Zasavka 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 ni kej, dobra si! Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 27. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 27. julij 2007 ni kej, dobra si!drži se,poznam ZASAVKE,to so prave borke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 ja, borke, v pravem pomenu besede, kar pa mislim, da ti ne bi tolk odgovarjalo. Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 27. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 27. julij 2007 ja, borke, v pravem pomenu besede, kar pa mislim, da ti ne bi tolk odgovarjalo.zdaj ne vem,ali me žališ,ali med vami ni vernic, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 nč ne žalim, vernica pa tud nisem, sam zanimalo me je, kje manjka tisti IZ Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 27. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 27. julij 2007 nč ne žalim, vernica pa tud nisem, sam zanimalo me je, kje manjka tisti IZoprosti potem,lepo,da si pokukala malo na ta post Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 Spet zabavno tukaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 27. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 27. julij 2007 Spet zabavno tukaj. kje si ti vernica moja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 a ne? Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 kje si ti vernica moja Ja, tuki sem. A rabš pomoč al kaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 27. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 27. julij 2007 Ja, tuki sem. A rabš pomoč al kaj? povej kaj je kaj novega,si se že spreobrnila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 A nazaj v ovco? Njet. Mi nekak ne diši več. Ti pa še kr vztrajaš, a? Sej, vztrajnost je lepa čednost, pravjo. Pa tud, če ti tko paše, je čist ok. Sej s tem nobenmu ne škodiš, razen sebi, mogoče, ker s tem omejevanjem velik lepga zamudiš. Hkrati pa mogoče velik lepga doživiš, ker si tok prepričana, da je Bog tisto pravo. In te to mogoče dejansko zadovoljuje, da si celo srečna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 Pikin najljubši album: Sex is my religion. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 27. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 27. julij 2007 A nazaj v ovco? Njet. Mi nekak ne diši več. Ti pa še kr vztrajaš, a? Sej, vztrajnost je lepa čednost, pravjo. Pa tud, če ti tko paše, je čist ok. Sej s tem nobenmu ne škodiš, razen sebi, mogoče, ker s tem omejevanjem velik lepga zamudiš. Hkrati pa mogoče velik lepga doživiš, ker si tok prepričana, da je Bog tisto pravo. In te to mogoče dejansko zadovoljuje, da si celo srečna. smo bili v torek v Kopru na koncertu Dan D,NIČ NE ZAMUJAM Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 Girly, a ni to tvoj? smo bili v torek v Kopru na koncertu Dan D,NIČ NE ZAMUJAMNo, sam, da se maš fajn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 Joj, si neumna in nerazgledana. A ni to samoumevno, glede na to, kakšen vpliv imam na tebe? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 27. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 27. julij 2007 OKROG ALBUMA PA TOLE,NAJBRŽ NAM JE VSEM VŠEČ{TO JE SIMBOLIKA,KI JE VČASIH NISI RAZUMELA}TI JA PIKICA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 OKROG ALBUMA PA TOLE,NAJBRŽ NAM JE VSEM VŠEČ{TO JE SIMBOLIKA,KI JE VČASIH NISI RAZUMELA}TI JA PIKICAJa, sej mende sem res bolj bukova, nerazgledana in (sm vmes girlyjin post vidla) neumna. (hvala, girly! )ampak glede na to, Mici, da si krščanska duša, veš, da se slabosti človeku ne oponaša! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 27. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 27. julij 2007 Ja, sej mende sem res bolj bukova, nerazgledana in (sm vmes girlyjin post vidla) neumna. (hvala, girly! )ampak glede na to, Mici, da si krščanska duša, veš, da se slabosti človeku ne oponaša! vse je mogoče,kar glavo pokonci Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 vse je mogoče,kar glavo pokonciJe rekel noj sončnici. Evo ti simbolizma. Če češ, ti ga razložim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 27. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 27. julij 2007 Je rekel noj sončnici. Evo ti simbolizma. Če češ, ti ga razložim. pa daj,da se bova vsaj tokrat razumeli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 Ti si, po mojem mnenju noj. Zakaj....ker imaš glavo zarito v pesek (to predstavlja tvojo slepo vero v boga in nezmožnost, da bi dopustila, da se motiš). Jst sm pa sončnica, ki glavo štrli visoko v zrak in jo nastavlja sončku. Pa ni blo mišljeno žaljivo, da ne bo pomote. Samo dokazujem, da mi simbolika gre. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 27. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 27. julij 2007 Ti si, po mojem mnenju noj. Zakaj....ker imaš glavo zarito v pesek (to predstavlja tvojo slepo vero v boga in nezmožnost, da bi dopustila, da se motiš). Jst sm pa sončnica, ki glavo štrli visoko v zrak in jo nastavlja sončku. Pa ni blo mišljeno žaljivo, da ne bo pomote. Samo dokazujem, da mi simbolika gre. jaz pa mislim,da si ti nojevka,ker imaš glavo zarito v pesek{ne veruješ v Boga in tudi nič ne dopuščaš,jaz pa sem sončnica,ki se dvigam v nebo k JEZUSU,pa imam na glavi klobuk,da me sonček ne opeče.tudi z moje strani ni mišljeno žaljivo in simboliko obvladam tudi pri branju S.P. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 Neumna, nerazgledana, z lopatastimi nohti, pa še noj. Pismo, Pika, skrajni cajt, da se pobereš s tega foruma. Vsak dan je slabše. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 Eh, kako lahko rečeš, da NE dopuščam, če je bil prvih 18 let skoz prisoten v mojem življenju? Ampak potem sem z lastno glavo prišla do spoznanja, da BOG ne more bit takšen, kot ga opisujejo. Ne more bit tako dober in ne vem kaj še vse, pa hkrati zatirat vse nagone, ki jih je človeku ustvaru? A nas pol jebe v glavo al kaj...si je mislu tkole: ''Evo, jst bom človeku vcepil željo po spolnosti, dobri hrani, pijači, ipd..., pol mu bom pa to prepovedal, pa nej se revež matra. Jst bom pa od daleč gledal in se neizmerno zabaval, ob vsej slabi vesti in zmedi, ki sem jo povzročil...'' Po moje bi to sam en prasec lahko naredil. Lutke zase, da mu ni dolgčas. Pa ta bulšit s svobodno voljo...kakšna svobodna volja, če je kao že vse v naprej določeno? Ne maram, da me nekdo tak vodi. Al sva enakopravna al nej se pa spoka. Če bi to hotla, bi šla med muslimane živet, da bi me pokoraval svoji volji, pa bi mogla hodt okol v vreči od krompirja. Mici, Mici...sej mogoče boš sčasoma dojela. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.