zerkalo 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 OK,ti se pa v resnici zabriši z Marso dol,pa imaš rešene težave,si rešen ti in forum Zakaj že?Vsekakor raje z Marso kot z Jezusom, če mene vprašaš....pa še z marsikatero s tega foruma tudi...Pač nisem toliko v BDSM-ju kot ti in Aakhut, okusi so različni. :vragec: Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 28. september 2007 Avtor Prijavi Deli 28. september 2007 Zakaj že?Vsekakor raje z Marso kot z Jezusom, če mene vprašaš....pa še z marsikatero s tega foruma tudi...Pač nisem toliko v BDSM-ju kot ti in Aakhut, okusi so različni. :vragec: pa si prišel okrog riti v lastni žep,oziroma spoštuj moj okus,ciao prijatelj finih navad Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 pa si prišel okrog riti v lastni žep,oziroma spoštuj moj okus,ciao prijatelj finih navad Saj ga spoštujem, ne vem sicer če je tvoj okus všeč Jezusu, ampak to je njegov problem, hvalabogu....No ja, glede na vso to zadevo okoli križanja je možno, da mu je BDSM všeč...še je upanje zate! Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 v konchni fazi tut tole vstajenje od mrtvih ni nevem kolk izvirn shtosse je zhe enkrat prej zgodilin sicer je OZIRISOU sin predrl povoje od mumije s falusom... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 29. september 2007 Avtor Prijavi Deli 29. september 2007 Stari možje morajo biti trezni,dostojanstveni,razumni,zdravi v veri,ljubezni in stanovitnosti.Podobno naj se stare ženske vedejo spodobno,kakor zahteva svetost.Naj ne bodo obrekljive,naj ne bodo sužnje obilnega vina.Naj druge učijo ,kaj je dobro.Tako bodo mogle vzgajati mlade žene,da bodo ljubile svoje može,svoje otroke,da bodo razumne,spodobne,dobre hišne gospodinje,da bodo ubogale svoje može.Tako Božje besede ne bodo preklinjali.Prav tako opominjajte mladeniče,naj se obvladujejo.Sami bodite vzgled za dobra dela.{pismo TITU2,1-7} Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 Stari možje morajo biti trezni,dostojanstveni,razumni,zdravi v veri,ljubezni in stanovitnosti.Podobno naj se stare ženske vedejo spodobno,kakor zahteva svetost.Naj ne bodo obrekljive,naj ne bodo sužnje obilnega vina.Naj druge učijo ,kaj je dobro.Tako bodo mogle vzgajati mlade žene,da bodo ljubile svoje može,svoje otroke,da bodo razumne,spodobne,dobre hišne gospodinje,da bodo ubogale svoje može.Tako Božje besede ne bodo preklinjali.Prav tako opominjajte mladeniče,naj se obvladujejo.Sami bodite vzgled za dobra dela.{pismo TITU2,1-7} http://www.cosgan.de/images/midi/frech/k025.gif http://www.cosgan.de/images/midi/frech/k020.gif Ma daj... xsmx Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 30. september 2007 Avtor Prijavi Deli 30. september 2007 mhm nekak tega tuki ni vidt.. z družino gremo v gobe in naizlet zato nimam časa debatirat,sem pa vesela,da kdo opazi citat,ker s tem je namen izpolnjen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. september 2007 Prijavi Deli 30. september 2007 s tem je namen izpolnjen no....che je pa nateb izpolnjen....je pa she upanje.... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 1. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2007 res zanimivo,ljudje bi spraševali tudi mize,da bi prišli do boljšega psiho stanja,Jezus se pa ponuja sam in je garant za večno življenje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 res zanimivo,ljudje bi spraševali tudi mize,da bi prišli do boljšega psiho stanja,Jezus se pa ponuja sam in je garant za večno življenje mrbit se pa prevech ponuja... jst vem, de k sm nehu za babam letat....so vse zachele za mano... x:px mora fant mal strategijo zamenjat....al pa TI zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 1. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2007 mrbit se pa prevech ponuja... jst vem, de k sm nehu za babam letat....so vse zachele za mano... x:px mora fant mal strategijo zamenjat....al pa TI zlomk....tralalaja saj moja strategija ni napačna,saj če ni ljudi na tem postu se nimam s komu pogovarjat,kaj se naj z mizami in materami,sanjami,no,z Jezusom se pa vedno lahko lep dan ti voščim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 ja saj moja strategija ni napačna,saj če ni ljudi na tem postu se nimam s komu pogovarjat,kaj se naj z mizami in materami,sanjami,no,z Jezusom se pa vedno lahko lep dan ti voščim a vesh kaj bo blo fajn?deb ti enkrat napisala kaj je jezus rekune kaj so napisal de je reku zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 Mici, Tebi NI nikoli dolgčas. Lepo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 1. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2007 Mici, Tebi NI nikoli dolgčas. Lepo. evo ti 5 zvezdic Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 1. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2007 pa kaj so napisal da so rekli, da je reku zakaj si pa spremenil naslov prebivališča v hebrejcem 2,3 piše,,Le kako bomo ušli mi,če nam ni mar za tako veliko odrešenje,,kotga ponuja Jezus Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 zakaj si pa spremenil naslov prebivališča jajezus te pa na starem naslovu ishche... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 1. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2007 resnično me zanima,zakaj jaz z svojim Jezusom ne pridem do človeških src,dočim se pa z raznimi materami,mizami nezemljani,sanjami in še ne vem kakšnimi kvazi zdravilci pride do ljudi,je manj boleče,je lažje sprejemljivo,je neobvezujoče Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 resnično me zanima,zakaj jaz z svojim Jezusom ne pridem do človeških src,dočim se pa z raznimi materami,mizami nezemljani,sanjami in še ne vem kakšnimi kvazi zdravilci pride do ljudi,je manj boleče,je lažje sprejemljivo,je neobvezujoče 1. Ker Jezus ni tvoj.2. Ker se srca ne ravznamejo ob nekogaršnjih seksualnih fantazijah. So zanimive do določene mere, potem pa nič več.3. Ker še pri tem nisi kdovekako resnična. Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 1. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2007 1. Ker Jezus ni tvoj.2. Ker se srca ne ravznamejo ob nekogaršnjih seksualnih fantazijah. So zanimive do določene mere, potem pa nič več.3. Ker še pri tem nisi kdovekako resnična.no saj od tebe ne more priti kaj pametnega,jaz sem pa resno vprašala,si pač eden od tistih slonvenčkov ,ki se ni sposoben pogovarjati drugače kot se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 resnično me zanima,zakaj jaz z svojim Jezusom ne pridem do človeških src,dočim se pa z raznimi materami,mizami nezemljani,sanjami in še ne vem kakšnimi kvazi zdravilci pride do ljudi,je manj boleče,je lažje sprejemljivo,je neobvezujoče Ker ga nimaš v srcu.Jezus je ljubezen. V tvojem srcu je pa strah, zavist, prezir, sovraštvo, bolečine, rane, zamere, zidovi, sodbe, trpljenje.Ko boš vse to pozdravila, odpustila, napravila prostor zanj v svojem srcu, sprejela z ljubeznijo sebe in druge, takrat boš sprejela Jezusa v svoje srce in takrat boš dosegla tudi naša srca Mici. Vse dobro tebi. butl Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 1. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2007 Ker ga nimaš v srcu.Jezus je ljubezen. V tvojem srcu je pa strah, zavist, prezir, sovraštvo, bolečine, rane, zamere, zidovi, sodbe, trpljenje.Ko boš vse to pozdravila, odpustila, napravila prostor zanj v svojem srcu, sprejela z ljubeznijo sebe in druge, takrat boš sprejela Jezusa v svoje srce in takrat boš dosegla tudi naša srca Mici. Vse dobro tebi. butl ne predstavljaj si ,da je Jezus samo ljubezen,je tudi avtoriteta,je zakon je vladar sveta,ljudje si preveč zamišljajo,da je JEZUS samo ljubezen in se sprašujejo kje je bil v Železnikih,kje je bil v Letušu,samo to se znamo spraševati in domnevamo ,da je Jezus samo ljubezen in posledično ne bi dovolil vsega tega,ampak vprašati se moramo kje je človek,raziščimo stvar pri Železnikih,potem bomo pa vedeli,zakaj je tolio kubikov vode zgrmelo v pol ure na uboge ljudi,potem bomo videli kje je resnica,tudi vojne ne povzroči Bog in tudi vojne niso zaradi Boga,ampak ker ničesar ne storimo,da jih ne bi bilo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 je vladar sveta Morm še tle jezik stegnt Amm .. mici, bog je nad Jezusom (tko v Bibilji piše). In on naj bi bil tisti, ki se ga časti in slavi, ne Jezus. A ne veš, da je Jezus molil k bogu - posvečuje naj se tvoje ime, zgodi naj se tvoja volja, itd. itd. Je pa tudi Jezus ljubezen, to pa ja Tko da bogec ni zadovoljen s tem, ker pripisuješ Jezusu večji pomen kot njemu, stvarniku Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 .....je tudi avtoriteta,je zakon je vladar sveta......in v roki drži bič... Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 ne predstavljaj si ,da je Jezus samo ljubezen,je tudi avtoriteta,je zakon je vladar sveta,ljudje si preveč zamišljajo,da je JEZUS samo ljubezen in se sprašujejo kje je bil v Železnikih,kje je bil v Letušu,samo to se znamo spraševati in domnevamo ,da je Jezus samo ljubezen in posledično ne bi dovolil vsega tega,ampak vprašati se moramo kje je človek,raziščimo stvar pri Železnikih,potem bomo pa vedeli,zakaj je tolio kubikov vode zgrmelo v pol ure na uboge ljudi,potem bomo videli kje je resnica,tudi vojne ne povzroči Bog in tudi vojne niso zaradi Boga,ampak ker ničesar ne storimo,da jih ne bi bilo Pozdravljena Mici Kaj je zate ljubezen? Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 2. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 2. oktober 2007 Morm še tle jezik stegnt Amm .. mici, bog je nad Jezusom (tko v Bibilji piše). In on naj bi bil tisti, ki se ga časti in slavi, ne Jezus. A ne veš, da je Jezus molil k bogu - posvečuje naj se tvoje ime, zgodi naj se tvoja volja, itd. itd. Je pa tudi Jezus ljubezen, to pa ja Tko da bogec ni zadovoljen s tem, ker pripisuješ Jezusu večji pomen kot njemu, stvarniku mogoče ti pa lahko malo pomagam,še bolj pa ti meni,če mi najdeš kje piše,da je Bog nad JEZUSOM,potem se bova pa naprej pogovarjali Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.