Skoči na vsebino

bog je od vedno

mici59

Recommended Posts

Da lahko ugotoviš, kdo zna in kdo ne zna igrati kitaro, moraš pa tudi sam kaj o tem vedeti. Če pa se hočeš pogovarjati o kvaliteti igranja, pa moraš biti najmanj strokovnjak. Pa si?

nisi razumel,mišljeno je bilo:le čevlje sodi naj KoPITAR

Deli na socialnih omrežjih

Dosti bolj pošteno bi bilo celotno zadevo pustiti odprto novim inspiracijam, vizijam in blodnjam.

Za tistega, ki je odprt, je vse odprto.

Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali,

da je samo ena čreda, in samo en pastir.

nisi razumel,mišljeno je bilo:le čevlje sodi naj KoPITAR

O ja, sem razumel. A zate bom naredil izjemo in spremenil vprašanje. Si ti kopitar, ki lahjko sodi čevelj? Si krojač, ki lahko sodi obleko?

BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO.

Vsi smo božji otroci in vsak od nas ima možnost, da omogoči svetemu duhu, da deluje preko nas. Problem pa je, ker se ljudje umažejo s slepo vero v dogme, nestrpnostjo, sovraštvom in podobnim.
BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO.

Vsi smo božji otroci in vsak od nas ima možnost, da omogoči svetemu duhu, da deluje preko nas. Problem pa je, ker se ljudje umažejo s slepo vero v dogme, nestrpnostjo, sovraštvom in podobnim.

Npr. z nestrpnostjo do tistih, ki kaj zaslužijo s prodajo različnih oblik duhovnosti. x:o)x x:o)x x:o)x

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Mar ne veste,da ste Božji tempelj in da Božji Duh prebiva v vas?Č e pa kdo Božji tempelj uničuje,bo Bog uničil njega.Božji tempelj je namreč svet,in to ste vi.{prvo pismo Korinčanom3,16-17}

Mar ne veste,da ste Božji tempelj in da Božji Duh prebiva v vas?Č e pa kdo Božji tempelj uničuje,bo Bog uničil njega.Božji tempelj je namreč svet,in to ste vi.{prvo pismo Korinčanom3,16-17}

Zašto nisi građen po JUS, poput mene? (Bob Rock Alanu Fordu, Alan Ford, letnik 4, št. 168, stran 33).

x:o)x x:o)x x!x

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Npr. z nestrpnostjo do tistih, ki kaj zaslužijo s prodajo različnih oblik duhovnosti.

Posel v duhovnosti nosi v sebi nevarne pasti. Dokler je v okviru nekih logičnih mej, gre v obojestransko zadovoljstvo (zlasti pisanje knjig). Kakor hitro pa postane denar glavna motivacija, pa se stvari zapletejo.

Mar ne veste,da ste Božji tempelj in da Božji Duh prebiva v vas?

Dokler nimaš osebne izkušnje, lahko samo verjameš. Ampak se strinjam. Na tem mestu pa potem vprašanje: Čemu potem duhovščina? Kaj mi bo posrednik? Potrebujem samo nekoga, ki mi razloži tehnični vidik poti od vznožja do vrha. Pot pa moram sam opraviti. Zame ne bo nihče šel na vrh gore po "štempelj". V praksi to pomeni, da nisem Jezusa pooblastil, da karkoli namesto mene stori. Jezus mi je koristen samo kot kažipot. On je nesel svoj križ, jaz pač moram svojega. Nesramno je nekomu naprtiti lasten križ. In večina kristjanov počne ravno to. Mislijo, da je Jezus namesto njih opravil delo. Pa ni! Samo zgled je dal. Zaradi te iluzije velik del krščanskih ljudi trpi. Prav, da trpijo, ker so pri vznožju gore in Jezus jim z vrha nikakor noče prinesti štampiljke. Čakajo, čakajo, a Jezusa od nikoder. In ga tudi ne bo. Niti pravljica o neki posmrtnopsti ne more pomagati. še vedno moraš preživeti svoje življenje in to je velika jeba, če čakaš na tujo milost.

Posel v duhovnosti nosi v sebi nevarne pasti. Dokler je v okviru nekih logičnih mej, gre v obojestransko zadovoljstvo (zlasti pisanje knjig). Kakor hitro pa postane denar glavna motivacija, pa se stvari zapletejo.

Dokler nimaš osebne izkušnje, lahko samo verjameš. Ampak se strinjam. Na tem mestu pa potem vprašanje: Čemu potem duhovščina? Kaj mi bo posrednik? Potrebujem samo nekoga, ki mi razloži tehnični vidik poti od vznožja do vrha. Pot pa moram sam opraviti. Zame ne bo nihče šel na vrh gore po "štempelj". V praksi to pomeni, da nisem Jezusa pooblastil, da karkoli namesto mene stori. Jezus mi je koristen samo kot kažipot. On je nesel svoj križ, jaz pač moram svojega. Nesramno je nekomu naprtiti lasten križ. In večina kristjanov počne ravno to. Mislijo, da je Jezus namesto njih opravil delo. Pa ni! Samo zgled je dal. Zaradi te iluzije velik del krščanskih ljudi trpi. Prav, da trpijo, ker so pri vznožju gore in Jezus jim z vrha nikakor noče prinesti štampiljke. Čakajo, čakajo, a Jezusa od nikoder. In ga tudi ne bo. Niti pravljica o neki posmrtnopsti ne more pomagati. še vedno moraš preživeti svoje življenje in to je velika jeba, če čakaš na tujo milost.

me zanima,kako misliš pritiali ne priti do osebne izkušnje in kaj boš naredil z njo,če jo eventualno doživiš

štrmpelj se ne dobiva na vrhu gore

seveda,če Jezusa ne sprejmeš,ti ne koristi,mnogo ga je sprejelo,pa jim ne koristi nič

Jezus pride v vsakem primeru,a boš šel z njim,je odvisno od pogojev,ki jih boš{neboš} izpolnil

seveda,če Jezusa ne sprejmeš,ti ne koristi,mnogo ga je sprejelo,pa jim ne koristi nič

Jezus pride v vsakem primeru,a boš šel z njim,je odvisno od pogojev,ki jih boš{neboš} izpolnil

torej pri jezusu ne gre za brezpogojno ljubezen

Eheheheh :palec:

Mici, ka pa zdej? Padel si v lastno luknjo x:o)x x:o)x

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

seveda je Jezusova ljubezen brezpogojna.

nogometna ekipa šteje od16 do20 ljudi

registrirane igralce,kijih klub ne rabi oziroma so viška,enostavno posodijo v drugi klub in še vedno igrajo nogomet

heheh...

torej konkurenca nikoli ne spi...

dobra šala!

je že vedel bog, kaj dela, ob ustvarjanju hudiča...

dolgčas mu tako več ne bo, dokler bo še drugi team svoje rekrutiral

*

heheh...

torej konkurenca nikoli ne spi...

dobra šala!

je že vedel bog, kaj dela, ob ustvarjanju hudiča...

dolgčas mu tako več ne bo, dokler bo še drugi team svoje rekrutiral

*

menim,da nisi razumel

Jezus je že vedel, kako to gre. Ljubezen sama je brezpogojna, kar ne pomeni, da ne sme postavljati pogoje. Pravzaprav sme le ljubezen postavljati pogoje, ker je brezpogojna. :vio:

Possible—but highly unlikely.

Heh... kakorkoli že;

eno je, če ljubezen pogoje postavlja,

drugo,

če to jezus počne.

Sicer pa,

kaj ima jezus toliko z bogom za opravit' ?

Kot da pojem "bog" ne bi bil dovoljšen zalogaj sam zase...

štrmpelj se ne dobiva na vrhu gore

Verjemi mi, samo na vrhu gore VEŠ, kakšen je razgled z njenega vrha. Veš, ti s svojim Jezusom nisi kaj bistveno drugačen od prijatelja MGD, s katerim imam včasih malce bolj začeinjeno debato o Bogu in kako do Boga. Oba govorita na osnovi prebranega (oz. prepričanja, dobljenega na osnovi umske špekulacije), a nobeden od vaju nima neposredne izkušnje božje navzočnosti. To je doživetje, za katero ni besed in interpretacij. Preprosto skozi tebe zasije božja navzočnost in se ne sprašuješ, je od Krišne ali Jezusa. Pravzaprav ugotoviš, da si čisto sam z polno zavestjo, da Bog skozi tvojo voljo izvaja popolni božji načrt. Mogoče poznaš zgodbo o treh rabinih, ki so hoteli priti pred božje obličje. Uspel je samo eden - tisti, ki je v svojem peklu pustil vse, kar je in stopil pred Boga popolnoma brez vsega. Pustil je vse interpretacije o tem, katera pot je prava in Bog ga je peljal skozi palače luči. Ostala dva sta padla v ponor pogube. Eden je znorel, drugi je postal moralno sprevržen in je končal kot zločinec.

Z vrha gore je zanimivo opazovati izgubljene pare, kako se drenjajo okoli kažipotov in se na glas prepričujejo, katera pot je prava. A ostajajo samo pri prerekanju, nihče pa ne stopi na pot navkreber. Vsem se zdi pretežka. Jezus je lepo rekel: "Pojdi za mano". To ne pomeni: "Glej za mano" ali "Govori, kot govorim jaz".

Verjemi mi, samo na vrhu gore VEŠ, kakšen je razgled z njenega vrha. Veš, ti s svojim Jezusom nisi kaj bistveno drugačen od prijatelja MGD, s katerim imam včasih malce bolj začeinjeno debato o Bogu in kako do Boga. Oba govorita na osnovi prebranega (oz. prepričanja, dobljenega na osnovi umske špekulacije), a nobeden od vaju nima neposredne izkušnje božje navzočnosti. To je doživetje, za katero ni besed in interpretacij. Preprosto skozi tebe zasije božja navzočnost in se ne sprašuješ, je od Krišne ali Jezusa. Pravzaprav ugotoviš, da si čisto sam z polno zavestjo, da Bog skozi tvojo voljo izvaja popolni božji načrt. Mogoče poznaš zgodbo o treh rabinih, ki so hoteli priti pred božje obličje. Uspel je samo eden - tisti, ki je v svojem peklu pustil vse, kar je in stopil pred Boga popolnoma brez vsega. Pustil je vse interpretacije o tem, katera pot je prava in Bog ga je peljal skozi palače luči. Ostala dva sta padla v ponor pogube. Eden je znorel, drugi je postal moralno sprevržen in je končal kot zločinec.

Z vrha gore je zanimivo opazovati izgubljene pare, kako se drenjajo okoli kažipotov in se na glas prepričujejo, katera pot je prava. A ostajajo samo pri prerekanju, nihče pa ne stopi na pot navkreber. Vsem se zdi pretežka. Jezus je lepo rekel: "Pojdi za mano". To ne pomeni: "Glej za mano" ali "Govori, kot govorim jaz".

Kako pa ti to veš? Si kje prebral, ali zgolj miselno špekuliraš? x:o)x

zvedavi Nosorog

to so leta prakse in taki tiči ponavadi dobesedno popizdijo, če jim greš govorit kaj drugače.

Ker, koji štakor majka rodila, da bude pametan brez jela?

(kaj pa če je prišlo do tiskarske napake in je rekel, pojdi z mano?)

protestno masturbira na marsino sliko.

to so leta prakse in taki tiči ponavadi dobesedno popizdijo, če jim greš govorit kaj drugače.

Aha. Potem jih je pa nujno treba poslati brat temo "opisovanje resničnosti", da poštekajo, da laho se skupaj kdo doživlja tudi drugače. :vio:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...