Ksenia 4. september 2007 Prijavi Deli 4. september 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 4. september 2007 Avtor Prijavi Deli 4. september 2007 Torej sem zgrešil point ?A misliš, da sem se sploh lotil natančne razlage napisanega?A ti je bolj všeč, če rečem, da človek počne to kar čuti ? Popisal celo stran, a sem jo že kdaj ? P.S: jaz ne vem kaj je Bog. Priznam. Si ničesar ne umišljam. P.S2: me pa zanima tvoja razlaga. Od mene pa strokovnosti ne moreš pričakovat na tem področju.kaj pa tipočneš potem,sem mislila,da si strokovno pojasnjeval,si pa direktnonam dan od Boga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
unis 4. september 2007 Prijavi Deli 4. september 2007 ta tema obstaja samo zato, ker si folk rad dopoveduje, kaj je prav.Ti mici si pa prfuknjena in to je ena od ena.Zdej pa lahko uleti ardent in pove iz oddaljenosti, kako smo vsi fajn.Pol lahk uleti mgd in pove, da je vse to le in samo božja volja.Sprijazni se.Tle je še nosorog z zobobolom in spet mici s svojimi idejami o svetem pismu.Groza, jezus te nima rad. Citiraj protestno masturbira na marsino sliko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 4. september 2007 Avtor Prijavi Deli 4. september 2007 ta tema obstaja samo zato, ker si folk rad dopoveduje, kaj je prav.Ti mici si pa prfuknjena in to je ena od ena.Zdej pa lahko uleti ardent in pove iz oddaljenosti, kako smo vsi fajn.Pol lahk uleti mgd in pove, da je vse to le in samo božja volja.Sprijazni se.Tle je še nosorog z zobobolom in spet mici s svojimi idejami o svetem pismu.Groza, jezus te nima rad.hvala za komplimente,naštel si nas ravno za ekipo malega nogometa,spremljaj še naprej tako vestno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 4. september 2007 Prijavi Deli 4. september 2007 kaj pa tipočneš potem,sem mislila,da si strokovno pojasnjeval,si pa direktnonam dan od Boga Jaz sem pisal po trenutni ideji, ker sem Prabhi hotel prikazat drugačen zorni kot, kot samo ta, da smo v srcih nečisti. Čutim, govorim, ker zato prihaja iz ust. Čutim v srcu. Namesto, da bi se s sabo ukvarjal se ukvarjam z brezveznostjo. Pač v smislu, da jesti hrano z umazanimi rokami ( kot greh ) ni primeljivo s tem kar počnemo v srcih. In tist, ki je to pisal je mislil: zakaj pa počnete kar počntene, če pa ste čisti v srcih.In zato so tud kritike tega napačne. Hotu je povedat, da počnemo stvari, ki jih čutimo, ki so ujete v nas. Če bi pa ti napisala svojo interpretacijo bi pa tudi blo fino. ta tema obstaja samo zato, ker si folk rad dopoveduje, kaj je prav.Ti mici si pa prfuknjena in to je ena od ena.Zdej pa lahko uleti ardent in pove iz oddaljenosti, kako smo vsi fajn.Pol lahk uleti mgd in pove, da je vse to le in samo božja volja.Sprijazni se.Tle je še nosorog z zobobolom in spet mici s svojimi idejami o svetem pismu.Groza, jezus te nima rad. Fauck you mene si pa zgrešil. No sej, če me nebi bi pa itka bil jezen nate. K, da sem jaz tok brezvezen. Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 4. september 2007 Prijavi Deli 4. september 2007 poglej saj tale forum ....prav vsak n more vsega komentirat.... besede iz Svetega Pisma,ki vemo kdo ga je pisal, o ti sveta preproščina viš, take ma cerkev rada...Jezus pa malo manj ta tema obstaja samo zato, ker si folk rad dopoveduje, kaj je prav.Ti mici si pa prfuknjena in to je ena od ena.Zdej pa lahko uleti ardent in pove iz oddaljenosti, kako smo vsi fajn.Pol lahk uleti mgd in pove, da je vse to le in samo božja volja.Sprijazni se.Tle je še nosorog z zobobolom in spet mici s svojimi idejami o svetem pismu.Groza, jezus te nima rad.Unis, LOL, polepšal si mi dan upam, da me boš poslal v kurac, k drgač bom na smrt užaljena Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 4. september 2007 Avtor Prijavi Deli 4. september 2007 o ti sveta preproščina viš, take ma cerkev rada...Jezus pa malo manj Unis, LOL, polepšal si mi dan upam, da me boš poslal v kurac, k drgač bom na smrt užaljena Jezus ,Jezus Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 4. september 2007 Prijavi Deli 4. september 2007 Občasno, v kakih določenih trenutkih, ko steče takšna zajebancija res gladko, me ima, da bi spet oživil inkvizicijske modrosti. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 4. september 2007 Avtor Prijavi Deli 4. september 2007 Občasno, v kakih določenih trenutkih, ko steče takšna zajebancija res gladko, me ima, da bi spet oživil inkvizicijske modrosti. ti bi pa lahko za rezervo bil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 4. september 2007 Prijavi Deli 4. september 2007 Što te sprečava Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 4. september 2007 Avtor Prijavi Deli 4. september 2007 Što te sprečava sjaj u tami Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 4. september 2007 Prijavi Deli 4. september 2007 sej je ql, Mici, sej bo Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
unis 4. september 2007 Prijavi Deli 4. september 2007 aja, unis je pa tista pizda k vse ve in vse nekam pošlje, sebe pa nikol ne tika s tisto palco, k mu žugajoči prst rečemo. Ah, cookie, dons ne.Dons ne. Citiraj protestno masturbira na marsino sliko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 4. september 2007 Prijavi Deli 4. september 2007 ...Ah, cookie, dons ne.Dons ne.Pol te pa dans ne maram Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 4. september 2007 Prijavi Deli 4. september 2007 Što te sprečava Ne vem kako napraviti satiro satire. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 5. september 2007 Avtor Prijavi Deli 5. september 2007 Ne vem kako napraviti satiro satire. ravno ,ko sem včera hotela dejansko argumentirati neke stvari je pa server ven vrglo do danes,a vam tudi smo si pa lahko tudi odahnili eden od druggega,kot ,da bi administratorji vedeli,da nas morajo malo izključiti,pa dober dan vsem tudi Prahba je dojela,da je vse odvisno od Boga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. september 2007 Prijavi Deli 5. september 2007 da je vse odvisno od BogaKrasna tolažba za vse, ki ne zmorejo prevzeti odgovornosti za svoja dejanja in njihove posledice, za svoje življenje...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prabha 5. september 2007 Prijavi Deli 5. september 2007 tudi Prahba je dojela,da je vse odvisno od BogaTo pa ni res! Vse je odvisno od NAS SAMIH!!! Krasna tolažba za vse, ki ne zmorejo prevzeti odgovornosti za svoja dejanja in njihove posledice, za svoje življenje...... Se popolnoma strinjam!! Citiraj http://www.atala.dhamma.org/pub/index.htm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 5. september 2007 Avtor Prijavi Deli 5. september 2007 Krasna tolažba za vse, ki ne zmorejo prevzeti odgovornosti za svoja dejanja in njihove posledice, za svoje življenje...... ti si malo prej košarko komentiral,sedaj bi pa kar o odgovornosti življenja,se mi zdi,da se na prvem boljše znajdeš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. september 2007 Prijavi Deli 5. september 2007 ti si malo prej košarko komentiral,sedaj bi pa kar o odgovornosti življenja,se mi zdi,da se na prvem boljše znajdeš mah....pa sej po svoje (ampak ZLO PO SVOJE)....je kr simpatichentak.....tipichen ateistneki bi....ampak she sam ne ve kaj.... x:Dx zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. september 2007 Prijavi Deli 5. september 2007 ti si malo prej košarko komentiral,sedaj bi pa kar o odgovornosti življenja,se mi zdi,da se na prvem boljše znajdešti pa cel čas sveto pismo komentiraš pa še enga tehtnega komentarja nis napisala..... In....to se ti res sam zdi. mah....pa sej po svoje (ampak ZLO PO SVOJE)....je kr simpatichentak.....tipichen ateistneki bi....ampak she sam ne ve kaj.... x:Dx zlomk.....tralalaAh, ne......jaz kar bi....naredim. Vi pa to bogu prepuščate.......Lenobe Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. september 2007 Prijavi Deli 5. september 2007 se mi zdi,da se na prvem boljše znajdeš In....to se ti res sam zdi. she tam se ne znajde najbl..... x:Dx vsaj prizna......lepo.... zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 5. september 2007 Avtor Prijavi Deli 5. september 2007 ti pa cel čas sveto pismo komentiraš pa še enga tehtnega komentarja nis napisala..... In....to se ti res sam zdi. Ah, ne......jaz kar bi....naredim. Vi pa to bogu prepuščate.......Lenobe probaj kaj razumeti,pa kljub tvoje ortodoksnem ateizmu,saj bi se kakšne besede tudi zate našle ali so se že Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. september 2007 Prijavi Deli 5. september 2007 Eto vidiš......funkcionalno nepismen zlomk Brat znaš, sam štekaš nič.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. september 2007 Prijavi Deli 5. september 2007 Brat znaš, sam štekaš nič.... brat je res bl pametn od mene.... x^x sam....vrag k ga nimam..... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.