mici59 2. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 2. oktober 2007 (išče citat v svetem pismu...) Ko bi govoril človeške in angelske jezike,ljubezni pa bi ne imel,sem postal brneč zvon ali zveneče cimbale.In ko bi imel dar preroštva in ko bi poznal vse skrivnosti in imel vse spoznanje in ko bi imel vso vero,da bi gore prestavljal,ljubezni pa bi ne imel,nisem nič.In ko bi razdal vse svoje imetje,da bi nahranil lačne,in ko bi izročil svoje telo,da bi zgorel,ljubezni pa ne bi imel,mi nič ne koristi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 In ko bi se napiflal sv. pismo na pamet in širil besedo božjo med vse, ki so online, ljubezni pa nebi imel, nisem nič. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 2. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 2. oktober 2007 točn to sm hotu napisat palec je lahko dvigovat,z glavo delat je pa težje In ko bi se napiflal sv. pismo na pamet in širil besedo božjo med vse, ki so online, ljubezni pa nebi imel, nisem nič.pa ti razloži kaj ,jaz vsaj poskušam,opozicija je lahko biti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 mogoče ti pa lahko malo pomagam,še bolj pa ti meni,če mi najdeš kje piše,da je Bog nad JEZUSOM,potem se bova pa naprej pogovarjali mici, še sama seb ne moreš pomagati, kako boš potem drugim? Zakaj bi ti jaz kaj našla? Če bi brala sveto pismo, bi to morala vedeti . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 2. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 2. oktober 2007 mici, še sama seb ne moreš pomagati, kako boš potem drugim? Zakaj bi ti jaz kaj našla? Če bi brala sveto pismo, bi to morala vedeti .hvala ti,lepo se imej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 micika, sem našla, izvoli : (1.Korinčanom 11:3) Hočem pa, da veste tole: vsakemu moškemu je glava Kristus, glava ženske je moški, glava Kristusa pa Bog. (Janez 14:28) Slišali ste, da sem vam rekel: ›Odhajam in pridem k vam.‹ Če bi me ljubili, bi se razveselili, da grem k Očetu, saj je Oče večji od mene In tega je še ogromno, le prebrati je treba. Potem pa se lahko pogovarjava dalje, ja Prosim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 Morm še tle jezik stegnt Amm .. mici, bog je nad Jezusom (tko v Bibilji piše). In on naj bi bil tisti, ki se ga časti in slavi, ne Jezus. A ne veš, da je Jezus molil k bogu - posvečuje naj se tvoje ime, zgodi naj se tvoja volja, itd. itd. Je pa tudi Jezus ljubezen, to pa ja Tko da bogec ni zadovoljen s tem, ker pripisuješ Jezusu večji pomen kot njemu, stvarniku Piše pa tud tole (Jn, 10.) 22 Takrat so v Jeruzalemu obhajali praznik tempeljskega posvečenja. Bilo je pozimi. 23 Jezus je hodil v templju gor in dol po Salomonovem stebrišču. 24 Tedaj so ga obstopili Judje in mu govorili: »Doklej nas boš pustil v negotovosti? Če si ti Mesija, nam odkrito povej!« 25 Jezus jim je odgovoril: »Povedal sem vam, pa ne verjamete. Dela, ki jih opravljam v imenu svojega Očeta, ta pričajo o meni. 26 Toda vi mi ne verjamete, ker niste izmed mojih ovc. 27 Moje ovce poslušajo moj glas; jaz jih poznam in hodijo za menoj. 28 Dajem jim večno življenje; nikoli se ne bodo pogubile in nihče jih ne bo iztrgal iz moje roke. 29 Moj Oče, ki mi jih je dal, je večji od vseh, in nihče jih ne more iztrgati iz Očetove roke. 30 Jaz in Oče sva eno.« 31 Judje so spet pograbili kamenje, da bi ga kamnali. 32 Jezus pa jim je odgovoril: »Veliko dobrih del, ki izhajajo iz Očeta, sem vam pokazal. Zaradi katerega od teh del me hočete kamnati?« 33 Judje so mu odgovorili: »Ne kamnamo te zaradi dobrega dela, ampak zaradi bogokletja, ker se ti, ki si človek, delaš Boga.« 34 Jezus jim je odgovoril: »Ali ni zapisano v vaši postavi: Jaz sem rekel: bogovi ste. 35 Če je imenoval bogove tiste, ki se jim je zgodila Božja beseda – in Pismo se ne more razvezati –, 36 boste mar vi tistemu, ki ga je Oče posvetil in poslal na svet, očitali bogokletje, ker sem rekel: ›Božji Sin sem.‹ 37 Če ne opravljam del svojega Očeta, mi ne verjemite; 38 če pa jih opravljam, verjemite delom, če že ne verjamete meni, da boste spoznali in spoznavali, da je Oče v meni in jaz v Očetu.« 39 Spet so ga torej hoteli zgrabiti, pa se je umaknil pred njihovo roko. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 2. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 2. oktober 2007 micika, sem našla, izvoli : (1.Korinčanom 11:3) Hočem pa, da veste tole: vsakemu moškemu je glava Kristus, glava ženske je moški, glava Kristusa pa Bog. (Janez 14:28) Slišali ste, da sem vam rekel: ›Odhajam in pridem k vam.‹ Če bi me ljubili, bi se razveselili, da grem k Očetu, saj je Oče večji od mene In tega je še ogromno, le prebrati je treba. Potem pa se lahko pogovarjava dalje, ja Prosim ja saj je bil Jezus Božji sin,ampak imamo troedinega Boga Očeta,Boga SINA IN Boga Svetega duha,saj Jezus je samo izpolnjeval očetove želje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 2. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 2. oktober 2007 micika, sem našla, izvoli : (1.Korinčanom 11:3) Hočem pa, da veste tole: vsakemu moškemu je glava Kristus, glava ženske je moški, glava Kristusa pa Bog. (Janez 14:28) Slišali ste, da sem vam rekel: ›Odhajam in pridem k vam.‹ Če bi me ljubili, bi se razveselili, da grem k Očetu, saj je Oče večji od mene In tega je še ogromno, le prebrati je treba. Potem pa se lahko pogovarjava dalje, ja Prosim se mi zdi pa fino,da sploh kaj poiščeš,lepo od tebe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mkk 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 ne predstavljaj si ,da je Jezus samo ljubezen,je tudi avtoriteta,je zakon je vladar sveta,ljudje si preveč zamišljajo,da je JEZUS samo ljubezen in se sprašujejo kje je bil v Železnikih,kje je bil v Letušu,samo to se znamo spraševati in domnevamo ,da je Jezus samo ljubezen in posledično ne bi dovolil vsega tega,ampak vprašati se moramo kje je človek,raziščimo stvar pri Železnikih,potem bomo pa vedeli,zakaj je tolio kubikov vode zgrmelo v pol ure na uboge ljudi,potem bomo videli kje je resnica,tudi vojne ne povzroči Bog in tudi vojne niso zaradi Boga,ampak ker ničesar ne storimo,da jih ne bi bilo ZAKON VESOLJA! Ja Mici, veš obstajajo zakoni vesolja (univerzume), ki se jih drži tudi Bog. Sveto pismo pravi:"To kar si sejal boš žel." Težko je komentirati dogodke, ki jih vidiš samo z očmi v določenem trenutku; potrebno je znati pogledati celoto vzroka in posledice. In kdo si upa trditi, da tam ni bilo Boga? Le kdo si drzne. Božja milost se kaže v različnih oblikah. Naravna nesreča je doletela kraj, zaradi vzroka in posledice; in Božja miklost se je pokazala preko SRC celotne Slovenije, ki je v trenutku stopila skupaj in pomagala prizadetim. Jaz osebno sem bila fascinirana, toplo presenečena, ganjena, itd. ko sem videla vso to ljubezen celotne Slovenije, ki je priskočila na pomoč. Nesreče pa so se in se bodo dogajala (vzrok in posledica), samo zakaj ne bi stvari pogledali tudi iz druge plati, lahko bi bilo še veliko veliko huje. Da ne bo kdo narobe razumel, meni osebno se je to zdel najbol tragičen dogodek, ki se lahko dogodi; je pa res, da je svet zunaj nas poln še veliko bolj tragičnih dogodkov in kar je še najhuje, marsikje nimajo nikogar, ki bi pomagal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 Joj, mici, vse si pobrkljala, čisto si zmedena, ker ne razumeš prebranega. Ne jemlji vsega dobesedno .Najprej praviš, da je Jezus bil božji sin, in je izpolnjeval očetove želje (se pravi, priznavaš očeta in sina), potem pa že omenjaš troedinega boga. Koliko bogov pa imaš ti . Bog je samo eden. Jezus je njegov sin, božji duh je pa božja dejavna sila. Trojica ni svetopismeska, tako kot božič ne.Ker če bi bilo tako, kot trdiš ti, potem bi bil Jezus psihično motena oseba, ki je molil in častil samega sebe Preberi še vse tiste stavke pred tistimi, ki si jih ti povdarila. Pa lepo si vzemi čas pa preberi celo bibiljo, potem pa ti bo zagotovo vse jasno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 2. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 2. oktober 2007 Joj, mici, vse si pobrkljala, čisto si zmedena, ker ne razumeš prebranega. Ne jemlji vsega dobesedno .Najprej praviš, da je Jezus bil božji sin, in je izpolnjeval očetove želje (se pravi, priznavaš očeta in sina), potem pa že omenjaš troedinega boga. Koliko bogov pa imaš ti . Bog je samo eden. Jezus je njegov sin, božji duh je pa božja dejavna sila. Trojica ni svetopismeska, tako kot božič ne.Ker če bi bilo tako, kot trdiš ti, potem bi bil Jezus psihično motena oseba, ki je molil in častil samega sebe Preberi še vse tiste stavke pred tistimi, ki si jih ti povdarila. Pa lepo si vzemi čas pa preberi celo bibiljo, potem pa ti bo zagotovo vse jasno Vemo,da je Božji Sin prišel innam dal razum ,da spoznavamo Resničnega.V Resničnem tudi smo,v njegovem Sinu Jezusu Kristusu.ON JE RESNIČNI BOG IN VEČNO ŽIVLJENJE.{prvo Janezovo pismo 5,20} Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 hehe mici, odloči se že kdo je kdo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 3. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 3. oktober 2007 hehe mici, odloči se že kdo je kdo ja ti se boš morala odločiti,Jezus je tisti,ki je odvzel naše grehe s smrtjo na Golgoti,kot si prebrala je on in samo on resnični Bog,nebeški Oče je pa naš in njegov oče,in Jezus je izpolnjeval očetove zapovedi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 ja ti se boš morala odločiti,Jezus je tisti,ki je odvzel naše grehe s smrtjo na Golgoti,kot si prebrala je on in samo on resnični Bog,nebeški Oče je pa naš in njegov oče,in Jezus je izpolnjeval očetove zapovedi tole se bere tko, kokr de bi se hotla z lastno ritjo v nos ugriznt.... x:Dx zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 tole se bere tko, kokr de bi se hotla z lastno ritjo v nos ugriznt.... x:Dx zlomk.....tralala ja ti se boš morala odločiti,Jezus je tisti,ki je odvzel naše grehe s smrtjo na Golgoti,kot si prebrala je on in samo on resnični Bog,nebeški Oče je pa naš in njegov oče,in Jezus je izpolnjeval očetove zapovedi mici, ti si si očitno svojo bibiljo spisala x:Dx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 mici, ti si si očitno svojo bibiljo spisala x:Dx che je vsak svoje sreche kovach....zakaj pa ne bi bil she svoje biblije spisatelj... zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 che je vsak svoje sreche kovach....zakaj pa ne bi bil she svoje biblije spisatelj... zlomk.....tralala Srečo človeštvo zelo slabo kuje, kar se pozna tudi pri bibiliji Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 3. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 3. oktober 2007 mici, ti si si očitno svojo bibiljo spisala x:Dx nisem ničesar spisala,to je iz poglavja tesaloničanom,samo ti imš jehovske zadeve okrog sebe,ti si tista,ki pišeš novo biblijo,no pa tudi to razumem,to je new age,če nisi dovzetna za resnico,pač nisi,ampak ne govori meni,da si jaz zmišljujem,ti nimaš pojma o ničemer,sedaj se pa zgrnite nadme ,kako sem nestrpna,saj boš lahko imela prav Srečo človeštvo zelo slabo kuje, kar se pozna tudi pri bibiliji če bi ljudje brali biblijo ,ne bi bilo takšnih parazitov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 mici, ti si si očitno svojo bibiljo spisala x:Dx PRVO BERILO PO SV. MICI59 SPOZNAVALKI: SMRDITE!!!!PACKI NEMARNI!!!!....UMIJTE SE!!!! KAJTI.....KDOR SE OVOHAVA SPODAJ, SMRDI TUDI ZGORAJ!!! ...... zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 ......sedaj se pa zgrnite nadme ..... to bi ti ja, vemo...gangbang z Jezusom na čelu.... Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 3. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 3. oktober 2007 boljše,da se umaknem,včasih moraš otroke pustiti na miru,sicer ti obrnejo hišo narobe hahaha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 boljše,da se umaknem,včasih moraš otroke pustiti na miru,sicer ti obrnejo hišo narobe hahaha tale tvoja hisha je zhe zdej hudo obrnjena.... x:Dx zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 mici, saj nisem napisala, da si zmišljuješ, samo ne veš kaj bereš. Tako zmedeno pišeš, da sama ne veš več kdo je kdo. Ej, sem pogledala okrog sebe, pa ni nič jehovskega v moji bližini. Očitno dobro vrata zaklepam Ajd, mici, uživaj, dokler lahko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 3. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 3. oktober 2007 mici, saj nisem napisala, da si zmišljuješ, samo ne veš kaj bereš. Tako zmedeno pišeš, da sama ne veš več kdo je kdo. Ej, sem pogledala okrog sebe, pa ni nič jehovskega v moji bližini. Očitno dobro vrata zaklepam Ajd, mici, uživaj, dokler lahko ne vem zakaj mi praviš,da ne vem kaj berem,Ti ne razumeš.pa tudi preveč cinizma je v tebi,če pa še nisi slišala o troedinem BOGU je pa žalostno saj ti je emanuel našel,da sta oče in sin eno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.