Skoči na vsebino

bog je od vedno

mici59

Recommended Posts

A nazaj v ovco? Njet. Mi nekak ne diši več. Ti pa še kr vztrajaš, a? Sej, vztrajnost je lepa čednost, pravjo. Pa tud, če ti tko paše, je čist ok. Sej s tem nobenmu ne škodiš, razen sebi, mogoče, ker s tem omejevanjem velik lepga zamudiš. Hkrati pa mogoče velik lepga doživiš, ker si tok prepričana, da je Bog tisto pravo. In te to mogoče dejansko zadovoljuje, da si celo srečna. :palec:
Deli na socialnih omrežjih

A nazaj v ovco? Njet. Mi nekak ne diši več. Ti pa še kr vztrajaš, a? Sej, vztrajnost je lepa čednost, pravjo. Pa tud, če ti tko paše, je čist ok. Sej s tem nobenmu ne škodiš, razen sebi, mogoče, ker s tem omejevanjem velik lepga zamudiš. Hkrati pa mogoče velik lepga doživiš, ker si tok prepričana, da je Bog tisto pravo. In te to mogoče dejansko zadovoljuje, da si celo srečna. :palec:

smo bili v torek v Kopru na koncertu Dan D,NIČ NE ZAMUJAM

Joj, si neumna in nerazgledana. xrolleyesx

A ni to samoumevno, glede na to, kakšen vpliv imam na tebe? :o|o:

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

OKROG ALBUMA PA TOLE,NAJBRŽ NAM JE VSEM VŠEČ{TO JE SIMBOLIKA,KI JE VČASIH NISI RAZUMELA}TI JA PIKICA

Ja, sej mende sem res bolj bukova, nerazgledana in (sm vmes girlyjin post vidla) neumna. (hvala, girly! xsrcx )

ampak glede na to, Mici, da si krščanska duša, veš, da se slabosti človeku ne oponaša! :o|o:

Ja, sej mende sem res bolj bukova, nerazgledana in (sm vmes girlyjin post vidla) neumna. (hvala, girly! xsrcx )

ampak glede na to, Mici, da si krščanska duša, veš, da se slabosti človeku ne oponaša! :o|o:

vse je mogoče,kar glavo pokonci

Ti si, po mojem mnenju noj. Zakaj....ker imaš glavo zarito v pesek (to predstavlja tvojo slepo vero v boga in nezmožnost, da bi dopustila, da se motiš).

Jst sm pa sončnica, ki glavo štrli visoko v zrak in jo nastavlja sončku. x;)x

Pa ni blo mišljeno žaljivo, da ne bo pomote. Samo dokazujem, da mi simbolika gre. x:Dx

Ti si, po mojem mnenju noj. Zakaj....ker imaš glavo zarito v pesek (to predstavlja tvojo slepo vero v boga in nezmožnost, da bi dopustila, da se motiš).

Jst sm pa sončnica, ki glavo štrli visoko v zrak in jo nastavlja sončku. x;)x

Pa ni blo mišljeno žaljivo, da ne bo pomote. Samo dokazujem, da mi simbolika gre. x:Dx

jaz pa mislim,da si ti nojevka,ker imaš glavo zarito v pesek{ne veruješ v Boga in tudi nič ne dopuščaš,jaz pa sem sončnica,ki se dvigam v nebo k JEZUSU,pa imam na glavi klobuk,da me sonček ne opeče.tudi z moje strani ni mišljeno žaljivo in simboliko obvladam tudi pri branju S.P.

Neumna, nerazgledana, z lopatastimi nohti, pa še noj.

Pismo, Pika, skrajni cajt, da se pobereš s tega foruma. Vsak dan je slabše.

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Eh, kako lahko rečeš, da NE dopuščam, če je bil prvih 18 let skoz prisoten v mojem življenju? Ampak potem sem z lastno glavo prišla do spoznanja, da BOG ne more bit takšen, kot ga opisujejo. Ne more bit tako dober in ne vem kaj še vse, pa hkrati zatirat vse nagone, ki jih je človeku ustvaru? A nas pol jebe v glavo al kaj...si je mislu tkole: ''Evo, jst bom človeku vcepil željo po spolnosti, dobri hrani, pijači, ipd..., pol mu bom pa to prepovedal, pa nej se revež matra. Jst bom pa od daleč gledal in se neizmerno zabaval, ob vsej slabi vesti in zmedi, ki sem jo povzročil...''

Po moje bi to sam en prasec lahko naredil. Lutke zase, da mu ni dolgčas. Pa ta bulšit s svobodno voljo...kakšna svobodna volja, če je kao že vse v naprej določeno?

Ne maram, da me nekdo tak vodi. Al sva enakopravna al nej se pa spoka. Če bi to hotla, bi šla med muslimane živet, da bi me pokoraval svoji volji, pa bi mogla hodt okol v vreči od krompirja. :o|o:

Mici, Mici...sej mogoče boš sčasoma dojela. x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...