free 20. junij 2007 Prijavi Deli 20. junij 2007 POLETNE DELAVNICEDUHOVNE UNIVERZE in ŠOLE ČUSTVENE INTELIGENCEZUNAJTELESNE IZKUŠNJE - IZKUŠNJE SVOBODE DUŠE29. junij do 1. julij :: Jezersko - Hotel Planinka Delavnica je namenjena vsem, ki si želite izkusiti neodvisnost telesa in zavesti ter vstopiti v svobodnejše in celovitejše spoznavanje nadfizičnih razsežnosti. Seznanili se bomo z značilnimi fenomeni, ki se dogajajo pri zunajtelesnih izkušnjah in spoznali njihov globlji pomen na duhovni poti. S senzitivnostnimi vajami in vajami za doseganje harmonije v auri bomo skušali doseči optimalne pogoje za doseganje tovrstnih stanj. Ležeče vodene meditacije nas bodo globinsko psihofizično sprostile in odprle v izkušnjo širine zavesti, bližje in globlje k izvoru intuicije v sebi.Izvajalki: Darja Cvek Mihajlović in Nataša Zorc, Duhovna univerza-------------------------------------------------------------- JEM ZDRAVO! - Modrost izbiranja, priprave in uživanja hrane6. do 8. julij :: Ljubljana - CDK, Ruska 13 Delavnica je namenjena vsem, ki si želite izbrati takšno hrano zase, da bo nahranila vaše telo in srce ter podpirala razvoj vaše zavesti. Poglobili se bomo v "čarobno formulo" uravnoteženega prehranjevanja: telesna inteligenca - znanje - intuicija. Spoznali boste globlji pomen prehranjevanja, se poučili o vrstah hrane, ki so dobrodejne za naše zdravje ter kje jih poiskati. Naučili se boste preprostega, vendar učinkovitega obreda, kako izbrati hrano zase; vitalizacije in magnetizacije hrane; skupaj bomo pripravili okusen zajtrk, kosilo, večerjo in prigrizek; sestavili pester tedenski jedilnik. Modrost je v preprostosti...Izvajalka: Vesna Periček Krapež, Duhovna univerza--------------------------------------------------------------KOMUNIKACIJA - SRCE ODNOSOV13. do 15. julij :: Jezersko - Hotel Planinka Besede so kakor čebele - pikajo ali prinašajo med. Delavnica je namenjena vsem, ki želite izboljšati svojo komunikacijo in s tem medsebojne odnose z ljudmi, s katerimi živite in delate. Učili se bomo pozornega poslušanja in razvijanja empatije, skrite govorice našega srca. Odkrivali bomo čustvene vplive nebesedne komunikacije in trenirali takšne načine sporočanja, s katerimi drugega ne prizadenemo in ne napademo, hkrati pa je v njih dovolj prostora, da izrazimo sebe, svoje želje in potrebe. Svoje vzorce komunikacije bomo raziskovali z interaktivnimi (igre vlog, dialogi) in imaginativnimi vajami ter s pogovori in izmenjavo izkušenj. Delavnica vam bo v spodbudo in pomoč pri izgradnji takšne komunikacije, s katero se boste ponovno ljubeče povezali z ljudmi, ki jih imate radi in vam veliko pomenijo.Izvajalec: Boštjan Trtnik, Šola čustvene inteligence--------------------------------------------------------------KDO SEM IN KAJ LAHKO POSTANEM?20. julij do 22. julij :: Jezersko - Hotel Planinka Delavnica je namenjena vsem, ki pri sebi opažate lastnosti, ki bi jih radi presegli, ker kvarijo vašo samopodobo in odnose ali pa vas ovirajo na duhovni poti. Poiskali bomo podosebnost, ki je nosilka te negativne lastnosti in raziskali njene razvojne potenciale. Uporabljali bomo tehnike, ki povezujejo levo in desno možgansko polovico: imaginacijo in analizo, risanje in opazovanje, poslušanje in razumevanje, gibanje in zavedanje, intuicijo in moč misli. Skozi proces transformacije, ki bo potekal na vseh nivojih, od fizičnega do duhovnega, bomo sprostili ujeto življenjsko energijo in jo usmerili k uresničevanju svojega življenjskega poslanstva.Izvajalka: Barbara Novak Škarja, Akademija za psihosintezo.--------------------------------------------------------------ZDRAVLJENJE KARME20. do 22. julij :: Gozd Martuljek - Hotel Špik Zakaj se vedno znova srečujem s podobnimi problemi? Zakaj me privlači določen tip ljudi? Zakaj sem se rodil/a prav v tej družini? Če iščete odgovore na takšna in podobna vprašanja, če se sprašujete, česa vas hoče življenje naučiti in zakaj je to potrebno, je ta delavnica namenjena vam. Govorili bomo o semenih karme in s pomočjo notranjega vodnika bomo odprli razum in srce za globlji uvid v svojo življenjsko situacijo. Posvetili se boste izbranemu problemu ali življenjski situaciji, ki bi jo radi razrešili. Psihoenergijsko in psihološko boste raziskali zemljevid svojega življenja, locirali energijska vozlišča svojih težav - in jih razpletli. Končni cilj delavnice je, da karmično uravnovesite določeno situacijo in dobite podporo in pomoč za stopanje naprej v življenju. Vključena bodo krajša predavanja, meditacije, psihoenergijsko delo in sprostitivene vaje.Izvajalka: Barbara Škoberne, Duhovna univerza--------------------------------------------------------------INTUICIJA V PRAKSI20. do 22. julij :: Maribor - CDK, Ul. Heroja Staneta 24 Delavnica je namenjena delu z energijami, razvoju senzitivnosti in zunajčutnih zaznav, kar nas vodi v odpiranje dušni intuiciji, ki pričenja odsevati v telesih osebnosti. Razvoj senzitivnosti bomo postopoma nadgrajevali s praktičnimi energijskimi vajami, namenjenimi raziskovanju in delu najprej z etrskim (bioenergijskim), potem astralnim in nazadnje še mentalnim telesom. Pri razvoju senzitivnosti nam bo v pomoč tehnika vzpostavljanja stanja vibriranja in psihometrija (razbiranje energijskih vtisov preko dotika). Cilj našega dela je širjenje zavedanja skrite energijske razsežnosti življenja ter stik z lastno intuicijo, ki naj vse bolj vodi naše misli, čustva in dejanjaIzvajalka: Mateja Meško Kaiser, Duhovna univerza--------------------------------------------------------------ZDRAV DUH V ZDRAVEM TELESU - 1.modul Šole zdravja Eliksir20. do 22. julij :: Gozd Martuljek - Hotel ŠpikSi želite povečati vitalnost in skladnost v sebi? Obnoviti živčni sistem in počistiti strese? Povečati učinkovitost afirmacij z globinsko avtosugestijo? Delavnica vam bo odprla vrata v Eliksir - šolo zdravja, kjer se bomo naučili zdravljenja iz duhovnega jaza, da boste pomagali sebi in drugim. Pri delu bomo povezovali meditacijo, duhovno modrost in zdravilsko prakso.Izvajalec: Primož Škoberne, Duhovna univerza--------------------------------------------------------------BOLJŠI ODNOSI - BOLJŠE ŽIVLJENJE17. do 19. avgust :: Gozd Martuljek - Hotel Špik Na delavnici boste skozi lastne izkušnje spoznavali, kako razvijati odnose, da vas bodo osrečevali in vam omogočali nova spoznanja in izkušanje globlje ljubezni. Naučili se boste, kako iz sebe in svojih bližnjih izvabiti lastnosti, ki omogočajo pristnejši stik in bolj zavestne, pravilne odnose. Z novim znanjem in pristopi boste lahko razvijali svoje odnose v smeri, ki si jo želite. Delavnica je namenjena posameznikom, ki želijo bolj razumeti sebe in svoje bližnje ter z njimi izboljšati odnose; parom, ki želijo svoj odnos izboljšati ali poglobiti, morda ponovno obuditi več medsebojne bližine in zaupanja ali premakniti odnos z "mrtve" točke; vsem, ki preživljajo težavno obdobje po razvezi ali prekinitvi odnosa in si želijo osmisliti pretekle izkušnje, na ustreznih temeljih izgraditi samospoštovanje ter ponovno zaupati sebi in drugim; vsem tistim, ki se počutijo negotove v odnosih ali ugotavljajo, da se jim v različnih odnosih ponavljajo podobne, neustrezne izkušnje.Izvajalka: Renata Bokan, Šola čustvene inteligence--------------------------------------------------------------S PLESOM DO HARMONIJE IN ZDRAVJA17. do 19. avgust :: Dobrna - Hotel ParkŽe Pitagora je poznal zdravilno moč glasbe in njene blagodejne učinke na številne telesne, psihološke in duhovne ritme ter funkcije. Glasbeni poti zdravljenja smo dodali še eno dimenzijo - gibanje. Na delavnici bomo na izkustven način in z mnogimi različnimi prijemi poiskali in ozavestili vzroke telesnega, čustvenega in miselnega neravnovesja. Razvili bomo nov odnos do sebe in zastavili svojo pot do večje harmonije na osebni in duhovni širini svojega bivanja.Izvajalka: Suzana Rebolj, Akademija za psihosintezo.--------------------------------------------------------------CENA POSAMEZNE DELAVNICE120 €, za sedanje in bivše slušatelje Šole čustvene inteligence in Duhovne univerze 100 €Ob prijavi plačate 40 € akontacije, razliko pa v gotovini na delavnici.Za posemezne večere "Ko se zvečeri ..." zadostuje prijava, udeležbo pa poravnate na večeru. HOTELSKI STROŠKIJezersko - Hotel Planinka: 32 € na dan za polni penzion.Doplačilo za enoposteljno sobo: 7 €.Gozd Martuljek - Hotel Špik: 35 € na dan za polni penzion.Doplačilo za enoposteljno sobo: 16 €.Dobrna - Hotel Park: 38,5 € na dan za polni penzion.Doplačilo za enoposteljno sobo: 10 €.--------------------------------------------------------------KO SE ZVEČERI ...05. julij - Ljubljanski grad,12. julij - Ljubljansko barje,19. julij - Cerkniško jezero,26. julij - Koreno,02. avgust - izvir Krke .. se narava prebudi na prav poseben način. Oživi v svoji najbolj skrivnostni živosti, ki ji pravimo devski svet. Pet večerov bomo posvetili raziskovanju notranje svetlobe narave, ki se kaže skozi živopisno devsko življenje: vile, škrate, palčke, angele, vilenjake ... Večeri bodo posvečeni izkušnji, kako začutiti njihovo prisotnost, kako se povezati z njimi in vzpostaviti sožitje. Skupaj bomo pripravili posebno mandalo, ki bo delovala kot točka srečanja med nami in devskimi bitji. Posebej pa bodo večeri posvečeni meditacijam, v katerih bomo te kraje povezali in notranje posvetili z duhovnim središčem, ki je izvir modrosti in svetlobe. Tako bodo dobili nov pečat in spodbudo. Večeri so namenjeni vsem, ki vas mika skrivnostna govorica narave, ki vas mika čarobnost večerov in meditacija, ki razkriva globoko vez med duhovnim svetom in naravo.Izvajalca: Nataša Zorc in Zoran Mihajlović, učitelja osebne in duhovne rasti na Duhovni univerzi--------------------------------------------------------------Cena za posamezen večer: 30 €, za slušatelje programov Zavoda CDK 25 €Cena za vseh 5 večerov: 120 €, za slušatelje programov Zavoda CDK 100 €--------------------------------------------------------------PRIJAVA Prijavite se po telefonu ali elektronski pošti najkasneje 14 dni pred pričetkom delavnice oz. do zasedbe prostih mest: 041-628-748E-pošta: marta.kralj@cdk.siAkontacijo v višini 40 € (velja kot rezervacija) nakažite na TRR 02053-0035107882, CDK, Ljubljana; namen nakazila: poletne delavnice. vir >>> http://www.cdk.si/du/slike/klasje_oval.jpg Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 25. marec 2008 Prijavi Deli 25. marec 2008 Lightworker v Budimpešti (6. april 2008) Crystal Activation Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 26. marec 2008 Prijavi Deli 26. marec 2008 samo poglejtekaj vse ljudje delajo , ljudje ne znajo niti jesti pravilno in rabijo zato delavnice, kam gre ta svet.......... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 17. maj 2008 Prijavi Deli 17. maj 2008 CULTure of Love Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 17. maj 2008 Poletne delavnice v Logu pod Mangrtom >> Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 17. maj 2008 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2008 Prijavi Deli 17. maj 2008 * ni mi blo prevec vsec, da je taka (v bistvu reklamna oz. sporocilna) tema v Duhovnosti, ce sem iskrena. vendar sem pol presodla, da naj pac bo, infoti pac itd. (saj na LNM je najbrz tud, vsaj kaj od tega - ce so pac objavili).No potem pa se ko vidim taksno navdusenje, pa sklenem, da sem se pol prav odlocla (k ne prestavla v Obvestila). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 17. maj 2008 mas prav. res je reklama. verjetno obstaja kak nacin kako bi morda zadeve nizali tako, da ne bi bile reklamne. morda samo povezave? ali kaj podobnega lahko pa prvo objavo popravim, ker je itaq ze mimo (lansko leto). tako bo tudi vzgled za druge, da ne obajavljajo vsega, temvec samo povezave? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 17. maj 2008 Prijavi Deli 17. maj 2008 * ni mi blo prevec vsec, da je taka (v bistvu reklamna oz. sporocilna) tema v Duhovnosti, ce sem iskrena. vendar sem pol presodla, da naj pac bo, infoti pac itd. (saj na LNM je najbrz tud, vsaj kaj od tega - ce so pac objavili).No potem pa se ko vidim taksno navdusenje, pa sklenem, da sem se pol prav odlocla (k ne prestavla v Obvestila). Če so lahko pod Duhovnostjo in osebno rastjo mačke, potem ne vidim razloga, zakaj ne bi bila tudi obvestila o duhovnih delavnicah. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2008 Prijavi Deli 17. maj 2008 mas prav. res je reklama. verjetno obstaja kak nacin kako bi morda zadeve nizali tako, da ne bi bile reklamne. morda samo povezave? ali kaj podobnega lahko pa prvo objavo popravim, ker je itaq ze mimo (lansko leto). tako bo tudi vzgled za druge, da ne obajavljajo vsega, temvec samo povezave?ne. pusti zdaj. saj pravim..itak so tud trgovine itd. (k sem jih hotla ze 100x skenslat, pa nisem mela srca - pac sej se gremo forum, ne, nudimo infote itd... vcas ene odlocitve potegnejo za sabo zadeve druge, ki vseh pac nisi mogel predvidet ) Če so lahko pod Duhovnostjo in osebno rastjo mačke, potem ne vidim razloga, zakaj ne bi bila tudi obvestila o duhovnih delavnicah. a tko...ma nisem mela casa zdej za forum (vec kot ga ze porabim)... nisem spucala vsega (in mroda nikol ne bom vsega..).pedenam sproti, pucam, popravljam ('estetski' popravki recimo) *neopazno*. prav ornk 'cistke' se pa se nisem lotla (k mal tud cakam, ce bo kak apdejt bolj meni -in tudi uporabnikom- prijazen ) ponavad sam pomen da nisme opazila.Plus lohk da ma (recimo omenjena tema) tako vsebino.. kaj jaz vem - kaksna tezka simbolika al pa kaj jaz vem. da je pac zato se presodlo, da se jo tja objavi. take stvari pa mi sicer prosim kar javite.ne racunat, da spet pa cist vse vidim. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 17. maj 2008 Prijavi Deli 17. maj 2008 take stvari pa mi sicer prosim kar javite.ne racunat, da spet pa cist vse vidim. A ti kar linke zatožim? Nekaj cvetk sem našel, za katere ne vem točno, kaj počnejo v tem tematskem sklopu... Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2008 Prijavi Deli 17. maj 2008 ce se ti da, je dobrodoslo. vendar ali lohk na urednistvo? prvic da ne packarmo tle, drugic pa mam bolj na broju, da ne brskam tle (pol ko morda ze pozabim, da sem se sploh kaj oglasala ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.