blanš 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 c..............c.................csmo prizadeli nedolzhna usheska?kak mora bit pol shele sex.... xrolleyesx zlomk....tralala romantičen in nežen .........z razliko od tebe zgleda, da jz lahko, ti pa nimaš s kom ...........ja res je, jaz ne maram vulgarnosti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 romantičen in nežen .........z razliko od tebe zgleda, da jz lahko, ti pa nimaš s kom ...........ja res je, jaz ne maram vulgarnosti jst pa lazhne osladnostizato pa BDSM je zakon zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blanš 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 jst pa lazhne osladnostizato pa BDSM je zakon zlomk....tralala queer Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 Končno ene par zanimivih postov v tej temi Se ne navezujem, sprejemam ali zavračam sicer ampak kar je res, Aakhut, je pa res....Še vsaka, ali pa vsaj 99 % njih, v mladosti opeva nežnost, romantiko in oh in sploh na koncu pa priznajoda ga rabjo. Če jo zraven še pritisneš ob zid in strgaš obleko z njih toliko bolje.....In imam občutek, da s tole nežno dušco ne bo nič drugače, ko se malo razvije.... :vragec: Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 Končno ene par zanimivih postov v tej temi Se ne navezujem, sprejemam ali zavračam sicer ampak kar je res, Akhut, je pa res....Še vsaka, ali pa vsaj 99 % njih, v mladosti opeva nežnost, romantiko in oh in sploh na koncu pa priznajoda ga rabjo. Če jo zraven še pritisneš ob zid in strgaš obleko z njih toliko bolje.....In imam občutek, da s tole nežno dušco ne bo nič drugače, ko se malo razvije.... :vragec: okrog bo hodila z rdecho ritko....od samga neprestanga spankanja zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blanš 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 kok sta vidva nesramna pa ogabna...........dejansko moj tip tko kot vi ne razmišlja, ........ogabni ste..da vas ni sram blansh lih pashe v mojo starostno kategorijo zlomk....tralala prou ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 kok sta vidva nesramna pa ogabna...........dejansko moj tip tko kot vi ne razmišlja, ........ogabni ste..da vas ni sramprou ne no....no.....no....kaj pa sprejemenje drugachnih....toleranca....in she vsa ostala navlaka??? zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 kok sta vidva nesramna pa ogabna...........dejansko moj tip tko kot vi ne razmišlja, ........ogabni ste..da vas ni sramlaže kot pes teče, ti povem....samo ne upa se ti priznati tega ...poznamo take... Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 laže kot pes teče, ti povem....samo ne upa se ti priznati tega ...poznamo take... ja sej.... pod tushom se pa s curkom vode....pa de o ostalih igrachkah spljoh neb..... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blanš 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 no....no.....no....kaj pa sprejemenje drugachnih....toleranca....in she vsa ostala navlaka??? zlomk.....tralala tle ne govorimo o sprejemanju drugačnih ampak o tem, kaj govorite o meni...da bom postala tala željena nevemčesa vse Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 tle ne govorimo o sprejemanju drugačnih ampak o tem, kaj govorite o meni...da bom postala tala željena nevemčesa vse tle govorimo o Bogu, če smo že natančni. (Oz. Mici govori o bogu več ali manj ) In božja kreacija so tudi ženske. (Lahko, da je tudi obratno, a to zdaj ni pomembno)In ženske ste kakršne ste, kaj češ. Pa ne se mi spet zgražat, ker govorim iz izkušenj, madona....Nevemčesa vse si želite, točno to....in sprva še same sebi lažete, da si ne.No ja, na srečo slej ko prej srečate samo sebe, pol je pa žur Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 tle govorimo o Bogu, če smo že natančni. (Oz. Mici govori o bogu več ali manj ) In božja kreacija so tudi ženske. (Lahko, da je tudi obratno, a to zdaj ni pomembno)In ženske ste kakršne ste, kaj češ. Pa ne se mi spet zgražat, ker govorim iz izkušenj, madona....Nevemčesa vse si želite, točno to....in sprva še same sebi lažete, da si ne.No ja, na srečo slej ko prej srečate samo sebe, pol je pa žur tako je!!! x^x ni ga vechga zhura kokr seksat z zhensko ki je spregledala.... x:px in de kle vpletem she bozhje....zhe enkrat napisano:"OOOoooooo ti moj BOG....kaj mi delash!"...... x:px tako nekako zvenijo spregledane zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 V bistvu men takšne romantične in nežne še najbolj sedejo, ker so ponavadi največje perverznice, ko se enkrat sprostijo..... Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 V bistvu men takšne romantične in nežne še najbolj sedejo, ker so ponavadi največje perverznice, ko se enkrat sprostijo..... tut v tem se strinjampa da ostanemo pri temi:jaz imam najraje tako imenovane KATOLISHKE RITKE.... x:px se znajo tako lepo pokesati zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 26. september 2007 Avtor Prijavi Deli 26. september 2007 V bistvu men takšne romantične in nežne še najbolj sedejo, ker so ponavadi največje perverznice, ko se enkrat sprostijo..... tut v tem se strinjampa da ostanemo pri temi:jaz imam najraje tako imenovane KATOLISHKE RITKE.... x:px se znajo tako lepo pokesati zlomk....tralalazdaj imata pa obadva zadosti in prenehajta s takimi zadevami Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 zdaj imata pa obadva zadosti in prenehajta s takimi zadevami ti pa kr tih bot k se ti vid da ga pogresas..... Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 zdaj imata pa obadva zadosti in prenehajta s takimi zadevami tole se she predigra ni zachela a ti si bl na quikije navajena..... x:Dx zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 tole se she predigra ni zachela a ti si bl na quikije navajena..... x:Dx zlomk.....tralala ne vem, če je ona lih za kvikije...ta te zagrab, pa ne spusti več, ni šans..še najraj ma, če kr traja pa traja in nikdar konca.... :vragec: Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 ne vem, če je ona lih za kvikije...ta te zagrab, pa ne spusti več, ni šans..še najraj ma, če kr traja pa traja in nikdar konca.... :vragec: vish....vishspet si zadel glavico na zhebljicores jedolg rab, de ji pride zlomk......tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 vish....vishspet si zadel glavico na zhebljicores jedolg rab, de ji pride zlomk......tralala ne verjamem da jih sploh kdaj pride, tu je težava kakor vidim....ubogi fant, ki se spusti v to... Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 krshchanarska nimfomankao eni taki je zhe vitomil zupan pisal zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 krshchanarska nimfomankao eni taki je zhe vitomil zupan pisal zlomk....tralala x:Dx :palec: ...grem stavit, da zdele lista po knjigah in išče taprav citat... Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blanš 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 tle govorimo o Bogu, če smo že natančni. (Oz. Mici govori o bogu več ali manj ) In božja kreacija so tudi ženske. (Lahko, da je tudi obratno, a to zdaj ni pomembno)In ženske ste kakršne ste, kaj češ. Pa ne se mi spet zgražat, ker govorim iz izkušenj, madona....Nevemčesa vse si želite, točno to....in sprva še same sebi lažete, da si ne.No ja, na srečo slej ko prej srečate samo sebe, pol je pa žur vse ženske nismo iste in ti si zberaš ženske, ki tebi pašejo, zato sp pa vse tvoje ble nekako iste............kar se pa tiče mojga erotičnega življenja, se pa tebe čist nč ne tiče, ampak povem ti, da me ne poznaš in, da se motiš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 vse ženske nismo iste in ti si zberaš ženske, ki tebi pašejo, zato sp pa vse tvoje ble nekako iste............kar se pa tiče mojga erotičnega življenja, se pa tebe čist nč ne tiče, ampak povem ti, da me ne poznaš in, da se motišo ja pa ste in ti si zelo podobna vsem tistim, ki si jih "izbiram". In prav imaš, čisto nič se me ne tiče tvojeerotično življenje, ampak povem ti da ni kaj dosti erotično dokler paziš na besede....sterilno pač ni erotično, sori...Drugače pa, saj veš.....kar tako naprej, bolje da reagiraš na "grde" besede, kot pa da te pustijo hladno. Še je upanje zate Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blanš 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 kok si nesramen.............veš nisem ženska, ki bi hotela vsak dan .......ko pa hočem je pa romantično divje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.