Mick 26. julij 2007 Prijavi Deli 26. julij 2007 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 26. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 26. julij 2007 In si z navdušenjem ugotovila, kak smo Pirančani verni, ker vsakega ko nekaj vprašaš, na primer koliko je ura, nagne glavo proti tebi in reče molim.bili smo Kopru na koncertu,popoldne smo se kopali v Fiesi,če veš kje je to Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 26. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 26. julij 2007 Potem pa bomo mi,ki živimo in bomo ostali,skupaj z njim odneseni na oblakih v zrak,nasproti Gospodu,tako bomo zmeraj z Gospodom.{1.Tesaloničanom4,17} Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 26. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 26. julij 2007 In si z navdušenjem ugotovila, kak smo Pirančani verni, ker vsakega ko nekaj vprašaš, na primer koliko je ura, nagne glavo proti tebi in reče molim.prijazni ljudje so v Piranu,posebej Dolores Mohorič,če si pirančan,pa povej kdo jeto Jezus ljudi ljubi,ker so Božja stvaritev.Vse brez razlike in izjeme in takšne kot smo.Ljubi nas s popolno ljubeznijo,od srca. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
XaBelle 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 sem resnično zelo vesela,da me vprašaš o tem,namreč večina vem napamet,ampak ne celotno besedilo,vem pa na pamet,kje bom kaj našla,se pravi,avtorje, vem ,kje moram iskati,verjetno še kaj napišem,lepo se imej,citati in nasploh vsebina Svetega Pisma je osnovno vodilo v življenju,se pa te knjige verjetno premalo poslužujemo.lp men se pa zdi v svetmu pismu in v vsaki veri nasploh prevec protislovja. spostujem staro zavezo, ker je to zidovska zgodovina. dodatki in napihovanje resnice v svetem pismu pa me motijo, zato ga ne berem. SVAKA TI CAST, DA VSE TO TOK POZNAS!!!! :palec: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 27. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 27. julij 2007 men se pa zdi v svetmu pismu in v vsaki veri nasploh prevec protislovja. spostujem staro zavezo, ker je to zidovska zgodovina. dodatki in napihovanje resnice v svetem pismu pa me motijo, zato ga ne berem. SVAKA TI CAST, DA VSE TO TOK POZNAS!!!! :palec:Pri Gospodu Jezusu ni nikoli bilo in nikoli ne bo protislovij,zato te moram tu popraviti,verjetno marsikaj ne razumeš ker vsebuje simboliko,ki jo zaznaš z poglobljeno vero.Sveto Pismo je ena najlepših knjig.lahko ti kaj pomagam razložiti,pa tudi sama moraš brati najprej novo zavezo,recimo Janezov evangelij.lepo se imej v prekrasnem poletju in oglasi se še kaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 Kdor ljubi, bo ljubljen. Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 Bog je umrl -- naj živi Bog! Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 V Ljubljani je ful prijazen Janez Novak, če si Ljubljančanka povej kdo je to!A da ti prišepnem tale prijazni Janez nima svojga evangelija, lahko mu pa rečem da ga napiše. LOL Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 27. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 27. julij 2007 V Ljubljani je ful prijazen Janez Novak, če si Ljubljančanka povej kdo je to!A da ti prišepnem tale prijazni Janez nima svojga evangelija, lahko mu pa rečem da ga napiše.Gospa Dolores ima gostilnico Fontana,ampak ti nisi Pirančan,mogoče zaradi image-a. Kdor ljubi, bo ljubljen. Bog je umrl -- naj živi Bog! tole ne drži,Bog ni nikoli umrl,lahko te pa zapusti,bognedaj lp Kdor ljubi, bo ljubljen. seveda moraš najprej imeti sebe rada Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 če sam pomislim, da sem bila nekaj let nazaj čisto podobna mici :OO!: še dobr, da sem dobla brco v rit...pa da sem šla eno krakec naprej Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 27. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 27. julij 2007 če sam pomislim, da sem bila nekaj let nazaj čisto podobna mici :OO!: še dobr, da sem dobla brco v rit...pa da sem šla eno krakec naprej pa opiši kakšna si,sicer me vprašaj kakšna sem jaz,ne moreš me enačiti s sabo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 prazzaprav te dojemam nekoga, ki živi življenje dobesedno po sv, pismu..ki ne sprejema ničesar dugega kot to...prava verna katoličanka....ali je črno ali belo....vmesne poti ninekoč sem tudi to sama bila...sam pa sem po določenih dogodkih spremenila mnenje...in dopustila, da imamo vsi prav....kot budisti, katoliki, gnostiki, hinduici islmisti(ajde pustimo pri miru razna negativna gibanja)...kdo pa smo mi, da lahka zagovarjamo absolutno resnico? da je moj prav bol vredn od tvojegavsi smo ena taka razgibana mavrica, ki ima delno pravkar je pa dejansko res, bomo pa itak zvedl, ko bomo umrli edino kar ti dam prav, da bog je..v kakršni koli obliki, ki jo vsak posameznik vidivse ostalo je pa od samega posameznika odvisn kako to vidivsake oči imajo svojega malerja Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 27. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 27. julij 2007 prazzaprav te dojemam nekoga, ki živi življenje dobesedno po sv, pismu..ki ne sprejema ničesar dugega kot to...prava verna katoličanka....ali je črno ali belo....vmesne poti ninekoč sem tudi to sama bila...sam pa sem po določenih dogodkih spremenila mnenje...in dopustila, da imamo vsi prav....kot budisti, katoliki, gnostiki, hinduici islmisti(ajde pustimo pri miru razna negativna gibanja)...kdo pa smo mi, da lahka zagovarjamo absolutno resnico? da je moj prav bol vredn od tvojegavsi smo ena taka razgibana mavrica, ki ima delno pravkar je pa dejansko res, bomo pa itak zvedl, ko bomo umrli edino kar ti dam prav, da bog je..v kakršni koli obliki, ki jo vsak posameznik vidivse ostalo je pa od samega posameznika odvisn kako to vidivsake oči imajo svojega malerja življenje po Svetem PISMU ni enostavno in se mu stežka približamo,ampak se da,vendar tudi mi,oziroma jaz pridem v skušnjave ,ampak se jih že v naprej izogibam,nikoli nobenega ne maltretiram,čeprav vem,da se bodo sedaj vsuli name z razno raznimi opazkami.Da ti pojasnim,da nisem katoličanka,ampak samo kristjanka,kar pa ni vseeno,zate pa mislim,da v trenutkih ko si opustila Boga nisi imela dovolj velike vere in strpnosti,pa verjetno tudi nikogar,ki bi ti stal ob strani,pa ti povem ,se splača malo potruditi in vztrajati,tudi jat spoštujem vse vere,ampak ko si enkrat z Jezusom je življenje šele čarobno.lepo se imej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 no tu sma si pa različne.....edini pametni stavek..za mene seveda..je...ljubi svojega blijžnjega kakor sam sebe.....tu notri je vse za mene je jezus samo prerok nič več in nič manj...samo človek..in ne bogtu se strinjam z islamom...bog je samo eden in nisem zgubila vere v boga...sem bila na najboljši poti...ampak nisemampak verujem samo v boga in angle...vse ostalo mi ni pomembnone jezus, ne marija, ne buda, ne nevekdo js sem samo preverila svoje temelje, svoje zidove vere..in kar mi ni všeč menjujem....mogoče se motim..mogoče se ti....ampak to ni bistvenega pomenavsak ima prav, dokler se drži zgoraj povdarjenega stavka Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 27. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 27. julij 2007 no tu sma si pa različne.....edini pametni stavek..za mene seveda..je...ljubi svojega blijžnjega kakor sam sebe.....tu notri je vse za mene je jezus samo prerok nič več in nič manj...samo človek..in ne bogtu se strinjam z islamom...bog je samo eden in nisem zgubila vere v boga...sem bila na najboljši poti...ampak nisemampak verujem samo v boga in angle...vse ostalo mi ni pomembnone jezus, ne marija, ne buda, ne nevekdo js sem samo preverila svoje temelje, svoje zidove vere..in kar mi ni všeč menjujem....mogoče se motim..mogoče se ti....ampak to ni bistvenega pomenavsak ima prav, dokler se drži zgoraj povdarjenega stavkaJezus je edini in resnični in pravi Bog,to ti lahko zagotovim,ne bom ti zdaj iskala dokaze,seveda če si apriori proti,potem je tudi mojih besed škoda,tudi jaz se s koranom v marsičem strinjam,angeli so samo pomožni delavci v stvarstvu in ti ne morejo pomagati,tudi to razložim,če želiš,je pa življenje z JEZUSOM edina prava pot,kar veš tudi ti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 mogoče je jezus neka kar je za mene BOGvsaka ma po svoji strani prav Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 27. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 27. julij 2007 mogoče je jezus neka kar je za mene BOGvsaka ma po svoji strani prav ,,,,njihovi so očaki in iz njih po mesu izhaja Kristus,Bog ,ki je nad vsem,slavljen na veke,amen{Rimljanom9,5} ,,,,,,,ko pričakujemo,da se bosta uresničila blaženo upanje in pojavitev slave velikega Boga in našega odrešenikaJezusa Kristusa,ki je dal sam sebe za nas,da bo nas odkupil,,,{PISMO TITU2,13} IN ŠE IN ŠE lepo se imej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 poznam sv. pismo zelo doro.....mogoče je za nekatere vodilo....za nekatere ne......svobodna volja tudi ti bodi sončno Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 ,,,,njihovi so očaki in iz njih po mesu izhaja Kristus,Bog ,ki je nad vsem,slavljen na veke,amen{Rimljanom9,5} ,,,,,,,ko pričakujemo,da se bosta uresničila blaženo upanje in pojavitev slave velikega Boga in našega odrešenikaJezusa Kristusa,ki je dal sam sebe za nas,da bo nas odkupil,,,{PISMO TITU2,13} IN ŠE IN ŠE lepo se imej A ti kaj svojega tudi znaš povedat ali je čredni nagon premočen, da bi se podala takšnemu "podvigu" naproti? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 27. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 27. julij 2007 poznam sv. pismo zelo doro.....mogoče je za nekatere vodilo....za nekatere ne......svobodna volja tudi ti bodi sončnoče pa ga dobro poznaš{s.p.},potem je preveč neznank ZATE in tudi zame,ampak,,,,, A ti kaj svojega tudi znaš povedat ali je čredni nagon premočen, da bi se podala takšnemu "podvigu" naproti?kaj boš pa ti povedala,razen da si črede tako kot jaz in še marsikdo,pa ti povej,kaj sem napisala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 V bistvu sploh ne vem, kaj točno palamudiš. Kaj če bi zraven svete bukve še malo pravopis začela študirat? Bi te ljudje mogoče celo razumeli ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 27. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 27. julij 2007 V bistvu sploh ne vem, kaj točno palamudiš. Kaj če bi zraven svete bukve še malo pravopis začela študirat? Bi te ljudje mogoče celo razumeli ... manjka iz.pa ti meni povej,kaj pomeni NOČNIK brez,da kam pogledaš,joj,kam me speljete v mizerijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 manjka iz.pa ti meni povej,kaj pomeni NOČNIK brez,da kam pogledaš,joj,kam me speljete v mizerijokje manjka iz? Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 27. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 27. julij 2007 kje manjka iz?iz črede Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.