emanuel 24. september 2007 Prijavi Deli 24. september 2007 Čemu se mu naj zahvalimo? Za vse tegobe, bolezni, nesreče, naravne in drugačne, lakoto in revščino, za to, da je ustvaril človeka, ki ne spoštuje sočloveka, narave, življenja itd. itd.? Al zakaj? Vsaj za dobro javno službico Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. september 2007 Prijavi Deli 24. september 2007 pozabu na mick-ene de so mick-eni.... x:Dx zlomk....tralala Vsaj za dobro javno službico Za kakršnokoli službico se lahko zahvalim samo sebi in svojemu trudu. Heh, da jo ti poimenuješ dobro in javno, pa še "službico" povrh (ko boš ti približn tako "službico" opravljal se mi jav, pa bova pol rekla kako)...pa se verjetno morm zahvalt bogu Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. september 2007 Prijavi Deli 24. september 2007 Za kakršnokoli službico se lahko zahvalim samo sebi in svojemu trudu. Heh, da jo ti poimenuješ dobro in javno, pa še "službico" povrh (ko boš ti približn tako "službico" opravljal se mi jav, pa bova pol rekla kako)...pa se verjetno morm zahvalt bogu sama nehvalezhnost te je zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aleSio 24. september 2007 Prijavi Deli 24. september 2007 George Carlin - Religion Citiraj I know the pieces fit cause I watched them fall away Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. september 2007 Prijavi Deli 24. september 2007 sama nehvalezhnost te je zlomk....tralala Kako? Čist sn si hvaležn za svoj trud. Bog pa s tem nima nič, če pa ima, pa mi jo je tko zagodu mal..... Po emanuelu pa me ima bog itak zlo zlo rad, ko mi je tko "dobro javno službico" zrihtal.....haha Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lora 24. september 2007 Prijavi Deli 24. september 2007 Citiraj bla... glp Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. september 2007 Prijavi Deli 24. september 2007 George Carlin - Religion Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lora 24. september 2007 Prijavi Deli 24. september 2007 George Carlin - Religion invisible man Citiraj bla... glp Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lora 25. september 2007 Prijavi Deli 25. september 2007 bodimo pogaboječi, kajti Njegova je čast in slava na veke vekov! amen On mi je že poslal nekaj komarjev in v njegovem imenu sem si že prisolila nekaj klofut ne izgovarjajmo vnemar njegovega imena prosim odpusti mi in vzemi v obzir, da ne pripadam sekti, kjer ne pohodijo mravlje Citiraj bla... glp Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 25. september 2007 Prijavi Deli 25. september 2007 O naslovu Bog od vedno: The answer to all "Why's?" tossed my way, so long as the question makes no false presumptions, is always, "Because, I love you." Actually, I love you anyway - The Universe Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. september 2007 Prijavi Deli 25. september 2007 Za kakršnokoli službico se lahko zahvalim samo sebi in svojemu trudu. Heh, da jo ti poimenuješ dobro in javno, pa še "službico" povrh (ko boš ti približn tako "službico" opravljal se mi jav, pa bova pol rekla kako)...pa se verjetno morm zahvalt bogu in....kaj si tko dobrga naredu, deb si zasluzhu kej boljshga???kakrshen si.....bod hudo hvalezhen.... zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. september 2007 Prijavi Deli 25. september 2007 Saj sem. Sebi. Pa staršem. Pol pa je konc moje hvaležnosti.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. september 2007 Prijavi Deli 25. september 2007 Saj sem. Sebi. Pa staršem. Pol pa je konc moje hvaležnosti.... no....mal se zamislimogoche bo pa za boljsho sluzhbico treba kej spremenitlohk kr takoj zachnesh.....volitve se blizhajo..... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opat 25. september 2007 Prijavi Deli 25. september 2007 Ja mogoče bi bilo treba eno zmolt... Amen! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 25. september 2007 Prijavi Deli 25. september 2007 Mogoče. Mogoče bi pa morali eni klukci in kluke vzet lopate v roke, pa začet iskat Boga v pomoči drugim, namest da miksajo zračne molekule v prepucavanju z bedastočami in ostalimi nebulozami. V marsikaterem kraju bi jih bli veseli, če bi se pokazal tam z odprtimi rokami, pa preflajštranimi žnabli. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 25. september 2007 Avtor Prijavi Deli 25. september 2007 O naslovu Bog od vedno: The answer to all "Why's?" tossed my way, so long as the question makes no false presumptions, is always, "Because, I love you." Actually, I love you anyway - The Universe pisanje v angleščini na slovenskem forumu je ignoriranje ljudi,s tem se pokaže v kakšni lupini živiš in najbrž v nedostopni črni obleki,pomisli,da v Angliji napišejo na forumu v slovenščini Mogoče. Mogoče bi pa morali eni klukci in kluke vzet lopate v roke, pa začet iskat Boga v pomoči drugim, namest da miksajo zračne molekule v prepucavanju z bedastočami in ostalimi nebulozami. V marsikaterem kraju bi jih bli veseli, če bi se pokazal tam z odprtimi rokami, pa preflajštranimi žnabli. v katerem kraju si ti lopatal,saj si namreč z nami,če imaš čas prebirat ,butl Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 25. september 2007 Prijavi Deli 25. september 2007 v katerem kraju si ti lopatal,saj si namreč z nami,če imaš čas prebirat ,butl Jst v Železnikih in Kropi, Micka, kje pa ti? Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 25. september 2007 Prijavi Deli 25. september 2007 pisanje v angleščini na slovenskem forumu je ignoriranje ljudi,s tem se pokaže v kakšni lupini živiš in najbrž v nedostopni črni obleki,pomisli,da v Angliji napišejo na forumu v slovenščini Ne seri mi, mici59 z nekimi vpogledi v kakšni lupini živim. Ta sporočila prejmem na e-mail tako v originalu in sem ga v originalu dala tud sem. Tud jaz nisem od tu, a to pomeni, da pol ignoriram celo Slovenijo al kako? Ne, ker tud nobenega namena ni bilo diskreditirat lepega za zjokat slovenskega jezika in te dežele, se ne čutim narobe, če se izražam z načiom kot mi je blizu. Če hočeš tako, se lahko tudi jaz izkašljam, da je npr. tvoje citiranje Svetega pisma brez pridane lastne note razumevanja čisto brezpredmetno in te zarad prepisovanja in poskusa širjenja nečesa kar ne razumeš Jezus nima nič rajši. Angleščina se pa razume kot svetovni jezik. Lahko pa ti, če želiš, prevedem. Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 25. september 2007 Avtor Prijavi Deli 25. september 2007 Ne seri mi, mici59 z nekimi vpogledi v kakšni lupini živim. Ta sporočila prejmem na e-mail tako v originalu in sem ga v originalu dala tud sem. Tud jaz nisem od tu, a to pomeni, da pol ignoriram celo Slovenijo al kako? Ne, ker tud nobenega namena ni bilo diskreditirat lepega za zjokat slovenskega jezika in te dežele, se ne čutim narobe, če se izražam z načiom kot mi je blizu. Če hočeš tako, se lahko tudi jaz izkašljam, da je npr. tvoje citiranje Svetega pisma brez pridane lastne note razumevanja čisto brezpredmetno in te zarad prepisovanja in poskusa širjenja nečesa kar ne razumeš Jezus nima nič rajši. Angleščina se pa razume kot svetovni jezik. Lahko pa ti, če želiš, prevedem.nimam časa se s tabo ukvarjat,ti pa povem ,da citat navedem v razumevanje drugim ,saj jaz vem s svojimi besedami,ampak da ne bi kdo rekel,da nekaj potvarjam napišem citat,ki pa jih očitno bereš in so tudi temu namenjeni in da si pridobiš lastni vtis in ne seri ti meni z nekimi marginalijimi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 25. september 2007 Prijavi Deli 25. september 2007 jao :xx!: Kaj si sploh pol začela se nekaj vtikovat (si jih že skoraj vse tu popljuvala?), če nimaš časa. Vidiš, to je osnova - pozornost. Upam, da se vsaj komu posvetiš. Ajd. Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 25. september 2007 Avtor Prijavi Deli 25. september 2007 jao :xx!: Kaj si sploh pol začela se nekaj vtikovat (si jih že skoraj vse tu popljuvala?), če nimaš časa. Vidiš, to je osnova - pozornost. Upam, da se vsaj komu posvetiš. Ajd.piši slovensko,da te razumemo in ne govori ljudem naj ne serjejo lepo se imej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blanš 25. september 2007 Prijavi Deli 25. september 2007 piši slovensko,da te razumemo in ne govori ljudem naj ne serjejo lepo se imej ubistvu je prav, da nekdo nekaj angleškega napiše, se vsaj nekaj naučiš..dandanes moraš vsaj kakšen tuj jezik znati Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 25. september 2007 Avtor Prijavi Deli 25. september 2007 ubistvu je prav, da nekdo nekaj angleškega napiše, se vsaj nekaj naučiš..dandanes moraš vsaj kakšen tuj jezik znatise strinjam,ampak ko je bil Kučan predsednik,pa tega še v časopisu niso zahtevali,kaj šele ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blanš 25. september 2007 Prijavi Deli 25. september 2007 se strinjam,ampak ko je bil Kučan predsednik,pa tega še v časopisu niso zahtevali,kaj šele ... hm..a si ti brala kako moderno literaturo?...npr. v romanu Prišleki je mnogo nemških citatov in taka literatura se pojavlja na maturi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 25. september 2007 Prijavi Deli 25. september 2007 mal žalostna. Ne vem, kdaj bom s smislom za humor znala sprejet kakšno kritiko. Ma saj bo. Lep dan naj bo še Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.