Skoči na vsebino

bog je od vedno

mici59

Recommended Posts

Še vedno nisi odgovorila.

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/g020.gif

Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo.

Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku.

Doživljamo sedanji trenutek.

Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan.

Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne.

Samo danes lahko delujemo.

Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj.

Luis L. Hay - Moč je v tebi

Deli na socialnih omrežjih

Nimam razloga, da bi verjel, da je Jezus umrl za naše - med drugim tudi moje grehe. Mislim, da nima nič z njimi.

Ja, za svoje grehe bomo sami plačali in odgovarjali. Gre pa pr Jezusu zato, da je s svojo žrtvijo odplačal breme človeštva in s tem odpru pot, ki je pred tem bila za človeštvo neobstoječa. Zatorej vedi, da druge poti ni kot Njegova. Le kako bi bila - če šele po njem obstaja.

Ful priročno za strah pred avtoriteto, za strah pred božjo kaznijo, za strah pred neuspehom. Pa pol k končno spoznaš tudi za krivdo in obžalovanje ter končno izgubo notranje svobode in spoznanja lastnega Namena. Jezus ima svojo vrednost in svoj pomen - ni pa treba, da služi strahu in krivdi.

Brez podpisa

vidim,da razumeš,vidim za koga navijaš,hvala ker me sleddiš ,ne vem pa komu se prilizuješ,poskrbi vendar zase

Al citat, al pa neumnost; normalnga odgvora pa nikakor nobenga ...

la

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

dokler je človek povezan z grehom,Boga ni v bližini

xrolleyesx Pol bog ne ve, da si naredu greh, če ga ni blo zravn?

res je vsi smo unikati,ampaksmo božji otroci ali pa ne

Kokr vem, smo vedno bli VSI božji otroci. Ne pa eni ja eni ne. Kr neki klamfaš. :o|o:

nosorog jaz tak trdim da je marijo eden na šverc napumpal ( zdej a je bil to joško al, pustmo, on je itab bil en lalek) in ker je to bil v tistih časih strahoten greh ( spomnimo se - kamenjanje in takšno) se je bejba fenomenalno znašla....nekih konkretnih postopkov za preverjanje devištva tak niso poznali, kvečjemu bi se lahko našel kak " preverjalec" ki bi potrdil da ni več devica x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

jaz tak trdim da je marijo eden na šverc napumpal ......

men se tut tako zdi.....po moje so ga prej žural, pa se niti ni dobr spomnla kdo....

Norost je vcasih najvecja modrost…

Kokr vem, smo vedno bli VSI božji otroci. Ne pa eni ja eni ne. Kr neki klamfaš. :o|o:

xrolleyesx :palec:

Kaj pa če si je Mici za pokoro naložila,da prepiše Sveto pismo

Zdej nas bo en čas pustila da se "staramo", pol bo pa spet kkšno kost vrgla. xrolleyesx

nosorog jaz tak trdim da je marijo eden na šverc napumpal ( zdej a je bil to joško al, pustmo, on je itab bil en lalek) in ker je to bil v tistih časih strahoten greh ( spomnimo se - kamenjanje in takšno) se je bejba fenomenalno znašla....nekih konkretnih postopkov za preverjanje devištva tak niso poznali, kvečjemu bi se lahko našel kak " preverjalec" ki bi potrdil da ni več devica x:Dx

pametna punca xrolleyesx x:o)x

Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne.

saj ni čudno.da se mozirje prazni s svojimi avtohtonimi prebivalci ,vanj pa se naseljujejo oni naši bratje,imaš ti devištvo preverjeno ejjeejej Todika,pa še poznam te

xrolleyesx :palec:

Zdej nas bo en čas pustila da se "staramo", pol bo pa spet kkšno kost vrgla. xrolleyesx

pametna punca xrolleyesx x:o)x

tudi vsi majhni psi bodo razkrinkani

Al citat, al pa neumnost; normalnga odgvora pa nikakor nobenga ...

la

od tebe bi pa človek malo več....lp

ti klamfaš spuščas se v debate brez osnov lp

Valjda.

od tebe bi pa človek malo več....lp

Hm, zanimivo je morda to, da moje mnenje ni osamljeno. Če se ozrem po prispevkih ostalih, težko najdem koga, ki ne misli, da pišeš al citate al pa bedarije, sam da so uporabil za izraz svojga mnenja druge besede.

Se pravi - al je z vsemi nami kaj narobe, al pa bi se morala nad svojem izvajanjem ipak mal zamislit.

la

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Valjda.

Hm, zanimivo je morda to, da moje mnenje ni osamljeno. Če se ozrem po prispevkih ostalih, težko najdem koga, ki ne misli, da pišeš al citate al pa bedarije, sam da so uporabil za izraz svojga mnenja druge besede.

Se pravi - al je z vsemi nami kaj narobe, al pa bi se morala nad svojem izvajanjem ipak mal zamislit.

la

bodi malo bolj možat in ne glej na množino komentarjev,saj nisi ovca in najbrž nimaš črednega nagona lp

tudi vsi majhni psi bodo razkrinkani

ja? a to ti mene? x:o)x :xx!:

a se migoče ti skrivaš za masko....nimaš khm....da bi bla odkrita :xx!: x:o)x

že dva dni te sprašujem pa nimaš tolk korajže da bi povedala v katero versko skupnost spadaš :xx!: :vragec:

x:o)x morm še mal popravt:

drugače pa...s tabo se ne splača bockat, maš tolk sprane možgane, da nisi sposobna nč konkretnega povedat, razen citatov. To pa vsak bučko zna.

ja? a to ti mene? x:o)x :xx!:

a se migoče ti skrivaš za masko....nimaš khm....da bi bla odkrita :xx!: x:o)x

že dva dni te sprašujem pa nimaš tolk korajže da bi povedala v katero versko skupnost spadaš :xx!: :vragec:

x:o)x morm še mal popravt:

drugače pa...s tabo se ne splača bockat, maš tolk sprane možgane, da nisi sposobna nč konkretnega povedat, razen citatov. To pa vsak bučko zna.

kuham.....

kuham.....

Kaj? x:Dx

Pasulj mogoče... x:px

Glede na tvoje "produkte" tu noter mislim da je to... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a040.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/e040.gif

x:Dx x:Dx x:Dx x:px :palec: x:Xx

:lol: Todi, cvrla se boš v peklu. x;)x

No, vsekakor lahko rečemo, da je bla Marija dvojček, k je bla tko presnet prebrisana. x:o)x

Potem je bil Jožef verjetno kakšen kozorog ali pa tehtnica, mogoče riba... x?x x8Dx x:o)x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Bolj ko berem miciXY imam občutek da duh nekoga drugega straši tu noter z njenim imenom... x?x :eek:

Ne sveti duh, samo duh... http://www.cosgan.de/images/midi/engel/d010.gif

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Bolj ko berem miciXY imam občutek da duh nekoga drugega straši tu noter z njenim imenom... x?x :eek:

Ne sveti duh, samo duh... http://www.cosgan.de/images/midi/engel/d010.gif

joj ,pa si možakar v letih,pa pišeš,kot komunistišni novinarji,ki jih nekaj straši

Jaz sem pa samo radovedna, Mici, kolk si pa ti kaj stara pa kaj rece tvoja druzina, starsi verjetno, po moje še nisi tako stara, da bi imela svojo, a? Spominjas me cist na eno, ki je tukaj trenutno potihnila. (ki je omenjala neke kmetice...da nic ne delajo al kaj...)

ne vem ,kam te vleče,prijavila sem se15,junija pvič in zadnjič

Mici:

"bodi malo bolj možat in ne glej na množino komentarjev,saj nisi ovca in najbrž nimaš črednega nagona lp;

joj ,pa si možakar v letih,pa pišeš,kot komunistišni novinarji,ki jih nekaj straši"

_________

Domnevam, da bi lahko "Mici" bil - bila alterego od nekoga. Kateri je že nekaj časa na forumu...

Mogoče se bomo pa še smejal. Ni pa nujno. Zgolj domneva.

tebe pa vsezkoziopazujem,ali si poln dejanskega znanja ,kar verjetneje bi bil prevrlik kompliment,ali si nek sfaliran filozof,ali bluziš iz kakšnih knjig,ničesar pametnega,nič konkretnega

Mantis ni mi treba odgovarjat človeku,ki ga ne poznam

vidim,da tudi odhajaš in,,,,

in kje si ti vzela,da ne znam zagovarjat,ti ne znaš vprašat,zato tudi odhajaš,zdaj si obiskala še to temo si zdaj popolna

in kje si ti vzela,da ne znam zagovarjat,ti ne znaš vprašat,zato tudi odhajaš,zdaj si obiskala še to temo si zdaj popolna

in tudi jaz o tebi nič ne vem,kje so pa tvoji podatki,tipično za današnje ljudi,da streljajo kozle sem ter tja

Spravi se hitro s svojim nasprotnikom,dokler si z njim še na poti,da te nasprotnik ne izroči sodniku,sodnik pa pazniku in te ne vržejo v ječo. Resnično,povem ti ne prideš od tam,dokler ne plačaš vse do zadnjega novčiča}Mt.5,25,26}

Spremljala sem to temo in tudi cakala na odgovore, ki jih ni blo, ampak odhajam pa jaz nikamor, ne vem, kaj si zmisljujes.

Jaz se skrivam tako kot ti, ampak zarad ukvarjanja z astrologijo, ker hocem anonimnost na nasi vasi oz. v nasi fari, ne pa domacini to izvedo, no nekaj casa sem jih imela javno, da so forumovci vidli, ampak upam pa se vsaj povedat za razliko od tebe, da jih imam kmalu tocno 31 let pa pol in po tvoji starosti sem tebe vprasala.

Ker nikamor ne odhajam, imam seveda vprasanje, ce obstaja kak citat o vedezevanju in astrologiji, obstaja jih vec, ampak kerega spostuje tvoja t.i. vera.

Povej še kaksno o nasprotniku, a on pa ne bo nic placal? samo ti se moras spravljat z njim? po moje morta oba letet v jeco, ce se ne spravita, kaj se pa to pravi, da bi samo en od njiju najebal :eek:

kakšna vprašanja si pa ti meni postavila

joj ,pa si možakar v letih,pa pišeš,kot komunistišni novinarji,ki jih nekaj straši

Micka, razumevanje napisanega ti očitno dela probleme, pa naj gre za sveto pismo ali objave v tej temi... xrolleyesx http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a015.gif

Napisal sem straši, ne pa da tudi prestraši koga... http://www.cosgan.de/images/midi/frech/a040.gif

Očitno tvoje poznavanje slovnice in slovenskega jezika ni na takem nivoju da bi ti omogočalo razlikovanje med tema dvema pojmoma... x;)x x8Dx

no žensk se ne sprašuje po starosti

To res ne, ni ne lepo ne vljudno, ampak kaj ima to veze s tabo... x?x http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/s065.gif

Mii, kaj pa drugac mislis o tem, da je zadnji rajnki papez rekel: "Pekel po smrti ne obstaja v obliki ognja."

In :" Vsak clovek, ki je dober, posten, deloven in skrbi za svojo druzino, porocen, pride v nebesa, cetudi ne hodi k masi in ni veren. "

ok x:Dx

za pridit v nebesa je to premalo,pa si rekla,da spremljaš temo ,no vseeno z dobrimi deli se ne moreš odkupiti{seveda,moram opozoriti,da vsi delamo,no vsaj trudimo,da delamo dobra dela}in ne prideš v nebesa,verni moramo biti,sicer spet ni nič,stvar je bolj kompleksna kot se zdi,stari papež pa je rkc naredil več škode kot koristi,ampak mene ne zanima rkc,ampak gospod Jezus lp

To res ne, ni ne lepo ne vljudno, ampak kaj ima to veze s tabo... x?x http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/s065.gif

prej so me vprašali.ne slediš lp

Blagor njim,katerih pot je popolna,ki hodijo v Gospodovi postavi.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...