Mick 5. september 2007 Prijavi Deli 5. september 2007 probaj kaj razumeti,pa kljub tvoje ortodoksnem ateizmu,saj bi se kakšne besede tudi zate našle ali so se žeEh, jaz te že probam razumeti, ti mene nikakor....... tvoj prav je edini prav, si kot bog. Pa kaj je to ortodoksen ateizem? Mal mi razloži kaki sn S pravimi besedami zame.... brat je res bl pametn od mene.... x^x sam....vrag k ga nimam..... x:Dx zlomk....tralala Štekam.....kriza to.....če si najpametnejši med brati, ki jih nimaš Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. september 2007 Prijavi Deli 5. september 2007 Mal mi razloži kaki sn S pravimi besedami zame.... H E P A N zlomk...... x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx ......tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. september 2007 Prijavi Deli 5. september 2007 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. september 2007 Prijavi Deli 5. september 2007 ha!te poznam k star dnar.... x:Dx zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 5. september 2007 Avtor Prijavi Deli 5. september 2007 a sta sposobna kaj več ,nista in to je žalostno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. september 2007 Prijavi Deli 5. september 2007 a sta sposobna kaj več ,nista in to je žalostno kontra..... x:Dx zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 5. september 2007 Avtor Prijavi Deli 5. september 2007 ja takšno civilizacijo je pustil za sabo komunistični orkan,ki je divjal desetletja,nobenih vrednost,materialistično ljubosumnost,nesterpne ljudi,vse to je pustil za sabo ta orkan,pa še bi lahko naštevli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. september 2007 Prijavi Deli 5. september 2007 ja takšno civilizacijo je pustil za sabo komunistični orkan,ki je divjal desetletja,nobenih vrednost,materialistično ljubosumnost,nesterpne ljudi,vse to je pustil za sabo ta orkan,pa še bi lahko naštevli ameriki se blizha nou....pete stopnje.... x:Dx banda komunajzarska.... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 5. september 2007 Prijavi Deli 5. september 2007 ravno ,ko sem včera hotela dejansko argumentirati neke stvari je pa server ven vrglo do danes,a vam tudi smo si pa lahko tudi odahnili eden od druggega,kot ,da bi administratorji vedeli,da nas morajo malo izključiti,pa dober dan vsem tudi Prahba je dojela,da je vse odvisno od BogaDobro nam je del oddih. Na Njemu svet visi. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. september 2007 Prijavi Deli 5. september 2007 Dobro nam je del oddih. Na Njemu svet visi. mam vchasih obchutek....de mu bl DOL visi.... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 5. september 2007 Prijavi Deli 5. september 2007 mam vchasih obchutek....de mu bl DOL visi.... x:Dx zlomk....tralalaTo je pa že višja zlomkologija...al pa nižja, kakor se vzame. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. september 2007 Prijavi Deli 5. september 2007 Na Njemu svet visi. To je pa že višja zlomkologija...al pa nižja, kakor se vzame. odvisno....iz chesa mu kaj dol visi.... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. september 2007 Prijavi Deli 5. september 2007 ja takšno civilizacijo je pustil za sabo komunistični orkan,ki je divjal desetletja,nobenih vrednost,materialistično ljubosumnost,nesterpne ljudi,vse to je pustil za sabo ta orkan,pa še bi lahko naštevli Zanimivo. Kar se naštetega tiče so v času, ko sem živel v komunističnem sistemu, v mojem okolju veljale vrednote kot so poštenost, pridnost, solidarnost, enakost pa še bi lahko naštevli , o materialistični ljubosumnosti skor ne duha ne sluha, tudi nestrpnosti ni bilo nič več kot danes.......Tko da.....zate so za vse bog pa komunisti krivi...... Da bi se človek vase zazrl, pa malo morgen......bog, sistem, politika, drugi ljudje itd.... so razlog njegovega nezadovoljstva. Pih.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 5. september 2007 Avtor Prijavi Deli 5. september 2007 Zanimivo. Kar se naštetega tiče so v času, ko sem živel v komunističnem sistemu, v mojem okolju veljale vrednote kot so poštenost, pridnost, solidarnost, enakost pa še bi lahko naštevli , o materialistični ljubosumnosti skor ne duha ne sluha, tudi nestrpnosti ni bilo nič več kot danes.......Tko da.....zate so za vse bog pa komunisti krivi...... Da bi se človek vase zazrl, pa malo morgen......bog, sistem, politika, drugi ljudje itd.... so razlog njegovega nezadovoljstva. Pih.... ne vem zakaj me po moško nasllavljaš,pa saj je vseeno,tepa vprašam eno vprašanje,če kdo zna odgovoriti in sicer zakaj so slovenske plače dvakrat manjše kot avstrijske Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. september 2007 Prijavi Deli 5. september 2007 Zanimivo. Kar se naštetega tiče so v času, ko sem živel v komunističnem sistemu, v mojem okolju veljale vrednote kot so poštenost, pridnost, solidarnost, enakost pa še bi lahko naštevli , o materialistični ljubosumnosti skor ne duha ne sluha, tudi nestrpnosti ni bilo nič več kot danes.......Tko da.....zate so za vse bog pa komunisti krivi...... Da bi se človek vase zazrl, pa malo morgen......bog, sistem, politika, drugi ljudje itd.... so razlog njegovega nezadovoljstva. Pih.... aha!!!!!vish....vish....vish.....pochas mi postajash ushech.... torej....po napisanem lahko mirne dushe sklepam, da si ti nezadovoljen sam s sabo izkljuchno zaradi sebe.... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 5. september 2007 Avtor Prijavi Deli 5. september 2007 aha!!!!!vish....vish....vish.....pochas mi postajash ushech.... torej....po napisanem lahko mirne dushe sklepam, da si ti nezadovoljen sam s sabo izkljuchno zaradi sebe.... x:Dx zlomk....tralalaglej o tem nebi govorila,ker se to dotika že intime,sploh pa nebi odgovarjala ljudem,ki ne zmorejo pravilne slovenščine,odgovori na vprašanje,da vidim kakšen frajer si Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. september 2007 Prijavi Deli 5. september 2007 glej o tem nebi govorila,ker se to dotika že intime,sploh pa nebi odgovarjala ljudem,ki ne zmorejo pravilne slovenščine,odgovori na vprašanje,da vidim kakšen frajer si ne pa nam!!!!!zanalashch!!!!k ne znam paravilne slovenshTine..... x:Dx ja sam tuki zhe trideset leta....naush ti meni da nem pojma o slovenshtina tojfl....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 5. september 2007 Avtor Prijavi Deli 5. september 2007 Zanimivo. Kar se naštetega tiče so v času, ko sem živel v komunističnem sistemu, v mojem okolju veljale vrednote kot so poštenost, pridnost, solidarnost, enakost pa še bi lahko naštevli , o materialistični ljubosumnosti skor ne duha ne sluha, tudi nestrpnosti ni bilo nič več kot danes.......Tko da.....zate so za vse bog pa komunisti krivi...... Da bi se človek vase zazrl, pa malo morgen......bog, sistem, politika, drugi ljudje itd.... so razlog njegovega nezadovoljstva. Pih.... kakšna poštenos,ljudje so si nakradli vse živo,celo hiše nimajo gradbenih dovoljenj,firme so pokradli do zadnjega,saj tudi solidarnost ,samoupravljanje,to nas je privedlo tako daleč,da ne bi o ljubosumnosti ljudi po materialnih dobrinah,potem pa Rop zlaže za konec svinjarijo stoletja,ko so pa ldsovci hodili že pred 15 leti nergat na hrvaško in hujskat balkan z evropo ne pa nam!!!!!zanalashch!!!!k ne znam paravilne slovenshTine..... x:Dx ja sam tuki zhe trideset leta....naush ti meni da nem pojma o slovenshtina tojfl....tralalana ono vprašanje odgovori,če imaš kaj v glavi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. september 2007 Prijavi Deli 5. september 2007 kakšna poštenos,ljudje so si nakradli vse živo,celo hiše nimajo gradbenih dovoljenj,firme so pokradli do zadnjega,saj tudi solidarnost ,samoupravljanje,to nas je privedlo tako daleč,da ne bi o ljubosumnosti ljudi po materialnih dobrinah,potem pa Rop zlaže za konec svinjarijo stoletja,ko so pa ldsovci hodili že pred 15 leti nergat na hrvaško in hujskat balkan z evropo :palec: zlomk.....tralala na ono vprašanje odgovori,če imaš kaj v glavi kero vprashanje?????bemti mojo prazno glavo....ajajaj zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. september 2007 Prijavi Deli 5. september 2007 ne vem zakaj me po moško nasllavljaš,pa saj je vseeno,tepa vprašam eno vprašanje,če kdo zna odgovoriti in sicer zakaj so slovenske plače dvakrat manjše kot avstrijskeKak moško? Reku sn "človek"......a nisi? Vprašaj vlado! aha!!!!!vish....vish....vish.....pochas mi postajash ushech.... torej....po napisanem lahko mirne dushe sklepam, da si ti nezadovoljen sam s sabo izkljuchno zaradi sebe.... x:Dx zlomk....tralala Lahko....tko mirne duše sklepaš Ko bom nezadovoljen sam s sabo.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. september 2007 Prijavi Deli 5. september 2007 Vprašaj vlado! Vlado pa lih kej ve..... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. september 2007 Prijavi Deli 5. september 2007 glej o tem nebi govorila,ker se to dotika že intime,sploh pa nebi odgovarjala ljudem,ki ne zmorejo pravilne slovenščine,odgovori na vprašanje,da vidim kakšen frajer si ....kdo drugim o pravilni slovenščini Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. september 2007 Prijavi Deli 5. september 2007 Lahko....tko mirne duše sklepaš Ko bom nezadovoljen sam s sabo.... aha....zdej si pa z drugimi???.... x:Dx Vlado pa lih kej ve..... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. september 2007 Prijavi Deli 5. september 2007 Vlado pa lih kej ve..... x:Dx zlomk....tralala Nima pojma, ne? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. september 2007 Prijavi Deli 5. september 2007 ....kdo drugim o pravilni slovenščini Nima pojma, ne? ne prvi....ne drugi..... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.