Skoči na vsebino

bog je od vedno

mici59

Recommended Posts

Čemu se mu naj zahvalimo? Za vse tegobe, bolezni, nesreče, naravne in drugačne, lakoto in revščino, za to, da je ustvaril človeka, ki ne spoštuje sočloveka, narave, življenja itd. itd.? Al zakaj? :inocent:

Vsaj za dobro javno službico :vragec:

Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali,

da je samo ena čreda, in samo en pastir.

Deli na socialnih omrežjih

:vragec:

pozabu na mick-ene de so mick-eni.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

x:Dx

Vsaj za dobro javno službico :vragec:

xrolleyesx

Za kakršnokoli službico se lahko zahvalim samo sebi in svojemu trudu. Heh, da jo ti poimenuješ dobro in javno, pa še "službico" povrh (ko boš ti približn tako "službico" opravljal se mi jav, pa bova pol rekla kako)...pa se verjetno morm zahvalt bogu xg:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Za kakršnokoli službico se lahko zahvalim samo sebi in svojemu trudu. Heh, da jo ti poimenuješ dobro in javno, pa še "službico" povrh (ko boš ti približn tako "službico" opravljal se mi jav, pa bova pol rekla kako)...pa se verjetno morm zahvalt bogu xg:Dx

sama nehvalezhnost te je

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

sama nehvalezhnost te je

zlomk....tralala

:eek: Kako? Čist sn si hvaležn za svoj trud. Bog pa s tem nima nič, če pa ima, pa mi jo je tko zagodu mal..... x8Dx Po emanuelu pa me ima bog itak zlo zlo rad, ko mi je tko "dobro javno službico" zrihtal.....haha :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

bodimo pogaboječi, kajti Njegova je čast in slava na veke vekov! amen

On mi je že poslal nekaj komarjev in v njegovem imenu sem si že prisolila nekaj klofut

ne izgovarjajmo vnemar njegovega imena

prosim odpusti mi in vzemi v obzir, da ne pripadam sekti, kjer ne pohodijo mravlje

bla... glp

O naslovu Bog od vedno:

The answer to all "Why's?" tossed my way, so long as the question makes no false presumptions, is always, "Because, I love you."

Actually, I love you anyway -

The Universe

~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~

x:Dx

xrolleyesx

in....kaj si tko dobrga naredu, deb si zasluzhu kej boljshga???

kakrshen si.....bod hudo hvalezhen....

zlomk.....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Saj sem. Sebi. Pa staršem. Pol pa je konc moje hvaležnosti.... x;)x

no....mal se zamisli

mogoche bo pa za boljsho sluzhbico treba kej spremenit

lohk kr takoj zachnesh.....volitve se blizhajo..... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

Mogoče. Mogoče bi pa morali eni klukci in kluke vzet lopate v roke, pa začet iskat Boga v pomoči drugim, namest da miksajo zračne molekule v prepucavanju z bedastočami in ostalimi nebulozami. V marsikaterem kraju bi jih bli veseli, če bi se pokazal tam z odprtimi rokami, pa preflajštranimi žnabli.

xsrcx

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

O naslovu Bog od vedno:

The answer to all "Why's?" tossed my way, so long as the question makes no false presumptions, is always, "Because, I love you."

Actually, I love you anyway -

The Universe

pisanje v angleščini na slovenskem forumu je ignoriranje ljudi,s tem se pokaže v kakšni lupini živiš in najbrž v nedostopni črni obleki,pomisli,da v Angliji napišejo na forumu v slovenščini

Mogoče. Mogoče bi pa morali eni klukci in kluke vzet lopate v roke, pa začet iskat Boga v pomoči drugim, namest da miksajo zračne molekule v prepucavanju z bedastočami in ostalimi nebulozami. V marsikaterem kraju bi jih bli veseli, če bi se pokazal tam z odprtimi rokami, pa preflajštranimi žnabli.

xsrcx

v katerem kraju si ti lopatal,saj si namreč z nami,če imaš čas prebirat ,butl

pisanje v angleščini na slovenskem forumu je ignoriranje ljudi,s tem se pokaže v kakšni lupini živiš in najbrž v nedostopni črni obleki,pomisli,da v Angliji napišejo na forumu v slovenščini

Ne seri mi, mici59 z nekimi vpogledi v kakšni lupini živim. Ta sporočila prejmem na e-mail tako v originalu in sem ga v originalu dala tud sem. Tud jaz nisem od tu, a to pomeni, da pol ignoriram celo Slovenijo al kako? Ne, ker tud nobenega namena ni bilo diskreditirat lepega za zjokat slovenskega jezika in te dežele, se ne čutim narobe, če se izražam z načiom kot mi je blizu.

Če hočeš tako, se lahko tudi jaz izkašljam, da je npr. tvoje citiranje Svetega pisma brez pridane lastne note razumevanja čisto brezpredmetno in te zarad prepisovanja in poskusa širjenja nečesa kar ne razumeš Jezus nima nič rajši.

Angleščina se pa razume kot svetovni jezik. Lahko pa ti, če želiš, prevedem.

Ne seri mi, mici59 z nekimi vpogledi v kakšni lupini živim. Ta sporočila prejmem na e-mail tako v originalu in sem ga v originalu dala tud sem. Tud jaz nisem od tu, a to pomeni, da pol ignoriram celo Slovenijo al kako? Ne, ker tud nobenega namena ni bilo diskreditirat lepega za zjokat slovenskega jezika in te dežele, se ne čutim narobe, če se izražam z načiom kot mi je blizu.

Če hočeš tako, se lahko tudi jaz izkašljam, da je npr. tvoje citiranje Svetega pisma brez pridane lastne note razumevanja čisto brezpredmetno in te zarad prepisovanja in poskusa širjenja nečesa kar ne razumeš Jezus nima nič rajši.

Angleščina se pa razume kot svetovni jezik. Lahko pa ti, če želiš, prevedem.

nimam časa se s tabo ukvarjat,ti pa povem ,da citat navedem v razumevanje drugim ,saj jaz vem s svojimi besedami,ampak da ne bi kdo rekel,da nekaj potvarjam napišem citat,ki pa jih očitno bereš in so tudi temu namenjeni in da si pridobiš lastni vtis in ne seri ti meni z nekimi marginalijimi

jao :xx!:

Kaj si sploh pol začela se nekaj vtikovat (si jih že skoraj vse tu popljuvala?), če nimaš časa. Vidiš, to je osnova - pozornost. Upam, da se vsaj komu posvetiš.

Ajd.

jao :xx!:

Kaj si sploh pol začela se nekaj vtikovat (si jih že skoraj vse tu popljuvala?), če nimaš časa. Vidiš, to je osnova - pozornost. Upam, da se vsaj komu posvetiš.

Ajd.

piši slovensko,da te razumemo in ne govori ljudem naj ne serjejo lepo se imej

ubistvu je prav, da nekdo nekaj angleškega napiše, se vsaj nekaj naučiš..dandanes moraš vsaj kakšen tuj jezik znati

se strinjam,ampak ko je bil Kučan predsednik,pa tega še v časopisu niso zahtevali,kaj šele ...

se strinjam,ampak ko je bil Kučan predsednik,pa tega še v časopisu niso zahtevali,kaj šele ...

hm..a si ti brala kako moderno literaturo?...npr. v romanu Prišleki je mnogo nemških citatov in taka literatura se pojavlja na maturi

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...