nelika 14. avgust 2008 Prijavi Deli 14. avgust 2008 Podobni morda, isti ne. Vsi smo iste forme. Pa še neki glede videnja istih stvari.Mislila sem recimo pogled na sliko oz. umetniško delo.Ista slika,pa lahko ljudje vidijo v njej različne podobe.Ali pa recimo prepir med moškim in žensko.kak macho bo rekel,dej jo babo,da bo vedela kje je njeno mesto.Kak drug se bo zgražal nad njima,tretji jima bo priporočal psihologa.Ista situacija, a ljudje bodo imeli na to sitaucijo različen pogled. Moški pa so res nekateri barvno slepi.Vsaj moj fant je. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 14. avgust 2008 Prijavi Deli 14. avgust 2008 Vsi smo iste forme. Pa še neki glede videnja istih stvari.Mislila sem recimo pogled na sliko oz. umetniško delo.Ista slika,pa lahko ljudje vidijo v njej različne podobe.Ali pa recimo prepir med moškim in žensko.kak macho bo rekel,dej jo babo,da bo vedela kje je njeno mesto.Kak drug se bo zgražal nad njima,tretji jima bo priporočal psihologa.Ista situacija, a ljudje bodo imeli na to sitaucijo različen pogled. Moški pa so res nekateri barvno slepi.Vsaj moj fant je. Kaj je forma. Misliš vsi smo del iste forme ? Točn tko kot si povedala - drugačno videnje iste stvari. In enost je v stvareh, ki jih doživljamo enako. Ja že lahko, da so moški več barvno slepi kot ženske. Jaz sam pravim, da imajo ženske večji barvni spekter prepoznavanja, kar sicer ni ravno v kontekstu debate Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 14. avgust 2008 Prijavi Deli 14. avgust 2008 Ne ne govoriva isto. Ti govoriš o tistem kar je tudi brez nas. O našem bistvu - enosti, ki je eno in nerazdružljivo. Jaz pa govorim o dojemanju tega bistva znotraj posameznika. In ne, pod kožo smo vsi drugačni. Vsi drugačni vsi enakopravni si hotla povedat. Enost za dva človeka kot Enost ne obstaja. Obstaja samo prepoznavanje dveh oseb v enosti. Jaz in ti se prepoznava v enosti in sva tam Eno Tole bo pa tud makotu všeč Očitno je ta Enost ker ena brezvezna beseda. In meša tuki nekaj,kar je povsem jasno in logično.Govorim o tem,da smo fizično vsi isti in da se znotraj nas dogajajo isti procesi. Doživljanje tega je pri posameznikih drugačno zaradi kulture,izobrazbe,okolja,izkušenj,vzgoje,genov itd.S komunikacijo pa poskušamo svoja doživljanja razložit drugemu in se sporazumeti o jasnosti svojih občutenj in videnj. Tukaj nama očitno ne gre. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 14. avgust 2008 Prijavi Deli 14. avgust 2008 Vsi smo iste forme. Patent oz. kalup je najverjetneje isti,čeprav se celo ta skozi čas očitno spreminja.Že samo pred 50 leti so ljudje na splošno drugače izgledali, kot dandanes,kaj šele pred 3000 leti. A čeprav je kalup isti, se "končni produkti" oz. "potičke" v detaljih razlikujejo. Menim, da to ni prava smer, v kateri naj bi se iskala esenca izjave "vse je eno". ... Vse je en svet in ta vsebuje vse posamezne delce, kateri so sestavni del tega enega sveta. Matematika nas tu žal niti ne pripelje tako daleč... še bolj verjetno je, da izjava "vse je eno" na pesniški način opisuje občutek povezanosti s celotnim svetomoz. realizacijo, da si ti del te enosti, pa čeprav na nek način ločen. Stari indijci so šli v tej igrici celo tako daleč, da so "izumili" filozofijo, katere geslo je:"Hkrati eno in hkrati ločeno". Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 14. avgust 2008 Prijavi Deli 14. avgust 2008 Očitno je ta Enost ker ena brezvezna beseda. In meša tuki nekaj,kar je povsem jasno in logično.Govorim o tem,da smo fizično vsi isti in da se znotraj nas dogajajo isti procesi. Doživljanje tega je pri posameznikih drugačno zaradi kulure,okolja,izkušenj,vzgoje,genov itd.S komunikacijo pa poskušamo svoja doživljanja razložit drugemu in se sporazumeti o jasnosti svojih občutenj in videnj. Tukaj nama očitno ne gre. Ja zgleda, da nama res ne gre. Očitno tud zarad tega, ker praviš, da smo fizično vsi isti. Sorry zej tistim katerim se zdi,da preveč kompliciram. Ampak si mogoče že kdaj slišala za genom. Vem, da si zatorej mi zopet kot že v več primerih ni jasno od kje vam takšno posploševanje takšen smisel za ...... Ste res tako obupani, da vas le še enost in povezanost zanima. Hedonizem z drugo besedo brez pravega namena ? da ste pripravljeni spregledat očitne stvari ? Trma mogoče. GenomČloveški genom ali človeška dednina je celotna dedna zasnova posameznika, ki vsebuje vse podatke, ki so potrebni za sintezo vseh beljakovin v človeškem organizmu. Zato popolna določitev zaporedja baz v genomu predstavlja podlago za raziskovanje dednih bolezni ter spoznavanje novih načinov zdravljenja teh bolezni. Človeški genom sicer zajema 23 parov kromosomov ter mitohondrijsko DNK, namen tega projekta pa je določitev zaporedja nukleotidov po enega od vseh različnih kromosomov. Človeški genom vsebuje okoli 3 milijarde baznih parov in nosi zapis za okoli 20.000-25.000 genov (sprva so predvidevali, da jih je okoli 100.000). Genom vsakega posameznika, razen enojajčnih dvojčkov, je edinstven, zato je potrebna ugotovitev zaporedij različnih variacij posameznih genov. Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 14. avgust 2008 Prijavi Deli 14. avgust 2008 Forma je oblika iz katere prihaja vsebina. Kuvertat-očitno se delaš malo ....saj veš kaj. Dobr veš kaj mislim. Razen če ne trdiš da tvoji nevroni potekajo v kaki drugi smeri kot pri meni. Zanimivo je tudi to,da imamo vsi dvoje oči,nog,rok,hrbtenjačo itd. Lahko bi se recimo 50% ljudi razvilo samo z enim učom. heheh, pa z enim ušesom...hehehe In ne samo to...tudi živali se razvijajo na podoben način. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 14. avgust 2008 Prijavi Deli 14. avgust 2008 Se pravi, ker se najini najbolj bitni telesni procesi dogajajo enako pri tebi in meni sva telesno enaka. Ja ok tudi prov. Naslednjič pri seksu si reči točno te besede ; jaz in ta tle sva telesno enaka. Ok ? pol povej kdo se dela.... Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 14. avgust 2008 Prijavi Deli 14. avgust 2008 Se pravi, ker se najini najbolj bitni telesni procesi dogajajo enako pri tebi in meni sva telesno enaka. Ja ok tudi prov. Naslednjič pri seksu si reči točno te besede ; jaz in ta tle sva telesno enaka. Ok ? pol povej kdo se dela.... Jp spolno smo si res različni,kar pa še ne pomeni,da ne izhajata dva spola iz iste biti. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 14. avgust 2008 Prijavi Deli 14. avgust 2008 - sliš se lepo verjetno tudi je. v resnici iščeš enost s sabo z višjim. iščeš popoln odnos. - jap res je- no ja , ni res. jaz se nebi ustrašu, ker se nezavedno že na tak način giblje skozi mene ( zgolj primera, nebi rad izpadel kot, da se hvalim )hehe...iščem hec...v tem kar mi pride na pot...trenutno si pač to tino ja...verjemi da bi se ustrašil...pa se ne hvalim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 14. avgust 2008 Prijavi Deli 14. avgust 2008 Drgač pa mako ta občutek, ki se teb poraja ( se ti ? moj dvom, ja res je ) da bi jaz rad ujel svet v mrežo v kletko in ga držal pri sebi. To je samo fragment druge osebe. Duhovna praznina v katero so se nekateri tle gor prepričal - spet samo fragment druge osebe. Lahko tudi več oseb. In tako dalje. Kdo sem jaz ? Kaj je moje bistvo ? Kaj tu počnem ? To je tisto kar mene zanima. Imam namen, ali ga nimam ? Imam, nimam, imam nimam ? imam.... sigurno presega mene in moje želje in sigurno je drugačen od namena drugih. Sem del celote. In ta celota trenutno ne funkcionira dobro. Zakaj ?še kr ne kapiraš...vseeno mi je kaj si misliš...kaj so tvoja prepričanja...kdo si...kaj hočeš...samo dolgcajt mi je v službi...pa si pač idealen za preganjanje dolgčasa...pa nič osebnega...sam pač nimam nekih vprašanj....zanimajo me le reakcije na to kaj napišem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 14. avgust 2008 Prijavi Deli 14. avgust 2008 Patent oz. kalup je najverjetneje isti,čeprav se celo ta skozi čas očitno spreminja.Že samo pred 50 leti so ljudje na splošno drugače izgledali, kot dandanes,kaj šele pred 3000 leti. Se strinjam...evolucija je pač nujen proces. še kr ne kapiraš...vseeno mi je kaj si misliš...kaj so tvoja prepričanja...kdo si...kaj hočeš...samo dolgcajt mi je v službi...pa si pač idealen za preganjanje dolgčasa...pa nič osebnega...sam pač nimam nekih vprašanj....zanimajo me le reakcije na to kaj napišem hehe men je tudi dolgčas v službi.Še danes,pol pa ne bo več časa... Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 14. avgust 2008 Prijavi Deli 14. avgust 2008 Ker ljudje razmišljajo ravno obratno kot bi mogli. Še to ni jasno,da vsi drugače čutimo. Vidš dvom v mojih besedah. Hmm. Stvar pogleda. Jaz pravim dopuščanje o drugačnem mnenju, da se sploh lahko pogovarjamo. Je dvom torej fragment druge osebe, projekcija, namerna laž, zanikanje, kaj drugega? Ne vem. Me ne zanima. Mi ni vseeno. Zaupam in opazujem. Se učim. In sem.nimam prepričanja...v nič...ker v vse verjamem...dobro je slabo...in resnica je laž shit...se mi že malo mudi...domov...na podaljšan vikend...ajd...hvala za družbo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 14. avgust 2008 Prijavi Deli 14. avgust 2008 Jp spolno smo si res različni,kar pa še ne pomeni,da ne izhajata dva spola iz iste biti. Ja res je človeški genom če razmišljamo o telesu. hehe...iščem hec...v tem kar mi pride na pot...trenutno si pač to tino ja...verjemi da bi se ustrašil...pa se ne hvalim No sej to se mi je zdel. Prznam mam slab smisel za humor , slabšega kot ti še kr ne kapiraš...vseeno mi je kaj si misliš...kaj so tvoja prepričanja...kdo si...kaj hočeš...samo dolgcajt mi je v službi...pa si pač idealen za preganjanje dolgčasa...pa nič osebnega...sam pač nimam nekih vprašanj....zanimajo me le reakcije na to kaj napišem Pač mal sem sklepu iz parih tvojih komentarjev, sicer pa tud mene ne zanima nič o teb Sklepaš pa vseeno zato pravim kar pravim nimam prepričanja...v nič...ker v vse verjamem...dobro je slabo...in resnica je laž shit...se mi že malo mudi...domov...na podaljšan vikend...ajd...hvala za družbo Ja in vse je eno - jaz bom pa zele dobu klic in bo treba razložit kje na računalniku je gumb za ugasnt. Monitor seveda ni računalnik. Enost bo, ko najde gumb Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 14. avgust 2008 Prijavi Deli 14. avgust 2008 Ja res je človeški genom če razmišljamo o telesu. ja in? Kaj si s tem hotu povedati? Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 14. avgust 2008 Prijavi Deli 14. avgust 2008 ja in? Kaj si s tem hotu povedati? Kaj le. Praviš, da dva spola vseeno izvirata iz iste biti. To je človeški gen. IN če veš kaj je človeški gen ti bo tud jasno, da tale bit na katero se nanašaš ni tako edinstvena in enotna kot ti to vidiš. A ni tko ? Bit o kateri ti govoriš daleč presega človeško telo Itak to veš, sam argumentiraš pa ravno v obratno smer. Tisto smo pa že dognali, če se ne motim: enost je v strinjanju dveh posameznikov ali večih o eni stvari. Ja ? Če se ne strinjaš, prosim v svoji razlagi probej izhajat iz definicije gena. Tole mislim, da bo čist ok. Vsi drugačni vsi enakopravni. GenomČloveški genom ali človeška dednina je celotna dedna zasnova posameznika, ki vsebuje vse podatke, ki so potrebni za sintezo vseh beljakovin v človeškem organizmu. Zato popolna določitev zaporedja baz v genomu predstavlja podlago za raziskovanje dednih bolezni ter spoznavanje novih načinov zdravljenja teh bolezni. Človeški genom sicer zajema 23 parov kromosomov ter mitohondrijsko DNK, namen tega projekta pa je določitev zaporedja nukleotidov po enega od vseh različnih kromosomov. Človeški genom vsebuje okoli 3 milijarde baznih parov in nosi zapis za okoli 20.000-25.000 genov (sprva so predvidevali, da jih je okoli 100.000). Genom vsakega posameznika, razen enojajčnih dvojčkov, je edinstven, zato je potrebna ugotovitev zaporedij različnih variacij posameznih genov. Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 14. avgust 2008 Prijavi Deli 14. avgust 2008 Seveda da je, tepček.Če ne bi se ti rodil z dvema nosema,al pa z enim učeskom. Beseda enost pa mi ni znana.Prej bi rekla da gre za konsenz o določenih stvareh,med večimi posamezniki. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 14. avgust 2008 Prijavi Deli 14. avgust 2008 Seveda da je, tepček.Če ne bi se ti rodil z dvema nosema,al pa z enim učeskom. Beseda enost pa mi ni znana.Prej bi rekla da gre za konsenz o določenih stvareh,med večimi posamezniki. Ok. Beseda enost ti ni znana vseeno pa tu govorimo o enosti ( kakšen drug bi rekel o Bogu ) Ti govoriš o čem ? O tem, da smo pod kožo vsi krvavi ? Ja res, odličen odgovor na takšne in drugačne predsodke. Vendar tle ni govora o predsodkih. Lahko pa, da jaz ne vem o čem ti govoriš. O kakšni biti torej govoriš in na kaj se to nanaša? Do zdej mi je jasno, da bi rada povedala, da vsi isto čutimo, ker mamo vsi dve nogi, dve roki, dvoje oči, nos, glavo, usta, vrat , srce itd.... Kot, da je to povezano s tem kaj čutimo. Človek brez rok ne čuti ? kaj pa brez ušes ? kaj pa brez ledvice ? itd... Sej o tem se je vendar debatiralo - ali vsi isto čutimo ali ne ali enako doživljamo ali ne. Kaj ma to veze s tem, da smo si podobni razen tega, da v podobnosti enost doživljamo. Lahko jo sicer tudi v drugačnosti, pa se zgleda enost povezuje s podobnostjo Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 14. avgust 2008 Prijavi Deli 14. avgust 2008 Očitno je ta Enost ker ena brezvezna beseda. In meša tuki nekaj,kar je povsem jasno in logično.Govorim o tem,da smo fizično vsi isti in da se znotraj nas dogajajo isti procesi. Aha že razumem. Pozabi tisto prej. Pač naše čutenje je pogojeno s temi kemičnimi procesi. Kaj pa človek v nezavesti naprimer ? Mu sprobavajo reflekse , jemljejo kri itd. vse zgleda ok. Vendar on je v komi. Praviš, da vsi čutimo enako, da je to pogojeno s telesnimi funkcijami. Do njega pride ena super bejba, omamna že samo na pogled. Se prikloni ( vsi dohtarji gledajo postrani pod miniko, dohtarce zavijajo z očmi ) in ga počasi nežno poljubi. On pa nič. Kako, da ni nič čutil, če je to čutenje povezano s telesnimi funkcijami ? in ne s predstavami, ki jih on konkretno o tem poljubu drži. Menda je tudi očitno, da gej čuti drugače. Kaj pa čuti moški, ki misli, da ga poljubla beja pa ga poljublja tip ali obratno. Vse je stvar predstave, ki jo nosiš v glavi. Telo zgolj omogoča bivanje v tej predstavi. Kako potem vsi enako čutimo ? p.s; če koga moti besedičenje. najdete ga tudi v vseh knjigah Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 14. avgust 2008 Prijavi Deli 14. avgust 2008 Aha že razumem. Pozabi tisto prej. Pač naše čutenje je pogojeno s temi kemičnimi procesi. Kaj pa človek v nezavesti naprimer ? Mu sprobavajo reflekse , jemljejo kri itd. vse zgleda ok. Vendar on je v komi. Praviš, da vsi čutimo enako, da je to pogojeno s telesnimi funkcijami. Do njega pride ena super bejba, omamna že samo na pogled. Se prikloni ( vsi dohtarji gledajo postrani pod miniko, dohtarce zavijajo z očmi ) in ga počasi nežno poljubi. On pa nič. Kako, da ni nič čutil, če je to čutenje povezano s telesnimi funkcijami ? in ne s predstavami, ki jih on konkretno o tem poljubu drži. Menda je tudi očitno, da gej čuti drugače. Kaj pa čuti moški, ki misli, da ga poljubla beja pa ga poljublja tip ali obratno. Vse je stvar predstave, ki jo nosiš v glavi. Telo zgolj omogoča bivanje v tej predstavi. Kako potem vsi enako čutimo ? p.s; če koga moti besedičenje. najdete ga tudi v vseh knjigah Procesi občutenja potekajo pri vseh enako.Kaj ti ni jasno? Seveda pa je pri vsakemu intenziteta občutenja drugačna-odvisno od kulture,vzgoje,okolice,genov,zavedanja itd. In kako ti veš,da tale tipček v komi sploh kaj čuti? To da zdravniki vidijo,da bi lahko tale modelček kaj čutil,še ne pomeni,da on dejansko kaj čuti. <morda pa res ne čuti nič... Kaj pa čuti moški, ki misli, da ga poljubla beja pa ga poljublja tip ali obratno. Vse je stvar predstave, ki jo nosiš v glavi. Telo zgolj omogoča bivanje v tej predstavi. Kako potem vsi enako čutimo ? Moški čuti strast, (pa naj ga poljublja moški/na videz ženska ali pa če ga poljublja res ženska).Ta strast ni nič kaj drugačna od tiste,ki bi jo občutil, če bi poljubljal dejansko žensko.Seveda pa potem ko izve resnico občuti sram-ki pa je odziv na neke predstave,ki jih imamo. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 14. avgust 2008 Prijavi Deli 14. avgust 2008 Ja procesi že potekajo enako, se strinjam. Ampak a to tudi pomeni, da na koncu čutimo enako ? Sicer lahko z besedo rečeš - vsi čutijo veselje. Pa bo za enega veselje presketajoča lahkotna dejavnost, za drugega neskončnost vibrajočega smeha. Enako lahko rečeš za strah itd. Ampak to je samo beseda, ki opisuje čutenje. Tle res ne vidim ničesar, kar bi opisovalo, da strah naprimer enako čutimo, da ga enako doživljamo. Torej, da tisto energijo, ki jo beseda opisuje doživljamo enako. Sej veš kva sprašujem, ane. Kako dva eno emocijo ali stvar čutita enako. Ne zanimajo me enaki procesi, ki se dogajajo ampak tisto kar čutiš. Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 14. avgust 2008 Prijavi Deli 14. avgust 2008 še kar gonite in gonite ... po resnici povedano, se mi zdite budale, da premlevate tako vprašanje. koliko odvečnega časa mora imeti človek in kako boring mu mora biti ... whatever ... da se ubada z nesmiselnimi vprašanji? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 14. avgust 2008 Prijavi Deli 14. avgust 2008 al pa samo proba delovat med različnimi razmišljanji ljudi Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 14. avgust 2008 Prijavi Deli 14. avgust 2008 Ja procesi že potekajo enako, se strinjam. Ampak a to tudi pomeni, da na koncu čutimo enako ? Sicer lahko z besedo rečeš - vsi čutijo veselje. Pa bo za enega veselje presketajoča lahkotna dejavnost, za drugega neskončnost vibrajočega smeha. Enako lahko rečeš za strah itd. Ampak to je samo beseda, ki opisuje čutenje. Tle res ne vidim ničesar, kar bi opisovalo, da strah naprimer enako čutimo, da ga enako doživljamo. Torej, da tisto energijo, ki jo beseda opisuje doživljamo enako. Sej veš kva sprašujem, ane. Kako dva eno emocijo ali stvar čutita enako. Ne zanimajo me enaki procesi, ki se dogajajo ampak tisto kar čutiš. Verjemi,da čutimo enako....Nismo si tako različni...Ko se nekdo smeje tvoji šali ter čuti ob tem veselje, le to ne občuti ekstremno drugače kot ti,ki se smeješ njegovi šali.Le da se on morda smeje na ves glas,da se sliši skozi 3 mize,ti pa se morda nasmihaš sramežljivo,ker nisi tako energičen kot on po naravi... Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 14. avgust 2008 Prijavi Deli 14. avgust 2008 Verjemi,da čutimo enako....Nismo si tako različni...Ko se nekdo smeje tvoji šali ter čuti ob tem veselje, le to ne občuti ekstremno drugače kot ti,ki se smeješ njegovi šali.Le da se on morda smeje na ves glas,da se sliši skozi 3 mize,ti pa se morda nasmihaš sramežljivo,ker nisi tako energičen kot on po naravi... Verjemi ? sej ne berem SP Torej mi ne znaš povedat kako vsi čutimo enako ? Znaš mi pač dat primer skozi katerega naj bi jaz to dojel. A ti veš, da je zavedanje, da vsi čutimo drugače osnova posameznikove privatnosti. Osnova sploh za zavedanje kako spoštovat posameznikovo idejo. Če ne štekaš tega potem lahko le vedno znova in znova hodiš po tujih vrtovih brez pravega spoštovanja ( beri samospoštovanja ) misleč, da dejansko o drugih nekaj veš, ker pač domnevaš, da čutijo enako kot ti. Dva ne morta isto doživljat sveta, ker nimata istega programa. Lahko podobno doživljata, enako nikoli. Res ne vem kaj je tle tko težkega za dojet. Ali drugače, res ne vem - kaj je v tem mišljenju napačno. p.s; drugače je z 0, ker le ta nima kvalitet sploh .... zato je absoluten Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
h3x0r 14. avgust 2008 Prijavi Deli 14. avgust 2008 Ja to tudi jaz mislim ,.. vsak pač misli po svoje. Citiraj Mp3 download Glasba Igre Igre igrice,.. Smeh slike Video posnetki Vici Chat Spletni imenik Lestvica Ozadja Vreme po svetu Proxy Shrani Video iskalnik Msn Zabaven blog Download datotek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.