bi bil dovoljšen zalogaj sam zase... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 8. februar 2008 Prijavi Deli 8. februar 2008 štrmpelj se ne dobiva na vrhu goreVerjemi mi, samo na vrhu gore VEŠ, kakšen je razgled z njenega vrha. Veš, ti s svojim Jezusom nisi kaj bistveno drugačen od prijatelja MGD, s katerim imam včasih malce bolj začeinjeno debato o Bogu in kako do Boga. Oba govorita na osnovi prebranega (oz. prepričanja, dobljenega na osnovi umske špekulacije), a nobeden od vaju nima neposredne izkušnje božje navzočnosti. To je doživetje, za katero ni besed in interpretacij. Preprosto skozi tebe zasije božja navzočnost in se ne sprašuješ, je od Krišne ali Jezusa. Pravzaprav ugotoviš, da si čisto sam z polno zavestjo, da Bog skozi tvojo voljo izvaja popolni božji načrt. Mogoče poznaš zgodbo o treh rabinih, ki so hoteli priti pred božje obličje. Uspel je samo eden - tisti, ki je v svojem peklu pustil vse, kar je in stopil pred Boga popolnoma brez vsega. Pustil je vse interpretacije o tem, katera pot je prava in Bog ga je peljal skozi palače luči. Ostala dva sta padla v ponor pogube. Eden je znorel, drugi je postal moralno sprevržen in je končal kot zločinec. Z vrha gore je zanimivo opazovati izgubljene pare, kako se drenjajo okoli kažipotov in se na glas prepričujejo, katera pot je prava. A ostajajo samo pri prerekanju, nihče pa ne stopi na pot navkreber. Vsem se zdi pretežka. Jezus je lepo rekel: "Pojdi za mano". To ne pomeni: "Glej za mano" ali "Govori, kot govorim jaz". Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 8. februar 2008 Prijavi Deli 8. februar 2008 Verjemi mi, samo na vrhu gore VEŠ, kakšen je razgled z njenega vrha. Veš, ti s svojim Jezusom nisi kaj bistveno drugačen od prijatelja MGD, s katerim imam včasih malce bolj začeinjeno debato o Bogu in kako do Boga. Oba govorita na osnovi prebranega (oz. prepričanja, dobljenega na osnovi umske špekulacije), a nobeden od vaju nima neposredne izkušnje božje navzočnosti. To je doživetje, za katero ni besed in interpretacij. Preprosto skozi tebe zasije božja navzočnost in se ne sprašuješ, je od Krišne ali Jezusa. Pravzaprav ugotoviš, da si čisto sam z polno zavestjo, da Bog skozi tvojo voljo izvaja popolni božji načrt. Mogoče poznaš zgodbo o treh rabinih, ki so hoteli priti pred božje obličje. Uspel je samo eden - tisti, ki je v svojem peklu pustil vse, kar je in stopil pred Boga popolnoma brez vsega. Pustil je vse interpretacije o tem, katera pot je prava in Bog ga je peljal skozi palače luči. Ostala dva sta padla v ponor pogube. Eden je znorel, drugi je postal moralno sprevržen in je končal kot zločinec. Z vrha gore je zanimivo opazovati izgubljene pare, kako se drenjajo okoli kažipotov in se na glas prepričujejo, katera pot je prava. A ostajajo samo pri prerekanju, nihče pa ne stopi na pot navkreber. Vsem se zdi pretežka. Jezus je lepo rekel: "Pojdi za mano". To ne pomeni: "Glej za mano" ali "Govori, kot govorim jaz". Kako pa ti to veš? Si kje prebral, ali zgolj miselno špekuliraš? zvedavi Nosorog Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
unis 8. februar 2008 Prijavi Deli 8. februar 2008 to so leta prakse in taki tiči ponavadi dobesedno popizdijo, če jim greš govorit kaj drugače.Ker, koji štakor majka rodila, da bude pametan brez jela? (kaj pa če je prišlo do tiskarske napake in je rekel, pojdi z mano?) Citiraj protestno masturbira na marsino sliko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 8. februar 2008 Prijavi Deli 8. februar 2008 to so leta prakse in taki tiči ponavadi dobesedno popizdijo, če jim greš govorit kaj drugače. Aha. Potem jih je pa nujno treba poslati brat temo "opisovanje resničnosti", da poštekajo, da laho se skupaj kdo doživlja tudi drugače. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.