aakhut 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 kok si nesramen.............veš nisem ženska, ki bi hotela vsak dan .......ko pa hočem je pa romantično divje kakshen dolgcajtun tvoj ti bo pobegnu zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 kok si nesramen.............veš nisem ženska, ki bi hotela vsak dan .......ko pa hočem je pa romantično divje saj pravim...le tako naprej Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blanš 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 kakshen dolgcajtun tvoj ti bo pobegnu zlomk....tralala men tipi ne pobegnejo ..... zgleda d mam več sreče s tipi, kokr ti s puncami .P Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 men tipi ne pobegnejo ..... zgleda d mam več sreče s tipi, kokr ti s puncami .P men ne morjo pobegntker jih pred seanso prvezhem zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 27. september 2007 Avtor Prijavi Deli 27. september 2007 Ljubimo se med seboj,ker je ljubezen od Boga in ker je vsak,ki ljubi,iz Boga rojen in Boga pozna.Kdor ne ljubi,Boga ni spoznal ,kajti Bog je ljubezen.Božja ljubezen do nas,pa se je razodelav tem,da je Bog poslal v svet svojega edinorojenega SINA,da bi živeli po njemLjubezen je v tem-ne v tem,da bi bili mi vzljubili Boga,on nas je vzljubil in posla svojega Sina v spravno daritev za naše grehe.Če nas je Bog tako ljubil,smo se tidi mi dolžni ljubiti med seboj.{prvo Janezovo pismo4,7-11} Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 Ljubimo se med seboj,ker je ljubezen od Boga in ker je vsak,ki ljubi,iz Boga rojen in Boga pozna.Kdor ne ljubi,Boga ni spoznal ,kajti Bog je ljubezen.Božja ljubezen do nas,pa se je razodelav tem,da je Bog poslal v svet svojega edinorojenega SINA,da bi živeli po njemLjubezen je v tem-ne v tem,da bi bili mi vzljubili Boga,on nas je vzljubil in posla svojega Sina v spravno daritev za naše grehe.Če nas je Bog tako ljubil,smo se tidi mi dolžni ljubiti med seboj.{prvo Janezovo pismo4,7-11} a, si ga le našla, pridna Mici.....in kaj praviš, Bog je ljubezen, ki nas je ustvarila, šele potem pa vzljubila?Zanimivo. Aja, saj res tole je samo citat, po možnosti potvorjen..... Čeprav tale, da smo se dolžni ljubiti med seboj zna biti koristna v določenih situacijah, mordaji še katera nasede Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 stari...ampak che tkole mal pomislishje mici zarad neprenehne (24/7) uporabe krizha od vseh telih dolgochasnih gospodinj klele she najblizhje BDSM sceni.... x:Dx zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 stari...ampak che tkole mal pomislishje mici zarad neprenehne (24/7) uporabe krizha od vseh telih dolgochasnih gospodinj klele she najblizhje BDSM sceni.... x:Dx zlomk.....tralala Kaj ji pa drugega preostane......zraven pa fantazira o golem Jezusu z bičem v roki Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 Kaj ji pa drugega preostane......zraven pa fantazira o golem Jezusu z bičem v roki in trnovo krono na glavi.... x:Dx da o VIA DOLOROSA sploh ne govorimo.... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 če takole pomisliš, je bilo tisto križanje en velik korak k razvoju BDSM scene.... :vragec: Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 če takole pomisliš, je bilo tisto križanje en velik korak k razvoju BDSM scene.... :vragec: prouzaprou cela krshchanska zgodovina tezhi k tem dejanjem.... x:Dx samo spomni se inkvizicije in vse chudovitih orodij.... x:Dx http://www.crucified-women.com/index2.html zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 27. september 2007 Avtor Prijavi Deli 27. september 2007 sta navadna smrkavca,ne se zezat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 sta navadna smrkavca,ne se zezatniti najmanj se ne zezam, a ne vidiš da sem se poglobil v tole temo? glede na to da očitno premalo zadovoljuješ skrite fantazije, bolj težko kateremokoli od naju rečeš smrkavec.... Sej loh se naročiš na seanso pri aakhutu, pa še sam se bom pridružil, da ti vidiš......takoj boš manj nestrpna za kak mesec....nč več ti ne bo Jezus po glavi hodu.... Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 niti najmanj se ne zezam, a ne vidiš da sem se poglobil v tole temo? glede na to da očitno premalo zadovoljuješ skrite fantazije, bolj težko kateremokoli od naju rečeš smrkavec.... Sej loh se naročiš na seanso pri aakhutu, pa še sam se bom pridružil, da ti vidiš......takoj boš manj nestrpna za kak mesec....nč več ti ne bo Jezus po glavi hodu.... dej....pust ji jezusasej je virtualn..... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 28. september 2007 Avtor Prijavi Deli 28. september 2007 Ne čudite se požaru,ki prihaja nad vas,da vas preizkusi,kakor ,da bi se vam dogajalo kaj nenavadnega.Nasprotno,kolikor ste udeleženi pri Kristusovem trpljenju,bodite veseli,da se boste veselili in radovali tudi,ko se bo razodelo njegovo veličastvo.Blagor vam,če vas zaradi Kristusovega imena sramotijo,saj nad vami počiva Duh slave,Božji Duh.{prvo petrovo pismo4,12-14} Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Ne čudite se požaru,ki prihaja nad vas,da vas preizkusi,kakor ,da bi se vam dogajalo kaj nenavadnega.Nasprotno,kolikor ste udeleženi pri Kristusovem trpljenju,bodite veseli,da se boste veselili in radovali tudi,ko se bo razodelo njegovo veličastvo.Blagor vam,če vas zaradi Kristusovega imena sramotijo,saj nad vami počiva Duh slave,Božji Duh.{prvo petrovo pismo4,12-14} A tako. Pa si ga spet našla. Ko bi le vedela, kako bi se veselila in radovala ko bi se ti razodelo njegovo veličanstvo namesto da fantaziraš o njemu. Jezus s trdim kurcem.Z bičem v roki. Ti na križu....predstavljaj si to.... Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 28. september 2007 Avtor Prijavi Deli 28. september 2007 A tako. Pa si ga spet našla. Ko bi le vedela, kako bi se veselila in radovala ko bi se ti razodelo njegovo veličanstvo namesto da fantaziraš o njemu. Jezus s trdim kurcem.Z bičem v roki. Ti na križu....predstavljaj si to....ti si zagrenjen fant,tako da si že bolan in res te pomilujem,ubožec,je res jaz imam odnos do Boga,ampak poglej kaj ti pišeš,kdo je tebe rodil,vprašaj se in zjokaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 ti si zagrenjen fant,tako da si že bolan in res te pomilujem,ubožec,je res jaz imam odnos do Boga,ampak poglej kaj ti pišeš,kdo je tebe rodil,vprašaj se in zjokaj Hvala, za te spodbudne besede. Se vprašam in po možnosti zjokam.Ti mi pa ne o odnosu do Boga, če je pa vse kar si sposobna fantaziranje o Jezusu s tridim kurcem, madona! Raje se ozri malo okoli dokler imaš še čas, ker ne verjamem da bo Jezus kr od nekje prletu pa te nategnu kot siželiš že ves čas, pa če ga še tako malikuješ. Sej ni neumen. Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 28. september 2007 Avtor Prijavi Deli 28. september 2007 Hvala, za te spodbudne besede. Se vprašam in po možnosti zjokam.Ti mi pa ne o odnosu do Boga, če je pa vse kar si sposobna fantaziranje o Jezusu s tridim kurcem, madona! Raje se ozri malo okoli dokler imaš še čas, ker ne verjamem da bo Jezus kr od nekje prletu pa te nategnu kot siželiš že ves čas, pa če ga še tako malikuješ. Sej ni neumen.povem ti zadnjič,ampak pusti me na miru,ker ti nisem ničesar storila,kako si razlagaš stvari je tvoj problem,jaz tvojim postom ne sufliram,če pa si psikično tako na nizki ravni,da izpadaš bolan,se vprašaj od kod,morda nisi božji otrok,morda si produkt socializma ali pa si navaden odrasel pankrt s sex fantazijami,ki niso bile nikoli zadoščene,da si pa Michael Douglas pa dvomim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 povem ti zadnjič,ampak pusti me na miru,ker ti nisem ničesar storila,kako si razlagaš stvari je tvoj problem,jaz tvojim postom ne sufliram,če pa si psikično tako na nizki ravni,da izpadaš bolan,se vprašaj od kod,morda nisi božji otrok,morda si produkt socializma ali pa si navaden odrasel pankrt s sex fantazijami,ki niso bile nikoli zadoščene,da si pa Michael Douglas pa dvomim Tudi jaz tebi nisem nič storil, pa me teroriziraš s temi citati, zraven pa pjuvaš po vseh drugače mislečihin jih obkladaš z raznoraznimi vzdevki. Če smo pa že pri sex fantazijah bi ti pa še kako prav prišla kakšna moja že zadoščena, ti povem. Razen Jezusa s trdo curo pa še nisem videl, evo, priznam. Samo to mi ni lih fantazija, jebiga , to je bolj tvoj štos...... Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 28. september 2007 Avtor Prijavi Deli 28. september 2007 Tudi jaz tebi nisem nič storil, pa me teroriziraš s temi citati, zraven pa pjuvaš po vseh drugače mislečihin jih obkladaš z raznoraznimi vzdevki. Če smo pa že pri sex fantazijah bi ti pa še kako prav prišla kakšna moja že zadoščena, ti povem. Razen Jezusa s trdo curo pa še nisem videl, evo, priznam. Samo to mi ni lih fantazija, jebiga , to je bolj tvoj štos......pa saj ni tvoj forum,pojdi spat,skrij se pred bombami Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 pa saj ni tvoj forum,pojdi spat,skrij se pred bombami Evo, ko smo že pri tem, vsake toliko srečam Marso v sanjah in vedno se dava dol. Zakaj pa misliš da pisarim tako navdušeno po tem forumu, , da prebiram take kot si ti? Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 28. september 2007 Avtor Prijavi Deli 28. september 2007 Evo, ko smo že pri tem, vsake toliko srečam Marso v sanjah in vedno se dava dol. Zakaj pa misliš da pisarim tako navdušeno po tem forumu, , da prebiram take kot si ti?jaz nisem Marsa,jaz sem Mici Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 jaz nisem Marsa,jaz sem MiciJa, zato pa ti kr lepo čaki na Jezusa, pa onaniraj na njegov lik in delo, morda ti pa uspe. nikoli ne veš.Lahko da se te še kdaj usmili pa končno vzame bič v roke...... Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 28. september 2007 Avtor Prijavi Deli 28. september 2007 Ja, zato pa ti kr lepo čaki na Jezusa, pa onaniraj na njegov lik in delo, morda ti pa uspe. nikoli ne veš.Lahko da se te še kdaj usmili pa končno vzame bič v roke......OK,ti se pa v resnici zabriši z Marso dol,pa imaš rešene težave,si rešen ti in forum Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.