Antoninus 12. september 2007 Prijavi Deli 12. september 2007 ,ne maram klasikeDaj no, kak Beethoven pa ziher sede kdaj. Mici je uspelo nekaj posebnega - aakhut v par postih izgleda dober in celo moder. Nenavadna so pota Gospodova. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 12. september 2007 Prijavi Deli 12. september 2007 Mici je uspelo nekaj posebnega - aakhut v par postih izgleda dober in celo moder. Nenavadna so pota Gospodova. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. september 2007 Prijavi Deli 12. september 2007 Daj no, kak Beethoven pa ziher sede kdaj. Mici je uspelo nekaj posebnega - aakhut v par postih izgleda dober in celo moder. Nenavadna so pota Gospodova. mahpa sejsamtjahehma KURAC!!!!na kurac mi grejo takile jurishnikicheb bla sej iz katolishke akcije bi shtekukle pa nek binkoshtno-pentakostalni-protestantsko-newagekrshchanarski autsajder k kr neki lapa pa misl de je edina zvelichavna njena resnicajst che pizdim chez kej kot jurishnik mam sej svoje argumente zlomk.... tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prabha 14. september 2007 Prijavi Deli 14. september 2007 Tudi zdaj je Bog tu. U lepa tišina..... vsi tiho......mir.....OMMMMMM.......OMMMMMMM.........OMMMMMMMMMMMMM The best, vse se je pomirilo, ..... Bog ve kaj pravi Bog o tem. Citiraj http://www.atala.dhamma.org/pub/index.htm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 14. september 2007 Avtor Prijavi Deli 14. september 2007 Tudi zdaj je Bog tu. U lepa tišina..... vsi tiho......mir.....OMMMMMM.......OMMMMMMM.........OMMMMMMMMMMMMM The best, vse se je pomirilo, ..... Bog ve kaj pravi Bog o tem. ja Prahba,tudi ,ko me ni je Bog tu,hahaha,luštna si po duši,nagajiva Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prabha 14. september 2007 Prijavi Deli 14. september 2007 Ups, (Mici je bla tu..),........ja pozdravljena Mici kako kaj? Jaz sem se preveč najedla in pokam na stolu, ampak iz božjih ust gre v božji želodec, vse je sveto:))) Mici, ko boš v Piranu greva na drink, definitivno, ok? Citiraj http://www.atala.dhamma.org/pub/index.htm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SnowBoy 14. september 2007 Prijavi Deli 14. september 2007 Hmm, pa kaj vi mislite (nevem mogoče ste o tem že govorili o tem) ali bog obstaja ? Sam nimam posebnega mnenja zato pa me zanima kaj vi mislite o tem ... Citiraj http://msn.konzola.net/slika.php/mini/76cb7e15e161f029.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 14. september 2007 Avtor Prijavi Deli 14. september 2007 Ups, (Mici je bla tu..),........ja pozdravljena Mici kako kaj? Jaz sem se preveč najedla in pokam na stolu, ampak iz božjih ust gre v božji želodec, vse je sveto:))) Mici, ko boš v Piranu greva na drink, definitivno, ok?nič ne vem,kdaj spet pridem,morda drugi teden,ko je v Portorožu tenid Hmm, pa kaj vi mislite (nevem mogoče ste o tem že govorili o tem) ali bog obstaja ? Sam nimam posebnega mnenja zato pa me zanima kaj vi mislite o tem ...preberi si fant,boš že našel,ali direktno vprašaj kaj bi rad Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 15. september 2007 Avtor Prijavi Deli 15. september 2007 rada bi vas najprej pozdravila,ker nisem imela veliko časa,istočasno pa vam želim napisati citat iz evangelija po Luku in sicer15,8-10,kateri je naslov,,Prilika o izgubljeni drahmi,,Katera žena,ki ima deset drahem in če eno izgubi,ne prižge svetilke in ne pomete hiše ter skrbno ne išče,dokler je ne najde.In ,ko jo najde,skliče prijateljice in sosede ter pravi,,Veselite se z menoj,kajti našla sem drahmo,ki sem jo izgubila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 15. september 2007 Avtor Prijavi Deli 15. september 2007 rada bi vas najprej pozdravila,ker nisem imela veliko časa,istočasno pa vam želim napisati citat iz evangelija po Luku in sicer15,8-10,kateri je naslov,,Prilika o izgubljeni drahmi,,Katera žena,ki ima deset drahem in če eno izgubi,ne prižge svetilke in ne pomete hiše ter skrbno ne išče,dokler je ne najde.In ,ko jo najde,skliče prijateljice in sosede ter pravi,,Veselite se z menoj,kajti našla sem drahmo,ki sem jo izgubila.Žena je v resnici Sveti duh,ki s svetilko išče izgubljene Božje besede.Izgubljena drahma ,ki pa je tudi najdena pa je grešnik,ki se poniža in prizna Bogu,da je izgubljen,kar povzroči pri Bogu neverjetno veselje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 15. september 2007 Prijavi Deli 15. september 2007 to se nanaša na vseh 83 strani citatov, ki dokazujejo, da imajo nekateri ljudje glavo samo zato, da jim dež ne gre v rit, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. september 2007 Prijavi Deli 15. september 2007 rada bi vas najprej pozdravila,ker nisem imela veliko časa,istočasno pa vam želim napisati citat iz evangelija po Luku in sicer15,8-10,kateri je naslov,,Prilika o izgubljeni drahmi,,Katera žena,ki ima deset drahem in če eno izgubi,ne prižge svetilke in ne pomete hiše ter skrbno ne išče,dokler je ne najde.In ,ko jo najde,skliče prijateljice in sosede ter pravi,,Veselite se z menoj,kajti našla sem drahmo,ki sem jo izgubila. x?x ne prižge, ne pomete in ne išče, dokler ne najde? Mislm, da si ga mal posrala, Mici. Drgač pa živjo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. september 2007 Prijavi Deli 15. september 2007 Hmm, pa kaj vi mislite (nevem mogoče ste o tem že govorili o tem) ali bog obstaja ? Sam nimam posebnega mnenja zato pa me zanima kaj vi mislite o tem ... x:Dx Za tako vprašanje si pa zgrešil temo... to se nanaša na vseh 83 strani citatov, ki dokazujejo, da imajo nekateri ljudje glavo samo zato, da jim dež ne gre v rit, :Genialno... V treh vrsticah in malo več kot 20 besedah povzetek 84 strani teme... Saj kaj več tudi ni za povedat... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 16. september 2007 Prijavi Deli 16. september 2007 Žena je v resnici Sveti duh,ki s svetilko išče izgubljene Božje besede.Izgubljena drahma ,ki pa je tudi najdena pa je grešnik,ki se poniža in prizna Bogu,da je izgubljen,kar povzroči pri Bogu neverjetno veselje.Hm Po moje pa izgubljena in ponovno najdena drahma predstavlja izgubljeno in ponovno najdeno človekovo zavedanje o njegovi večni biti, zavest, da se s telesno smrtjo človekovo življenje ne konča. Da pa človek pride do tega spoznanja, mora pospravt po sebi in se mal razsvetlit. Veselje ob najdbi je tako veselje ob tem človekovem spoznanju, povabilo na žur pa človekov interes, da to spoznanje deli s soljudmi. Kje pa si ti pobrala to razlago, ki jo hočeš tukaj prodajat? Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 16. september 2007 Avtor Prijavi Deli 16. september 2007 Hm Po moje pa izgubljena in ponovno najdena drahma predstavlja izgubljeno in ponovno najdeno človekovo zavedanje o njegovi večni biti, zavest, da se s telesno smrtjo človekovo življenje ne konča. Da pa človek pride do tega spoznanja, mora pospravt po sebi in se mal razsvetlit. Veselje ob najdbi je tako veselje ob tem človekovem spoznanju, povabilo na žur pa človekov interes, da to spoznanje deli s soljudmi. Kje pa si ti pobrala to razlago, ki jo hočeš tukaj prodajat?to ni nobeno prodajanje,ampak enostavna razlaga zakaj se gre Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 16. september 2007 Prijavi Deli 16. september 2007 In kako ti je padla na pamet ta razlaga Men osebno se zdi mal neumna Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 17. september 2007 Avtor Prijavi Deli 17. september 2007 Hm Po moje pa izgubljena in ponovno najdena drahma predstavlja izgubljeno in ponovno najdeno človekovo zavedanje o njegovi večni biti, zavest, da se s telesno smrtjo človekovo življenje ne konča. Da pa človek pride do tega spoznanja, mora pospravt po sebi in se mal razsvetlit. Veselje ob najdbi je tako veselje ob tem človekovem spoznanju, povabilo na žur pa človekov interes, da to spoznanje deli s soljudmi. Kje pa si ti pobrala to razlago, ki jo hočeš tukaj prodajat?glej E manuel tudi s tabo ali s tvojo razlago bi se nekdo strinjal,jaz sem podala svoje,namreč,da dosežeš grešnika,kito prizna je premalo besed,oziroma se izgubijo,če pa ta grešnik spozna,da greši je veselje toliko večje za Boga,tako tudi alkoholik nikoli ne prizna,da je pijanec,da s svojo malomarnostjo in nevestnostjo,v katero ga zapelje pijača povzroča težave sebi in kompletni družini,poznaš koga ,ki je bil oboje ,in pijanec in ozdravljen in kakšna je razlika v družini prej in pozneje,še naprej lep dan vsem,posebno tebi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 17. september 2007 Prijavi Deli 17. september 2007 Hvala za lepe želje Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 17. september 2007 Avtor Prijavi Deli 17. september 2007 Velik problem v našem življenju je ,da ne zaupamo.Zelo radi smo lepo oblečeni,radi imamo denar,že malo manj pa imamo radi otroke.Včasih so nam v napoto,so zoprni,delajo napake,soneubogljivi,med njimi namreč delamo razlike.Enostavno nas včasih postavijo v sramen položaj,zato postanemo nezaupljivi,čeprav je resnica ta ,da moramo vse otroke imeti enako radi,četudi je eden boljši od drugega.Včasih srečamo tudi besedo Bog,čujemo tudi o Jezusu in slejkoprej zahtevamo čudeže od njega,Radi bi v nebesa,pa tudi če kupimo vstopnico.Radi bi naredili kakšno dobro delo,takrat nas sigurno vzame ob poslednjem času.In zakaj mu ne zaupamo,da nas bo resnično popeljal v večno življenje,če je to obljubil,imamo to vero,da verjamemo in potem vidimo,ali da nam pokažejo ,pa potem verujemo lepo se imejte Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prabha 17. september 2007 Prijavi Deli 17. september 2007 Enostavno nas včasih postavijo v sramen položaj,zato postanemo nezaupljivi,čeprav je resnica ta ,da moramo vse otroke imeti enako radi,četudi je eden boljši od drugega. Kaj to se tebi dogaja Mici, a maš otroke? Kako se lahko kaj takega zgodi nekomu, ki tako goreče verjame v Boga kot ti praviš? Citiraj http://www.atala.dhamma.org/pub/index.htm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 17. september 2007 Avtor Prijavi Deli 17. september 2007 Kaj to se tebi dogaja Mici, a maš otroke? Kako se lahko kaj takega zgodi nekomu, ki tako goreče verjame v Boga kot ti praviš?Prahba,gre za asociacijo,tudi Jezus ima vse svoje otroke,t.i.Božje otroke enako rad ,vsi imajo pri njenu enake možnosti,vse sprejme,tudi če kdo zgubi orientacijo moji so pa dobro,lahko se ni pa tudi zgodi marsikaj,ampak imam vse enako rada Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prabha 18. september 2007 Prijavi Deli 18. september 2007 Prahba,gre za asociacijo,tudi Jezus ima vse svoje otroke,t.i.Božje otroke enako rad ,vsi imajo pri njenu enake možnosti,vse sprejme,tudi če kdo zgubi orientacijo moji so pa dobro,lahko se ni pa tudi zgodi marsikaj,ampak imam vse enako radaNe vem Mici, še vedno nisi odgovorila kdo si, kaj si, kaj delaš,..nekaj konkretnega, da te lahko uvrstim med normalne ljudi.Al hudo trpiš, al živiš popolnoma namišljeno, druge poti ni,...Človek, ki živi za svojo senco ni resničen. Citiraj http://www.atala.dhamma.org/pub/index.htm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 18. september 2007 Prijavi Deli 18. september 2007 Ne vem Mici, še vedno nisi odgovorila kdo si, kaj si, kaj delaš,..nekaj konkretnega, da te lahko uvrstim med normalne ljudi.Al hudo trpiš, al živiš popolnoma namišljeno, druge poti ni,...Človek, ki živi za svojo senco ni resničen. Sem upala da... oz. jaz tavelike vidim tako oz. so mi veliki prav zato, ker so nekje v sebi above takšnemu predalčkanju kaj je normalno za koga drugega Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prabha 18. september 2007 Prijavi Deli 18. september 2007 Ne gre za predalčkanje, ampak za komunikacijo, lažje razumevanje tega kar nekdo piše.Sej ne silim, da mi odgovori, samo vprašam,....mogoče preveč odprto za nekoga, samo kaj pa je potem bistvo foruma? Ma jst si upam,...vržem se...reskiram....pazim pa da koga ne užalim v tem,....Ja včasih je skok na osebno raven lahko riziko,..ampak to je z dobrim namenom.Kako pa naj si med sabo pomagamo, če nismo direktni? Citiraj http://www.atala.dhamma.org/pub/index.htm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
unis 18. september 2007 Prijavi Deli 18. september 2007 Vsi citati, ideje, dharma, karma, tao, vdih, izdih, so besede, ki so priučene.Na tem forumu bi rad našel tistega človeka, ki je osebno doživel kakšno izkušnjo in je nato nekje prebral o njej ne pa obratno; prebral o neki izkušnji in jo čez čas doživel. Brez zamere, še do pred kratkim sem verjel v Božička, nato so mi povedali resnico o upanju in iluziji. Nisem nič posebnega, samo v sanjah se mi znajdejo različni učitelji, ki me, če hočem ali nočem, učijo.Polnijo glavo s svojimi super idejami in jaz moram vse to mirno prenašat.Kakorkoli že, vprašal sem provokativno vprašanje.Iščem odgovor oz. vaše mnenje.Kaj če.Kaj če telo ob smrtni uri pošlje kopico hormonov (to je tudi znanstveno dokazano) samo zato, da ne bi trpeli.Biološki mehanizem, ki pošlje nas-prevozno sredstvo, v krsto z močnimi belimi svetlobnimi bliski, ki so plod halucinacij prekomernih hormonov v telesu.Človek se z ekstremnimi športi spušča v rob doživljanja smrti in telo se z adrenalinom enakomerno prilagodi.Močna bela svetloba in na oni strani mir, veselje.Mir, veselje, srečo lahko izzovemo s kemično reakcijo.Zapis je čisto mehaničen, biološki, nič kaj vesel : )Izbira lepih spominov je povezana z našo sliko navezanosti.Iz kopice podatkov izbere najbolj navezane. /mati, oče, ..Tukaj se pojavi odprto vprašanje, zakaj nekateri ljudje doživijo izventelesno izkušnjo.Baje smo pač vedno zunaj in mislimo, "da smo znotraj" zaradi našega zavedanja, ki je spet nič drugega, kot stanje možganskih valov po zelo grobem in grdem osnutku.Kaj pa ideja, da človek ni popoln in stremi k popolnosti..Popolni so brez obžalovanja.Ideja o človekovi temeljni želji po umivanju "znotraj nas"-vesti? Sprejmi jezusa in vse ti bo odpuščeno.?kako vse?Kaj je potem smisel greha, če mi ga izbrišejo, če enkrat v tednu grem v nek prostor, ki je namenjen verskemu družabnemu srečanju.Se prostovoljno ali pa pod prisilo včlanim v klub. Mogoče, ko bom starejši, mi bodo še enkrat povedali, kako so si za isto mizo izmislili božička z dolgo brado in prav tako njegovega brata-boga. ? ps:prebral in občutil problem pri stavku, ki se loti s prisilnim novačenjem ljudi v klub.Odrežem si jajca, če bo kdo komentiral samo ta stavek in začel, da nej bom tiho, k lahko zbiram.Mater ste agresivni do mene. Citiraj protestno masturbira na marsino sliko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.